- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.721
iyiyim sanırım , karmaşığım hemide çok
oo ne güzel canımm zorluğu da olsun o kadar sabrett
hayırdır noldukine
senin neyin var bacım :)
insan birşeyi ne kadar çok isterse imtihanı o oluryormuş onu birkez daha farkettim ..
Sayamadığım o kadar gün geçti biz hala ayrıyız , umudum tükeniyor..
Çok ayrı kaldım buralardan ama artık döndüm sayılır işte bilmiyorum kafam karışık .
soruyorum size insan sevdiğini bırakıp gidebilir mi ?
insan birşeyi ne kadar çok isterse imtihanı o oluryormuş onu birkez daha farkettim ..
Çok ayrı kaldım buralardan ama artık döndüm sayılır işte bilmiyorum kafam karışık .
malesef öyle oluyor canım neye cok deger verirsen ellerinden kayıp gidiveriyor ne oldugunu bile anlamadan
sorun neydi ki neden ayrıldınız
görüşüyor musunuz arada yoksa tamamen mı koptu baglar
ayy oyle dengesizler var istee
benimki gibiii buyuk bir kavgamizda ya telefonunuu kiracak yada sucu bana atip sen ayrilmak mi istiyon bikkinlik gelmis
ayrilalim demeye getiriyor lafii... sorsan essek gibi asik basimda pervane deli oluyor ama huy isteee
can cikmadan huy cikmaz derler ya o misali...
yakin zamanda ayrilik mi yasadiniz acaba :26:
hoş buldum canm , sayın bakalım sayılı güncel çabukl geçer
valla canım sıkkın ya , kavga ettik kocamla daha 40 mız çıkmadan
olsun kuşum senin sevgilin uykusuz gecelerine ortak olsun fişek gibi kız olursun evelallahahhh tatlimm nasil gaz veriyor bana
vallaha yalar yutarim simcik kitabi
insallah canimm yaa Allahim duysun sesini
gunduzler yetmiyor hep ayni yerde sayip duruyormusum gibi geliyor
uykusuz geceler beni bekliyor artikk :106:
ben de ben de seni seviyorum şekerAyyy bugün gidiyorum gidiyorum kürkçü dükkanına geri dönüyorum çünküüüüü sizi seviyorummmmmm
ahh ne çektim ben yaa , burdan anlatsam sana kadar yol olur
evet şubat sonuydu ayrıldık sonrası olmadı işte , benimkide eşşek gibi sevsede inadına gururuna yenik düşürüyo bize
yok hiç koparmadık görüşüyoruz ama ..
Büyük bir sorunumuz yoktu yani bana göre yoktu
sayıyoruz da sanki saymasak daha çabuk geçicek gibi be canımsaymadan da duramıyorum
canım ya okudum sebebini ama bunlar sevgiliyken bile olan ufak tefek şeyler. ben de senin gibi tripli bi kızımama iki tatlı söz söylesin hemen yumuşarım hiç üzme kendini belki işleri yoğundur ondan mesaj atamamıştır. baksana arabada söylemiş sana saatin farkında olmadığını ve zaten biraz uyanmakta güçlük çeken biriymiş. benim kız kardeşim çok suratsız oluyo uyanınca günaydın derim uyanır uyanmaz bön bön bakar uyuz gibi aksine ben neşeli olurum yani insandan insana değişiyor çok takma bu mevzuyu akşama hallolacaktır eminim. hem yeni evlisiniz sevgiliyken ne kadar uzun süre beraber olsa da çiftler aynı evde yaşamadan her şeyini bilemiyo karşısındakinin, üzülme
olsun kuşum senin sevgilin uykusuz gecelerine ortak olsun fişek gibi kız olursun evelallah
ben de ben de seni seviyorum şeker
sonuna kadar hak veriyorum sana en çok istediklerimizle sınanıyoruz. ama bunu bi sınav olarak kabul edip ona göre sabır göstermeliyiz.
bırakıp gitmesine sebep ne bilmiyorum ama eğer o yürek gerçekten seviyosa illa ki geri döner bırakamaz ki sevdiğini, sesini duymadan yüzünü görmeden yaşamaya razı gelemez ki:105::105:
kiiiizzzz duy da inanmaa
ne ortak olmasiii konusurken bile uyuya kaliyor
ayy kızlarr bugün topuklu giydim pek giymediğim ayakkabımdı ayağımı vurdu çokk nasıl eve gideceğim bilmiyorumm :44:
ee demek ki öyle babasıyla abisiyle çalışmaya benzemiyo bankada çalışmak akşama kadar pestilini çıkarıyolar ama ossun para biriktirsin işinde gücünde ossun düğün yapıcaksınız evleneceksiniz daha
bakın şimdi benimkinin sabahları çok suratsız olur kolay kolay uykusu açılmıyo,
bende sabah 6,30 gibi kalktım mutfağı falan toparladıma üzerimi giydim saat 7 de de o kalkıyor alarm çalıyor.
yatakodasına gittim 7,5 geçiyo bu hala kalkmamış ayağına dokundum gıdıkladım kalksın diye
aaaa bu bi kızdı bana sanıyorki saat 6,30 falan daha uyumayı düşünüo alarm çalmadığı için
ben geç yattım uykum var ne uyandrıyorsun gibilerine kızıyor bana
bende alttan almam hiç sana şirinlik yapanda suç zaten dedim saate bak öyle konuş dedim attıkm hemen trip
geçtim bunun hazırlanmasını oturma odasında bkledim hiç bi kelime de etmedim arabaya bindim işte dedi alrm çalmayınca erken sansım falan ama bana kızdı , kalbimi kırdı bikere .
bende hiç cvp bile vermedim iş yerime gelince indim ne öptüm ne vedalaştımöyle yürüdüm işte
sabahtan beri oda aramadı bende
ahh ne çektim ben yaa , burdan anlatsam sana kadar yol olur
evet şubat sonuydu ayrıldık sonrası olmadı işte , benimkide eşşek gibi sevsede inadına gururuna yenik düşürüyo bize
he ya canimmm bunlari konustuk aksam
dedim sen babandan abinden para aliyon mu
neden alim ki dedi
dedim iste soruyorum aliyorum desen kizacam yani diyorum
yok askim yok para biriktircem zaten her ay altin alcam diyor
aa dedim gozumle gorsem inanmam
gorursun sen diyor
daha dugunumuz var evimize full esya alinacak diyor
hosuma gidiyor yaa boyle sorumluluk sahibi olmasiii
canimm bankadan oncede uyuyya kaliyordu
bu bankada en azindan mesai var
abisiyle calisirken dukkanda daha cok yoruluyodu
yinede dilimden kurtulmak icin dayanmaya calisiyordu
dukkanda calisirken genelde hep 11 gibi geliyordu eve
simdi daha iyi en azindan mesai saatleri belli
ayy yok anam yok 11 e kadar çalışmak ne hiç sevmem gece işini hele evlenince hakkaten çok zor olurdu. ilk işe girdiğimde diyodum ki her ay altın alıcam maaşımın bi kısmıyla ama 3 sene oldu bi tane bile almadım çatur çutur harcadım alışverişe oraya buraya ama şimdi nişanlandık ya pişmanlığını yaşamıyo değilim. çeyiz için aldığım şeyler oluyo ekstradan bi birikimimiz olsun diyorum ilerde allah göstermesin paraya ihtiyacımız olur en azından bi birikimimiz olmuş olur diyorum. büyüyorum galiba:107: ama inşallah sevgilin yapar canım ki yapsın da mutlaka sonradan boş yere savurganlık yaptığım günlere üzülmüyo değilim neyse bundan sonrasına bakıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?