Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ya asıl dert gelinlik.Bamada hitap eden birşey olmadığı için diktiriyorum.Belli istediğiniz bi tarih varsa haziranda nikah işlemlerine başlmalısnız..yok onların verdiği tarih olur diyorsan ne zaman gittiğin pek farketmio.ewe eşyaları döşemek ayrı bir zevk olmalı:) bilmiyorum ewlenenler bilir gerçi :)

Evet tatlım düğün telaşına düştün galiba unuttun bizi:123:

Sorma al al bitmiyor.Artık nişanlım bile siz ne çok şey alıyorsunuzda hiç görünmüyor.Meğer Para harcayan sizmişssiniz diyor:)

Herkes daha çpok var diyor ama bana az nedense.Bu ay ne yapsam diye hesap yapmaktan beynim sulandı
unuturmuyum sizi fırsat bulamıyorum yaa((

Az kaldı tatlım gelmiş bile öğle arası sen yarım gün mü çalışıyodun bugün

yok canım nerdeee 4 e kadar mesaim var bugün ama öğle arası 1 saatlik yemek arasını ben 1,5 saate çıkardım o ara bi bakıcam küçük ev aletlerine bi fiyat araştırması yapıyım önden daha sonra alırım

aslında 13 eylül olsun isterdim ama hiç konuşmadık daha önce resmi nikahın günü ne zman olsun diye. 13 eylül bizim yıl dönümümüz düğünü o gün yapalım istedik ama cuma gününe geliyo diye olmadı hafta sonuna denk geliyo olsaydı çok güzel olurdu da neyse 15 eylül evlenelim biz razıyım eminim ki çok ayrı keyif verici olucak sevdiğin insanla beraber seçtiğin eşyaları gönlünce eve yerleştirmek bence o günler çabuk gelmeli artıkkkkk siz kaç yıldır berabersiniz canım?

Nişanlın doğru söylüyo ıvır zıvırlar bile ne kadar çok para tutuyoda farkedilmiyo. O kadar sıkıntı yapma tatlım ya evlenince de tamamlanır onlar.
hahhhah.1 numaralı taktiğimdir

şekeriiiiiiim hoşgeldn nbr?

İyidir kuzum çok sakin bi gün vakit geçirmeye çalışıyorum işte. Askerinle iyi vakit geçiriyormuşsun zaten aksi düşünülemezdi dimi maşallah çifte kumrulara

Bizimde 11 eylülde 2 senemiz bitiyor.Bende 11 eylül istiyorum carsamabaya denk gelio.ama nikahımı 11'i nde yapıcm kısmetse.
Benim için önemi büyük eylülün isteme söz hepsi eylülde oldu.Tabiki yıldönünümüz.Şimdide düğünümüz.:)))) tarihlerimiz yakınmış hehehe

akıllı kızın hali bi başka işte
sorma.cok zekiyeyim

ağol canıııım
okudum alttan ders mevzusunu:26:
sıkma canını lütfenn.herşeyin hayırlısı be güzeliim

sorma.cok zekiyeyim

ağol canıııım
okudum alttan ders mevzusunu:26:
sıkma canını lütfenn.herşeyin hayırlısı be güzeliim
Evet tatlım herşeyin hayırlısı ama insan ister istemez üzülüyo neyse çok aklıma getirmemeye çalışıyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…