Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Aşk zayıflattı beni Şaka bi yana nasıl zayıfladığımı farkedemedim tatlım ama ben sevgilimle kavga ettiğimde, moralim bozulduğunda fln hiç yemek yiyememeye başladım o yüzden böyle zayıfladım sanırım yani en büyük etki sevdiceğimin Mekikte karın kasların acıyana kadar her gece yapmaya çalış. Lahana yağı kullanmıştım cnm. Ama bak kesin etki eder demiyorum ben pek anlamadığım için bi ara onu kullandım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum balım.
Güüünaaayyydııııınnnnn fıstıklaaar
Günaydın tatlım ballım kaymaklım naber

evet canımm zaten yiyip içme konusunda çok dikkat ediyorum ,bir de malesef evim baya uzak iş yerine servisle indiğim yerden eve de 6-7 dakika anca yürümüş oluyorum , daha çok yürüme yolum olsaydı belki ama işte, bende göbekli bir gelin olmak istemiyorumm

haraketlere falan bakıyorum şimdi canım akşama başlayacağım , kaba tuzla yada kremle masaj da iyi geliyor yazmışlar ,bir de elma sirkesi çok etkili diyorlar ama ben o tarz şeyler içemiyorum midemi bulandırıyor çok,
göbeğim hiç erimeyecek gibi gitmez bu göbek offf

ufak tefek alıyorum tabi ama ben alınca bir çok şeyi almak istiyorum o yüzden tutuyorum kendimiii

Elma sirkesi hiç bi işe yaramıyo güzelim kiloluyken çok içmiştim. O kadar iğrençliği boşuna çektim

günaydın cancan nasılsın :107:
İyiyim fıstığım sen nasılsınnn

İyiyim şekeriiimmm, senden naber
bi önceki sayfanın sonuna bak.

oo bende hiç öyle bir şey yok ama moralim bozukta olsa iştahım kesilmez ama zaten baya dikkat ediyorum da benim bölgesel bir şeyler yapmam lazımm , lahana yağı hımm bir bakayım ona
ne güzelll keşke bende şöyle bir 56-57 olsam en azından , bir ip atlamakta karın kaslarına iyi geliyor bir de ip mi alsamm

bence tek çözüm spor ve boğazı tutmak. çikolata çok seviyorum normalde ama yok yemicem artık iki gündür tutuyorum kendimi bugun de tutucam zaten bikaç güne alışır vücut. bi de ben geçen sene kasım ayında eliptik bisiklet almıştım ama hiç doğru düzgün kullanmadım. şu evimizin boya işi bitsin başlıcam sıkı bi şekilde. bence biraz erken in servisten öyle yürümeye çalış. masa başı iş yapıyoruz hakkaten bazen otur otur bacakalrım tutuluyo yürümek şart. bi de banyoda kabak lifinden kese yapıyorum bacakalrıma karnıma falan hem selülit oluşumunu engelliyomuş.

Elma sirkesi hiç bi işe yaramıyo güzelim kiloluyken çok içmiştim. O kadar iğrençliği boşuna çektim

ayy yok ben de öyle elma sirkesi falan içemem limonlu sıcak su bile içemiyorum ama yeşil çayı siyah çaydan çok seviyorum ve rahatlıkla tüketebiliyorum

57 buçuğum, gayet göbişliyim, hala da yiyorum çok mu gamsızım. :26:
ne güzel kız ben de öyle olabilsem keşke diyorum bazen. tamam nişanlımın bi şey dediği yok ama o gayet fitken benim kendimi salmam olmaz. yakışmam gerek yanına öyle düşüncelere kapılıyorum . hele şöyle sıfır göbek düzgün bacaklı azcık çıkık popolu kızları görmüyo muyum nasıl bi hırs doluyo içime anlatamam

bende içemiyorum iştee evett karar verdim mekik ve egzersizlere başlıyorum bir de şu lahana yağından alayım belki işe yarar

sorma yürüyüş çok önemli gerçekten bir de kızlar evde bizim kemer var yağları kırıyomuş güya baya takınca sallıyor seni yerinden ama çıkardıktan sonra resmen karnın kıpkırımızı oluyor ve ağrıyor düzenli kullansam fayda eder mi ki yaa

sen kaç kilosun mukum?

ben dışarda zayıf kızları görünce 'ayy iğrennnççç, giydiği yakışmıyo' diyorum bazıları da hoşuma gitmiyo değil tabi
diiyorum tamam bugünden itibaren yemeği kesiyorum.
sonra etli butlu şişko şişko kızları görünce ' ayyy ben zayıfım , iyi benim kilom, normal' deyip kendimi avutuyorum, diyet başlamadan bitiyo

bence kullanmalısın sonuçta kan dolaşımını hızlandırıyo yağların parçalanmasına yardımcı oluyordur tabi ki tek başına bi işe yaramamaz ama diyetle beraber işe yarar canım

bence kullanmalısın sonuçta kan dolaşımını hızlandırıyo yağların parçalanmasına yardımcı oluyordur tabi ki tek başına bi işe yaramamaz ama diyetle beraber işe yarar canım

hımm evet yardımcı olarak kullanayım o zaman bu söylediklerimin hepsini birden yapıp bir anda 40 kilo olmıyım sonra

boyum 165 cm kilom 60 yarışmaya adanadan katılıyorum taliplerimi beklemiyorum kız ben de sevmem öyle çiroz gibi kızı azcık etli olacak ama bazıları var ki hakkaten on numara yani tabi benden kilolu kızları görünce böyle bi derin nefes alıyoruma ama şimdi iş başka gelinlik giyicem yavrum şu vücuda tam oturanlar var ya onlara gözümü diktim azcık incelmem lazım

benim ki biraz 4 aylıklara kaçıyor öyle valla belki karın gidince göğüs kısmı da biraz giderr

he senin 5 ayın kaldı yani
şaka maka benimde vermem lazım canım.
maydanoz sapı kaynatn. bir de kayısı çayı için. gecen sene ben 60 kiloydum 57 ye düştüm sayesinde.
şimdi diyeceksiniz ki e sen niye içmiyorsun.
iş yerinde içemiyorum çünkü sürekli tuvalete cıkarttırıyor kayısı çayı bende her yerde tuvalete giremem. eve kadar tutarım
ancak akşamları içebilirim. bi deneyin canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…