- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.761
Güüünaaayyydııııınnnnn fıstıklaaar
Aşk zayıflattı beninasıl o kadar kilo verdin canım bana da söyle bende vereyimmbende 61 kiloyum ama şöyle en az 57 olmak istiyorum , işe girdikten sonra böyle kilo aldım ve sadece karından, masabaşı işi diye işte, işe başlamadan 56-57 falandım o zaman böyle yoktu göbeğim işte o kiloma dönmek istiyorum ,
evet bacaklarım incecik yüzüm kaşık kadar bir tek göbek ne kötü bir durum yaa off
ne kullandın özelden yazsana bana canım bende bir şeyler yapmalıyım artık , zaten çok dikkat ediyorum yediklerime bir de mekik ne kadar yapıyorsun :44:
Günaydın tatlım ballım kaymaklım naberGüüünaaayyydııııınnnnn fıstıklaaar
ben de diyete ve yürüyüşe başladım canım gelinlik giyicem şurda bikaç ay sonra vücudumu forma sokmak lazım ama öyle karatay falan yapmıyorum. sabah bi dilim ekmekle normal bi kahvaltı yapıyorum tabi tereyağ, bal, reçel hariçyumurta mutlaka yiyorum, yeşil zeytin domates salatalık, peynir bi dilim çay içmiyorum kahvaltıda. tabi kahvaltıdan önce iki bardak su içiyorum midem su dolsun da az yiyim diye. öğleden sonra 2-3 gibi bi acıkma hissediyorum ya bi salata yiyorum ya da bi tane form bisküvi alıyorum ayranla beraber yiyorum akşam da annemin yapmış olduğu yemekten bir porsiyon alıyorum tabağıma. gün içinde bol bol yeşil çay ve doğadan 7 otlu çay içiyorum. akşamları da eve yürüyerek gidiyorum. 45 dk.lık bi yol mesafesi işte hızlı tempoda yürüyorum. tabi bunları iki gündür yapıyorum. eminim işe yarayacak. benim öyle çok göbeğim yok canım bacakalrım da öyle çok değil ama nasıl desem orantılı bacak ve bel kısmım sadece biraz incelmek istiyorum.
aslında bazı şeyleri ufak ufak alabilirsin sonra birden başlayınca nereden başlasam yaa oluyosun
dediğim gibi canım sen mekiği bırakma makas hareti var bi de yere uzanıyorsun dirseklerinde yükseliyorsun ve bacaklarına havaya kaldırıyorsun bi bacağın yukardayken bi bacağını aşağıya indiriyorsun göbek kaskatı oluyo çok etkili bence. bunu bacakalrını karnına çekerek de yapabilirsin
evet canımm zaten yiyip içme konusunda çok dikkat ediyorum ,bir de malesef evim baya uzak iş yerine servisle indiğim yerden eve de 6-7 dakika anca yürümüş oluyorum , daha çok yürüme yolum olsaydı belki ama işte, bende göbekli bir gelin olmak istemiyorumm
haraketlere falan bakıyorum şimdi canım akşama başlayacağım , kaba tuzla yada kremle masaj da iyi geliyor yazmışlar ,bir de elma sirkesi çok etkili diyorlar ama ben o tarz şeyler içemiyorum midemi bulandırıyor çok,
göbeğim hiç erimeyecek gibi gitmez bu göbek offf
ufak tefek alıyorum tabi ama ben alınca bir çok şeyi almak istiyorum o yüzden tutuyorum kendimiii
İyiyim fıstığım sen nasılsınnngünaydın cancan nasılsın :107:
Aşk zayıflattı beniŞaka bi yana nasıl zayıfladığımı farkedemedim tatlım ama ben sevgilimle kavga ettiğimde, moralim bozulduğunda fln hiç yemek yiyememeye başladım o yüzden böyle zayıfladım sanırım yani en büyük etki sevdiceğimin Mekikte karın kasların acıyana kadar her gece yapmaya çalış. Lahana yağı kullanmıştım cnm. Ama bak kesin etki eder demiyorum ben pek anlamadığım için bi ara onu kullandım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum balım.
Günaydın tatlım ballım kaymaklım naber
Aşk zayıflattı beniŞaka bi yana nasıl zayıfladığımı farkedemedim tatlım ama ben sevgilimle kavga ettiğimde, moralim bozulduğunda fln hiç yemek yiyememeye başladım o yüzden böyle zayıfladım sanırım yani en büyük etki sevdiceğimin Mekikte karın kasların acıyana kadar her gece yapmaya çalış. Lahana yağı kullanmıştım cnm. Ama bak kesin etki eder demiyorum ben pek anlamadığım için bi ara onu kullandım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum balım.
Elma sirkesi hiç bi işe yaramıyo güzelim kiloluyken çok içmiştim. O kadar iğrençliği boşuna çektim
evet canımm zaten yiyip içme konusunda çok dikkat ediyorum ,bir de malesef evim baya uzak iş yerine servisle indiğim yerden eve de 6-7 dakika anca yürümüş oluyorum , daha çok yürüme yolum olsaydı belki ama işte, bende göbekli bir gelin olmak istemiyorumm
haraketlere falan bakıyorum şimdi canım akşama başlayacağım , kaba tuzla yada kremle masaj da iyi geliyor yazmışlar ,bir de elma sirkesi çok etkili diyorlar ama ben o tarz şeyler içemiyorum midemi bulandırıyor çok,
göbeğim hiç erimeyecek gibi gitmez bu göbek offf
ufak tefek alıyorum tabi ama ben alınca bir çok şeyi almak istiyorum o yüzden tutuyorum kendimiii
Elma sirkesi hiç bi işe yaramıyo güzelim kiloluyken çok içmiştim. O kadar iğrençliği boşuna çektim
ne güzel kız ben de öyle olabilsem keşke diyorum bazen. tamam nişanlımın bi şey dediği yok ama o gayet fitken benim kendimi salmam olmaz. yakışmam gerek yanına öyle düşüncelere kapılıyorum . hele şöyle sıfır göbek düzgün bacaklı azcık çıkık popolu kızları görmüyo muyum nasıl bi hırs doluyo içime anlatamam57 buçuğum, gayet göbişliyim, hala da yiyorumçok mu gamsızım. :26:
bence tek çözüm spor ve boğazı tutmak. çikolata çok seviyorum normalde ama yok yemicem artık iki gündür tutuyorum kendimi bugun de tutucam zaten bikaç güne alışır vücut. bi de ben geçen sene kasım ayında eliptik bisiklet almıştım ama hiç doğru düzgün kullanmadım. şu evimizin boya işi bitsin başlıcam sıkı bi şekilde. bence biraz erken in servisten öyle yürümeye çalış. masa başı iş yapıyoruz hakkaten bazen otur otur bacakalrım tutuluyo yürümek şart. bi de banyoda kabak lifinden kese yapıyorum bacakalrıma karnıma falan hem selülit oluşumunu engelliyomuş.
ayy yok ben de öyle elma sirkesi falan içemem limonlu sıcak su bile içemiyorumama yeşil çayı siyah çaydan çok seviyorum ve rahatlıkla tüketebiliyorum
57 buçuğum, gayet göbişliyim, hala da yiyorumçok mu gamsızım. :26:
ne güzel kız ben de öyle olabilsem keşke diyorum bazen. tamam nişanlımın bi şey dediği yok ama o gayet fitken benim kendimi salmam olmaz. yakışmam gerek yanına öyle düşüncelere kapılıyorum . hele şöyle sıfır göbek düzgün bacaklı azcık çıkık popolu kızları görmüyo muyum nasıl bi hırs doluyo içime anlatamam
bende içemiyorum işteeevett karar verdim mekik ve egzersizlere başlıyorum bir de şu lahana yağından alayım belki işe yarar
sorma yürüyüş çok önemli gerçekten bir de kızlar evde bizim kemer var yağları kırıyomuş güya baya takınca sallıyor seni yerinden ama çıkardıktan sonra resmen karnın kıpkırımızı oluyor ve ağrıyor düzenli kullansam fayda eder mi ki yaa
çıkmış kiiii :26::26::26:nazarım, lunna görmedi hala
demek ki sinir edecek kadar göbeğin yok canım ben görünce içime fenalıklar geliyorr
bence kullanmalısın sonuçta kan dolaşımını hızlandırıyo yağların parçalanmasına yardımcı oluyordur tabi ki tek başına bi işe yaramamaz ama diyetle beraber işe yarar canım
çıkmış kiiii :26::26::26:
kızzz varrr,3 aylık hamile gibi hemdeayaktayken çok çıkmasada oturunca kat kat
sen kaç kilosun mukum?
ben dışarda zayıf kızları görünce 'ayy iğrennnççç, giydiği yakışmıyo' diyorum bazıları da hoşuma gitmiyo değil tabi
diiyorum tamam bugünden itibaren yemeği kesiyorum.
sonra etli butlu şişko şişko kızları görünce ' ayyy ben zayıfım , iyi benim kilom, normal' deyip kendimi avutuyorum, diyet başlamadan bitiyo
benim ki biraz 4 aylıklara kaçıyoröyle valla belki karın gidince göğüs kısmı da biraz giderr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?