Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kızlarım selam nasılsınız ?

Bizim zeloş dan mı bahsediyoruz nazarımm sonunda başladı demek he :)
Çok sevindim adına hakkında hayırlısı olsun inşallah selam söyle konuşursan :)

Kırmzı gelinim hoşgeldin yiğğrum.
Evet bizim zelemele. şaka maka çıktı hergün şikayet ettiği yerden, bankacı olcem ben diye diyeeee girdi bankya zilli
Aleyküm selam canım, o da selam söyledi herkese dün akşam, çook özlemiş

Vallahi cok sevindim yahu kurtuldu sonunda :)

Bende onu özledim hepiciğinizi özledim daha doğrusu :)

hoş geldin tatlım

Hoşbulduk kuzum nasılsın ?

Yavrum sen doğum kontrol için bişey kullanıyor musun ?

güle güle canım yine gel

oyy amanınn o ameliyatı eniştem oldu da çok fena bi de yaz vakti hiç çekilmez hele hapşırması yok mu felaket zeloo duymasın
geldiğinde okur hiç üşenmez
ama hep başı ağrıtıyormuş, olsunda rahatlasın.

hımm anladım aaa ceza almakta mı var çok kötüü

Evet tatlım , o yüzden uslu uslu yazın, topic dışına çıkmayın

ne yalan sölim ben de üşenmeden okuyorum geçmiş sayfları fransız kalmak istemem

Vallahi cok sevindim yahu kurtuldu sonunda :)

Bende onu özledim hepiciğinizi özledim daha doğrusu :)

Hoşbulduk kuzum nasılsın ?

Yavrum sen doğum kontrol için bişey kullanıyor musun ?

yok tatlım yok aman allah korusun biz direkt bebiş istiyoruz sevgülümle allah nasip eder inşallah bebek özlemi çekmeyiz inşallah açıkçası evliliğimin hiçbi döneminde doğum kontrol hapı kullanmayı düşünmüyorum canım erkeğin korunması daha mantıklı geliyo bize en azından vücuduna ilaç almıyo

Son düzenleme:
yok kız sana arkadaş bi de piskom var onun da daha okulunun bitmesine 3 yıl var o da 22 veya 23 yaşındaydı buçuklu söylüyodu hep karıştırdım bak şimdi sizi de evlendirmeden rahat etmez bu topik

hımm iyi o zamann yalnız değilim şu önümüzde ki kışı da bir atlattık mıı rahatızz sonrasında nişanı yapıcaz inşallahh

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bazen okurum, bazen üşeniyorum
pat diye lafa girmemek için önceden uzun uzun okuduktan sonra gelir selam çakardım

Biz 1-2 yıl istemiyoruz da o yüzden bugün doktora gittim ilaç verdi bizim li korunmayı istemiyor o yüzden ilaç kullanıcam mecbur :/

İnşallah istediğimiz zamanda bize de nasip eder yüce Rabbim

aminn canımm bizde ikizz istiyoruzz özellikle de benn nerde ikiz görsem aklım giderr o kadar çok istiyorum inşallah gönlümüzden geçenler nasip olur

yokk çıkar mıyız hiçç hem benim o kalpleri almam lazmm haketmem lazım dimi kızz

girip çıkıp yaz

biz bu muhabbetleri çok döndürdük burda
ziyaretçiler bile biliyo 3 çocuk istediğimi

dimi ziyaretçiler

girip çıkıpta uğraşılmaz şimdii

hımm 3 demek güzell benimde ikiz kıjzlarım olsa daha ne isterimm

hımm iyi o zamann yalnız değilim şu önümüzde ki kışı da bir atlattık mıı rahatızz sonrasında nişanı yapıcaz inşallahh

hadi inşallah canım nişanı yapın gerisi de gelir
ben bazen okurum, bazen üşeniyorum
pat diye lafa girmemek için önceden uzun uzun okuduktan sonra gelir selam çakardım
pat diye canım benden yana sıkıntı yok ne güzel önemsemiş okumuş bi de cevap vermiş derim valla

Biz 1-2 yıl istemiyoruz da o yüzden bugün doktora gittim ilaç verdi bizim li korunmayı istemiyor o yüzden ilaç kullanıcam mecbur :/

İnşallah istediğimiz zamanda bize de nasip eder yüce Rabbim
yani biraz açık konuşucam o yüzden afedersiniz kızlar gerçi hepimiz +18 iz sıkıntı yok erkek kendi korununca o taktığı şey yüzünden daha az zevk alıyo olabilir ama azıcık daha az zevk alıversin canım senin vücuduna ilaç sokmaktan daha iyidir. yanlış anlama beni canım ama ben biraz ilaca karşıyım regl günlerimde karın ağrısından ölürüm ama yine içmem ilaç baş ağrısı da yine öyle. sevgilimle tanıştıştığımdan beri değiştirdi beni benim bünyem çok zayıf kışın çok hasta olurum çocukken annem babam öksürsem, bandemcikelrim kızarsa doktora götürür ilaç alırlarmış antibiyotik ala ala bünye tükenmiş. kış boyunca 4-5 defa grip olurdum. sonra kızdı bana nişanlım ilaç içmiceksin artık dedi ilaç yerine onun özel bitki çayı tarifini öğretti bana bi de ballı limon var meşhur yat iyice bi terle derdi. böyle yapa yapa çok şükür geçtiğimiz kış tek bi kez grip oldum onda da artık iş yerindeki herkes hastaydı bana da bulaştı. ama çok fark etti. ilaç almamaya başladığımdan beri. ondan beridir allah çaresiz hastalık vermesin ama ilaç içirmiyo nişanlım

aminn canımm bizde ikizz istiyoruzz özellikle de benn nerde ikiz görsem aklım giderr o kadar çok istiyorum inşallah gönlümüzden geçenler nasip olur
ikiz zor ya hem karnında zor hem doğunca zor olur:44: ama bebişimiz olsun da allahın takdiri

Yine başladı bizimkiler bebiş muhabbetine.
kız napalım analık duygularımız kabarıyo

Yok canım İnan bende senin gibi düşünüyorum aslında hasta oldugum zaman bile o acıyı çeker ama ilaç içmem.
Ama şimdi nişanlım istemeyince zorlayamam onu hemen cocuk istemiyorum çünkü konustuk bugün işte en azından 1 yıl kullanıcam sonra geri çekilme yöntemini uygulacaz bakalım :/

girip çıkıpta uğraşılmaz şimdii

hımm 3 demek güzell benimde ikiz kıjzlarım olsa daha ne isterimm
Allah gönlümüze göre versiiiinnn (amiiiinnn)

beeelliii

sen abiyeden bozma gelinlikten vaz caydın dmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…