- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.241
memnun oldum muke :)Rabbim hayırlısıyla yuvanı kursun tez zamanda. eylüle zaten ne kaldı ki :)
Bende 1kul :) bende yaklaşık 7 aydır evliyim. 23 yaşındayım. ilahiyat mezunuyum ama şuan çalışmıyorum :) ev hanımlığı yapıyorum :)
biz de tam olarak böyle bişi istiyoruz. evlenelim, çalışmayalım
ben önceden çalıştığım için evlilik beni çalışma sektöründen biraz uzaklaştırdı şükür :) ama çalışmaya alışınca insanın ister istemez evde canı sıkılıyo :)
ben önceden çalıştığım için evlilik beni çalışma sektöründen biraz uzaklaştırdı şükür :) ama çalışmaya alışınca insanın ister istemez evde canı sıkılıyo :)
ben çalışmayı hiç sevemedim ki bu zaman kadar. sevdiğim iş olunca anca sevebilirim çalışmayı :) ama eşim çok şükür baskı yapmıyo çalış diye :)
insallah guzelimm herseyi buraya yazicam zatenn
ama simdii calismaya gidiyorumm donem uzatirsam kavusmamizda 1 yil uzarr
memnun oldum muke :)Rabbim hayırlısıyla yuvanı kursun tez zamanda. eylüle zaten ne kaldı ki :)
Bende 1kul :) bende yaklaşık 7 aydır evliyim. 23 yaşındayım. ilahiyat mezunuyum ama şuan çalışmıyorum :) ev hanımlığı yapıyorum :)
yoğun bu ara sanırım, işleri serdi tabi, şimdi uğraşıyo
seni özlicez desene.
dualarımız seninle balım. konuşuruz yine.
mümkün olduğunca gelirsin zaten
mesleğin ne canım
Allah gönlüne göre bi iş versin canım, çalışmak istiyorsan tabi.ben çalışmayı hiç sevemedim ki bu zaman kadar. sevdiğim iş olunca anca sevebilirim çalışmayı :) ama eşim çok şükür baskı yapmıyo çalış diye :)
accık bi nişanlım aradı konuştuk hepiniz dağılmışsınız kuzular
Allah gönlüne göre bi iş versin canım, çalışmak istiyorsan tabi.
felaket yağmur yağıyor.Elektrikler kesildi.
Ayy nasıl sinir oldum. hava berbat şuan. Canım sıkıldı nete bakamayınca
canım ben 9 aydır bıraktım çalışmayı. ama avm'de kasiyerdim. ama kuran kursu hocalığı yapmak istiyorum. senin?
benim muhasebe canım ama avm saatleri falan fazladır zaten evli bayanlar için çok zor
evet canım fazlaydı. Ama evlendikten sonra çalışmadım zaten. Hem yorucu hem sinir bozucu oluyodu çünkü.
çalışma saatleri uygun ve sevebileceğin bir iş olması lazım.senin evlilik nasıl gidiyor
sözleşmeli öğretmenlik olursa onu da yaparım ama işte sevmem gerek işimi. Evliliğim hamdolsun olması gerektiği gibi gidiyo :) tabi bazı sıkıntılar var ama işimizi allah'a bıraktıktan sonra elbet güzel olacaktır neticesi. Peki senin nasıl gidiyo evliliğin?
yavru ceylanlar nasılsınız bakalım :)
üzerime alındım:)) iyiyiz canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?