Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kızzzz öyle karı kız lafı geçince böyle oldum iki kez okudum anca anladım
yıldırma polıtıkası uyguluyorum sınırımı cıkarana kdr saydırcam , sımdıde facede denk geldı ısın varya o yuzden facelerde dolanıyorsun dedım ofıse geldım acayım dedım adam gelcek dedı bnde hıı neyse sna kızlarla ıı knuslalar by dedım ya ne kızı dedı cvp yazmadım
baska napımde sınırımı cıkartayım akıl verın ya aa

ayy hayırlısı olsun Allah mutlu etsin inşAllah :) evet zor turizm cidden her kız yapamaz benim gibi kız da yapamıyor zaten turizmde çalışmak içn ne diyim biraz gözüaçık ve fingirdek olmak lazım biraz bende o yüzden sevmiyorum çok çekingen ve sessizim ben yapamıyorum ondan

canim bak iste isleri bitiyomus hem yanindayken uzak davranmamis hic
devam edin bence ama o kiza dikkat et konusmasini yasakla
surekli basinin etini ye konusmasin o da
erkekler hep ayni konu uzerinde kavga cikinca skiliyolar
kendi vazgecer konusmaktan ama basi bos birakma
gerekiyosa bidaha konusursan ayrilirim de
gozunde degerliysen zaten seni kaybetmemek icin dikat eder
koparsin iletisimini boyle olmaz canim
diger sekilde sevindim canim aranizin iyi olmasina

annemm sen uzak tut su adami faceden
sifresini isteee vermiyosa canina oku valla
gerekiyosa kapatsin direk ne var bu facede
arkadaslarini gizlemis mi
listesini gostersin kiz miz ne varsa silsin temizlesin hepsini
benimkiylede cok kavgalarimiz oldu ilk zamanlarimizda bu face yuzunden
simdide facesi var ama kiz kuzenlerini bile eklettirmem
kaldi ki birisiyle kanka muhabbeti edecek
sunnet ederim valla
gozunu korkut valla
benimki cok tirsiyor benden bu konularda

susmak yetiyo bence ama açık kal facede öyle sus cevap verme yani öyle olunca benimki çıldırıyo da en son erkeklerle yazışıyorum diyebilirsin bak

aynen öyle işte canım biraz rahat olman lazım da keşke yazmasaydın tercihlerine o bölümü hiç. yani sırf okumuş olmak için sevmediğin bi bölüm yazman pek olmamış sonuçta mesleğini seçiyosun o tercihleri yaparak. gerçi yaşın daha genç başka bi alana yönelmek için geç kalmış sayılmazsın ben 19 yaşında okurken bizim sınıfta 28 yaşında bi kız vardı düşün o yaşta en baştan başlamaya gelmiş. sen de yapabilirsin bu şekilde.

bn delı dolu manyak bı ınsanım yanımda olsanz varya gulmekten olursunuz

o da olur inşallah bi araya geliriz bi gün he olmamı kk kızları olarak buluşuruz belki orta bi yerde hepimiz

ahahahahaa
o esnada gülünmez heralde ama
iyi günlerde kullan daha iyi o zman

saol canım hepimizin iyi günleri olsun eşiyle inşallah

10 dk ya gelıyorum yemek molasıııı bıyere gtmeyın bak kuserım

acıktım bende alışveriş derken bu saat oldu bi şey yemek aklıma gelmedi ama yemek diyince fark ettim :)

Son düzenleme:

yavrum gecmem lazimm benim valla
2 sinavdan fazla alttan dersim kalirsa direk sinifta kaliyorum
okulum 6 yildan 7 yil olur sonrada evlilik dahada uzaklasir bendenn
sende tatlim artik diplomani evlendikten sonra alirsin kader kismet canimm
mezun olursun elbet omur billah o uniye bagli olamazsin kii

piskom helal sana yavrum 180 lik adamın canına okuyosun minyon minyon halinle bana böyle arkadaş lazım şaka bi yana cidden nişanlım benden korkuyo sinirlenince bi bağırıyorum bi kızıyorum sinirim geçince taklidimi yapıyo tabi gülüyoruz ama sinirlendim mi çok fena oluyorum ben yaa sabah bi şaka yaptım dibi düştü çocuğun

öyle zaten piskom okulu çok dert etmiyorum ne olacak sanki diplomöa bi sene daha dursun okulda zaten lazım olmıcak şimdi tek derdim ev mevzusu şimdi bi hallolsun rahatlıcam inşallah sen de iyice çalış kuzum inşallah hiç dersin kalamdan hayırlısıyla tez zamanda mezun olursun

ısını bıtırıp bnm yanıma gelınce bende degerı olucakmı acaba bıde onu dusunsun
ısını bıtırdıkten sonra herkes gelır onemlı olan ısı oluncada bna vakıt ayırabılmesıydı ama ayırmadı telefonla bıle aramıyo adam ya bole ask olurmu kızlar , yanı sorun o kız deıl ondan baska bısuru kız var facesnde ama baska msj yoktu o kızdan baska bn demıstımkı bna sole konustgnu haklısın dıo ama bnm guvenım bıter bole yanıı

yavrumm bosuna dememisler yere yakindan korkacaksinn
normalde ben birseye kizinca sinirli sinirli konusuyorum guluyor bana ayy cok sempatik oluyosun diyor deliiii
kari kiz meselelerinde korkar istemedende bir sekilde bulasaa oyle bir meseleye
ilk zamanlarimizda cikmaya basladigimizda bir kiz musallat olmustu
daha biz cikmaya baslamadan bunlar konusuyolarmis bir sohbetleri varmis yanii
bizimkide iyi niyetlidir biraz saflik var mi desem ne desem
kiz bundan hoslanmaya baslamis hediyeler gondermis sadece sevgilimin resimlerinden almis vidyo yapmis slow bi sarkiya
vidyoyada seviyorum seni yazmis... bu olay daha cikmaya basladigimizdan 2 ay sonra fln oluyor
benim tepem atti tabi saydiriyorumm tuuu senin kalibina serefsizzzz 1 gram erkeklik yok sendeeeeee
guvendim birde sana saf saf kalibinin adami degilmissin fln..noluyoruz ya fln oldu bu
haberi yok tabi vidyodan fln Allah tarafindan ben facede dolanirken denk geldimm gozum dondu valla
neyse ben bu kizla msn de ekledim konustumm baya sakin sakinn kizin amacini anladim tabi bildigin ayirmakmis
salliyor kafadan yok biz konusuyorduk yakin zamana kadar bana sevgilim yok demistii ben ona mektup yazdim kunye gonderdim parfumumun kokuus vardi mektupta felann....ben nasil patliyorumm icimden ama kizada renk vermiyorumm boylelerine sakin kalip haddini bildireceksinn... kiz sonra kendini gosterdi zaten ayrilirsaniz bana haber ver dedi yuzsuz..
bende dedim tatlim haber veririm merak etme ama heralde dugun davetiyesini gonderirim canim dedim
haydi sana gule gule dedim sildim faceden msn den fln...bildigin hasta beyinliydi yaaa
sonra ustunden 1 yil gecti bu kiz yine benimkini bulmus faceden
benimkide cok korkar benden kendim ogrenirsem daha beter olcak biliyor zatende cokta durusstur Allah var goruyor
direk kendisi soyledi beni yine ekledi diye
bende aldim adresi kizin okkali bir mesaj gonderdim
dedim kizim gecen sene salakliklarina aldiris etmedik diye sahipsiz mi sandin sen sevgilimi
hala hangi akilla ekliyorsun zaten kendini kopek etmeye ne meraklisin tarzinda daha birsuru sey yazdim
sevgilimede kopyaladim gosterdim abooo dur bi yutkunayim dedi kendiside tirsti
kiz sana cevap vermez bu msj dan sonra ödü b*kuna karismistir dedi dedim keyfi bilir ben diyecegimi dedim
oylede oldu zaten direk facesini sildi kapatti o gun bugundur de kizdan ses seda yok
sevgilimde biliyor cooooookkk kiskanc oldugumu hic oyle olaylara dahil olmaz yanii
korkuyorum yapabileceklerinden diyor... dedim kork zaten
erkekleri basi bos birakmaya gelmiyo valla

Son düzenleme:
mukmukummm bnde yazdımkı kız yok deyınce gorduk dedım cvp vermedım kendı cıkmıs h.abı geldı bn gdıom dıe

canimm iste bunlari acik acik onunla konusacaksin
hala senin soylediklerine aldiris etmiyosa ozm sende soyle ben senden uzaklasiyorum sen benle ilgilenmedikce de
sevgini hissedemiyorum boyle bir iliskide istemiyorum de pacalari tutussun biraz

wasss psıkopat pıskooommmm delı bacımmm helal kımın kankasııı arkandayım beee yuruuuuuuuuuu

canimm iste bunlari acik acik onunla konusacaksin
hala senin soylediklerine aldiris etmiyosa ozm sende soyle ben senden uzaklasiyorum sen benle ilgilenmedikce de
sevgini hissedemiyorum boyle bir iliskide istemiyorum de pacalari tutussun biraz
bıde sorun suu bn onunla bunları konuscak kdr deger vermıyorum ,
hıcccccc umrumda da deılll gelıyorum bn kızlar

wasss psıkopat pıskooommmm delı bacımmm helal kımın kankasııı arkandayım beee yuruuuuuuuuuu

valla canimm oylee tersim cok pistirr
saollllllll annemmmm desteginizi esirgemeyinn haaa

bıde sorun suu bn onunla bunları konuscak kdr deger vermıyorum ,
hıcccccc umrumda da deılll gelıyorum bn kızlar

canim oyle deme ama yaaa telden trip atiyor ama yanindayken yakin davraniyormus
sadece beni huylandiran su kiz olayi ve seni aramamasi
insan sesini ozledim der arar ama ne var yaniii
o kiza mesaj atmakla harciyacagina vaktini seni arasin bos bulundugu bir zaman 2 dk da olsa arasin yaniii

İŞİN İÇİNDE KIZ VARSa zaten kork öylesinden canım istediğini yapmakta özgürsün valla benim nişanlım sevgili olduğumuz dönemlerde bile face msn falan kullanmazdı ikimizin hesabı var ama sadece görüşmek için kullanıyoruz. onun dışında hep der senin erkek arkadaşalrınla görüşmeni istemiyorum hatta hiç olmasınlar o yüzden bende hiç kız olan ortamalra girmicem yani mesela üni.de kızlı erkekle toplandıkları zaman gitmezdi. inanıyorum gitmediğine çünkü gözümle şahit oldum. anlatmıştım bi ara sürpriz yapmıştım doğum gününde yanına gitmiştim ya evden çıkarana kadar arkadaşalrı akla karayı seçti mukmukenin korkusundan dışarı çıkmıyo bu çocuk diye ev arkadaşı dert yandı. düşün işte. erkeğin kendinde bitiyo olay öyle çok karı kız arkadaş oldu mu benim gözümde bitiyo çekemem öyle şeyleri herkes gider bi gün ama ben eşi olucam onun ona göre davranmayı öğrenecek benim içinde geçerli bunlar. o yüzden istediğini yapmakta özgürsün vazgeçsin öyle yok arkadaşım için ağzını arıyorum yok bilemem ne bi sürü kızlı face flan oyarım bildiğin oyarım

işte hep bunu diyorum nişanlıma güveniyorum ama etrafta o kadar o.... var ki kimisi özellikle seçiyo musallat oluyo. evli ya da ne bilim sevgilisi olan erkek daha cazip geliyo gözüne yapışıyo kene gibi ama ben o keneleri afedersiniz bi taraflarına yapıştırırım iyi yapmışsın haddini bildirmişsin ama anlamıyorum bi kız nasıl bu kadar yüzsüz olabilir yani istenmediğini bile bile nasıl sokulur bu kadar kendini yamamaya çalışır erkeğe hayret doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…