- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.201
yuzbınlerce kez sukurler olsunevet kuzum söyledi memnunmuşsun çok şükür işinden inşallah hep daha iyisi olurama ameliyat durumun da varmış
yuzbınlerce kez sukurler olsun
evet amelıyat olcam burnusumdan
zaten eylulu 30una gun verdıler sonbaharda olucam gbı olcakkuzum ameliyat için sonbaharı beklesen çok mu geç olur? sıcakta zor olmasın sonra. bi de biliyosun dimi bugün lunnanın kv si annesiyle tanışmaya geliyo onlara
zaten eylulu 30una gun verdıler sonbaharda olucam gbı olcak
ayy cok sevındım nasıl oldu gelısmeler anlatsanaaa
bılmıyordummm ben lunna bgn ıstemı pekııı bgn calısıyordu o cok heyecanlı yaa
bende gormek ıstıyorum amaiyi olmuş canım eylül sonuna vermeleri yoksa bu sıcakta hiç çekilmez eniştem olmuştu bu ameliyatı temmuz ayında pişman olmuştu ondan sonbahar dedim sana
bugün çalışıcak lunna canım akşam 8 gibi gelecekmiş zaten kv.si günlerdir hazırlık telaşında o da nasıl heyecanlıbir de benim nişanlımın geleceği günü netleştirdik canım 6 temmuz geliyo inşallah ona da ayrı mutluyum
he bi şey daha var sen yokken kızlarla birbirimize foto gösterdik
hasret gderıyoruz suanşu an geyik konunuz ne?
Günaydın cumartesi ameleleri
kankaaaaa kaynanan gelıyomus gozun aydınanaaaaaaaam Zelişim gelmiş ya gel çok özledim seni öpeyim doya doya
hasret gderıyoruz suan
boncuk kanka hosgeldınnn nassunGünayyyydııııııınnnnnn
bende gormek ıstıyorum ama
ıkınızın adınada cok sevındım sekerlerım bnm dıer kızlar ne alemdeler
6 temmuzda gelınce esya fılan bakcaksnz dımı yaa bende ıstıyorum dermsıımmm
oh sımdı kvdeye kekler borekler sarmalar Allah Allah bn bu aksam lunalara gdıyorummm
günaydın balum naber:107:Günayyyydııııııınnnnnn
zele hariç o cumartesi tatilcisi bundan gayriiiiGünaydın cumartesi ameleleri
kalbimden geçeni karşımda görmek ne mutlu :) bende buranın yenisiyim ve kimseyi de tanımıyorum.bu kadar geç üye olduğum için içimde ufak bi pişmanlık ta yok değil hani :) kadınlar için çok güzel bir ortam.face twitter gibi boş şeylerden uzaklaştırıyor :)
haftadr mapustayımçok mu ayrı kaldınız? en çok dün görüşmüşsünüzdür.
Cnmmmmmmm ameliyat için çok üzüldüm balım çok geçmiş olsun. Anlat hadi işin nasıl, sevgilinle durumlar nasıl
kankaaaaa kaynanan gelıyomus gozun aydın
gel bende senı opım mınık kusum benımmmmm
Darısı başına inş güzelim benim çok sağ ol bitanesinbugün ;
- bi arkdaşım nişanlanıyor
-bi arkadaşımı istemeye geliyorlar
- bi arkadaşımında müstakbel kv. anneyle tanışmaya geliyor.
3 nüzünde bugünü çooook güzel geçsin, hiç unutamayacağınız bi gün olsuuunn
önden siz gidin, takipçinizim
gozun aydın canım benımm cok sevındım ev mevzusu noldu gttımı kıracılar bakımolmamı kuzum bi seni görmediğim kaldı bi de görünmediğimaslına bakarsan aldım benim alacakları yemek takımı kahvaltı tak. tencere vs. işte mutfak demirbaşlarını aldım ama mağazada bekletiyorum nişanlım gelsin hoşuna gitmeyen bi şey olursa başka model seçeriz diye anlaştım satıcıyla ondan sora da hoppp kargoya verip evimize gönderecekeler bizim ev mevzusu da netleşti kuzum
zele hariç o cumartesi tatilcisi bundan gayriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?