- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.461
mukmukummm bnde yazdımkı kız yok deyınce gorduk dedım cvp vermedım kendı cıkmıs h.abı geldı bn gdıom dıe
İŞİN İÇİNDE KIZ VARSa zaten kork öylesinden canım istediğini yapmakta özgürsün valla benim nişanlım sevgili olduğumuz dönemlerde bile face msn falan kullanmazdı ikimizin hesabı var ama sadece görüşmek için kullanıyoruz. onun dışında hep der senin erkek arkadaşalrınla görüşmeni istemiyorum hatta hiç olmasınlar o yüzden bende hiç kız olan ortamalra girmicem yani mesela üni.de kızlı erkekle toplandıkları zaman gitmezdi. inanıyorum gitmediğine çünkü gözümle şahit oldum. anlatmıştım bi ara sürpriz yapmıştım doğum gününde yanına gitmiştim ya evden çıkarana kadar arkadaşalrı akla karayı seçti mukmukenin korkusundan dışarı çıkmıyo bu çocuk diye ev arkadaşı dert yandı. düşün işte. erkeğin kendinde bitiyo olay öyle çok karı kız arkadaş oldu mu benim gözümde bitiyo çekemem öyle şeyleri herkes gider bi gün ama ben eşi olucam onun ona göre davranmayı öğrenecek benim içinde geçerli bunlar. o yüzden istediğini yapmakta özgürsün vazgeçsin öyle yok arkadaşım için ağzını arıyorum yok bilemem ne bi sürü kızlı face flan oyarım bildiğin oyarım
işte hep bunu diyorum nişanlıma güveniyorum ama etrafta o kadar o.... var ki kimisi özellikle seçiyo musallat oluyo. evli ya da ne bilim sevgilisi olan erkek daha cazip geliyo gözüne yapışıyo kene gibi ama ben o keneleri afedersiniz bi taraflarına yapıştırırımiyi yapmışsın haddini bildirmişsin ama anlamıyorum bi kız nasıl bu kadar yüzsüz olabilir yani istenmediğini bile bile nasıl sokulur bu kadar kendini yamamaya çalışır erkeğe hayret doğrusu.
öyle zaten piskom okulu çok dert etmiyorum ne olacak sanki diplomöa bi sene daha dursun okulda zaten lazım olmıcak şimdi tek derdim ev mevzusu şimdi bi hallolsun rahatlıcam inşallahsen de iyice çalış kuzum inşallah hiç dersin kalamdan hayırlısıyla tez zamanda mezun olursun
canimm bunlarda gurur fln yok maalesef...
sevgilim demisti ne saniyor ki ayrilsak bile ben onunla mi cikcam sanki..
dedim valla ben orasina karismam
fircayida attim hemen dedim Allah korusun diyecegine ayrilirsak diye ihtimalden bahsediyorsun
misalen diyorum yaa diyor
dedim demiceksin oyle misalen de olsa
tmm bitanem kizma sen diyor
benimkide facede kendini nisanli yazdi
kiz da buna demis nisanlanacagina hic inananamadim
aklimca diyorum ulan ciddi bir erkek olarak gormuyorsun capkin biri gibi goruyorsun ki nisanlanacagina ciddi bir iliskisi olabilecegine inanmiyorsun kendini niye yamamaya calisiyorsun ozm boyle bir adama... hayret bisey yaa bazilarinin gercekten hic akli yok
yada sevmeyi aski bilmiyorlar sirf yakisikli diye oylesine takilmak istiyorlar...
kiz birde ne gulmustum haa bu kizla
oyle basit oyunar yapiyordu ki
bana msn den msj atiyordu
guya bu biriyle cikiyormus ama sevgilim onu seviyormus kiskaniyormus
veee ciktigi cocuga msj atmis o kizla cikmasin diye ayrilsinlar diye o kizdan uzak dur demismiss sozdeeee
ulan dedim sen kimsin ki sevgilim seni sahiplensin cücük kafali
aslında telden trıp atmıyo bna pek cvp vermıyor dha da sınırlenıyorum dıevalla canimm oylee tersim cok pistirr
saollllllll annemmmm desteginizi esirgemeyinn haaa
canim oyle deme ama yaaa telden trip atiyor ama yanindayken yakin davraniyormus
sadece beni huylandiran su kiz olayi ve seni aramamasi
insan sesini ozledim der arar ama ne var yaniii
o kiza mesaj atmakla harciyacagina vaktini seni arasin bos bulundugu bir zaman 2 dk da olsa arasin yaniii
allahım ya hani şimdi bi tabir var ya bu tarz kızlara kezban diyolar hiç sevmesem de bu lafı harbiden öyleymiş kız baksanaface mi derdin var bacım en iyisi çiftlerin kullanmaması yani adamın niyeti kötü olmasa dahi yapışan keneler yüzünden sorun oluyo tartışma çıkıyo falan neyse ki kurtulmuşsun bu salak kızdan hele bi de yakınlarda olsan gider yolarsın sen o kızı annem sen de o potansiyel mevcut
kızlar sizce sevdicegime doğum gününde ne hediye almalıyım
simdiye kadar alınabilecek bir çok şeyi aldım orjinal bi hediyeye ihtiyacım var
aslında telden trıp atmıyo bna pek cvp vermıyor dha da sınırlenıyorum dıe
biz evlenmiş olucaz inşallah onun doğum gününde o yüzden düşünmeye vakit varr daha ama cidden zor ya 5 sene oldu 5 senede her türlü alınacak şeyi alıyo insan ama biz artık maddi şeylerden çok manevi şeylere yöneldik canım
ya manevi şeyler ayrı canm
ama ben yanında bi de farklı bi hediye almak istiyorum ama bulamadım farklı bişey
valla benimde hep basima dert oluyor bu hediye alma olaylari
ne alsam ne alsam diye kara kara dusunuyorum tabi orjinal olsunda istiyorum ama istee oldugu kadar...
nekadar orjinal artik bilemicem canimda en son atki ormustum ben
aynen canım bi de erkege alınabilecek hediyeler daha sınırlı sanki
bulamıyorum suanda farklı bişi
güzelmiş canm el emegi daha anlamlı bi hediye olmustur ama temmuzun ortasında atkı sanki biraz komik olur
hehevalla canimm sevgilimde aynisini demisti Allahtan kiz yakininda degil yoksa vay haline diyodu
icten ice tabi mutlu oluyor benimkide bu derece sahipleniyorum diye ucuyor o da mutluluktan hissetmesi zor birsey degil
zaten kizi dugune cagirmayi dusunuyorum dedim benimkine karsilikli gobek atcam onunla dedim
beklerim senden yaparsin onuda diyo
canim facemiz var ikimizinde ama benim okuldan 5-6 kiz var sadece ve uniden sadece bizim kurstan olan bir grup acildi daha ilk yilimizda
butun gelismeleri oraya yaziyolar uniyle ilgili olsun sinav olsun ders olsun o yuzden actim bende yoksa benimde yoktu
kiz arkadaslarima soruyodum hep ne oluyo ne bitiyo facedeki grupta diye ama ayip olmaya baslamisti surekli soruyodum
sevgiliminde bi kac erkek arkadaslari kuzenleri var iste
zaten duvarlarimizdanda belli yani aylardan beri hic birsey paylastigimiz yok
kendisi fanatik fenerli oldugu icin fener mac kazaninca anca ozm birseyler paylasiyor
yoksa pek orali degiliz yani ki kendiside diyor evlenince ikimizinde facesi olmicak diye
yanii canim evett benimkinin dogum gunu subatta oldugu icin sıkıntı olmuyor...
aynen canimm yaa erkeklere alinabilecek seylerde cok azz
bir galatasarayli olarak sevgilim fanatik fenerli diye feneriumdan kol saati alacaktim bir ara ama yurt disinda oldugum icin yurt disina kargolatmiyolardi bende vazgectim...
diger klasik ama hos seylerde kol dugmesi kravat ignesi fln ama bunlarda biraz agir kaciyor sanki...
bilemiyorum valla kendimde bu konuda cok kararsiz oluyorum seninde ekstradan kafani karistirmim
ya manevi şeyler ayrı canm
ama ben yanında bi de farklı bi hediye almak istiyorum ama bulamadım farklı bişey
kızlar bzm mah bı kadın var kendı kızı magazada reyonculuk yapıyo bıde bzı begenmıyo cagrı merkezne gırdık dıe mıllet ne komık yaa
aynen kolaysa kendı mal kızıda gırsın ıkı kelımeyı bı araya getıremıyor tabıımesleği neydi canım kocanın? ona göre bi şey düşünsen
kıskandığından öyle diyodur canım valla benim kuzenim bile bu şekilde davrandı bana ilk işe girdiğimde. kendi de mağazanın reyon bölümünde çalışıyodu. üni. mezunu bir de ben işe girince afederisniz ama çok koymuştu ben nasıl iş buldum da o okuduğu halde başka bi alanda çalışıyo diye ama çok küçümsemişlerdi ben muhasebe okurken iş bulamazsın o da okul mu bizim dersler çok zor flan kurban olduğum allahım gösterdi en sonunda kimin ne olduğunu. bu da hasetinden öyle yapıyo totonu dön şekerim
mesleği neydi canım kocanın? ona göre bi şey düşünsen
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?