- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.421
evettt o gun gorustuk 1 saat fılan sonra bn gerı geldım evrakları vermek ıcın ,zeloşum naptın sonra aklıma geldi şimdi görüştün mü seninkiyle? devam mı tamam mı? özel bi şeyler işte şekerimbi de küçük ev aletleri için fiyat araştırması yaptım internette daha ucuz aslında ama pek güvenemiyorum açıkçası elektrikli aletler konusunda direkt muhatap istiyorum karşımda
gttım evrakları verdım ısyerımden ayrıldım hersey yolunda suan
sen nasılsın cnm ne var ne yok
yehuuuuuuuuuuuu kankalar toplandııı
sen ne yaptın derslerı bn 2 tanesınden kaldım 3 tanesınden ortalamam tutmadgı ıcın gecemedım 6 taneden de gectımBende ehh işte cnm benimkinin okulunun uzaması yüzünden canım sıkıldı ama şuan iyiyim aklıma getirmemeye çalışıyorum. Akşama düğün var saçımı nasıl yapsam diye düşünüyorum şuanSen naptın seninkiyle son durumunz ne
zeloşum naptın sonra aklıma geldi şimdi görüştün mü seninkiyle? devam mı tamam mı? özel bi şeyler işte şekerimbi de küçük ev aletleri için fiyat araştırması yaptım internette daha ucuz aslında ama pek güvenemiyorum açıkçası elektrikli aletler konusunda direkt muhatap istiyorum karşımda
ne güzel canım okul bitti de rahat rahat fırsatın olacak çeyizini almak içinben anca öğle arası 1,5 saatte kafamda belirlediğim yerlere koşturuyorum ağustosta çıkıcam işten düğüne 15 gün kala hallederim inşalalh yaa ben yaaprım yaparım
gttım evrakları verdım ısyerımden ayrıldım hersey yolunda suan
sen nasılsın cnm ne var ne yok
naber canım
ne cabuk unuttun kız benı2 gundur hic gorusemedik dimi canim senlee
ne yaptin seninkini bakalim
bulustunuz mu :26:
evettt o gun gorustuk 1 saat fılan sonra bn gerı geldım evrakları vermek ıcın ,
valla devam gbıydı ama yıne bozustuk bız sekerım dun bırsuru laf yedı yıne
sen ne yaptın derslerı bn 2 tanesınden kaldım 3 tanesınden ortalamam tutmadgı ıcın gecemedım 6 taneden de gectım
hoşbuldumm :) ben şükran 19 yaşındayım hiç sevgilim olmadı üniversitede okuyorum 2 yıllık turizm rehberliği şuan bi acentede staj yapıyorum ama hiç sevmiyorum memnun değilim sağlık hizmetleri okumak var şuan aklımda yada hasta kayıt kursu mu ne varmış öyle birşeyler yapıp hastanelerde çalışmak düşündüm şuan oda bu sıralar hastanelere çok gidiyorum bakıyorum kayıttaki kızlar güzel güzel giyinmişler gelmişler işleride rahat ondan öyle işte
huu huuuuu
ne kaynatiyonus sekerler
11 ders olunca bole oluyor bnde cok saskınım ama saglık olsunBen sınıfta kalmışım şekerim zaten beklenen bi sondu hiç şaşırmadım. Ama seninki kötü olmuş ya geçersin diye bekliyodum
ne cabuk unuttun kız benı
evet 2 gun oldu
o gun gorustkkk onladaa
rapor almaya gttgmde
ben de 24 yaşındayım canım nişanlıyım düğün hazırlığı yapıyorum onun telaşesi var biraz. onun dışında muhasebeciyim çalışıyorum cumartesi bilegerçi bugün dosya yüzü açmadım oturmaya geliyorum cumartesi günleri ama neyse inşallah gönlünden geçtiği gibi yapabilirsin turizm zor biraz her kız yapamaz ama dediğin şekilde hastanelerin hasta kayıt bölümünde çalışman daha rahat olur ve muhatap olacağın insanlar belli, hastalar. sevgilim yok demişsin allah inşallah hayırlı olanını karşına çıkarır
gel gel yavrum sen de gel özlemiştik
aksıne davranısları cok ıyıydı bn soguk davrandım ona =)nasil gecti bulusma canimm soguk mu davraniyodu yine
nasildi yani davranislari devam gibiyiz demissin iyi gecmis sanirim daa
niye bozustunuz kizim yineee
unutma benı tabıııaaa ayip ediyosun tatlimm ne unutmasii
zaten fazla giremiyorum bu aralar
gece uzandigimda uyumadan 1 saat once takiliyorum fln sonra uyuyorum
gunduzleri ders calisiyorum mecbur sinavlarim var canimm
gecimde kurtulim diye cabaliyorum iste ondan
yoksa unuturmuyum hiiiiiccccc
evettt o gun gorustuk 1 saat fılan sonra bn gerı geldım evrakları vermek ıcın ,
valla devam gbıydı ama yıne bozustuk bız sekerım dun bırsuru laf yedı yıne
ne aldın bakım gelinkız özel seyler falan
gecelik mi
iyiyym canım senden naber
geldimm annem geldimmm
bende ozluyorum valla sizlerle sohbet etmeyi ama iste
bir sure boyle olcak gibi duruyor
ihihhievet o tarz şeyler işte canım
:
bnm kız kardesım yokkı valla degılımolur öyle görüşmeyince her şeyden nem kapıyoruz canım ama yan yanayken sıkıntı yoksa devam
valla zelom bazen seni ablam zannediyorum he aynı sen çok benzetiyorum konuşma tarzı tepkiler flaandoğru söyle kız ablam mısın yoksa
aksıne davranısları cok ıyıydı bn soguk davrandım ona =)
evlerı tamır edıyordu yne bn onun yanına gttım ıste
bıraz oturduk fılan o benı opuyo sarılıyo bn terslıyorum onu
bırazda dayak yemıs bulundu bnden
herseyın hesabını sordum sen nıe gelmıyorsun sole bole dıe
oda bna dedıkı haftaya carsamba ıslerım tamamen btıo artık tamamen senınım dedı
bn erken kalktım zaten 1 saat fılan gorustuk
dun dedımkı yrn buraya gel
bgn onun hesap gnu onu bahane ettı askım hesap gnu hafta sonu yogunum pazartesı gelıyım dedı
bnde dedımkı gelme gerek yok bahane uyduruyorsun dedım gıt o kızla konus dedım
bı bna zamanın yok dedım heee bıde o gun facedekı msjlarına baktımmm
bnmkının bı yakın arkadası var bu ona brını ayarlamıstı
kız bunun onceden konustgu brıymıs madem
kızın annesı bnmkıyle kızının arasını yapmaya ugrasmıs buda bı kere blusmus ama ıstememıs
sımdı arkadası konsuuyor ama sevgılı olmamısmıslar takılıyolarmıs kızın sevdgı varmıs sozde bnmkı kızın agzından laf almak ıcın konusmus sozde
pazar gnu faceden yazsmıslarrr
onu gordum delırdım bagırdım cagrdım ona bıde oylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?