- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.621
mukmukem sana uzun uzun cevap yazmıstım ama mesaj kutun doluymus gönderemedım
simdi cıkmam lazım tatlım ama konusuruz yine sıkma sen tatlı canını
herşeyin bi çözüm yolu vardır anın tadını cıkar simdilik
görüşürüz
hep böyle sevin inşallah birbirinizi canımkavga gürültüden daha iyi sıkıntılar herkesin hayatında mevcut maalesef kimsenin hayatı güllük gülüstanlık gitmiyo ama illaki tutunacak bi dalı oluyo çoğu insanın. senin de çok şükür çok sevdiğin bi sevgilin var o da seni seviyodur kesin birbirinizden güç alıp sabredeceksiniz.
aminnn canımm inşallahhcümlemizin evet öyle herkesin bir sıkıntısı varr , ama gerçekten çok sabırlıyız sabretmeyi öğrendik şimdiden , aşkımızdan güç alıyoruz evett
evet canımm stajı bitirip işe başlayınca anca düğünmalesef öyle olmuyor daha ev kuracağız inşallah , işte bir de onun yaşadığı şehire gideceğim annem de bunu istemiyor falan anlayacağın off off
evett öyle tabii çıkartıyorum ama çook özlüyorum tek bana mı böyle oluyor bilmiyorum bazen dayanamıyorum ağlıyorum çok yanında olmak istiyorum , bir de yanındayken herşey daha güzel yanında olmayınca tatrışmalar da oluyor tabii
inşallah canımm allah o günleri de nasip etsingerçekten de herkesin ayrı bir derdi var, allah kavuştursunr
aynı şehirde olup istediği her an görüşebilen sevgilillere ve eşi gündüz çaılışıp akşam yanına evine gelen evlilelere çook imreniyorum ne güzel diyorum hep iç geçirerek
Zaman askerimi bi an önce benden almak için hızlıca geçti sanki..7 gün ne çabuk bitti :85:
An itibari ile askerim, Çanakkale'ye doğru yol almaya başladı.. Ve ben şimdiden çok özledim :85:
Dün akşam son kez tuttum elini, sarıldım, bi müddet ayrılamadık. Tamam diyoruz.. Dur aşkım bir daha bir daha sarılayım, SON KEZ.
O da bende ağlamamak için çabaladık. Arkamı döndüğümde el sallıyodu. gözlerini silerken gördüm, dayanamadı.. :85:
5 ay nasıl geçiceekk
Zaman askerimi bi an önce benden almak için hızlıca geçti sanki..7 gün ne çabuk bitti :85:
An itibari ile askerim, Çanakkale'ye doğru yol almaya başladı.. Ve ben şimdiden çok özledim :85:
Dün akşam son kez tuttum elini, sarıldım, bi müddet ayrılamadık. Tamam diyoruz.. Dur aşkım bir daha bir daha sarılayım, SON KEZ.
O da bende ağlamamak için çabaladık. Arkamı döndüğümde el sallıyodu. gözlerini silerken gördüm, dayanamadı.. :85:
5 ay nasıl geçiceekk
hakkınızda hayırlısı olsun canım
hersey gönlüne göre olu inş
Aminn canımm inşallah hepmizinn
Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuzzz :126:
İnşallah güzelim. Tek duam o zaten. Bitirsin gelsin çabucak. İlk ayrılıkta zor ama alışıyor insan. 7 gün öncesine döndüm şimdi.çabucak geçen şu 7 gün gibi 5 ayı da bitirirsiniz inşallah. çok zor biliyorum canım üzülmemek elde değil, varlığına tekrar alışmışken zorunlu ayrılışı tekrar kabullenmek gerçekten zor. ama hepsi biticek ve sen onu 5 ayın sonunda tekrar karşılayacaksın bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuşacaksınız. sabır tatlım sabır dua et Allah sağ salim birliğine ulaştırsın ve hayırlı teskereler nasip etsin diye.
Dayan bitanem elbet 5 ayda geçecek bak çoğu gitti azı kaldı. Hem büyük aşklar öyle kolay olmaz. Sıkıntısını, hasretini çekeceksin ki birbirinizin kıymetini daha iyi anlayın. Bu ayrılık daha da kuvvetlendirecek aranızdaki bağları güzelim. Üzme kendini ne olur
Merhaba tanışmışmıydık?
Hoşgeldinnn canım.
Sanırım hayır dün katıldım bu topiğe
merhaba nasılsın eylül ben
hoşbulduk canımm
insanın zaman zaman konuşmaya çok ihtiyacı oluyor çok fazla da arkadaşım yok olanlarla da pek sık görüşemiyoruz insan kendini yanlız hissediyor
İnşallah güzelim. Tek duam o zaten. Bitirsin gelsin çabucak. İlk ayrılıkta zor ama alışıyor insan. 7 gün öncesine döndüm şimdi.
sabırla bekleyeceğim.
Öyle diyerek avutuyorum kendimi sadece 5 ay canım .. dayanmak zorundayız.
Üzülmemeye çalışıyorum. Hayırlısıyla gitsin inşAllah.
aynen öyle canım sen güçlü olacaksın ki askerin senden güç bulsun. o daha zor şartlarda bunu benden daha iyi biliyorsun canım. onun için güçlü olmalısın anlaştık mı tatlım
lgünaydın eylulcum her zamanki gibi bi gündeyim işte ben çok sıradan sıkıcı geliyo ama yaşayıp gidiyoruz çok şükür sen neler yapıyosun?
lunnam sana da günaydın bi sonuca vardınız mı? inşallah senden yana güzel bi haber gelir bizim durum pek gönlümce olmadı ama hakkımızda hayırlısı diyelim canım
aynen öyle canım sen güçlü olacaksın ki askerin senden güç bulsun. o daha zor şartlarda bunu benden daha iyi biliyorsun canım. onun için güçlü olmalısın anlaştık mı tatlım
lgünaydın eylulcum her zamanki gibi bi gündeyim işte ben çok sıradan sıkıcı geliyo ama yaşayıp gidiyoruz çok şükür sen neler yapıyosun?
lunnam sana da günaydın bi sonuca vardınız mı? inşallah senden yana güzel bi haber gelir bizim durum pek gönlümce olmadı ama hakkımızda hayırlısı diyelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?