Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bilirim canım bizim her buluşmamızda çok para gidiyo düşün kalacak yer gezdiğin yerler yediğin içtiğin gidiş dönüş biletlerin bi sürü var ama nişanlım hep der yan yana olsak daha çok para harcardık o yüzden hiçbi şeyi kısmayız canımız ne istiyosa yaparız. hele boğazımıza harcadığımızın haddi hesabı yok düşün bi ayda yemediğim kadar çok yemeği 3-4 günde zorla yediriyo benim yanımda yiceksin diyo sonra gelsin göbüşler diyorum gülüyoruz. ama biz o tarz şeyleri çoktan aştık canım mesela öğrenciyken yine ortaktı kesemiz buluşacağımız zaman paramızı birleştirir öyle görüşürdük, güzel şeyler bunlar böyle olmalı diye düşünüyorum. şimdi işe başladık yine kesemiz ortak he noluyo bi yere gittik mi parasını o karşılıyo hep ama hesabımız ortak sonuçta. senin paran benim param ayrımı kalmadı artık aramızda bizim paramız var. ikimizde ortak kullandığımız hesaba yatırıyoruz parayı lazım oldukça oradan çekiyoruz.

ki onun maaşı benimkinden daha fazla öyle illa benim paramı harcayacaz dye bi şey olmamalı bence öğret bunu sevgiline:)

Son düzenleme:

yok ayoll benimki macoluktanmidir nedir kurus odetmiyor valla kaldi ki ortak hesap kullancaz ve ben oraya para yatircam
hic dusunemiyorum valla yine ortak kullaniriz tabi ama sadece ben para yatircam oraya der kessinnn
ben birtek burdan turkiyeye kadar biletimi alabiliyorum zaten donuslerimi o aliyor hep
kolayini bulsa gidis biletimede el atacak ama okadarini yapsa doverim artikk
insanin icinden geliyor birseyler ismarlamak bazen ama yaptirmiyor istee
onuda anliyorum iste goren duyan ne dicek misali kah yaptk diyelim ben odesem tuhaf olacak
ki zaten calisanlarda direk hesabi sevgilime getiriyorlar
ama dedigim gibi msl bu istanbul karta benim paramdan koysaydik ne olacakti kii hiccc
sirf parasini bozdursun ki karta para atabilsin diye oturduk otogarda kahvalti yaptik dusun yanii
bazen cok uyuz oluyorum hakkaten boyle yapmasinaa

yavrum sevgiline öğret diyorum eskide kaldı o hesabı erkek öder mantığı olur mu öyle şey ya insan kendini kötü hissediyo hep karşı taraftan olunca. sonuçta o da öğrenci o da babasından para alıyodu o zamanlar diyip ciddi ciddi konuşmuştuk bu konuyu sonra zamanla alıştık ikimizde. dediğin gibi hesap hep erkeğe geliyo zaten o yüzden hesabı hep sevgilim öder ama mantık aynı kapıya çıkıyo ortak hesap yarın öbürgün evlenicez bana şimdiden diyo maaşımı sana vericem sen bana harçlık vericeksin. çünkü beni biliyo artık ben babamdan bile harçlık istemek istemezdim hatta kimseden isteyemem yani borç para almak nedir bilmem acayip gereksiz gurur yaparım kimseden isteyemem para, e evlenince de kocama el açıp bana para ver diyemiceğimi bildiği için kendince böyle bi çözüm buldu ama söylemiyo bana evimizin muhasebecisi sensin hesap senden sorulucak diyip örtbas ediyo anlıyorum ben. hem çalışmamı istememesinin etkisi de var bence ha sen şimdi öğrencisin o çalışıyo ondan harcamak daha doğru ama öyle bozuğu yok senden almaz olmaz o kadar şeyapmasın yani mesela bi yerde yedik hesabı ödicez diyelim ki hesap 51 lira tuttu e şimdi nişanlımda bozuk para yok diye ben, bendeki 1 lirayı vermiyim mi

Son düzenleme:

hee bak ne guzel ornek vermissin canimm
o 51 liranin 1'ni bile odetmez yanii
60 verir bozdursun bana ne der
halbuki o 50 verecek ben 1 verecem
ortada bir skinti yok ama olmaz yanii beyfendi almiyor essek yaa
hesap yine ortak tatlimm hic ayirmadik simdiye kadar hani tmm sen bana odetmiyorsun ozm herkes kendikini odesin fln
oyle seyler yapmadik gerekte yok yanii evlenicez sonucta bir omur bunu sorun edemeyiz
ama herseyi kendi oduyor yanii odetmiyor birturlu ne yapalim huy istee
bukemedigin eli opeceksin diyolar
boyle gelmis boyle gidiyor iste
derdimiz skintimiz bu olsun

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
iyiyiz ne yapalım çalışıyoruz canımm sen ne yapıyorsun bakalım

ben daha işe başlamadım öyle gelir gelmez iş yapamıyorum günlük baktığım bütün siteleri gezicem ondan sonra anca başlıyorum işte

Ne oldu güzelim niye dertlisin

Güüüüünaaaaaayyyyyydıııııııınnnnn mukym ben sabah sabah iç çamaşırı bakıyroum katalogdan Sen napıyosun

bende açtım yine çeyiz sitelerini ev belli oldu ya ona göre banyo seti bakıyorum bir de baharat takımım eksik ona da bakıcam işte:107: çamaşır faslını kapattım çok şükür o bitti

Ne oldu güzelim niye dertlisin

offf şu karatay diyetini yapıyorum topiğine de yazıyorum ama kilo versem de göbeğim pek gitmiyor deli olucam artık 2 kilo verdim ama karın da hiç bir erime yok , topikte menü yazanlardan daha az yiyorum ama yokk rahatsız oluyorum çok

aynen canımm bende öyle her gün bakıyorum sitelere , çeyiz sitelerine bende hevesle bakıyorum ama benim için biraz erken olduğu için pek bişey almıyorumm

Ben çeyizime koysam tmm dicem alıyorum en seksisinden sonra evde giyiyorum merakımı alana kadar. Kaç takım olduğu belli değil ama çeyize koymaya hiç bişey yok
Aynı dert bende de var kuzum. 48 kiloyum ama az da olsa hala göbek var bi ara mekik çekiyodum karın kasım bile oldu ama dediğim gibi azıcıkta olsa göbek var kuzum o bizim yapımız işte ne yapsak gitmez

Aynı dert bende de var kuzum. 48 kiloyum ama az da olsa hala göbek var bi ara mekik çekiyodum karın kasım bile oldu ama dediğim gibi azıcıkta olsa göbek var kuzum o bizim yapımız işte ne yapsak gitmez

benim fazla ama canım sadece karın dan kilo alıyorum bacaklarım yüzüm kollarım incecik , göbeğim de öyle bir var ki öyle azıcık değil rahatsız edecek derecede aç karnına bile ne kadar çıkık deli olmamak elde değil sevgilim de biraz şakayla karışık dalga geçiyor yani çok sinirim bozuluyo açta dursam aynı yanii o yüzden mekik falan başlamalıyım artıkk

Bi an önce başla tatlm. Bikaç sene önceye kadar 56-58 kiloydum. O zmn aynı senin gibi heryerim incecik bi göbeğim vardı çirkin görünüyodu. Bu kadar kilo verince tabi göbeğim azaldı ama mekik çok etkili oldu bi de bölgesel zayıflama için bişey kullandım. Onu sürüyosun streçle sarıyosun bikaç saat bekletiyosun. O da işe yaradı gibi geliyo

nasıl o kadar kilo verdin canım bana da söyle bende vereyimm bende 61 kiloyum ama şöyle en az 57 olmak istiyorum , işe girdikten sonra böyle kilo aldım ve sadece karından, masabaşı işi diye işte, işe başlamadan 56-57 falandım o zaman böyle yoktu göbeğim işte o kiloma dönmek istiyorum ,
evet bacaklarım incecik yüzüm kaşık kadar bir tek göbek ne kötü bir durum yaa off

ne kullandın özelden yazsana bana canım bende bir şeyler yapmalıyım artık , zaten çok dikkat ediyorum yediklerime bir de mekik ne kadar yapıyorsun :44:

ben de diyete ve yürüyüşe başladım canım gelinlik giyicem şurda bikaç ay sonra vücudumu forma sokmak lazım ama öyle karatay falan yapmıyorum. sabah bi dilim ekmekle normal bi kahvaltı yapıyorum tabi tereyağ, bal, reçel hariç yumurta mutlaka yiyorum, yeşil zeytin domates salatalık, peynir bi dilim çay içmiyorum kahvaltıda. tabi kahvaltıdan önce iki bardak su içiyorum midem su dolsun da az yiyim diye. öğleden sonra 2-3 gibi bi acıkma hissediyorum ya bi salata yiyorum ya da bi tane form bisküvi alıyorum ayranla beraber yiyorum akşam da annemin yapmış olduğu yemekten bir porsiyon alıyorum tabağıma. gün içinde bol bol yeşil çay ve doğadan 7 otlu çay içiyorum. akşamları da eve yürüyerek gidiyorum. 45 dk.lık bi yol mesafesi işte hızlı tempoda yürüyorum. tabi bunları iki gündür yapıyorum. eminim işe yarayacak. benim öyle çok göbeğim yok canım bacakalrım da öyle çok değil ama nasıl desem orantılı bacak ve bel kısmım sadece biraz incelmek istiyorum.

aynen canımm bende öyle her gün bakıyorum sitelere , çeyiz sitelerine bende hevesle bakıyorum ama benim için biraz erken olduğu için pek bişey almıyorumm

aslında bazı şeyleri ufak ufak alabilirsin sonra birden başlayınca nereden başlasam yaa oluyosun

ben de ilk almaya gittiğimde kadın bana şöyle seksi şeyler gösteriyo kadına dedim ki biraz daha tesettürlüleri yok mu bunların güldü tabi sonra aldık tabi en çok da büstiyer-jartiyer takımlarına bayıldım

dediğim gibi canım sen mekiği bırakma makas hareti var bi de yere uzanıyorsun dirseklerinde yükseliyorsun ve bacaklarına havaya kaldırıyorsun bi bacağın yukardayken bi bacağını aşağıya indiriyorsun göbek kaskatı oluyo çok etkili bence. bunu bacakalrını karnına çekerek de yapabilirsin

Lunnaaam, mukmuk albüm yapacaktı ama nasıl yapıcağmızı bilmiyoruz
unuttuk sonra onu, hazır sen burdayken bi anlatıver güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…