- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.681
ben de 24 üme basıcam inşallah önümüzdeki aymuhasebeciyim ve eylülde kısmetse düğünüm var bebişin de var mı senin? yaşlı teyzeler gibi hemen bebek sordum ama ossun evlilikte tecrübelisindir 2 yıl olmuş maşallah deneyimlerini paylaşmanı bekleriz
demek o güne özel değildi öyle geç kahvaltı etmen okuldan sonra yapıyosun:107: ben de kahvaltısız şapşal gibi olurum öğlen yemesem hiç aramam ama sabah mutlaka kahvaltı etmeliyim. bi de yaz kış ayırmaksızın yumurtasız kahvaltıyı kahvaltı saymam
benim nişanlım mimarokumadım ama okumuş kadar oldum o okurken çok zor canım ne gündüzün belli ne gecen. gecelerce çizim yapardı ardından projenin maketini yapardı ne günlerdi yaaa telefonda uyukladığı mı kalmadı halüsinasyonlar mı görmedi yavrum benim ya zor bi bölümde okudu ama tek hayaliydi 13 tercih yapmıştı ve hepsi mimarlıktı tutmazsa okumam diyodu ve çok şükür kazandı bitirdi onların bi de jürisi oluyodu hocaların karşısına geçip projeyi anlatıyolardı hocalar sorular soruyo falan bi kere ben de katılmıştım izmiştim onu güzeldi ama hakikaten okuması zor bi bölüm.:
evet canm bu aralar erken gidiyorum ya o yuzden sabah kalvaltı yapamıyorum gelince güzel bi sofra hazırlıyoruz hem kahvaltı hem öğle yemegi oluyo
aaa şansa bakhımm evett tabiki zordur ama çook istiyordum küçüklüğümden beri , herkes genelde küçükken öğretmen doktor der ben mimar derdim ama nasip olmadı içimde kaldı ve asla istemediğim kesinlikle yapmam dediğim işi yapıyorum şu an büyük konuşmamak lazım işte,
nasip gerçi ne yapalım sağlık olduktan sonra bende evlednikten sonra farklı şeyler yapmak istiyorum kurslar gibi , hele de eşim yanımda yokken evde durmak istemem
o da güzel oluyodur canım yalnız olmayınca her kahvaltı her akşam yemeği güzel ama yalnız yemek çok sıkıcı geliyo bana
benim de nişanlım çalışmamı istemediği için kurslara git diyo sanatın herhangi bi dalını seç oraya git öğren diyo. tezhip sanatı var şuan aklımda evlenince kursa gidip denemeyi düşünüyorum belki severim:107:
benim de nişanlım çalışmamı istemediği için kurslara git diyo sanatın herhangi bi dalını seç oraya git öğren diyo. tezhip sanatı var şuan aklımda evlenince kursa gidip denemeyi düşünüyorum belki severim:107:
ben yalnız yemek yemekten nefret ederım daha dogrusu yalnızlıgı sevmedigim için heralde
simdilik arkadaslarımla yiyoruz
ama az kaldı allahın izniyle 3 ay sonra kendi evimizde aşkımla kahvaltılar yemekler yicez
inşallah canım hayırlısıyla o günleri de görmek nasip olur:107:
noluyo bakimmmm
nolsun canm her zamanki gibi özlemeler gün saymalar evlilik hayalleri falan
sende ne var ne yok
yeni arkides gelmiss yada biz tanismiyoz
off off iyisiniz valla ben ozlemi hasreti unuttum
sinav stresindeyimmm darlandim valla
calisiyom calisiyom bitmiyo konularr :106:
kızlar nasılsınız
selam kızlarr
iyiyiz canm senden naber
merhabaa
evtt canım dün geldim iyiki de geldim
nasılsın neler yapıyorsun
ne zaman bitiyor sınavlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?