Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Mukyle ikinizden aldım fotoğrafları ben üstüne yatmış gibi oldum ama vallahi gitmiyo mailler kuzum pcde de yok işyerinden girdiğim için başka nasıl alabilirim ki onları üffff

alabildiğinde gönderirsin canım ossun bekleriz accuk

2 haftaya nişanlıcııııııın geliyo , o zamn iş miş canın istemez,bitir o gelmeden

görüşebildiiiiikkkkk

aynen halletmem gerek o yüzden başlıcam bi bankadan ekstreleri toplasınlar başlıcam inşallah

valla kızlarr hiç birimizde öyle kilolu değilmişiz yanii hepimize maşallah

bakta kaldıram yavrum

alabildiğinde gönderirsin canım ossun bekleriz accuk

aynen halletmem gerek o yüzden başlıcam bi bankadan ekstreleri toplasınlar başlıcam inşallah

bakta kaldıram yavrum

gördüm kızz maşallah allah tamamını erdirsin çok güzelll benimde sevdiceğimle nişan fotomu göstermek nasip olur inşallah

yaa kızlar göbeğim yok gibi gözüküyor ama içerde bir 4 aylık saklı uff gitmiyor mübarekk

gördüm kızz maşallah allah tamamını erdirsin çok güzelll benimde sevdiceğimle nişan fotomu göstermek nasip olur inşallah

saol kuzum inşallah allah o günleri de nasip eder de hep beraber görürüz sizin nişanıda ayy mail kafayı yedi dönüp duruyo gönderiliyo diye ama meğer sana gitmiş nasıl iş anlamadım

saol kuzum inşallah allah o günleri de nasip eder de hep beraber görürüz sizin nişanıda ayy mail kafayı yedi dönüp duruyo gönderiliyo diye ama meğer sana gitmiş nasıl iş anlamadım

aminnn kuzum inşallah hee o dönsün dursun ben gördüm bileee lunna kaldı bir tekk kıskansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…