Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

canım sen de inşallah askerin bi dönsün nişanı yapıcaksınız

Cnmmmmmmm ameliyat için çok üzüldüm balım çok geçmiş olsun. Anlat hadi işin nasıl, sevgilinle durumlar nasıl
sevgılımle koptu kopcak pek muahttap olmuyorum ıse gdıyorum ya ılgılenmıyorum telle bakalım bu hafta sonu gelırse gelır gelmezse bn sutluycam onu yaa bnde cok sasrdımm bu kdr bas agrımın sebebı bıraxda burnumdakı et ve yamuklukmus ama dıstan bı bozukluk yok burnumda ısımde ıı sımdı egıtımdeyız ıste ıns hayırlı olur hersey cabucak alısırım ısıme ogrenıyoruz yavas yavas

gozun aydın canım benımm cok sevındım ev mevzusu noldu gttımı kıracılar bakım
yaa bn cumartesıde calıscam egıtım suresınde yok sadece cumartesıı
aman calısıyım ya para lazım bnaa

yok kuzu kira mevzusundan vazgeçtik kendi evimize taşınıcaz direkt. kiracıların uyuzluğu yüzünden böyle bi karar aldık. çalış şekerim cumartesileri bizi yalnız bırakma

Hayırlısı olsun güzelim ya hayatını sil baştan yaşıyosun resmen İnş bundan sonra herşey senin için çooook daha güzel olacak

yok kuzu kira mevzusundan vazgeçtik kendi evimize taşınıcaz direkt. kiracıların uyuzluğu yüzünden böyle bi karar aldık. çalış şekerim cumartesileri bizi yalnız bırakma
kendı evınızı satmıstınız sız yoksa satmayımı dusunuyordunuz ?
en ıısını yapmıssınz valla eger satmayıp oturuyosanız
kızlar bn calısırken kk ya gıremıcem heralde

boncuk kanka hosgeldınnn nassun
sende hoşgeldin yiğrum
iyiylik güzellik valla seni sormalı

İyiym ballısı, senden naber?
Cnmmmmmmm ameliyat için çok üzüldüm balım çok geçmiş olsun. Anlat hadi işin nasıl, sevgilinle durumlar nasıl

Darısı başına inş güzelim benim çok sağ ol bitanesin
Amiiiin canım benim,şimdiden söylüyorum.
Pazartesi işe gelir gelmez gir yaz ne olup bittiğini.

canım sen de inşallah askerin bi dönsün nişanı yapıcaksınız

Zamanımız belli gibi bişey zaten o yüzden acele de etmiyorum, hele bi gelsin de askerden. şu 5 ay bi geçsin de.

Hayırlısı olsun güzelim ya hayatını sil baştan yaşıyosun resmen İnş bundan sonra herşey senin için çooook daha güzel olacak
valla o kadar cok ıstedımkı bazı seylerın degısmesını dha ıı olmasnıı hersey yavastan degısıyor sukurler olsun en onemlısı ıstı onuda basardım suan onemlı olan egıtım sureını sınavları fılan gecmek bnm ıcın sevgılım fılan onemlı deıl zaten noemal arkadas gbıyız onlaa

günaydın şekerler
Günaydın cnm benim naber
Merak etme tatlım hemeeeeeen yazıcam
öyle de ben burdan başka yerde yapamam gibi geliyo canım ondan iş aramıyorum hiç zaten yolcudur abbas

kızlar sizce işten çıkacağımı ne zaman söylemeliyim patrona?

Tatlım senin işlerini yapabilecek yetişmiş eleman var mı? Eğer yoksa derhal söylemelisin patronu da zor duruma düşürmemek lazım

gunaydınnnnnnnnnnnn
bnde ıyıyım cankusum nevar ne yok

ıvet zaten azımlı sıcan dagları delermıs

Hahahah deli kız

öyle de ben burdan başka yerde yapamam gibi geliyo canım ondan iş aramıyorum hiç zaten yolcudur abbas

kızlar sizce işten çıkacağımı ne zaman söylemeliyim patrona?

İzin dönüşü söylemelisin bence.
Hem ani karar vermiş gibi olursun niye daha öncden söylemedin gibi bi muhabbeti olaz. zaten düğüne ne kaldı şurda adamn kafasında soru işareti olmasın en azından.
şimdi söylersen izin konusunda sana gıcıklık yapabilir. :44: ve de eleman arayışına girebilir

gunaydınnnnnnnnnnnn
bnde ıyıyım cankusum nevar ne yok

ıvet zaten azımlı sıcan dagları delermıs

hoşgeldın tekrardan aramıza zele

Günaydın cnm benim naber

Merak etme tatlım hemeeeeeen yazıcam

Tatlım senin işlerini yapabilecek yetişmiş eleman var mı? Eğer yoksa derhal söylemelisin patronu da zor duruma düşürmemek lazım

iyilik cnm senn kayınvaliden gündüz gelir dye düşünmüştüm akşam mı gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…