- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.641
Yok güzelim varamadık hiç düşünmek istemiyorum o konuyuAmaaaa güzel bi haberim var cumartesi akşamı kayınvalidem annemle tanışmaya bize geliyo
attım üstümden canım, iyiym şimdi. moral bozmak yok, dur parfümümü sıkayım
vayy süper bi haber bu canımheyecan durumları nasıl bakalım şimdi onlara gitmişltin sen ama onu evinizde ağırlamanız dagha farklı kadın da dikkat edicektir haline tavrına becerine haberin olsun valla benim kv yemek hazırlarken ben geldi tencereyi şöyle bi araladı yemeği karıştırdı nasıl yapıyorum ne diyorum diye şöyle bi baktı sonradan anlatmış maşallah gelin bi hamarat hemencecik bulaşıkları yıkadı tezgahı pırıl pırıl yaptı diye anlatmış. aman dikkat edesin
Bende heyecan dorukta ama sevgilimde tık yok sinir oluyorum bu rahatlığınaOnlar çok gidip geldim tatlım öyel kenara çekilip oturmam mutlaka bişeyin ucundan tutarım o yüzden az çok biliyolar beni. Benim asıl korktuğum annemle anlaşabilecekler mi annem en başından beri ön yargılı bu ilişkiye çok korkuyorum anlaşamazlar diye:18:
erkekler daha rahat canım bi de o olmıcak ya orada ondandır rahatlığı boşver. ama merak etme tatlım anlaşırlar inşallah yani ikisi de yaşını başını almış kadınlar çocuklarının mutluluğu için orta yolu bulacakalardır. kadın bi adım atmış niyetlerinin ciddi olduğunu belli etmek amacıyla annenle tanışmaya geliyor bu çok güzel bence
Kaç kere oldu söylüyodu zaten ama ben pek oralı olmuyodum korkuyorum ya güzel şeyler ama tedirginlik hep var. Herşey yolunda gider inş. Şimdilik menümü hazırlama çabasındayım. Kek, börek fln yapıcam. Bi de 3 gündür evde akşamları inanılmaz bi temizlik yapıyorum. Annem halime gülüyo söyle her hafta gelsinler diyo
Evet tatlım açtım tarif defterimiaynen ya işten dönüyordum başlıyodum temizliğe bi de o sıra art arda oldu gelmeleri yani nişanlım geldi önce ailemle tanışmaya sonra ailesiyle geldiler daha sonra söz ardından nişan hep kısa kısa aralıklarla oldu bunlar ama her gelişlerinin öncesinde bütün evi temizleme çabasına giriyodum annem de aynı senin annen gibi allahtan böyle sık geliyolar mutfak dolaplarının pencerelerin şansına falan diye eğleniyodu benlebunlar tatlı telaşlar inşallah nişanlandığınız günler de bi an önce gelsin o zaman daha büyük telaşların olacak ama hepsi çok güzel duygular. üstünden zaman geçince anlıyorsun. kek börek mevzusunda şöyle değişik ama herkesin damak zevkine uyacak şeyler denemelisin bence canım
Çok teşekkürler cnm benim. Bakalım nasıl olucak pazartesi ilk iş gelip anlatıcam ayrıntıları inş herşey güzel geçerben geldimmm kizlaaarrr
lunnam hayirli olsun canimm cok sevindim adina
ilk adimi atiyorsunuz masallah
tedirginligini anliyorum benimde annem onyargili benim iliskime ama kararliligim karsisinda pek te birsey yapabilecegini dusunmuyorum
tanismaya gelecekler diye annen zaten seninle sakalasiyormus her hafta gelsinler fln
bence ilimli yaklasacaktir canimm
insallah gonlunce olur hersey
Prossum naber tatlım nasıl gidiyo yeni departmanslm kızlar nasılsınız?
Evet tatlım açtım tarif defterimiSevgilimin çok sevdiği böreğim var onu patates salatası bi de haşhaşlı tatlı şimdilik karar verdiklerim güzelim.
Çok teşekkürler cnm benim. Bakalım nasıl olucak pazartesi ilk iş gelip anlatıcam ayrıntıları inş herşey güzel geçer
Prossum naber tatlım nasıl gidiyo yeni departman
slm kızlar nasılsınız?
hadi bakalım ellerine sağlık şimdiden p.tesi gelişmeleri bekliyo olacam inşallah gönlünce olur her şey
öyle bişiy olunca çekinmeden gel. bak geçmiş sayfalarımza bakarsan, ağladık güldük, eğlendik. bu topicdeki herkes arkadaş canlısı,seninle ağlar seninle güler.
bizi seveceğini umuyorum
Sağ ol cnmmmmm benim sen nasılsın gelinlik bakmaya ne zmn başlıycaksın hadi bak düğün yaklaşıyo
aynen öyle canım sen güçlü olacaksın ki askerin senden güç bulsun. o daha zor şartlarda bunu benden daha iyi biliyorsun canım. onun için güçlü olmalısın anlaştık mı tatlım
lgünaydın eylulcum her zamanki gibi bi gündeyim işte ben çok sıradan sıkıcı geliyo ama yaşayıp gidiyoruz çok şükür sen neler yapıyosun?
lunnam sana da günaydın bi sonuca vardınız mı? inşallah senden yana güzel bi haber gelir bizim durum pek gönlümce olmadı ama hakkımızda hayırlısı diyelim canım
evett canımm ama burda herkes kaynaşmış ben fransız gibi dalmış oldum topiğe
öyledir canımm bende arkadaş canlısıyım
aynen canımm bende her zamanki gibi işteyim sıkıcı gerçekten, hep aynı şeyler sen çalışıyor musun
şahsen ben de öyle dalmıştım ama gerçekten iyi kızlardan oluşan bi topik burası herkes sıcak kanlı ve birden bi bakıyosun kaynaşmışsın herkesle
evet canım çalışıyorum 3 yıldır düzenli bi işim var çok şükür, muhasebeciyim bu arada. ama evlendikten sonra çalışmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?