- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.061
gelinliğe mi benzesinbence de şöyle kabarık uzunn duvaklı şık ve hoşş olmalıı
benim de çok şükür kv ile bi sıkıntım yok ama ne bilim rahat olur muyuz diye korkularım varha aynı ev ha aynı bina aynı gibi geliyo bana ama bakalım hayırlısı
tatlım benim korkum o zaten ama bi ara arkadaşım kullanıyodu ve doktor bıraktıktan 6 ay sonra vücudundan komple atılır demiş. ama internetten okudum kimiside ilacı bıraktıktan sonraki ay hamile kalıyomuş. kafam karıştı benim de:44:
bende bi 5 ay keyif isterim
gerçi mukun dediği gbi, hamişkende olabilirmişş, okudum,duyduumm[/B
Yok canım bu hap yeni çıkmış ismi de QLAİRİSTA benim doktor 5 yıl kullanmış bıraktığının 3. Ayı hamile kalmış yan etkisi her hapın vardır diye düşünüyorum :/
Seniin o dilini keserimmm hee :)
Napalım kızım anca yavaş yavaş akıl akıldan üstünde öğrenicez sizde öğrenin yavaştan :)
Aynen yavrum siz bide o zaman görün :)
Minnak kuzum hoşgeldin :)
Yarın Cumartesi
Benim doktorum bırakmıyor dedi ama valla kafam karışık canım
bende bi 5 ay keyif isterim
gerçi mukun dediği gbi, hamişkende olabilirmişş, okudum,duyduumm
ayy aklımdan neler geçti ama yazamiciiiimmm
dün muke istediği gelinliği gösterdi
eneeeeebeyaz abiyee bişe
bu mu didm bu didi
o sebepten gelinliğe bnzesin dedm eylülcüğümmmm
amin kuzum biz istiyoruz da her şey allahın takdiri:107:
oldukça kabarık ve gelinliğe çok benziyo şekerimbi an önce gelinlik denemek istiyorum nasıl durucak üstümde çok merak ediyorum:107: aynen öyle bazı kumaşlar var çok ucuz gösteriyo gelinliği öyle bi şey almak istemiyorum kumaş önemli allı pullu asla olmamalı zarif ve asil olmalı
He tamam ya siz sorun ben anlatıcam :)aa ben bişi demediiimmm
öğrencez senden tüm detaylarıı
iyi hazırlan
Ben doktora gittim o verdi zaten kuzumBende bikaç yerde etkisi olduğunu okumuştum tatlım kimi bünyelerde böyle bi etkisi oluyo herhalde. En güzeli doktora danışıp kullanmak. Eveeeeet yarın cumartesi heyecan dorukta :))))
doktor öyle demişse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım sonuçta bile bile kötü bi şey verecek değil dimi
sizden gizlemeye gerek yok canım çok okuyorum ben bu konuları ve araştırıyorum cahil cahil evlenmeye gerek yok çok şükür okuma algılama kabiliyetimiz var internet elimizin altında düzgün sitelerden ne nedir ne değildir öğrenmeye çalışıyorum. ama tabi bakıcaz çok okuyan mı biliyo çok gezen mi
aklından geçeni istiyorummm yavrummm
bizde müst. kv lerle altlı üstlü oturacağız
doktor öyle demişse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım sonuçta bile bile kötü bi şey verecek değil dimi
sizden gizlemeye gerek yok canım çok okuyorum ben bu konuları ve araştırıyorum cahil cahil evlenmeye gerek yok çok şükür okuma algılama kabiliyetimiz var internet elimizin altında düzgün sitelerden ne nedir ne değildir öğrenmeye çalışıyorum. ama tabi bakıcaz çok okuyan mı biliyo çok gezen mi
Kuzum bizde kv ile süper geçiniriz beni yere göğe koyamaz sağ olsun ama bizimde altlı üstlü oturma konusu vardı. Bulunduğumuz şehirde kalsaydık öyle olucaktı. Ben ne kadar iyi geçinsekte içten içe hiç istemiyodum. Ve sevgilimin seçtiği meslek yüzünden şehirden gitmeyi kabul etmem de bu çok büyük etken oldu. Düşünsene aynı ev içinde annenle geçinemiyosun kavga ediyosun kv ile mi kavga etmiyceksin. Tabi karşılıklı iyi niyet saygı olduktan sonra herşey kolaylaşır ama benim gözümü çk korkutuyodu bu durum.benim de çok şükür kv ile bi sıkıntım yok ama ne bilim rahat olur muyuz diye korkularım varha aynı ev ha aynı bina aynı gibi geliyo bana ama bakalım hayırlısı
amin kuzum biz istiyoruz da her şey allahın takdiri:107:
oldukça kabarık ve gelinliğe çok benziyo şekerimbi an önce gelinlik denemek istiyorum nasıl durucak üstümde çok merak ediyorum:107: aynen öyle bazı kumaşlar var çok ucuz gösteriyo gelinliği öyle bi şey almak istemiyorum kumaş önemli allı pullu asla olmamalı zarif ve asil olmalı
ayyyneeeennn
gelinliği giydirirken biraz uğraşılıyoda, çıkaraken 1 dk.sürmüyo
kaldır kollları vıjırrrttttt çıktı,bitti,yallah
oyttt aşkımı özledim şuaaannnöyle tabii ama ben her anlamda keyif yapmak isterim yanee sonra da doya doya naz yaparım hamişken
bende çok okurum ama hap olayına karşıyım,kullanacağımı sanmaam:100:doktor öyle demişse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım sonuçta bile bile kötü bi şey verecek değil dimi
ayy cevap yetiştiremiyorum canım maşallah topiğimize bir bakıyorum bir sonraki sayfaya geçmiş ben cevap yazarken
hee anladımm evet gelinliğe benzesin tabii en mutlu en özell günün enn özel kıyafeti
Verdim tatlım. Önden türk kahvesi. Sonra çayla kıymalı börek, kısır, havuç topları, haş haşlı pasta ve poğaça. En sonra kuruyemiş. Ne diyosun iyi mi yeterli mi önerebileceğin bi fikir var mı:26:He tamam ya siz sorun ben anlatıcam :)
Ben doktora gittim o verdi zaten kuzum
Karar verdin mi ne ikram ediceksin ?
Benim Temmuz 2 de gelinlik provam var size foto göndereyim miiiiğğğ :)
bizde müst. kv lerle altlı üstlü oturacağız
öyle tabii ama ben her anlamda keyif yapmak isterim yanee sonra da doya doya naz yaparım hamişken
dün muke istediği gelinliği gösterdi
eneeeeebeyaz abiyee bişe
bu mu didm bu didi
o sebepten gelinliğe bnzesin dedm eylülcüğümmmm
baştan herkes tavrını , kuralını belli etmeli saygının mesafenin de korunmasında fayda vaar sonrasında sorun olmaz zaten inşallah burda neler okuyoruz sonuçta
siz niye aynı apartman o zaman canım
ayyy bende hiç gelinlik denemedimm çok merak ediyorum bana yakışır mı ki acaba kızlarrrgöbüşlü bir gelin olmak istemiyorumm
bizimde öyle olcak. bakalm zamn ne göstercekbizimde öyle tatlımm başka da kimse olmıycak apartmanda artık ne maceralar olacak bilememm
sorulur muuuuBenim Temmuz 2 de gelinlik provam var size foto göndereyim miiiiğğğ :)
bende merak ettimmm aklından geçenleriiiiiiiiiii
ayyy bende hiç gelinlik denemedimm çok merak ediyorum bana yakışır mı ki acaba kızlarrrgöbüşlü bir gelin olmak istemiyorumm
oyy bende yaa bir hafta daha göremiycem aşkitomuoyttt aşkımı özledim şuaaannn
bgün coştu topic.
daha ne olsun,çok memnun kalacağından eminimVerdim tatlım. Önden türk kahvesi. Sonra çayla kıymalı börek, kısır, havuç topları, haş haşlı pasta ve poğaça. En sonra kuruyemiş. Ne diyosun iyi mi yeterli mi önerebileceğin bi fikir var mı:26:
sen memnun musun bacım bu durumdan
bi kerem çok şık bi şeydi ama kır düğününe olmaz diye vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?