- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.981
son 1 haftaaaa
çok özledim ya sabırsızlanıyorum artık
Bu ay topiğimizin güzellerinin kavuşma ayı oldu. Önce Piskko,Nazar, sonra sen-Eylül sonra daa Muky. Ay ne güzel oldu böyleSonra bi daha ayrılık yok dimi kuzum
evet canm herkes sevdiğine kavuştu
inşallah cnm bnm 4 yıldır bu günleri bekliyoruz artık mesafeler girmesin aramıza
temmuzda tayin isticem sevdicegimin yanına o da olursa sonsuza dek beraber olcaz allahın izniyle aşk yuvamızda
İnş olur cnm benim. Kocacın nerde şuan nereye gidiceksin
memleketimizde cnm antalyada
su 1 hafta gecsin bnde ucucam yanına inşallah
Ohh ne güzel yerdeymiş sevdiceğin. Balayına da yan sokaktaki otele geçersiniz hiç zorluk çekmezsiniz
hehehe bende düşündüm bi ara evde mi takılsak acaba diye ama yemek bulasık işleri üstüme kalır iş yapamam ilk hafta
uzaklara gitmeyi planlıyoruz o yüzden
Uzaklara derkeeeeeen
yok tatlım ne tatili ya sabah 9da gidiyorum okula zor uyanıyorum
öğleye kadar okuldayım gelınce yazıyorum size
ımmm evli misin canımm
merhaba masallah ne güzel kaynasmıssnız yabancılık cektim valla :)
resmi nikahım var canm ama düğünüm eylülde inşallah
nldu ki
gelin hanım diyolar yaa merak ettim canımmne güzel allah mutlu etsin canımm darısı bizlrin başınaa :123:
evden uzak otellere
antalya kemer fala olucak sanırım cnm daha tam karar veremedık
Balayııııı balayııııı balayıııı kulağa ne kadar hoş geliyo
evet ve bnm o hoş günlere sadece 2 ay 25 günüm kalmış
evliliğimizin her günü balayı tadında gecer inşallah
İnşallaaaaaaah cnm benim. Bi ömür mutlu olun küçük küçük pembegelinleriniz mavi damatlarınız olsun
ayy inşallah böyle konusunca küçük bebek falan görünce hemen cocuk yapmak istiyorum
sanırım pek beklemicem düğünden birkaç ay sonra size güzel haberlerimi veririm inşallah
ayy hadi inşallah hemen ver bize güzel haberleriiayy lunnaa darısı başımıza artıkk
Ben de hemen istiyorum yaaaa topikçe birlikte doğuralım da şimdi hasret özlem konuları konuşuluyoken o zmn hep birlikte çocuğum yemek yemiyo napıcammayy inşallah böyle konusunca küçük bebek falan görünce hemen cocuk yapmak istiyorum
sanırım pek beklemicem düğünden birkaç ay sonra size güzel haberlerimi veririm inşallah
ayy hadi inşallah hemen ver bize güzel haberleriiayy lunnaa darısı başımıza artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?