Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Bu ay topiğimizin güzellerinin kavuşma ayı oldu. Önce Piskko,Nazar, sonra sen-Eylül sonra daa Muky. Ay ne güzel oldu böyle Sonra bi daha ayrılık yok dimi kuzum

evet canm herkes sevdiğine kavuştu
inşallah cnm bnm 4 yıldır bu günleri bekliyoruz artık mesafeler girmesin aramıza
temmuzda tayin isticem sevdicegimin yanına o da olursa sonsuza dek beraber olcaz allahın izniyle aşk yuvamızda

İnş olur cnm benim. Kocacın nerde şuan nereye gidiceksin

resmi nikahım var canm ama düğünüm eylülde inşallah

nldu ki

gelin hanım diyolar yaa merak ettim canımm ne güzel allah mutlu etsin canımm darısı bizlrin başınaa :123:

şu ifade de ne kadar tatlı yaa baksanıza :123:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy inşallah böyle konusunca küçük bebek falan görünce hemen cocuk yapmak istiyorum
sanırım pek beklemicem düğünden birkaç ay sonra size güzel haberlerimi veririm inşallah

ayy hadi inşallah hemen ver bize güzel haberlerii ayy lunnaa darısı başımıza artıkk

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy inşallah böyle konusunca küçük bebek falan görünce hemen cocuk yapmak istiyorum
sanırım pek beklemicem düğünden birkaç ay sonra size güzel haberlerimi veririm inşallah
Ben de hemen istiyorum yaaaa topikçe birlikte doğuralım da şimdi hasret özlem konuları konuşuluyoken o zmn hep birlikte çocuğum yemek yemiyo napıcamm diye konuşuruz
ayy hadi inşallah hemen ver bize güzel haberlerii ayy lunnaa darısı başımıza artıkk

Aminnnn cnm ya Ama önce sevgilim kocam olsun dua sıralaması değişmesin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…