- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.081
daha ne olsun,çok memnun kalacağından eminim
kaç gbi gelcek canım?
evet, ben yalnız kalamam, he iyi geçinebilir misiniz diye soruyorsan canım kv.ciğim biraz cadıama ben ondan daha cadıyım
sıkıntı yok, ben özellikle yakın olmak istiyorum
bendee sevgilim de farkında neler çekeceğininhamileyken ne nazlar yapıcam be şimdiden düşünüyorum
bi kerem çok şık bi şeydi ama kır düğününe olmaz diye vazgeçtim
bize ayrılan daire orada canım işin aslı şöyle bu inşaat yeni bitti biz oradan aldık evimizi kv ler de şimdiki evleri çok büyük dubleks e evde kaldılar 3 kişi görümcem üni.ye gidecek kaldı 2 ev büyük dediler temizliği sıkıntı falan daireye geçmek istediler hazır yeni bina onlarda oradan aldılar bi daire öyle oldu. zaten binayı kayınpeder yapıyo o müteahhit. ben geçimsiz bi insan değilim de biraz yalnızlığı severim canım. zaten kk da okuduğum kadınlar yüzünden psikolojim bozuldu ne sorunlar yaşıyolar eşlerinin aileleriyle. korktum değişir mi şimdiki huzurumuz kaçar mı diye ama inşallah kötü bi şey olmaz sonuçta benim kimsem yok orada eşimin ailesi ailem olacak.
oyy bende yaa bir hafta daha göremiycem aşkitomu
sormaa konular hızlıca akıyorr
Biliyosun yarın da çalışıyorum güzelim ben işten çıkınca gelecekler 8 gbi gelirler herhaldeSen niye kv ile özellikle yakın olmak istiyorsun tatlım
o da sıkıntı ya ben ağda mı bile kendim yapıyorum nasıl çamaşırla kalıcam kadının yanında öyle ya:26::26: sen hele bi çık ben soyunurum derim artık napalımayyyneeeennn
gelinliği giydirirken biraz uğraşılıyoda, çıkaraken 1 dk.sürmüyo
kaldır kollları vıjırrrttttt çıktı,bitti,yallah
gezmeyi artık evlendikten sonra yaparız napalım daha o kadan rahat değilizHe tamam ya siz sorun ben anlatıcam :)
Ben doktora gittim o verdi zaten kuzum
Karar verdin mi ne ikram ediceksin ?
Aynen kuzum inşallah bi yan etkisi olmaz bakalım bir ay sonra kontrole gidicem
Ben cok gezen cok biliyormuş diye duydum öhöm öhöm :)
Benim Temmuz 2 de gelinlik provam var size foto göndereyim miiiiğğğ :)
Kuzum bizde kv ile süper geçiniriz beni yere göğe koyamaz sağ olsun ama bizimde altlı üstlü oturma konusu vardı. Bulunduğumuz şehirde kalsaydık öyle olucaktı. Ben ne kadar iyi geçinsekte içten içe hiç istemiyodum. Ve sevgilimin seçtiği meslek yüzünden şehirden gitmeyi kabul etmem de bu çok büyük etken oldu. Düşünsene aynı ev içinde annenle geçinemiyosun kavga ediyosun kv ile mi kavga etmiyceksin. Tabi karşılıklı iyi niyet saygı olduktan sonra herşey kolaylaşır ama benim gözümü çk korkutuyodu bu durum.
Senin gelinliğin bana çooook büyük fikir olacak tatlım. Bende kesinlikle allı pullu istemem herzmn sadelikten yanayımdır ve ne açık ne kapalı olmalı. Şöyle göğüs dekoltesi olmayan fakir kol bişey olmalı
oyttt aşkımı özledim şuaaannn
bende çok okurum ama hap olayına karşıyım,kullanacağımı sanmaam:100:
bgün coştu topic.
Verdim tatlım. Önden türk kahvesi. Sonra çayla kıymalı börek, kısır, havuç topları, haş haşlı pasta ve poğaça. En sonra kuruyemiş. Ne diyosun iyi mi yeterli mi önerebileceğin bi fikir var mı:26:
Eveeeeeeet lütfen ben çok merak ediyorum güzelliğini
tatlım en göbüşlü kızlar bile gelinken prensese dönüyolar sen mi kötü olacaksın. Yüzünün güzelliği yeter. Düğün gecende herkesin dibini düşüreceğine eminim
Tamam koycam kiii :)Verdim tatlım. Önden türk kahvesi. Sonra çayla kıymalı börek, kısır, havuç topları, haş haşlı pasta ve poğaça. En sonra kuruyemiş. Ne diyosun iyi mi yeterli mi önerebileceğin bi fikir var mı:26:
Benim fikrim türk kahvesi önden olmaz öyle istemeye gelir gibi olur
Geldiklerinde dediğin gibi çayını pastamı ikram et sonra muhabbet yazdığı zaman kahveyi yaparsın yanında minik lokum yad çikolata süper olur bebeğim :)
Eveeeeeeet lütfen ben çok merak ediyorum güzelliğini
Evlendikten sonra cooook gezeriz kiii :)o da sıkıntı ya ben ağda mı bile kendim yapıyorum nasıl çamaşırla kalıcam kadının yanında öyle ya:26::26: sen hele bi çık ben soyunurum derim artık napalım
gezmeyi artık evlendikten sonra yaparız napalım daha o kadan rahat değiliz
süper olur canım ya bana da fikir olsun
işte günler öncesinde sıkıntısını yaşadığım mevzu buydu canım. baktım başka çaresi yok vazgeçtim nişanlımı daha fazla arada bırakmak istemedim. hem o da bana güven diyo senin rahatsız, huzursuz olduğunu bile bile susacak değilim yedirmem seni kimselere dedi
kuzum senle durumumuz aynı zaten nişan elbisemi gördün uzun, eteği geniş ve üzerinde kısa bi ceketi vardı işime yarayan kısım havalar soğuktu çok göze batmadı ailemde. gelinlikte de iki tarafa uydurmaya çalışıcam işte arayıştayım ama sanırım moda evine gidince daha iyi fikir verirler bana model gösterir falan ben o yapılacak kol kısmını tül gibi istemiyorum içi çok gösteriyo fransız güpürü mü ne diyolar o tarz bi şey kullanmalarını isticem. sana da mutlaka göstericem gelinliğimi
bana ne demeli yavru özledim hem de çok özledim aşkımı:85: ilaç mevzusuna sonuna kadar katılıyorum çok şükür benimki ilaç konusunda destek veriyo sorumluluk bende diyo aman ya zaten 5 e kadar yolu var ne korunucam 5 ten sonra düşünürümama aralıksız doğum da olmaz yani helak olurum
bence güzel seçimler yapmışsın tatlım hepsi de sevdiğim şeyler bende mi gelsemama haş haşlı pastayı bilmiyorum:26:
kızlar nasılsınız sizden dua istemeye geldim :))
evet, ben yalnız kalamam, he iyi geçinebilir misiniz diye soruyorsan canım kv.ciğim biraz cadıama ben ondan daha cadıyım
sıkıntı yok, ben özellikle yakın olmak istiyorum[/B]
mecbur görecekkk,bnde görmesin istyrm,o da sıkıntı ya ben ağda mı bile kendim yapıyorum nasıl çamaşırla kalıcam kadının yanında öyle ya:26::26: sen hele bi çık ben soyunurum derim artık napalım
bana ne demeli yavru özledim hem de çok özledim aşkımı:85: ilaç mevzusuna sonuna kadar katılıyorum çok şükür benimki ilaç konusunda destek veriyo sorumluluk bende diyo aman ya zaten 5 e kadar yolu var ne korunucam 5 ten sonra düşünürümama aralıksız doğum da olmaz yani helak olurum
kızlar nasılsınız sizden dua istemeye geldim :))
Tamam koycam kiii :)
Evlendikten sonra cooook gezeriz kiii :)
Koycam gelinliğimi ben cok beğenerek aldım umarım sizde beğenirsiniz :)
Sashaaaa bebeğimm :)
Ay sen bu kim dieceksin şimdi kırmızı ben :)
ben 4 ay 29 gün sonra inşallah
saat 3 ü geçmiş, farknda bile değilim
mecbur görecekkk,bnde görmesin istyrm,
kırmzı geliiiiinmsen gelinlik denedin, gördülermiiii:26:
nolduuuu yvrum ne duası? :26::26::26::26:
canıım canııımmm.çook sevindiiimsevgilimle yaptığım telefon görüşmesi sonucunda karar verildi kızlarcığımmmmm 6 temmuz 13.20 uçağıyla havalara uçuyor kavuşuyoruzzz
buz gibi olduuminşallah canımm seneye bu zamanlar bende gün sayıyo olurum herhalde hemde mesajlaşmak yok sesini duymak yok görmek yok denizin ortasında , ne zaman limana çıkar da konuşursak artıkk
hatırladııııııııımmmmm az mı iş baktık senle sitelerdenhatırlayamayacağın kadar önce bir hastaneye başvuru yapmıştım ya , dün arandım bugün ön mülakata gittim .
İçim içimi yiyo inşallah olursa temmuzda başlıyoruumm
Dua edin noluuurr
sevgilimle yaptığım telefon görüşmesi sonucunda karar verildi kızlarcığımmmmm 6 temmuz 13.20 uçağıyla havalara uçuyor kavuşuyoruzzz
[B
buz gibi olduum
Allah sabır versin, dayanması zor.
her işin zorlukları var,allahıııımmm sen yardm ettt
canıım canııımmm.çook sevindiiim
kaç gün kalcak senle?
buz gibi olduum
Allah sabır versin, dayanması zor.
her işin zorlukları var,allahıııımmm sen yardm ettt
hatırladııııııııımmmmm az mı iş baktık senle sitelerden
çooooook sevindim be yavrum,hadi hayırlısı olsun
bak zelişe; bankaya girdi dua ede ede. sende başlıcaksın inşşş.
saat 3 ü geçmiş, farknda bile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?