- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.381
Selam kızlarrrr bugün nasılsınız bakalım
selam canım hoş geldim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? öğlen olsa da çarşıya gitsem bi dolansam şu mağazalarda diye bekliyorum
ben gelinlik telaşını tamamen unuttumbi de o var daha diktiricek miyim hazır mı alıcaz hiç bilmiyorum. ama çoğu model bana uygun değil benim gelinlik ne kapalı ne çok açık olmalı ortası bi şey bulmam lazım ve sanırım bunu bulmak zor çünkü gelinliklerin çoğu ya tamamen açık ya da tamamen kapalı biz de inşallah ağustos gibi evin mobilyası ve beyaz eşyasını seçicez sonra ev düzmek nikah işlemleri derken 15 eylül geliverir
Hoşgeldin cnmm .İyiyiz sen nasılsın.Bayadır konuşamıyorduk.
Evet tatlım düğün telaşına düştün galiba unuttun bizi:123:
hahhhah.1 numaralı taktiğimdirbi bahane bulamadın mı hemen ablanla enişteni devreye sok canımonlarla çıkıyomuşsun gibi sonra buluşup eve beraber gelirsiniz
Az kaldı tatlım gelmiş bile öğle arası sen yarım gün mü çalışıyodun bugün
Ya asıl dert gelinlik.Bamada hitap eden birşey olmadığı için diktiriyorum.Belli istediğiniz bi tarih varsa haziranda nikah işlemlerine başlmalısnız..yok onların verdiği tarih olur diyorsan ne zaman gittiğin pek farketmio.ewe eşyaları döşemek ayrı bir zevk olmalı:) bilmiyorum ewlenenler bilir gerçi :)
hahhhah.1 numaralı taktiğimdir
şekeriiiiiiimhoşgeldn nbr?
Nişanlın doğru söylüyo ıvır zıvırlar bile ne kadar çok para tutuyoda farkedilmiyo. O kadar sıkıntı yapma tatlım ya evlenince de tamamlanır onlar.Sorma al al bitmiyor.Artık nişanlım bile siz ne çok şey alıyorsunuzda hiç görünmüyor.Meğer Para harcayan sizmişssiniz diyor:)
Herkes daha çpok var diyor ama bana az nedense.Bu ay ne yapsam diye hesap yapmaktan beynim sulandı
unuturmuyum sizi fırsat bulamıyorum yaa((
hahhhah.1 numaralı taktiğimdir
şekeriiiiiiimhoşgeldn nbr?
yok canım nerdeee4 e kadar mesaim var bugün ama öğle arası 1 saatlik yemek arasını ben 1,5 saate çıkardım o ara bi bakıcam küçük ev aletlerine bi fiyat araştırması yapıyım önden daha sonra alırım
aslında 13 eylül olsun isterdim ama hiç konuşmadık daha önce resmi nikahın günü ne zman olsun diye. 13 eylül bizim yıl dönümümüz düğünü o gün yapalım istedik ama cuma gününe geliyo diye olmadı hafta sonuna denk geliyo olsaydı çok güzel olurdu da neyse 15 eylül evlenelim biz razıyımeminim ki çok ayrı keyif verici olucak sevdiğin insanla beraber seçtiğin eşyaları gönlünce eve yerleştirmek bence o günler çabuk gelmeli artıkkkkk siz kaç yıldır berabersiniz canım?
sorma.cok zekiyeyimakıllı kızın hali bi başka işte
Nişanlın doğru söylüyo ıvır zıvırlar bile ne kadar çok para tutuyoda farkedilmiyo. O kadar sıkıntı yapma tatlım ya evlenince de tamamlanır onlar.
İyidir kuzum çok sakin bi gün vakit geçirmeye çalışıyorum işte. Askerinle iyi vakit geçiriyormuşsun zaten aksi düşünülemezdi dimi maşallah çifte kumrulara
Nişanlın doğru söylüyo ıvır zıvırlar bile ne kadar çok para tutuyoda farkedilmiyo. O kadar sıkıntı yapma tatlım ya evlenince de tamamlanır onlar.
Ewett haklısın.Artık kalanlar için yoramicam kendimi.Çok stres valla.Allah ewlennelere yardım etsin.Ben o konuda şanslıyım.Herşeyim tıkır tıkır gidiyor.
selam kızlar
nabersiniz bakalm
selam kızlar
nabersiniz bakalm
a.s
süperiiiiiiimmmm şekerim
senden naber, okulda bitti
Hoşgeldinn 15 eylül gelini 3 :))) Sen nabersinnn canm :)
Evet tatlım herşeyin hayırlısı ama insan ister istemez üzülüyo neyse çok aklıma getirmemeye çalışıyroumsorma.cok zekiyeyim
ağol canıııım
okudum alttan ders mevzusunu:26:
sıkma canını lütfenn.herşeyin hayırlısı be güzeliim
Aman dilini ısır kuzum inş hep böyle giderNişanlın doğru söylüyo ıvır zıvırlar bile ne kadar çok para tutuyoda farkedilmiyo. O kadar sıkıntı yapma tatlım ya evlenince de tamamlanır onlar.
Ewett haklısın.Artık kalanlar için yoramicam kendimi.Çok stres valla.Allah ewlennelere yardım etsin.Ben o konuda şanslıyım.Herşeyim tıkır tıkır gidiyor.
Hoşgeldin yeni şafakçı kaldı 13 günselam kızlar
nabersiniz bakalmNasılsın şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?