Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

evet canm bu aralar erken gidiyorum ya o yuzden sabah kalvaltı yapamıyorum gelince güzel bi sofra hazırlıyoruz hem kahvaltı hem öğle yemegi oluyo

aaa şansa bak hımm evett tabiki zordur ama çook istiyordum küçüklüğümden beri , herkes genelde küçükken öğretmen doktor der ben mimar derdim ama nasip olmadı içimde kaldı ve asla istemediğim kesinlikle yapmam dediğim işi yapıyorum şu an büyük konuşmamak lazım işte,

nasip gerçi ne yapalım sağlık olduktan sonra bende evlednikten sonra farklı şeyler yapmak istiyorum kurslar gibi , hele de eşim yanımda yokken evde durmak istemem

evet canm bu aralar erken gidiyorum ya o yuzden sabah kalvaltı yapamıyorum gelince güzel bi sofra hazırlıyoruz hem kahvaltı hem öğle yemegi oluyo

o da güzel oluyodur canım yalnız olmayınca her kahvaltı her akşam yemeği güzel ama yalnız yemek çok sıkıcı geliyo bana

benim de nişanlım çalışmamı istemediği için kurslara git diyo sanatın herhangi bi dalını seç oraya git öğren diyo. tezhip sanatı var şuan aklımda evlenince kursa gidip denemeyi düşünüyorum belki severim:107:

ben yalnız yemek yemekten nefret ederım daha dogrusu yalnızlıgı sevmedigim için heralde
simdilik arkadaslarımla yiyoruz
ama az kaldı allahın izniyle 3 ay sonra kendi evimizde aşkımla kahvaltılar yemekler yicez

hımm bakıcaz artık bende farklı şeyler denemeyi istiyorum kısmetse , neden böyle sıkılıyorum ben yaa ayy patlıyacağımm

evtt canım dün geldim iyiki de geldim

nasılsın neler yapıyorsun

600 sayfalik bir kitabin sayfalarinin arasinda debeleniyorum iste napim canimm
haftaya sali sinavim var
gunlerdir calisiyorum ama sanki ayni yerde sayiyorum
coookk dua edin bana coookk
hatta hatim indirin direk anca yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…