Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

biz de tam olarak böyle bişi istiyoruz. evlenelim, çalışmayalım

ben önceden çalıştığım için evlilik beni çalışma sektöründen biraz uzaklaştırdı şükür :) ama çalışmaya alışınca insanın ister istemez evde canı sıkılıyo :)

sen alışmışsın ve çalışmayı seviyorsun kanımca .. o yüzden canın sıkılmıştır.
Ama ben hiç sevmiyorum sabah kalkmakta sıkıntı çekmiyorum ama çalışmak istemiyorum, ne bileyim.. Pek bi iş yaptığım söylenemez gerçi, muhasebeciyim ama, burda hiç kız yok Hep adamlar geliyor, beni soğutan bu sanırım.

Evlenince belki bi süre çalışırım ama, bi müddet sonra bırakır bida da işe dönmem , İnşşşşAllaaah

insallah guzelimm herseyi buraya yazicam zatenn
ama simdii calismaya gidiyorumm donem uzatirsam kavusmamizda 1 yil uzarr

aman allah korusun kuzum çalış bol bol

inşallah canım hayırlısıyla o günleri de atlatırız nişanlımla ben de evlenince çalışmıcam zaten nişanlım da istemiyo çalışmamı ev hanımı olcam inşallah
yoğun bu ara sanırım, işleri serdi tabi, şimdi uğraşıyo

seni özlicez desene.
dualarımız seninle balım. konuşuruz yine.
mümkün olduğunca gelirsin zaten

ay aynısı benim başıma gelicek bu ara pek bi boşladım işi bakalım napıcam

ben çalışmayı hiç sevemedim ki bu zaman kadar. sevdiğim iş olunca anca sevebilirim çalışmayı :) ama eşim çok şükür baskı yapmıyo çalış diye :)
Allah gönlüne göre bi iş versin canım, çalışmak istiyorsan tabi.
accık bi nişanlım aradı konuştuk hepiniz dağılmışsınız kuzular

felaket yağmur yağıyor.Elektrikler kesildi.
Ayy nasıl sinir oldum. hava berbat şuan. Canım sıkıldı nete bakamayınca

çalışma saatleri uygun ve sevebileceğin bir iş olması lazım.senin evlilik nasıl gidiyor

sözleşmeli öğretmenlik olursa onu da yaparım ama işte sevmem gerek işimi. evliliğim hamdolsun olması gerektiği gibi gidiyo :) tabi bazı sıkıntılar var ama işimizi Allah'a bıraktıktan sonra elbet güzel olacaktır neticesi. peki senin nasıl gidiyo evliliğin?

benimde allaha şükür iyi ama bazı sorunlar var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…