- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.601
ben de aynı öyleyim ama allahtan kendi halimdeyim mükellefle en fazla telefondan görüşüyoruz haliyle suratımı görmüyolar
hayırlısı olsun canım içine sinsin sevdiğin yanında olsun zaten huzur da sizinle olur. biz de ev mevzusuyla uğraşıyoruz bu sıra
hoş geldin eylul
hoşgeldin
naber
hoşbuldummm iyi diyelim iyi olsunn senden naberr
iyiyim cok şükür
hayırdır neden canın sıkkın
evet eter ki huzur olsun gerisi kolay cnm
inşallah canım simdilik orda otururuz hem para biriktirirz biraz cocuk falan olunca daha büyük bi ev alırız falan dıye düşünüyoruz ama bakalım inşallah hersey istedigimiz gibi olur
sizin ev meselesi cözülmedi mi daha o ev nişanlınınmıydı cnm :26:
Hoşbuldummiyiyimm teşekkürlerr sizleri sormalıı
Çok canım sıkılıyor biraz sohbet etmeye ihtiyacım varr
Aslında o kadar çok konu var kii , çalışıyorum ama iş yerinde de evde de çok sıkılıyorum sevdiğimin yanında olmak istiyorum çok özlüyorum onu
haklısın canım hazır şimdi çocuk yokken rahatça birikim yaparsınız aslında biz de öyle yapmak istiyorduk küçük bi evde oturup sermaye olarak kullanıcaktık kendi evimizi ama bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi. o ev bizim değil canım dedesinindi biz orada oturacaktık kiracı işi yokuşa sürünce vazgeçtik nişanlımın evi var orada oturmaya karar verdik. evi en başından beri beğeniyodum ama başka sebeplerden pek oturmak istemiyorum orada aslında ama maalesef kiracı sorun çıkarınca oturmaya karar verdik kendi evimizde.[/QUOTE
anladım canm hayırlısı olsn ya birkaç sene idare edersiniz olmadı satıp daha güzelini alırsınız
cok kafana takma ya hele bi düğünü falan yapalım hayrlısıyla
diğerleri sonra da olur nasıl olsa
biz de o bu amaçla buradayız aslında. herkesin bi sıkıntısı bi telaşı var birazcıkta olsa insan derdini burada anlatınca rahatlıyor. sen de sevdiğine hasret bi hayat yaşıyomuşsun çoğumuz gibibi sebepten mi ayrısınız yoksa zaten başka başka şehirlerde mi yaşıyosunuz?
hmm hep aynı dert uzak olmak cok zor
ayrı sehirlerde misiniz sevgilin mi yoksa nişanlı falanmısınz canm
iş yerinde neden sıkılıyorsun anlasabilecegin güzel bi ortam yok mu
ne iş yapıyorsun bu arada cok soru sordum sanki ama
haklısın canım hazır şimdi çocuk yokken rahatça birikim yaparsınız aslında biz de öyle yapmak istiyorduk küçük bi evde oturup sermaye olarak kullanıcaktık kendi evimizi ama bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi. o ev bizim değil canım dedesinindi biz orada oturacaktık kiracı işi yokuşa sürünce vazgeçtik nişanlımın evi var orada oturmaya karar verdik. evi en başından beri beğeniyodum ama başka sebeplerden pek oturmak istemiyorum orada aslında ama maalesef kiracı sorun çıkarınca oturmaya karar verdik kendi evimizde.[/QUOTE
anladım canm hayırlısı olsn ya birkaç sene idare edersiniz olmadı satıp daha güzelini alırsınız
cok kafana takma ya hele bi düğünü falan yapalım hayrlısıyla
diğerleri sonra da olur nasıl olsa
evet farklı şehirlerdeyiz nişan seneye nasipseiş yerinde pek arkadaşım yok bir tane var onunla da öğle aralarında anca görüşüyoruz yoğunluktan dolayı , bir şirkette finans bölümünde çalışıyorum canım ama hiç mutlu değilim burda , sen pekiii
evet öylee malesef bende çok hasret çekiyorumyaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var seneye nişan falan düşünüyoruz çünkü şu an okuyor, denizcilik okuyor bana yakın bir şehirde yaşıyor ama okulu da daha uzak bir şehirde , ileride de özlem hep olacak şimdi de var çok üzülüyorum ben bu duruma ,
istediğim an göremiyorum hep arada mesafe var
maşallah allah nazardan saklasın cnm
ee az kalmış okulu bitirnce hemen nişan ardından düğün derken kavusacaksınız birbirinize sonra hep beraber olursunuz zaten inşallah
hepimizin biraz daha sabretmesi gerekiyo yani
mukmuke ve bnde nişanlılarımızdan uzagız ama sabrın sonu selamet
evet öylee malesef bende çok hasret çekiyorumyaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var seneye nişan falan düşünüyoruz çünkü şu an okuyor, denizcilik okuyor bana yakın bir şehirde yaşıyor ama okulu da daha uzak bir şehirde , ileride de özlem hep olacak şimdi de var çok üzülüyorum ben bu duruma ,
istediğim an göremiyorum hep arada mesafe var
zor canım allah sabır versin evlenseniz de sürekli yolunu gözliceksinalışmaktan başka çaresi yok ama bu duruma nasıl alışabilir ki insan gerçekten çok zor bi durum allah sabır versin. ama illa ki izinleri olacak illa ki bi süre beraber olacaksınız o zamanlarda güç toplayıp sonrasında dayanmalısın. ben de 5 senedir çekiyorum mesafelerin sıkıntılarını ama allah bi şekilde sabrını veriyo.
Amin canım hepimizinama daha çook zaman var önümüzde okulu bitince bir yıl yurt dışına staja gidecek ve işi gereği çoğunlukla yanımda olamayacak bunları düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum , şimdi bile zor dayanıyorum çook özlüyorum neden böyle bilmiyotum ileriyi düşündükçe herhalde
hımm siz neden uzaktasınız canım allah yardım etsin hepimize
Amin canımm evett okul döneminde daha uzakta olduğu için mecbur alışıyorum ama kendi oturduğu şehir yakın bana o yüzden evinde olduğunda hiç sabredemiyorum görmek istiyorum hala her buluşmanın sonunda kötü oluyorum
öyle evett ama o kadar zor kii herşey çok zorr tüm zorluklar üste üste geliyor sanki daha o kadar çok sıkıntım var kii, en büyük sorun da özlem işte çok düşkünüm sevgilime delirmek üzereyim
hmm düğünü yurtdışından gelınce mı düşünüyorsunuz cnm
öncesinde yapsanız sende onunla beraber gidersin öyle bi imkanınız yok mu
cok ileriyi düşünme cnm ya anın tadını cıkar ne güzel sevdgn ve senı seven bi insan var
ben öğretmenm doguda görev yapıyorum o yuzden uzagız canm ama az kaldı allahın iznyle düğünden sonra bi daha ayrılmıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?