Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

selam beybiler
nabersiniz

hoş geldin gelin hanım iyilik güzellik sen napıyosun:107::107:
hımmm iyi o zamann canımm , yaa ben çok sıkılıyorumm neden bilmiyorum eve gidince de sıkıntıdan patlıyorum yapacak hiç bir şey kalmıyor bu sefer sevgilime sarıyorum onu da bunaltıyorum

ya aslında böyle yaparak çocuğu bunaltırsın bi süre sonra. bak dün dedin ki sevgilime çok düşkünüm falan, hepimiz çok seviyoruz sevgilimizi çok özlüyoruz ama birazcık da onlardan ayrı hayatlarımız var. kendine başka meşgaleler bulmaya çalış mesela. ben de istiyorum valla her an sevgilimle konuşıyım ama bazı şeyleri çok çabuk tüketmemek lazım beni yanlış anlama duygularını anlayabiliyorum ama senin için söylüyorum bunları

bu topiğin muhasebecisi çok ama geneli pek sevmiyo muhasebeyi nedense ben işimi seviyorum ben de başka bi şehre gelin gidicem ama tek sebep bu değil çalışmayacak olmamın. nişanlım pek istemiyo çalışmamı öyle anlaştık kendi aramızda

merhaba kızlar :) ben de yeni çömez topkikkk beni deee alın

sen de hoş geldin aramıza :107: hadi tanışalım, kendinden biraz bahseder misin?

Teşekkürler :) 25 yaşındayım iki senelik evliyim :) çiçeği burnunda yeni fotoğrafçıyım :)

ben de 24 üme basıcam inşallah önümüzdeki ay muhasebeciyim ve eylülde kısmetse düğünüm var bebişin de var mı senin? yaşlı teyzeler gibi hemen bebek sordum ama ossun evlilikte tecrübelisindir 2 yıl olmuş maşallah deneyimlerini paylaşmanı bekleriz

hoşbuldum cnm bnde iyiyim cok sükür
kahvaltı yapıcam okuldan geldım de

demek o güne özel değildi öyle geç kahvaltı etmen okuldan sonra yapıyosun:107: ben de kahvaltısız şapşal gibi olurum öğlen yemesem hiç aramam ama sabah mutlaka kahvaltı etmeliyim. bi de yaz kış ayırmaksızın yumurtasız kahvaltıyı kahvaltı saymam

evett doğru ama yapacak başka bir şeyim yok ki kursa falan gideyim diyorum ama sevgilim hiç bir şeye pek sıcak bakmıyo haftasonu sadece biraz bir yerlere gidiyorum o kadar, uzun zamandır birlikteyiz ama ikimizde bunalmıyoruz ne bileyim
bende istiyorum başka şeylerle ilgilenmek falan amaa olmuyo iştee

seviyo olman güzel canımm ben çok daha farklı bir mesleğim olmasını isterdimm belki o zaman evlendikten sonra da çalışmayı isterdim işimi sevseydimm

hımm ne güzel yalnız değilim başka şehire gitme konusunda , bendeee 22 yaşındayımm

Bebiş yok ama olmasını çok istiyorum artık :) tabi deneyimlerimi paylaşayım her gün yemek düşünmek çok sıkıcı :) He birde ne olursa olsun ilişkinizin heyecanını kaybetmeyin :)

Kızlar Zelişin selamı var, 1,5 ay eğitim alcaklarmış, sevdim burayı diyor

oyyhh a.s canım benim benden de çok selam zeloma çok sevindim onun adına ama ban kalksın arada akşamları uğrasın bari ihmal etmesin buraları söyle kuzum:107:

alan razı veren razı hesabıysa dert etme canım sıkıntı yok maşallah

Söylerim canım Haziranın 22 sinde banı kalkıyormuş, akşamları gelirim hep dedi.

öyle canımm evett maşallah ama en ufak şeye bile çok takıyorum bu yüzden biraz sıkıntı çekiyorum oda bildiği halde rahat davranıyo tartışma çıkıyoo

haklısın tabi ki öyle insan sevmediği bi işi yapınca keyifsiz oluyor. belki de alıştım ben o yüzdendir ama başka bi mesleğim olsun diye hiç düşünmedim açıkçası. başka bi alana ilgin varsa aslında deneyebilirsin hem içinde kalmış olmaz. istediğin işi yapmış olursun olmaz mı daha 22 yaşındasın zaten geç değil hiçbi şey için.

Bebiş yok ama olmasını çok istiyorum artık :) tabi deneyimlerimi paylaşayım her gün yemek düşünmek çok sıkıcı :) He birde ne olursa olsun ilişkinizin heyecanını kaybetmeyin :)

allah inşallah hayırlı zamanda bebiş nasip eder inşallah hepimize ben de çok istiyorum evlenince hemen olsun istiyoruz biz ama hayırlısı allahın takdiri:107: yemek mevzusuna gelince, yemek yapmayı çok seviyorum öğrencilik zamanlarımda evde kaldığım için baya tecrübeliyim ama tabi ki hergüne bi şey uydurmak zor oluyodur. gerçi ben dolabı o an açıp ne var ne yok bakar öyle karar verirdim ne pişirsem diye düşünmezdim pek belki evlenince daha farklı oluyordur bakıcaz artık:107: ama ablamla anneme bakıyorum şimdi her gün telefond konuşuyolar ne pişirdin bugün, sen napıcaksın akşam yemeğe falan diye fikir alışverişi yapıyolar sen de öyle yapabilirsin ya da burada böyle topikler de var. o gün akşam ne pişirmişlerse fotoğrafını çekip tarifini yazıyolar bence çok güzel bi topik o da takipteyim evlenince sık sık bakarım

Son düzenleme:
öyle canımm evett maşallah ama en ufak şeye bile çok takıyorum bu yüzden biraz sıkıntı çekiyorum oda bildiği halde rahat davranıyo tartışma çıkıyoo

erkekler hep öyle işte hepsi aynı onlar daha rahat bizim gibi takmıyolar ama birazcık sen takmayıver o da görsün zaten hemen bi terslik olduğunu anlıyolar üstüne düşmeye başlıyolar. erkek işte hepsinin kafası aynı mantıkla çalışıyo

Söylerim canım Haziranın 22 sinde banı kalkıyormuş, akşamları gelirim hep dedi.

amanın bu sefer ki daha uzunmuş neyse gelsin bakalım nolmuş öğreniriz biz de evi boyatıyoruz ev alt üst oldu resmen odamda bi yatağım duruyo ortada öylece pek giremiyorum bu sıra akşamları ama 3 güne bitirirler inşallah ondan sonra akşamları da girerim

Son düzenleme:

geç değil tabi ama imkansız gibi bir şey yaa mimar olma konusunda çok isteğim vardı ama artık bu yaştan sonraa

anca belki açıköğretim den farklı bir bölüm okuyabilirim değişiklik amaçlı ama benim de sevgilim pek istemiyor çalışmamı bende istemiyorum ama ne bileyim işte karışık işler
bende işte sevgilimin okulunun stajının bitmesini beklediğimiz için bir yandan da çalışıp çeyiz düzüyorumm

aynen öyle işte annenle ablan durumundayız bizde iki senedir sıkıntıdan patladım düşünmekten yemek işşide olmasa evlilik çok güzel valla

Öncden bende girerdim de bu aralar giremedim hiç. Akşamlarıda toplaşırız artık.

benim nişanlım mimar okumadım ama okumuş kadar oldum o okurken çok zor canım ne gündüzün belli ne gecen. gecelerce çizim yapardı ardından projenin maketini yapardı ne günlerdi yaaa telefonda uyukladığı mı kalmadı halüsinasyonlar mı görmedi yavrum benim ya zor bi bölümde okudu ama tek hayaliydi 13 tercih yapmıştı ve hepsi mimarlıktı tutmazsa okumam diyodu ve çok şükür kazandı bitirdi onların bi de jürisi oluyodu hocaların karşısına geçip projeyi anlatıyolardı hocalar sorular soruyo falan bi kere ben de katılmıştım izmiştim onu güzeldi ama hakikaten okuması zor bi bölüm.

aynen öyle işte annenle ablan durumundayız bizde iki senedir sıkıntıdan patladım düşünmekten yemek işşide olmasa evlilik çok güzel valla

bi de fotoğrafçılığı profesyonel anlamda yapıyosan yani çalışıyosan daha zor oluyodur eminim. işten sonra gelip yemekle uğraşmak falan allah kolaylık versin ne diyelim
Öncden bende girerdim de bu aralar giremedim hiç. Akşamlarıda toplaşırız artık.
toplanalım canım zaten ilerleyen günlerde ben de pek gündüzleri olamıcam nişanlım gelecek ya işleri bitirmem lazım patrona laf vermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…