- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.661
selam beybiler
nabersiniz
hımmm iyi o zamann canımm, yaa ben çok sıkılıyorumm neden bilmiyorum eve gidince de sıkıntıdan patlıyorum yapacak hiç bir şey kalmıyor bu sefer sevgilime sarıyorum onu da bunaltıyorum
evett canımm ama burda herkes kaynaşmış ben fransız gibi dalmış oldum topiğe
öyledir canımm bende arkadaş canlısıyım
hımmm bende 1,5 yıldır falan çalışıyorum finans bölümünde muhasebe bende yaniii ama pek sevmiyorum mesleğimi ,
bende inşallah düşünmüyorum çalışmayı zaten başka şehire gideceğim için inş.pek mümkün olmayacak gibi
merhaba kızlar :) ben de yeni çömez topkikkk beni deee alın
hoş geldin gelin hanım iyilik güzellik sen napıyosun:107::107:
Teşekkürler :) 25 yaşındayım iki senelik evliyim :) çiçeği burnunda yeni fotoğrafçıyım :)
hoşbuldum cnm bnde iyiyim cok sükür
kahvaltı yapıcam okuldan geldım de
hoş geldin gelin hanım iyilik güzellik sen napıyosun:107::107:
ya aslında böyle yaparak çocuğu bunaltırsın bi süre sonra. bak dün dedin ki sevgilime çok düşkünüm falan, hepimiz çok seviyoruz sevgilimizi çok özlüyoruz ama birazcık da onlardan ayrı hayatlarımız var. kendine başka meşgaleler bulmaya çalış mesela. ben de istiyorum valla her an sevgilimle konuşıyım ama bazı şeyleri çok çabuk tüketmemek lazımbeni yanlış anlama duygularını anlayabiliyorum ama senin için söylüyorum bunları
bu topiğin muhasebecisi çokama geneli pek sevmiyo muhasebeyi nedense ben işimi seviyorum ben de başka bi şehre gelin gidicem ama tek sebep bu değil çalışmayacak olmamın. nişanlım pek istemiyo çalışmamı öyle anlaştık kendi aramızda
sen de hoş geldin aramıza :107: hadi tanışalım, kendinden biraz bahseder misin?
Kızlar Zelişin selamı var, 1,5 ay eğitim alcaklarmış, sevdim burayı diyor
evett doğru ama yapacak başka bir şeyim yok ki kursa falan gideyim diyorum ama sevgilim hiç bir şeye pek sıcak bakmıyo haftasonu sadece biraz bir yerlere gidiyorum o kadar, uzun zamandır birlikteyiz ama ikimizde bunalmıyoruz ne bileyim
bende istiyorum başka şeylerle ilgilenmek falan amaa olmuyo iştee
oyyhha.s canım benim benden de çok selam zeloma çok sevindim onun adına ama ban kalksın arada akşamları uğrasın bari ihmal etmesin buraları söyle kuzum:107:
alan razı veren razı hesabıysa dert etme canım sıkıntı yok maşallah
oyyhha.s canım benim benden de çok selam zeloma çok sevindim onun adına ama ban kalksın arada akşamları uğrasın bari ihmal etmesin buraları söyle kuzum:107:
alan razı veren razı hesabıysa dert etme canım sıkıntı yok maşallah
seviyo olman güzel canımm ben çok daha farklı bir mesleğim olmasını isterdimm belki o zaman evlendikten sonra da çalışmayı isterdim işimi sevseydimm
hımm ne güzel yalnız değilim başka şehire gitme konusunda , bendeee 22 yaşındayımm
Bebiş yok ama olmasını çok istiyorum artık :) tabi deneyimlerimi paylaşayım her gün yemek düşünmek çok sıkıcı :) He birde ne olursa olsun ilişkinizin heyecanını kaybetmeyin :)
öyle canımm evett maşallahama en ufak şeye bile çok takıyorum bu yüzden biraz sıkıntı çekiyorum oda bildiği halde rahat davranıyo tartışma çıkıyoo
Söylerim canım Haziranın 22 sinde banı kalkıyormuş, akşamları gelirim hep dedi.
haklısın tabi ki öyle insan sevmediği bi işi yapınca keyifsiz oluyor. belki de alıştım ben o yüzdendir ama başka bi mesleğim olsun diye hiç düşünmedim açıkçası. başka bi alana ilgin varsa aslında deneyebilirsin hem içinde kalmış olmaz. istediğin işi yapmış olursun olmaz mı daha 22 yaşındasın zaten geç değil hiçbi şey için.:
haklısın tabi ki öyle insan sevmediği bi işi yapınca keyifsiz oluyor. belki de alıştım ben o yüzdendir ama başka bi mesleğim olsun diye hiç düşünmedim açıkçası. başka bi alana ilgin varsa aslında deneyebilirsin hem içinde kalmış olmaz. istediğin işi yapmış olursun olmaz mı daha 22 yaşındasın zaten geç değil hiçbi şey için.
allah inşallah hayırlı zamanda bebiş nasip eder inşallah hepimizeben de çok istiyorum evlenince hemen olsun istiyoruz biz ama hayırlısı allahın takdiri:107: yemek mevzusuna gelince, yemek yapmayı çok seviyorum öğrencilik zamanlarımda evde kaldığım için baya tecrübeliyim ama tabi ki hergüne bi şey uydurmak zor oluyodur. gerçi ben dolabı o an açıp ne var ne yok bakar öyle karar verirdim ne pişirsem diye düşünmezdim pek belki evlenince daha farklı oluyordur bakıcaz artık:107: ama ablamla anneme bakıyorum şimdi her gün telefond konuşuyolar ne pişirdin bugün, sen napıcaksın akşam yemeğe falan diye fikir alışverişi yapıyolar sen de öyle yapabilirsin ya da burada böyle topikler de var. o gün akşam ne pişirmişlerse fotoğrafını çekip tarifini yazıyolar bence çok güzel bi topik o da takipteyim evlenince sık sık bakarım
amanın bu sefer ki daha uzunmuş neyse gelsin bakalım nolmuş öğrenirizbiz de evi boyatıyoruz ev alt üst oldu resmen odamda bi yatağım duruyo ortada öylece pek giremiyorum bu sıra akşamları ama 3 güne bitirirler inşallah ondan sonra akşamları da girerim
Öncden bende girerdim de bu aralar giremedim hiç. Akşamlarıda toplaşırız artık.
geç değil tabi ama imkansız gibi bir şey yaa mimar olma konusunda çok isteğim vardı ama artık bu yaştan sonraa
anca belki açıköğretim den farklı bir bölüm okuyabilirim değişiklik amaçlı ama benim de sevgilim pek istemiyor çalışmamı bende istemiyorum ama ne bileyim işte karışık işler
bende işte sevgilimin okulunun stajının bitmesini beklediğimiz için bir yandan da çalışıp çeyiz düzüyorumm
aynen öyle işte annenle ablan durumundayız bizde iki senedir sıkıntıdan patladım düşünmekten yemek işşide olmasa evlilik çok güzel valla
toplanalım canım zaten ilerleyen günlerde ben de pek gündüzleri olamıcam nişanlım gelecek ya işleri bitirmem lazım patrona laf vermiyimÖncden bende girerdim de bu aralar giremedim hiç. Akşamlarıda toplaşırız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?