- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.041
Yok canım İnan bende senin gibi düşünüyorum aslında hasta oldugum zaman bile o acıyı çeker ama ilaç içmem.
Ama şimdi nişanlım istemeyince zorlayamam onu hemen cocuk istemiyorum çünkü konustuk bugün işte en azından 1 yıl kullanıcam sonra geri çekilme yöntemini uygulacaz bakalım :/
hadi inşallah canım nişanı yapın gerisi de gelir
olsun olsunn doğunca babası babannesi ne güne duruyorkiz zor ya hem karnında zor hem doğunca zor olur:44: ama bebişimiz olsun da allahın takdiri
Allah gönlümüze göre versiiiinnn (amiiiinnn)]
Allah gönlümüze göre versiiiinnn (amiiiinnn)
beeelliii
sen abiyeden bozma gelinlikten vaz caydın dmiii
ahahahhhbizim kızlar evlenmeden,taktikler almaya başladık bile
eylüüüllnot al annem
biz de aynı apartmanda oturucaz ama ben kendi çocuğumu kendim büyütmek istiyorum gelip severler o ayrı. kv.lerle yakın olma konusunda ne düşünüyosun canım?evet canımm inşallah bir gelse o günlerr de görsemm
olsun olsunn doğunca babası babannesi ne güne duruyorel birliğiyle büyüteceğiz aynı apartmanda olacağımız için evet allah nasip etsin de o güzel duyguyu
ahahahhhbizim kızlar evlenmeden,taktikler almaya başladık bile
eylüüüllnot al annem
ne notu kızz kontrol hapı konusu mu heetabii ilerde lazım olucak kız alalımm bende şöyle bir 6-7 ay geçtikten sonra isterim herhalde önce bir rahat rahat takılayım eşimle
biz de aynı apartmanda oturucaz ama ben kendi çocuğumu kendim büyütmek istiyorum gelip severler o ayrı. kv.lerle yakın olma konusunda ne düşünüyosun canım
bende öğle yemeği yedim ama üstüne kiraz yedim baya şiştim şimdi bak pişman oldumm
çalışıyor muydun sen canımm öğle vakti geçtii ye hadiii
caydım şekerim bu gün çok güzel bi gelinlik gördüm bi mağazada ama bu mağaza öyle daha çok günlük ve abiye kıyafet satıyo bi tane gelinlik vardı vitrinde bayıldım resmen devamı var mı içerde bilmiyorum ama bi bakıcam nişanlım gelsin öyle sap gibi gidip tek başıma gelinlik denemek istemiyorumhem çok zahmetliymiş onu giymesi çıkarması falan. çok aşırı bi kabarıklığı yok ama dün gösterdiğim gibi değil duvağı da uzun çok hoş kullanılan malzeme kaliteli belli gözümü alamadım vitrinden bakarken annemde beğendi
hemen olacağı ne malum canım şimdiki evli çiftlere bakıyorum doktor doktor geziyolar o yüzden çalışmalara hemen başlamakta fayda var hem hamileykende takılırsın kocanla yasak yokkız utandım biraz
neler düşünmüyorum ki canımmbüyütmek derken iki taneye ve ev işlerine yetişmek zoor olacağından kv den yardım almam gerekcek yanii ev işidir yemektir çocuklardan birini uyuturken öbürünü yedirmek falan ayy anaamm yazarken bile ne zor geldi
ben şimdilik kvmle çok iyiyim oda beni bende onu seviyorum çok iyidirbir de biz sevgilimle ilişkimiz başlamadan öncesinden tanıştığımız için önceden de iyiydi yani biz sevgili olduktan sonra tavrı değişmedi aksine sevindi daha iyi oldu inş. hep öyle olur
sevgilim denizde olacağı için aynı apartmanda oturma kararı verdik o yokken en azından daha iyi olur diye ama tabi inşallah kvyle ilişkimiz hep böyle güzel olursaa
Amanınnnnn noluyo burdaKızlar bişey sorucam doğum kontrol hapını bıraktığında hamile kalmayı geciktirici ya da engelleyici etkisi oluyo mu yani kalıcı etkiler bırakıyo mu biliyo musunuz?
Yok canım bu hap yeni çıkmış ismi de QLAİRİSTA benim doktor 5 yıl kullanmış bıraktığının 3. Ayı hamile kalmış yan etkisi her hapın vardır diye düşünüyorum :/1 yıl çok değil mi canım ben pek bilmiyorum bi zararı var mı ama doktorla konuştun mu ne kadar kullanıcağını falan? sana uygun bi ilaç yazmıştır illa ki ama bi de bazıları kilo falan aldırıyomuş bi yasmin varmış iyi diyolar.
Seniin o dilini keserimmm hee :)ahahahhhbizim kızlar evlenmeden,taktikler almaya başladık bile
eylüüüllnot al annem
Aynen yavrum siz bide o zaman görün :)biz de aynı apartmanda oturucaz ama ben kendi çocuğumu kendim büyütmek istiyorum gelip severler o ayrı. kv.lerle yakın olma konusunda ne düşünüyosun canım?
dur anacım daha ne taktikler vericez hele bi evlenelimdimi kırmızıgelin
Amanınnnnn noluyo burdaKızlar bişey sorucam doğum kontrol hapını bıraktığında hamile kalmayı geciktirici ya da engelleyici etkisi oluyo mu yani kalıcı etkiler bırakıyo mu biliyo musunuz?
bende bi 5 ay keyif isterimne notu kızz kontrol hapı konusu mu heetabii ilerde lazım olucak kız alalımm bende şöyle bir 6-7 ay geçtikten sonra isterim herhalde önce bir rahat rahat takılayım eşimle
biz de aynı apartmanda oturucaz ama ben kendi çocuğumu kendim büyütmek istiyorum gelip severler o ayrı. kv.lerle yakın olma konusunda ne düşünüyosun canım?
dur anacım daha ne taktikler vericez hele bi evlenelimdimi kırmızıgelin
kabarık bişi al ya da gelinliğe bnzesin
kumaşta önmli tabi. model gzel ama tülü tırış tırış olunca insar soğur :100:
gönlüne göre olsun hpsi yiğrum
Seniin o dilini keserimmm hee :)
Napalım kızım anca yavaş yavaş akıl akıldan üstünde öğrenicez sizde öğrenin yavaştan :)
Aynen yavrum siz bide o zaman görün :)
Yok canım bu hap yeni çıkmış ismi de QLAİRİSTA benim doktor 5 yıl kullanmış bıraktığının 3. Ayı hamile kalmış yan etkisi her hapın vardır diye düşünüyorum :/
Seniin o dilini keserimmm hee :)
Napalım kızım anca yavaş yavaş akıl akıldan üstünde öğrenicez sizde öğrenin yavaştan :)
Aynen yavrum siz bide o zaman görün :)
Minnak kuzum hoşgeldin :)
Yarın Cumartesi
Benim doktorum bırakmıyor dedi ama valla kafam karışık canım
allah seniöyle değil kız yani biraz başbaşa doya doya vakit geçirmek gezmek tozmak anlamında
inşallah herşey zamanında gönlümüzce olur canım yaa
kabarık bişi al ya da gelinliğe bnzesin
kumaşta önmli tabi. model gzel ama tülü tırış tırış olunca insar soğur :100:
gönlüne göre olsun hpsi yiğrum
benim de çok şükür kv ile bi sıkıntım yok ama ne bilim rahat olur muyuz diye korkularım varha aynı ev ha aynı bina aynı gibi geliyo bana ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?