Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hayırdır noldukine

insan birşeyi ne kadar çok isterse imtihanı o oluryormuş onu birkez daha farkettim ..
Sayamadığım o kadar gün geçti biz hala ayrıyız , umudum tükeniyor..
Çok ayrı kaldım buralardan ama artık döndüm sayılır işte bilmiyorum kafam karışık .
soruyorum size insan sevdiğini bırakıp gidebilir mi ?

malesef öyle oluyor canım neye cok deger verirsen ellerinden kayıp gidiveriyor ne oldugunu bile anlamadan
sorun neydi ki neden ayrıldınız
görüşüyor musunuz arada yoksa tamamen mı koptu baglar

ayy oyle dengesizler var istee
benimki gibiii buyuk bir kavgamizda ya telefonunuu kiracak yada sucu bana atip sen ayrilmak mi istiyon bikkinlik gelmis
ayrilalim demeye getiriyor lafii... sorsan essek gibi asik basimda pervane deli oluyor ama huy isteee
can cikmadan huy cikmaz derler ya o misali...
yakin zamanda ayrilik mi yasadiniz acaba :26:

ahh ne çektim ben yaa , burdan anlatsam sana kadar yol olur
evet şubat sonuydu ayrıldık sonrası olmadı işte , benimkide eşşek gibi sevsede inadına gururuna yenik düşürüyo bize

hoş buldum canm , sayın bakalım sayılı güncel çabukl geçer

sayıyoruz da sanki saymasak daha çabuk geçicek gibi be canım saymadan da duramıyorum

valla canım sıkkın ya , kavga ettik kocamla daha 40 mız çıkmadan

canım ya okudum sebebini ama bunlar sevgiliyken bile olan ufak tefek şeyler. ben de senin gibi tripli bi kızım ama iki tatlı söz söylesin hemen yumuşarım hiç üzme kendini belki işleri yoğundur ondan mesaj atamamıştır. baksana arabada söylemiş sana saatin farkında olmadığını ve zaten biraz uyanmakta güçlük çeken biriymiş. benim kız kardeşim çok suratsız oluyo uyanınca günaydın derim uyanır uyanmaz bön bön bakar uyuz gibi aksine ben neşeli olurum yani insandan insana değişiyor çok takma bu mevzuyu akşama hallolacaktır eminim. hem yeni evlisiniz sevgiliyken ne kadar uzun süre beraber olsa da çiftler aynı evde yaşamadan her şeyini bilemiyo karşısındakinin, üzülme

ahhh tatlimm nasil gaz veriyor bana
vallaha yalar yutarim simcik kitabi
insallah canimm yaa Allahim duysun sesini
gunduzler yetmiyor hep ayni yerde sayip duruyormusum gibi geliyor
uykusuz geceler beni bekliyor artikk :106:
olsun kuşum senin sevgilin uykusuz gecelerine ortak olsun fişek gibi kız olursun evelallah

Ayyy bugün gidiyorum gidiyorum kürkçü dükkanına geri dönüyorum çünküüüüü sizi seviyorummmmmm
ben de ben de seni seviyorum şeker

sonuna kadar hak veriyorum sana en çok istediklerimizle sınanıyoruz. ama bunu bi sınav olarak kabul edip ona göre sabır göstermeliyiz.
bırakıp gitmesine sebep ne bilmiyorum ama eğer o yürek gerçekten seviyosa illa ki geri döner bırakamaz ki sevdiğini, sesini duymadan yüzünü görmeden yaşamaya razı gelemez ki:105::105:

evet şubat sonuydu ayrıldık sonrası olmadı işte , benimkide eşşek gibi sevsede inadına gururuna yenik düşürüyo bize

ahh ahh erkeyin gururlusuda pek bir zordur...kendimde biliyorumm :106:
bazen gonul almasini azcik yanasip sevgi yumagi olmasini bile bilemiyor yaniii o dereceee
erkek yaa yediremiyor heraldee pehhh cok buyuk marifet sanki erkek olmakk
siz neden ayrildiniz canimm gururundan neyi goze alamadi

kiiiizzzz duy da inanmaa
ne ortak olmasiii konusurken bile uyuya kaliyor

ayy kızlarr bugün topuklu giydim pek giymediğim ayakkabımdı ayağımı vurdu çokk nasıl eve gideceğim bilmiyorumm :44:

ayy kızlarr bugün topuklu giydim pek giymediğim ayakkabımdı ayağımı vurdu çokk nasıl eve gideceğim bilmiyorumm :44:

benim gibi yap masa başı iş yapıyosan iş yerinde bi terliğin olsun işe gelince çıkar topukluyu giy terliği işten çıkarken giy topukluyu ama gerçi bu sıra babetlere abandım ama topuklu giyince öyle yapıyorum mis gibi rahat rahat

he ya canimmm bunlari konustuk aksam
dedim sen babandan abinden para aliyon mu
neden alim ki dedi
dedim iste soruyorum aliyorum desen kizacam yani diyorum
yok askim yok para biriktircem zaten her ay altin alcam diyor
aa dedim gozumle gorsem inanmam
gorursun sen diyor
daha dugunumuz var evimize full esya alinacak diyor
hosuma gidiyor yaa boyle sorumluluk sahibi olmasiii
canimm bankadan oncede uyuyya kaliyordu
bu bankada en azindan mesai var
abisiyle calisirken dukkanda daha cok yoruluyodu
yinede dilimden kurtulmak icin dayanmaya calisiyordu
dukkanda calisirken genelde hep 11 gibi geliyordu eve
simdi daha iyi en azindan mesai saatleri belli

Sashacım bence seni hala sevdiğini gururdan dönmediğini düşünüyorsan hemen dikil karşısına sen beni seviyormusun de sarıl sımsıkı. Ne kadar yaşayacağımızı biliyormuyuz ki kavgalarla küslüklerle vakit harcıyoruz. Aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama ben olsam hiç durmazdım. Yeri geldi sevdiğim adama beni bırakma diye ağladım yalvardım. Çünkü biliyordum ki beni seviyordu sadece kızgınlıktan gururdan bırakıyordu beni. Ve ben bundan hiç gocunmadım pişman olmadım. Sevdiğim adam da 1 gün bile bana karşı kullanmadı bunu. Demem o ki ayrı geçirdiğiniz günlere yazık. Git kokusunu tekrar çek içine

ayy yok anam yok 11 e kadar çalışmak ne hiç sevmem gece işini hele evlenince hakkaten çok zor olurdu. ilk işe girdiğimde diyodum ki her ay altın alıcam maaşımın bi kısmıyla ama 3 sene oldu bi tane bile almadım çatur çutur harcadım alışverişe oraya buraya ama şimdi nişanlandık ya pişmanlığını yaşamıyo değilim. çeyiz için aldığım şeyler oluyo ekstradan bi birikimimiz olsun diyorum ilerde allah göstermesin paraya ihtiyacımız olur en azından bi birikimimiz olmuş olur diyorum. büyüyorum galiba:107: ama inşallah sevgilin yapar canım ki yapsın da mutlaka sonradan boş yere savurganlık yaptığım günlere üzülmüyo değilim neyse bundan sonrasına bakıyorum artık

yanii canimm her zaman plan program yapiyoruz ama hesap ettigimiz gibi olmuyor bazenn
alcam iste diyor du bakalim daha ilk maasini aldi zaten onunlada takim elbise ayakkabi saat fln aldi
oraya gitti yani maasi ki ben dusunuyorum altin alcam diyor ama ne alcak
gecende bakmistim ceyrek altin 200 civari biseydi yanlis hatirlamiyosam bilezik almaya gucu yetmez zaten maasiyla
gerci kira ev masrafiydi boyle seyler yok suan ustunde babasi hallediyor onlari ama bakalim nekadar biriktire bilcek
kisisel harcamalarida olacaktir illaki biz bulustugumuzda helee cok para gidiyorr bir onceki istanbulda bulusmamizda 5 gun kalmistik
suphesiz bi 1000tl gitti yanii daha abisinin yaninda calisiyordu abisi surekli soruyordu lazim mi bise diye para gonderim mi fln
simdi maasi zaten 1200 tl boyle bir bulusma yapamayiz yanii banada bir sey odetmiyor
bu istanbul kartlar var ya metro icin metrobus icin neyse makineler var kagit parayla dolduruyosun icini
buyuk para vardi yaninda yeni cekmisti atm den bende bozuk varsa verim bi bakim dedimm
kolayini bulsa dovecekti beni yanii oyle bi bakti kii cuzdanimi acmama bile izin vermiyor... ne olacaksa sankiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…