Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Aslında böyle etkisi olması saçma olur sonuçta bu hap geçici bi süre kullanılıyo yoksa tüpleri bağlatırsın fln kesin çözüm olur ama binde bir belki böyle etkileri oluyo:44:

doktor öyle demişse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım sonuçta bile bile kötü bi şey verecek değil dimi

bende bi 5 ay keyif isterim
gerçi mukun dediği gbi, hamişkende olabilirmişş, okudum,duyduumm

ayy aklımdan neler geçti ama yazamiciiiimmm

sizden gizlemeye gerek yok canım çok okuyorum ben bu konuları ve araştırıyorum cahil cahil evlenmeye gerek yok çok şükür okuma algılama kabiliyetimiz var internet elimizin altında düzgün sitelerden ne nedir ne değildir öğrenmeye çalışıyorum. ama tabi bakıcaz çok okuyan mı biliyo çok gezen mi

aklından geçeni istiyorummm yavrummm

dün muke istediği gelinliği gösterdi
eneeeee beyaz abiyee bişe
bu mu didm bu didi

o sebepten gelinliğe bnzesin dedm eylülcüğümmmm

ayy cevap yetiştiremiyorum canım maşallah topiğimize bir bakıyorum bir sonraki sayfaya geçmiş ben cevap yazarken

hee anladımm evet gelinliğe benzesin tabii en mutlu en özell günün enn özel kıyafeti

ayyyneeeennn

gelinliği giydirirken biraz uğraşılıyoda, çıkaraken 1 dk.sürmüyo

kaldır kollları vıjırrrttttt çıktı,bitti,yallah

aa ben bişi demediiimmm
öğrencez senden tüm detaylarıı
iyi hazırlan
He tamam ya siz sorun ben anlatıcam :)
Bende bikaç yerde etkisi olduğunu okumuştum tatlım kimi bünyelerde böyle bi etkisi oluyo herhalde. En güzeli doktora danışıp kullanmak. Eveeeeet yarın cumartesi heyecan dorukta :))))
Ben doktora gittim o verdi zaten kuzum

Karar verdin mi ne ikram ediceksin ?

Aynen kuzum inşallah bi yan etkisi olmaz bakalım bir ay sonra kontrole gidicem

Ben cok gezen cok biliyormuş diye duydum öhöm öhöm :)

bende merak ettimmm aklından geçenleriiiiiiiiiii

benim de çok şükür kv ile bi sıkıntım yok ama ne bilim rahat olur muyuz diye korkularım var ha aynı ev ha aynı bina aynı gibi geliyo bana ama bakalım hayırlısı
Kuzum bizde kv ile süper geçiniriz beni yere göğe koyamaz sağ olsun ama bizimde altlı üstlü oturma konusu vardı. Bulunduğumuz şehirde kalsaydık öyle olucaktı. Ben ne kadar iyi geçinsekte içten içe hiç istemiyodum. Ve sevgilimin seçtiği meslek yüzünden şehirden gitmeyi kabul etmem de bu çok büyük etken oldu. Düşünsene aynı ev içinde annenle geçinemiyosun kavga ediyosun kv ile mi kavga etmiyceksin. Tabi karşılıklı iyi niyet saygı olduktan sonra herşey kolaylaşır ama benim gözümü çk korkutuyodu bu durum.

Senin gelinliğin bana çooook büyük fikir olacak tatlım. Bende kesinlikle allı pullu istemem herzmn sadelikten yanayımdır ve ne açık ne kapalı olmalı. Şöyle göğüs dekoltesi olmayan fakir kol bişey olmalı

ayyyneeeennn

gelinliği giydirirken biraz uğraşılıyoda, çıkaraken 1 dk.sürmüyo

kaldır kollları vıjırrrttttt çıktı,bitti,yallah

ayyy bende hiç gelinlik denemedimm çok merak ediyorum bana yakışır mı ki acaba kızlarrr göbüşlü bir gelin olmak istemiyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle tabii ama ben her anlamda keyif yapmak isterim yanee sonra da doya doya naz yaparım hamişken
oyttt aşkımı özledim şuaaannn
bende çok okurum ama hap olayına karşıyım,kullanacağımı sanmaam:100:
ayy cevap yetiştiremiyorum canım maşallah topiğimize bir bakıyorum bir sonraki sayfaya geçmiş ben cevap yazarken

hee anladımm evet gelinliğe benzesin tabii en mutlu en özell günün enn özel kıyafeti

bgün coştu topic.

He tamam ya siz sorun ben anlatıcam :)

Ben doktora gittim o verdi zaten kuzum

Karar verdin mi ne ikram ediceksin ?
Verdim tatlım. Önden türk kahvesi. Sonra çayla kıymalı börek, kısır, havuç topları, haş haşlı pasta ve poğaça. En sonra kuruyemiş. Ne diyosun iyi mi yeterli mi önerebileceğin bi fikir var mı:26:
Benim Temmuz 2 de gelinlik provam var size foto göndereyim miiiiğğğ :)

Eveeeeeeet lütfen ben çok merak ediyorum güzelliğini

bizde müst. kv lerle altlı üstlü oturacağız

sen memnun musun bacım bu durumdan
öyle tabii ama ben her anlamda keyif yapmak isterim yanee sonra da doya doya naz yaparım hamişken
hamileyken ne nazlar yapıcam be şimdiden düşünüyorum

dün muke istediği gelinliği gösterdi
eneeeee beyaz abiyee bişe
bu mu didm bu didi

o sebepten gelinliğe bnzesin dedm eylülcüğümmmm

bi kerem çok şık bi şeydi ama kır düğününe olmaz diye vazgeçtim

baştan herkes tavrını , kuralını belli etmeli saygının mesafenin de korunmasında fayda vaar sonrasında sorun olmaz zaten inşallah burda neler okuyoruz sonuçta

siz niye aynı apartman o zaman canım

bize ayrılan daire orada canım işin aslı şöyle bu inşaat yeni bitti biz oradan aldık evimizi kv ler de şimdiki evleri çok büyük dubleks e evde kaldılar 3 kişi görümcem üni.ye gidecek kaldı 2 ev büyük dediler temizliği sıkıntı falan daireye geçmek istediler hazır yeni bina onlarda oradan aldılar bi daire öyle oldu. zaten binayı kayınpeder yapıyo o müteahhit. ben geçimsiz bi insan değilim de biraz yalnızlığı severim canım. zaten kk da okuduğum kadınlar yüzünden psikolojim bozuldu ne sorunlar yaşıyolar eşlerinin aileleriyle. korktum değişir mi şimdiki huzurumuz kaçar mı diye ama inşallah kötü bi şey olmaz sonuçta benim kimsem yok orada eşimin ailesi ailem olacak.

ayyy bende hiç gelinlik denemedimm çok merak ediyorum bana yakışır mı ki acaba kızlarrr göbüşlü bir gelin olmak istemiyorumm

tatlım en göbüşlü kızlar bile gelinken prensese dönüyolar sen mi kötü olacaksın. Yüzünün güzelliği yeter. Düğün gecende herkesin dibini düşüreceğine eminim

bizimde öyle tatlımm başka da kimse olmıycak apartmanda artık ne maceralar olacak bilememm
bizimde öyle olcak. bakalm zamn ne göstercek
Benim Temmuz 2 de gelinlik provam var size foto göndereyim miiiiğğğ :)
sorulur muuuu
albüm yap

bende merak ettimmm aklından geçenleriiiiiiiiiii

omaaaasss, çokk ayıpsııı

o yüzdeen prenses model işte,göbeği fevkalade kapatıyor,e belim zaten ince

daha ne olsun,çok memnun kalacağından eminim
kaç gbi gelcek canım?

sen memnun musun bacım bu durumdan

bi kerem çok şık bi şeydi ama kır düğününe olmaz diye vazgeçtim

evet, ben yalnız kalamam, he iyi geçinebilir misiniz diye soruyorsan canım kv.ciğim biraz cadı ama ben ondan daha cadıyım
sıkıntı yok, ben özellikle yakın olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…