- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.741
yanii canimm her zaman plan program yapiyoruz ama hesap ettigimiz gibi olmuyor bazenn
alcam iste diyor du bakalim daha ilk maasini aldi zaten onunlada takim elbise ayakkabi saat fln aldi
oraya gitti yani maasi ki ben dusunuyorum altin alcam diyor ama ne alcak
gecende bakmistim ceyrek altin 200 civari biseydi yanlis hatirlamiyosam bilezik almaya gucu yetmez zaten maasiyla
gerci kira ev masrafiydi boyle seyler yok suan ustunde babasi hallediyor onlari ama bakalim nekadar biriktire bilcek
kisisel harcamalarida olacaktir illaki biz bulustugumuzda helee cok para gidiyorr bir onceki istanbulda bulusmamizda 5 gun kalmistik
suphesiz bi 1000tl gitti yanii daha abisinin yaninda calisiyordu abisi surekli soruyordu lazim mi bise diye para gonderim mi fln
simdi maasi zaten 1200 tl boyle bir bulusma yapamayiz yanii banada bir sey odetmiyor
bu istanbul kartlar var ya metro icin metrobus icin neyse makineler var kagit parayla dolduruyosun icini
buyuk para vardi yaninda yeni cekmisti atm den bende bozuk varsa verim bi bakim dedimm
kolayini bulsa dovecekti beni yanii oyle bi bakti kii cuzdanimi acmama bile izin vermiyor... ne olacaksa sankiii
bilirim canım bizim her buluşmamızda çok para gidiyo düşün kalacak yer gezdiğin yerler yediğin içtiğin gidiş dönüş biletlerin bi sürü var ama nişanlım hep der yan yana olsak daha çok para harcardık o yüzden hiçbi şeyi kısmayız canımız ne istiyosa yaparız. hele boğazımıza harcadığımızın haddi hesabı yok düşün bi ayda yemediğim şeyi 3-4 günde zorla yediriyo benim yanımda yiceksin diyosonra gelsin göbüşler diyorum gülüyoruz. ama biz o tarz şeyleri çoktan aştık canım mesela öğrenciyken yine ortaktı kesemiz buluşacağımız zaman paramızı birleştirir öyle görüşürdük, güzel şeyler bunlar böyle olmalı diye düşünüyorum. şimdi işe başladık yine kesemiz ortak he noluyo bi yere gittik mi parasını o karşılıyo hep ama hesabımız ortak sonuçta. senin paran benim param ayrımı kalmadı artık aramızda bizim paramız var. ikimizde ortak kullandığımız hesaba yatırıyoruz parayı lazım oldukça oradan çekiyoruz.
ki onun maaşı benimkinden daha fazla öyle illa benim paramı harcayacaz dye bi şey olmamalı bence öğret bunu sevgiline:)
yok ayoll benimki macoluktanmidir nedir kurus odetmiyor valla kaldi ki ortak hesap kullancaz ve ben oraya para yatircam
hic dusunemiyorum valla yine ortak kullaniriz tabi ama sadece ben para yatircam oraya der kessinnn
ben birtek burdan turkiyeye kadar biletimi alabiliyorum zaten donuslerimi o aliyor hep
kolayini bulsa gidis biletimede el atacak ama okadarini yapsa doverim artikk
insanin icinden geliyor birseyler ismarlamak bazen ama yaptirmiyor istee
onuda anliyorum iste goren duyan ne dicek misali kah yaptk diyelim ben odesem tuhaf olacak
ki zaten calisanlarda direk hesabi sevgilime getiriyorlar
ama dedigim gibi msl bu istanbul karta benim paramdan koysaydik ne olacakti kii hiccc
sirf parasini bozdursun ki karta para atabilsin diye oturduk otogarda kahvalti yaptik dusun yanii
bazen cok uyuz oluyorum hakkaten boyle yapmasinaa
yavrum sevgiline öğret diyorum eskide kaldı o hesabı erkek öder mantığıolur mu öyle şey ya insan kendini kötü hissediyo hep karşı taraftan olunca. sonuçta o da öğrenci o da babasından para alıyodu o zamanlar diyip ciddi ciddi konuşmuştuk bu konuyu sonra zamanla alıştık ikimizde. dediğin gibi hesap hep erkeğe geliyo zaten o yüzden hesabı hep sevgilim öder ama mantık aynı kapıya çıkıyo ortak hesap yarın öbürgün evlenicez bana şimdiden diyo maaşımı sana vericem sen bana harçlık vericeksin. çünkü beni biliyo artık ben babamdan bile harçlık istemek istemezdim hatta kimseden isteyemem yani borç para almak nedir bilmem acayip gereksiz gurur yaparım kimseden isteyemem para, e evlenince de kocama el açıp bana para ver diyemiceğimi bildiği için kendince böyle bi çözüm buldu ama söylemiyo bana evimizin muhasebecisi sensin hesap senden sorulucak diyip örtbas ediyo anlıyorum ben. hem çalışmamı istememesinin etkisi de var bence ha sen şimdi öğrencisin o çalışıyo ondan harcamak daha doğru ama öyle bozuğu yok senden almaz olmaz o kadar şeyapmasın yani mesela bi yerde yedik hesabı ödicez diyelim ki hesap 51 lira tuttu e şimdi nişanlımda bozuk para yok diye ben, bendeki 1 lirayı vermiyim mi
Günaydınn kızlarr kimse yok muuherkes uyuyor mu yoksa :125:
Günaydın tatlım naber
Günaydınn kızlarr kimse yok muuherkes uyuyor mu yoksa :125:
Günaydın tatlım naber
günaydın genç nesilnapıyosunuz bakalım:107:
Ne oldu güzelim niye dertlisiniyiyim canımm sen nasılsın
ahh ahh çok dertliyimm :18:
günaydın genç nesilnapıyosunuz bakalım:107:
iyiyiz ne yapalım çalışıyoruz canımm sen ne yapıyorsun bakalım
Ne oldu güzelim niye dertlisin
Güüüüünaaaaaayyyyyydıııııııınnnnn mukym ben sabah sabah iç çamaşırı bakıyroum katalogdanSen napıyosun
Ne oldu güzelim niye dertlisin
ben daha işe başlamadım öyle gelir gelmez iş yapamıyorum günlük baktığım bütün siteleri gezicem ondan sonra anca başlıyorum işte
bende açtım yine çeyiz sitelerini ev belli oldu ya ona göre banyo seti bakıyorum bir de baharat takımım eksik ona da bakıcam işte:107: çamaşır faslını kapattım çok şükür o bitti
Ben çeyizime koysam tmm dicem alıyorum en seksisinden sonra evde giyiyorum merakımı alana kadar. Kaç takım olduğu belli değil ama çeyize koymaya hiç bişey yokben daha işe başlamadım öyle gelir gelmez iş yapamıyorum günlük baktığım bütün siteleri gezicem ondan sonra anca başlıyorum işte
bende açtım yine çeyiz sitelerini ev belli oldu ya ona göre banyo seti bakıyorum bir de baharat takımım eksik ona da bakıcam işte:107: çamaşır faslını kapattım çok şükür o bitti
Aynı dert bende de var kuzum. 48 kiloyum ama az da olsa hala göbek var bi ara mekik çekiyodum karın kasım bile oldu ama dediğim gibi azıcıkta olsa göbek var kuzum o bizim yapımız işte ne yapsak gitmezofff şu karatay diyetini yapıyorum topiğine de yazıyorum ama kilo versem de göbeğim pek gitmiyor deli olucam artık 2 kilo verdim ama karın da hiç bir erime yok , topikte menü yazanlardan daha az yiyorum ama yokk rahatsız oluyorum çok
Aynı dert bende de var kuzum. 48 kiloyum ama az da olsa hala göbek var bi ara mekik çekiyodum karın kasım bile oldu ama dediğim gibi azıcıkta olsa göbek var kuzum o bizim yapımız işte ne yapsak gitmez
benim fazla ama canım sadece karın dan kilo alıyorum bacaklarım yüzüm kollarım incecik , göbeğim de öyle bir var ki öyle azıcık değil rahatsız edecek derecedeaç karnına bile ne kadar çıkık deli olmamak elde değil sevgilim de biraz şakayla karışık dalga geçiyor yani çok sinirim bozuluyo açta dursam aynı yanii o yüzden mekik falan başlamalıyım artıkk
Bi an önce başla tatlm. Bikaç sene önceye kadar 56-58 kiloydum. O zmn aynı senin gibi heryerim incecik bi göbeğim vardı çirkin görünüyodu. Bu kadar kilo verince tabi göbeğim azaldı ama mekik çok etkili oldu bi de bölgesel zayıflama için bişey kullandım. Onu sürüyosun streçle sarıyosun bikaç saat bekletiyosun. O da işe yaradı gibi geliyo
offf şu karatay diyetini yapıyorum topiğine de yazıyorum ama kilo versem de göbeğim pek gitmiyor deli olucam artık 2 kilo verdim ama karın da hiç bir erime yok , topikte menü yazanlardan daha az yiyorum ama yokk rahatsız oluyorum çok
aynen canımm bende öyle her gün bakıyorum sitelere , çeyiz sitelerine bende hevesle bakıyorum ama benim için biraz erken olduğu için pek bişey almıyorumm
Ben çeyizime koysam tmm dicem alıyorum en seksisinden sonra evde giyiyorum merakımı alana kadar. Kaç takım olduğu belli değil ama çeyize koymaya hiç bişey yok
Aynı dert bende de var kuzum. 48 kiloyum ama az da olsa hala göbek var bi ara mekik çekiyodum karın kasım bile oldu ama dediğim gibi azıcıkta olsa göbek var kuzum o bizim yapımız işte ne yapsak gitmez
benim fazla ama canım sadece karın dan kilo alıyorum bacaklarım yüzüm kollarım incecik , göbeğim de öyle bir var ki öyle azıcık değil rahatsız edecek derecedeaç karnına bile ne kadar çıkık deli olmamak elde değil sevgilim de biraz şakayla karışık dalga geçiyor yani çok sinirim bozuluyo açta dursam aynı yanii o yüzden mekik falan başlamalıyım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?