Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

eylül bizim için de çok özel canım ama ben en çok 13 ün uğruna inanıyorum 13 eylül sevgili olduk, 13 ocak evlenme teklifini aldım(ki tam teklif saymıyorum onu yepyeni taze bi şey istiyorum) 13 nisan nişanlandık bi de 13 ünde nikahı kıydık mı süper olacak bizim 5 sene oldu ama evlendiğimizde 6. senemize girmiş olacaz inşallah

selam kızlar
nabersiniz bakalm

hoş geldin düğündaşım okul bitti kocişine kavuşuna kadar daha sık görmek isteriz seni
bi turlu denk gelemedik yaa son gunlerdee
ya ben yokum siz burdasiniz
ben giriyom siz yoksunuzz

piskom senin içi gece de gelmeye çalışıcam sen bu ara gece kuşusun arada gir yaz yoksakta napıyosun ne ediyosun

yınemı kımse yok
nazar degdı valla nazaar

çarşıya gittim kuzum çeyizime bikaç parça cici aldım geldim

artık daha cok buralardayım canım eve gidince hazırlıklardan cok fırsat bulamayabilirim zaten

hoş geldin sukran bi tanıtır mısın kendini :107:

hoşbuldumm :) ben şükran 19 yaşındayım hiç sevgilim olmadı üniversitede okuyorum 2 yıllık turizm rehberliği şuan bi acentede staj yapıyorum ama hiç sevmiyorum memnun değilim sağlık hizmetleri okumak var şuan aklımda yada hasta kayıt kursu mu ne varmış öyle birşeyler yapıp hastanelerde çalışmak düşündüm şuan oda bu sıralar hastanelere çok gidiyorum bakıyorum kayıttaki kızlar güzel güzel giyinmişler gelmişler işleride rahat ondan öyle işte

bnm ıcınde gel gece ama kıskanırımmmmmmmmmm
ne aldın bakım

hosgeldın

zeloşum naptın sonra aklıma geldi şimdi görüştün mü seninkiyle? devam mı tamam mı? özel bi şeyler işte şekerim bi de küçük ev aletleri için fiyat araştırması yaptım internette daha ucuz aslında ama pek güvenemiyorum açıkçası elektrikli aletler konusunda direkt muhatap istiyorum karşımda

artık daha cok buralardayım canım eve gidince hazırlıklardan cok fırsat bulamayabilirim zaten

ne güzel canım okul bitti de rahat rahat fırsatın olacak çeyizini almak için ben anca öğle arası 1,5 saatte kafamda belirlediğim yerlere koşturuyorum ağustosta çıkıcam işten düğüne 15 gün kala hallederim inşalalh yaa ben yaaprım yaparım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…