- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.241
sızı cok ozledım yaa cok sevıyormusum sızı bn bıkez dha anladım
Hahahah deli kız
iyilik cnm haftaya bu saatlerde aşkıma kavuşmama birkaç saat kalmış olacak
hoşgeldın tekrardan aramıza zele
iyilik cnm senn kayınvaliden gündüz gelir dye düşünmüştüm akşam mı gelecek
Kızııııım kaldı 1 hafta bak ne çabuk geçti dimi
sagol canıms nabersın senınde sayılı gunlerın azaldı hadı bakım hepıcıgımız mutlu olalımmmhoşgeldın tekrardan aramıza zele
ızne ne zmn cıkıyorsun balcan ondan sonra soleöyle de ben burdan başka yerde yapamam gibi geliyo canım ondan iş aramıyorum hiçzaten yolcudur abbas
kızlar sizce işten çıkacağımı ne zaman söylemeliyim patrona?
sızı cok ozledım yaa cok sevıyormusum sızı bn bıkez dha anladım
ama sızın resımlerı bn nasıl gorcem
gelısmelerı anlatsana beklıyorum hadıııEvet tatlım bugünde çalışıyorum8'den sonra gelecekler
çok şükür az kaldı cnm
geçti de beni de kendimden geçirdi
ama vuslat yakındır o yüzden sikayet etmiyim
Kızııııım kaldı 1 hafta bak ne çabuk geçti dimi
vay bee.
son 7 he.
hızlıca geçer anlamazsın bile. sonrada ayrılık yok zaten
bize mektup göndermeyi unutma
Evet tatlım bugünde çalışıyorum8'den sonra gelecekler
geçicek bebeğim bi bakıcaksın yine 15 ten başlayıp sayıcaz geriye doğruİyiym ballısı, senden naber?Zamanımız belli gibi bişey zaten o yüzden acele de etmiyorum, hele bi gelsin de askerden. şu 5 ay bi geçsin de.
günaydın pembiş şekerimgünaydın şekerler
kendı evınızı satmıstınız sız yoksa satmayımı dusunuyordunuz ?
en ıısını yapmıssınz valla eger satmayıp oturuyosanız
kızlar bn calısırken kk ya gıremıcem heralde
bırbırınıze resım gostermıssınz hemde bn yokken hepınıze kuscem varyaaaBizde seni çooooooook seviyoruz emin olNe resmi tatlım:44:
gelısmelerı anlatsana beklıyorum hadııı
nerden cıktı tanısma ısı cok sevındım senın adına kız =)
neler hazırladın kv deye =)
bırbırınıze resım gostermıssınz hemde bn yokken hepınıze kuscem varyaaa
ayy inşallah inşallah bi gideyim de canm birkaç acil karar vermem gereken iş var onları hallettikten sonra size kart atarım
hem daha çeyizlerimi göstercem ya size
evlenınce eve net al tamam mıkuzum satmamıştık daha evi kiracılar çıkmayınca zaten satmaktan vazgeçtik kendi evimize geçicez artık hayırlısı neyse o olsun dedim hep inşallah budur bizim için hayırlısı. akşamları gelirsin kuzu ben de gelirim
Pek gelişme yok aslında be kuzum. Kv ne zmndır söylüyodu geleyim tanışalım diye ben pek oralı olmuyodum sonra pazar günü görüştük tekrar söyledi bende anneme söyledim gelsin dedi. Bi kv ile görümce gelecek annelerimiz tanışacak işte. Kekler, pastalar, börekler döktürdük annemle vallaAma benm uyuz dün gece beni sinir etti bütün hevesim kaçtı zaten onların sülaleden birini göresim yok şuan
Pek gelişme yok aslında be kuzum. Kv ne zmndır söylüyodu geleyim tanışalım diye ben pek oralı olmuyodum sonra pazar günü görüştük tekrar söyledi bende anneme söyledim gelsin dedi. Bi kv ile görümce gelecek annelerimiz tanışacak işte. Kekler, pastalar, börekler döktürdük annemle vallaAma benm uyuz dün gece beni sinir etti bütün hevesim kaçtı zaten onların sülaleden birini göresim yok şuan
ne yaptı ?Bizi zaten biliyosun tatlım Eylül'le Mukyi gördük işte
a-a tam da annelerinin geleceği gün ve senin heyecandan titrediğini bile bile ne dedi? :26:
ne yaptı ?
bı senınkını bıde bı arkım var lıseden tubıs onunkını evıre cevıre dovmek ıstıorum uzuyolar szı yaa
annenle evlenmıcem senle evlencem deseydın annene usturuplu olsam ne olcak deseydınDövün kızlar ya dövün vallahi. Dün gece dedim ki annenler geldiğinde elbise giyicem dizimin üstünde. Gerek yokmuş annesi onun yanına giderken usturuplu normalde açık giyiniyorum sanırmış öküzz işte
benim işlerimi yapıcak kimse yok canım biz 5 kişi çalışıyoruz büroda biri ön muhasebe, biri sigortalara bakıyo, biri tahsilat ve dışarı işlerine bakıyo bi de ben genel muhasebeye bakıyorum bi de çaycı abla var. ama ben aslında patronu zora sokmak istiyorum açıkçası çok savaştım onunla zam istediğim zaman sigortamı yaptırana kadar falan şimdi zorda kalsın istiyorum. babam da yok diyo adam arkadaşım napım arkadaşınsaTatlım senin işlerini yapabilecek yetişmiş eleman var mı? Eğer yoksa derhal söylemelisin patronu da zor duruma düşürmemek lazım
izin dönüşü söylersem birini getirecek yanıma öğretiyim diye işleri canım. çünkü bu adamın mantığını çözdüm yeni mezun boş insanı getiriyo eğitiyo ve sırtından geçinmeye çalışıyo az paraya çalıştırıyo ve sigorta yapmıyo. benden önce benim yerimde çalışan kızla arkadaş olduk hala görüşürüz ona verdiği maaşı öğrendiğimde şok olmuştum üstelik sigortasız çalışmış 3 yıla yakın. o yüzden hak eder bu adam yine diyorum ki düğüne bi ay kala söylim.İzin dönüşü söylemelisin bence.
Hem ani karar vermiş gibi olursun niye daha öncden söylemedin gibi bi muhabbeti olaz. zaten düğüne ne kaldı şurda adamn kafasında soru işareti olmasın en azından.
şimdi söylersen izin konusunda sana gıcıklık yapabilir. :44: ve de eleman arayışına girebilir
kuzum 6 temmuz gelicek nişanlım ondan sonra kaç gün kalabilirse izinli olucam dönüş bileti almadı ucu açık kalabildiği kadar kalsın istiyorum zaten daha düğüne kadar gelemez o bi daha. ben ancak temmuz sonu gibi giderim evin mobilyası falan seçilecek beyaz eşya seçilecek perdeler halılar ohoo daha çok var:18::18:
sagol canıms nabersın senınde sayılı gunlerın azaldı hadı bakım hepıcıgımız mutlu olalımmm
ızne ne zmn cıkıyorsun balcan ondan sonra sole
yavrum ben 1000 km rahat vardır diye tahmin ediyorum
evlenınce eve net al tamam mıozlerız bız senı aksamlar tabıkıı gelcem duramam kı gelmezsem
bence boyle dha ıı olmus canım esyalarını alır yerlestrırsn oh mıss sonrada mutlu mutlu yasarsın evcazında senın ısle ev uzak mı ıse devam etsen dugun dernek borcları bıtene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?