- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.221
bugün ;
- bi arkdaşım nişanlanıyor
-bi arkadaşımı istemeye geliyorlar
- bi arkadaşımında müstakbel kv. anneyle tanışmaya geliyor.
3 nüzünde bugünü çooook güzel geçsin, hiç unutamayacağınız bi gün olsuuunn
önden siz gidin, takipçinizim
sevgılımle koptu kopcak pek muahttap olmuyorum ıse gdıyorum ya ılgılenmıyorum telle bakalım bu hafta sonu gelırse gelır gelmezse bn sutluycam onu yaa bnde cok sasrdımm bu kdr bas agrımın sebebı bıraxda burnumdakı et ve yamuklukmus ama dıstan bı bozukluk yok burnumda ısımde ıı sımdı egıtımdeyız ıste ıns hayırlı olur hersey cabucak alısırım ısıme ogrenıyoruz yavas yavasCnmmmmmmm ameliyat için çok üzüldüm balım çok geçmiş olsun. Anlat hadi işin nasıl, sevgilinle durumlar nasıl
zele hariç o cumartesi tatilcisi bundan gayriiii
gozun aydın canım benımm cok sevındım ev mevzusu noldu gttımı kıracılar bakım
yaa bn cumartesıde calıscam egıtım suresınde yok sadece cumartesıı
aman calısıyım ya para lazım bnaa
dha kurtulamadım kız bı dur bakım egıtımın sınavları varrrKız kendini kurtardı biz halimize yanalım
sevgılımle koptu kopcak pek muahttap olmuyorum ıse gdıyorum ya ılgılenmıyorum telle bakalım bu hafta sonu gelırse gelır gelmezse bn sutluycam onu yaa bnde cok sasrdımm bu kdr bas agrımın sebebı bıraxda burnumdakı et ve yamuklukmus ama dıstan bı bozukluk yok burnumda ısımde ıı sımdı egıtımdeyız ıste ıns hayırlı olur hersey cabucak alısırım ısıme ogrenıyoruz yavas yavas
kendı evınızı satmıstınız sız yoksa satmayımı dusunuyordunuz ?yok kuzu kira mevzusundan vazgeçtik kendi evimize taşınıcaz direkt. kiracıların uyuzluğu yüzünden böyle bi karar aldık. çalış şekerim cumartesileri bizi yalnız bırakma
sende hoşgeldin yiğrum
boncuk kanka hosgeldınnn nassun
İyiym ballısı, senden naber?olmamı kuzum bi seni görmediğim kaldı bi de görünmediğimaslına bakarsan aldım benim alacakları yemek takımı kahvaltı tak. tencere vs. işte mutfak demirbaşlarını aldım ama mağazada bekletiyorum nişanlım gelsin hoşuna gitmeyen bi şey olursa başka model seçeriz diye anlaştım satıcıyla ondan sora da hoppp kargoya verip evimize gönderecekeler bizim ev mevzusu da netleşti kuzum
günaydın balum naber:107:
Amiiiin canım benim,şimdiden söylüyorum.Cnmmmmmmm ameliyat için çok üzüldüm balım çok geçmiş olsun. Anlat hadi işin nasıl, sevgilinle durumlar nasıl
Darısı başına inş güzelim benim çok sağ ol bitanesin
canım sen de inşallah askerin bi dönsün nişanı yapıcaksınız
Kız kendini kurtardı biz halimize yanalım
dha kurtulamadım kız bı dur bakım egıtımın sınavları varrr
valla o kadar cok ıstedımkı bazı seylerın degısmesını dha ıı olmasnıı hersey yavastan degısıyor sukurler olsun en onemlısı ıstı onuda basardım suan onemlı olan egıtım sureını sınavları fılan gecmek bnm ıcın sevgılım fılan onemlı deıl zaten noemal arkadas gbıyız onlaaHayırlısı olsun güzelim ya hayatını sil baştan yaşıyosun resmenİnş bundan sonra herşey senin için çooook daha güzel olacak
gunaydınnnnnnnnnnnngünaydın şekerler
bnde ıyıyım cankusum nevar ne yoksende hoşgeldin yiğrum
iyiylik güzellik valla seni sormalı
ıvet zaten azımlı sıcan dagları delermısAmaaan eğitim dediğin ne cnm ya sen kaç tane sınavı kaç tane mülakatı geçtin
Günaydın cnm benim nabergünaydın şekerler
Merak etme tatlım hemeeeeeen yazıcamsende hoşgeldin yiğrum
iyiylik güzellik valla seni sormalı
İyiym ballısı, senden naber?
Amiiiin canım benim,şimdiden söylüyorum.
Pazartesi işe gelir gelmez gir yaz ne olup bittiğini.
Zamanımız belli gibi bişey zaten o yüzden acele de etmiyorum, hele bi gelsin de askerden. şu 5 ay bi geçsin de.
öyle de ben burdan başka yerde yapamam gibi geliyo canım ondan iş aramıyorum hiçzaten yolcudur abbas
kızlar sizce işten çıkacağımı ne zaman söylemeliyim patrona?
Günaydın canıms, naber
valla o kadar cok ıstedımkı bazı seylerın degısmesını dha ıı olmasnıı hersey yavastan degısıyor sukurler olsun en onemlısı ıstı onuda basardım suan onemlı olan egıtım sureını sınavları fılan gecmek bnm ıcın sevgılım fılan onemlı deıl zaten noemal arkadas gbıyız onlaa
gunaydınnnnnnnnnnnn
bnde ıyıyım cankusum nevar ne yok
ıvet zaten azımlı sıcan dagları delermıs
öyle de ben burdan başka yerde yapamam gibi geliyo canım ondan iş aramıyorum hiçzaten yolcudur abbas
kızlar sizce işten çıkacağımı ne zaman söylemeliyim patrona?
iyilik cnm haftaya bu saatlerde aşkıma kavuşmama birkaç saat kalmış olacak
gunaydınnnnnnnnnnnn
bnde ıyıyım cankusum nevar ne yok
ıvet zaten azımlı sıcan dagları delermıs
Günaydın cnm benim naber
Merak etme tatlım hemeeeeeen yazıcam
Tatlım senin işlerini yapabilecek yetişmiş eleman var mı? Eğer yoksa derhal söylemelisin patronu da zor duruma düşürmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?