Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

canimm bunlarda gurur fln yok maalesef...
sevgilim demisti ne saniyor ki ayrilsak bile ben onunla mi cikcam sanki..
dedim valla ben orasina karismam
fircayida attim hemen dedim Allah korusun diyecegine ayrilirsak diye ihtimalden bahsediyorsun
misalen diyorum yaa diyor
dedim demiceksin oyle misalen de olsa
tmm bitanem kizma sen diyor
benimkide facede kendini nisanli yazdi
kiz da buna demis nisanlanacagina hic inananamadim
aklimca diyorum ulan ciddi bir erkek olarak gormuyorsun capkin biri gibi goruyorsun ki nisanlanacagina ciddi bir iliskisi olabilecegine inanmiyorsun kendini niye yamamaya calisiyorsun ozm boyle bir adama... hayret bisey yaa bazilarinin gercekten hic akli yok
yada sevmeyi aski bilmiyorlar sirf yakisikli diye oylesine takilmak istiyorlar...
kiz birde ne gulmustum haa bu kizla
oyle basit oyunar yapiyordu ki
bana msn den msj atiyordu
guya bu biriyle cikiyormus ama sevgilim onu seviyormus kiskaniyormus
veee ciktigi cocuga msj atmis o kizla cikmasin diye ayrilsinlar diye o kizdan uzak dur demismiss sozdeeee
ulan dedim sen kimsin ki sevgilim seni sahiplensin cücük kafali

insallah canim insallahh aminnn

allahım ya hani şimdi bi tabir var ya bu tarz kızlara kezban diyolar hiç sevmesem de bu lafı harbiden öyleymiş kız baksana face mi derdin var bacım en iyisi çiftlerin kullanmaması yani adamın niyeti kötü olmasa dahi yapışan keneler yüzünden sorun oluyo tartışma çıkıyo falan neyse ki kurtulmuşsun bu salak kızdan hele bi de yakınlarda olsan gider yolarsın sen o kızı annem sen de o potansiyel mevcut

aslında telden trıp atmıyo bna pek cvp vermıyor dha da sınırlenıyorum dıe

kızlar sizce sevdicegime doğum gününde ne hediye almalıyım
simdiye kadar alınabilecek bir çok şeyi aldım orjinal bi hediyeye ihtiyacım var

hehe valla canimm sevgilimde aynisini demisti Allahtan kiz yakininda degil yoksa vay haline diyodu
icten ice tabi mutlu oluyor benimkide bu derece sahipleniyorum diye ucuyor o da mutluluktan hissetmesi zor birsey degil
zaten kizi dugune cagirmayi dusunuyorum dedim benimkine karsilikli gobek atcam onunla dedim
beklerim senden yaparsin onuda diyo

canim facemiz var ikimizinde ama benim okuldan 5-6 kiz var sadece ve uniden sadece bizim kurstan olan bir grup acildi daha ilk yilimizda
butun gelismeleri oraya yaziyolar uniyle ilgili olsun sinav olsun ders olsun o yuzden actim bende yoksa benimde yoktu
kiz arkadaslarima soruyodum hep ne oluyo ne bitiyo facedeki grupta diye ama ayip olmaya baslamisti surekli soruyodum
sevgiliminde bi kac erkek arkadaslari kuzenleri var iste
zaten duvarlarimizdanda belli yani aylardan beri hic birsey paylastigimiz yok
kendisi fanatik fenerli oldugu icin fener mac kazaninca anca ozm birseyler paylasiyor
yoksa pek orali degiliz yani ki kendiside diyor evlenince ikimizinde facesi olmicak diye

kızlar sizce sevdicegime doğum gününde ne hediye almalıyım
simdiye kadar alınabilecek bir çok şeyi aldım orjinal bi hediyeye ihtiyacım var

biz evlenmiş olucaz inşallah onun doğum gününde o yüzden düşünmeye vakit varr daha ama cidden zor ya 5 sene oldu 5 senede her türlü alınacak şeyi alıyo insan ama biz artık maddi şeylerden çok manevi şeylere yöneldik canım

ya manevi şeyler ayrı canm
ama ben yanında bi de farklı bi hediye almak istiyorum ama bulamadım farklı bişey

ama ben yanında bi de farklı bi hediye almak istiyorum ama bulamadım farklı bişey

valla benimde hep basima dert oluyor bu hediye alma olaylari
ne alsam ne alsam diye kara kara dusunuyorum tabi orjinal olsunda istiyorum ama istee oldugu kadar...
nekadar orjinal artik bilemicem canimda en son atki ormustum ben

valla benimde hep basima dert oluyor bu hediye alma olaylari
ne alsam ne alsam diye kara kara dusunuyorum tabi orjinal olsunda istiyorum ama istee oldugu kadar...
nekadar orjinal artik bilemicem canimda en son atki ormustum ben

aynen canım bi de erkege alınabilecek hediyeler daha sınırlı sanki
bulamıyorum suanda farklı bişi
güzelmiş canm el emegi daha anlamlı bi hediye olmustur ama temmuzun ortasında atkı sanki biraz komik olur

aynen canım bi de erkege alınabilecek hediyeler daha sınırlı sanki
bulamıyorum suanda farklı bişi
güzelmiş canm el emegi daha anlamlı bi hediye olmustur ama temmuzun ortasında atkı sanki biraz komik olur

yanii canim evett benimkinin dogum gunu subatta oldugu icin sıkıntı olmuyor...
aynen canimm yaa erkeklere alinabilecek seylerde cok azz
bir galatasarayli olarak sevgilim fanatik fenerli diye feneriumdan kol saati alacaktim bir ara ama yurt disinda oldugum icin yurt disina kargolatmiyolardi bende vazgectim...
diger klasik ama hos seylerde kol dugmesi kravat ignesi fln ama bunlarda biraz agir kaciyor sanki...
bilemiyorum valla kendimde bu konuda cok kararsiz oluyorum seninde ekstradan kafani karistirmim

en doğrusu canım hele ki evlendikten sonra faceye falan hiç gerek kalmaz helal olsun valla tam olması gibi davranmışsın bi de kıskançlık triplerine girip çocuğa yüklensen daha kötü olucaktı aranız sen kıza yüklenmişsin doğru adres yani herkes ister canım sevdiği tarafından sahiplendiğini görünce insanın gururu okşanıyo sadece biz kızlara özgü değil bu durum. ama havalara da girmemiş sevgilin aferin çocuğa

kızlar bzm mah bı kadın var kendı kızı magazada reyonculuk yapıyo bıde bzı begenmıyo cagrı merkezne gırdık dıe mıllet ne komık yaa

bnde yaza uygun bişeyler alım bari plaj havlusu deniz sortu faln
balayında da kullanır hem

mesleği neydi canım kocanın? ona göre bi şey düşünsen

kızlar bzm mah bı kadın var kendı kızı magazada reyonculuk yapıyo bıde bzı begenmıyo cagrı merkezne gırdık dıe mıllet ne komık yaa

kıskandığından öyle diyodur canım valla benim kuzenim bile bu şekilde davrandı bana ilk işe girdiğimde. kendi de mağazanın reyon bölümünde çalışıyodu. üni. mezunu bir de ben işe girince afederisniz ama çok koymuştu ben nasıl iş buldum da o okuduğu halde başka bi alanda çalışıyo diye ama çok küçümsemişlerdi ben muhasebe okurken iş bulamazsın o da okul mu bizim dersler çok zor flan kurban olduğum allahım gösterdi en sonunda kimin ne olduğunu. bu da hasetinden öyle yapıyo totonu dön şekerim

aynen kolaysa kendı mal kızıda gırsın ıkı kelımeyı bı araya getıremıyor tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…