Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Biliyosun yarın da çalışıyorum güzelim ben işten çıkınca gelecekler 8 gbi gelirler herhalde Sen niye kv ile özellikle yakın olmak istiyorsun tatlım

hamileyken ne nazlar yapıcam be şimdiden düşünüyorum
bendee sevgilim de farkında neler çekeceğinin

bi kerem çok şık bi şeydi ama kır düğününe olmaz diye vazgeçtim

hımmm bende düğünü şöyle hani otellerin ,restaurantların bahçeleri oluyor ya , havuzbaşı yada kır şeklinde istiyorumm

ayy canımm senle ne kadar aynı durumdayızzz kıyamam ben bize bizimde öyle canım eşim yanımda olamayacak diye böyle karar verdik kvde de istiyor yanlız bırakmam seni bizde tek kalacağız zaten falan diye

bende biraz yanlızlığı severim sürekli içiçe olmak istemeyebilirim ama eşim yokken gerçekten sıkıntıdan ölürüm diye bende istiyrum aynı apartman konusunu geceler sorun bi de sonuçta , ama dediğin gibi kk da okuduklarım beni de kötü etkiliyor bende korkuyorum sonuçta başka şehirde olacağım ailemden inşallah sorun yaşamayız cnaım yaa

Biliyosun yarın da çalışıyorum güzelim ben işten çıkınca gelecekler 8 gbi gelirler herhalde Sen niye kv ile özellikle yakın olmak istiyorsun tatlım

ben izin alırsın diye düşünmüştüm:26:

malum düğünden sonra çalışırım bi müddet bebiş olursa bakması açısından bide canım aşkım vardiyalı çalışabilir, o yüzden yakın olmam lazım.

ayyyneeeennn

gelinliği giydirirken biraz uğraşılıyoda, çıkaraken 1 dk.sürmüyo

kaldır kollları vıjırrrttttt çıktı,bitti,yallah
o da sıkıntı ya ben ağda mı bile kendim yapıyorum nasıl çamaşırla kalıcam kadının yanında öyle ya:26::26: sen hele bi çık ben soyunurum derim artık napalım

gezmeyi artık evlendikten sonra yaparız napalım daha o kadan rahat değiliz

Benim Temmuz 2 de gelinlik provam var size foto göndereyim miiiiğğğ :)

süper olur canım ya bana da fikir olsun

işte günler öncesinde sıkıntısını yaşadığım mevzu buydu canım. baktım başka çaresi yok vazgeçtim nişanlımı daha fazla arada bırakmak istemedim. hem o da bana güven diyo senin rahatsız, huzursuz olduğunu bile bile susacak değilim yedirmem seni kimselere dedi

kuzum senle durumumuz aynı zaten nişan elbisemi gördün uzun, eteği geniş ve üzerinde kısa bi ceketi vardı işime yarayan kısım havalar soğuktu çok göze batmadı ailemde. gelinlikte de iki tarafa uydurmaya çalışıcam işte arayıştayım ama sanırım moda evine gidince daha iyi fikir verirler bana model gösterir falan ben o yapılacak kol kısmını tül gibi istemiyorum içi çok gösteriyo fransız güpürü mü ne diyolar o tarz bi şey kullanmalarını isticem. sana da mutlaka göstericem gelinliğimi

oyttt aşkımı özledim şuaaannn

bende çok okurum ama hap olayına karşıyım,kullanacağımı sanmaam:100:

bgün coştu topic.

bana ne demeli yavru özledim hem de çok özledim aşkımı:85: ilaç mevzusuna sonuna kadar katılıyorum çok şükür benimki ilaç konusunda destek veriyo sorumluluk bende diyo aman ya zaten 5 e kadar yolu var ne korunucam 5 ten sonra düşünürüm ama aralıksız doğum da olmaz yani helak olurum

bence güzel seçimler yapmışsın tatlım hepsi de sevdiğim şeyler bende mi gelsem ama haş haşlı pastayı bilmiyorum:26:

tatlım en göbüşlü kızlar bile gelinken prensese dönüyolar sen mi kötü olacaksın. Yüzünün güzelliği yeter. Düğün gecende herkesin dibini düşüreceğine eminim

ayyy canımm çok teşekkür ederim çok mutlu ettin benii seninde öyledir eminimm zaten gelinlik gerçekten de herkese ayrı bşr yakışıyor

Tamam koycam kiii :)
Evlendikten sonra cooook gezeriz kiii :)

Koycam gelinliğimi ben cok beğenerek aldım umarım sizde beğenirsiniz :)
kızlar nasılsınız sizden dua istemeye geldim :))

Sashaaaa bebeğimm :)
Ay sen bu kim dieceksin şimdi kırmızı ben :)

evet, ben yalnız kalamam, he iyi geçinebilir misiniz diye soruyorsan canım kv.ciğim biraz cadı ama ben ondan daha cadıyım
sıkıntı yok, ben özellikle yakın olmak istiyorum[/B]

niye yakın olmak istiyorsun canımm benim kv.ciğim çok mülayim bir kadındır inşallahta hep öyle iyi yürekli olurr

mecbur görecekkk,bnde görmesin istyrm,
kırmzı geliiiiinm sen gelinlik denedin, gördülermiiii:26:

kızlar nasılsınız sizden dua istemeye geldim :))

nolduuuu yvrum ne duası? :26::26::26::26:

Tamam koycam kiii :)

Evlendikten sonra cooook gezeriz kiii :)

Koycam gelinliğimi ben cok beğenerek aldım umarım sizde beğenirsiniz :)

Sashaaaa bebeğimm :)
Ay sen bu kim dieceksin şimdi kırmızı ben :)

yaa bende diyorumm bu çenesinin yayı düşmüş karıyı bir yerden tanıycam ama nerdeenn
naptınn kuzuummm özledim gel bi sarılalımm geeell

mecbur görecekkk,bnde görmesin istyrm,
kırmzı geliiiiinm sen gelinlik denedin, gördülermiiii:26:

nolduuuu yvrum ne duası? :26::26::26::26:

hatırlayamayacağın kadar önce bir hastaneye başvuru yapmıştım ya , dün arandım bugün ön mülakata gittim .
İçim içimi yiyo inşallah olursa temmuzda başlıyoruumm
Dua edin noluuurr

Son düzenleme:
sevgilimle yaptığım telefon görüşmesi sonucunda karar verildi kızlarcığımmmmm 6 temmuz 13.20 uçağıyla havalara uçuyor kavuşuyoruzzz
canıım canııımmm.çook sevindiiim
kaç gün kalcak senle?

inşallah canımm seneye bu zamanlar bende gün sayıyo olurum herhalde hemde mesajlaşmak yok sesini duymak yok görmek yok denizin ortasında , ne zaman limana çıkar da konuşursak artıkk
buz gibi olduum
Allah sabır versin, dayanması zor.
her işin zorlukları var,allahıııımmm sen yardm ettt

hatırlayamayacağın kadar önce bir hastaneye başvuru yapmıştım ya , dün arandım bugün ön mülakata gittim .
İçim içimi yiyo inşallah olursa temmuzda başlıyoruumm
Dua edin noluuurr
hatırladııııııııımmmmm az mı iş baktık senle sitelerden
çooooook sevindim be yavrum,hadi hayırlısı olsun
bak zelişe; bankaya girdi dua ede ede. sende başlıcaksın inşşş.

[B

buz gibi olduum
Allah sabır versin, dayanması zor.
her işin zorlukları var,allahıııımmm sen yardm ettt

aminn canım hemde çok zorr en zor mesleklerden biri bencee o yüzden bu kadar düşkünüm belki de ilerde ki ayrı günlerimizi düşündükçe deliricek gibi oluyorum çünkü nasıl dayanıcam bilmiyorum çok zorr

tabiri caizse bu iş için kıçımı yırttım olmazsa oturur bir güzel ağlarım.
50den fazla kişiyle görüşüldü bugün 15 20 kişi kadar alacaklar , bende onlardan bri olursam dileyin benden ne dilerseniz
Yalnız şimdilik işkur bünyesinde bi iş olacak 6 ay kadar deneme süreci gibi bişey sonrasında kalıcı olup olmayacağımızı hastane belirleyecek.. Bakalım ne olacak çok heyecanlıyım
Zelişede çok sevindim yavrum benim azmin elinden bişey kaçmayacağını tekrar görmüş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…