- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.261
annenle evlenmıcem senle evlencem deseydın annene usturuplu olsam ne olcak deseydın
Bi sarılacaksan sevdiğinin kollarına bütün zmnı unutacaksın herşey toz pembe olacak inş
daha çeyizlerine bi dünya yorum yapcaz.
Dövün kızlar ya dövün vallahi. Dün gece dedim ki annenler geldiğinde elbise giyicem dizimin üstünde. Gerek yokmuş annesi onun yanına giderken usturuplu normalde açık giyiniyorum sanırmış öküzz işte
suan hangı sehırdesın evlenınce nereye gtcen :26:benim işlerimi yapıcak kimse yok canım biz 5 kişi çalışıyoruz büroda biri ön muhasebe, biri sigortalara bakıyo, biri tahsilat ve dışarı işlerine bakıyo bi de ben genel muhasebeye bakıyorum bi de çaycı abla var. ama ben aslında patronu zora sokmak istiyorum açıkçası çok savaştım onunla zam istediğim zaman sigortamı yaptırana kadar falan şimdi zorda kalsın istiyorum. babam da yok diyo adam arkadaşım napım arkadaşınsaadamı bu kıvama getirene kadar 1 sene rahat uğraştım.
izin dönüşü söylersem birini getirecek yanıma öğretiyim diye işleri canım. çünkü bu adamın mantığını çözdüm yeni mezun boş insanı getiriyo eğitiyo ve sırtından geçinmeye çalışıyo az paraya çalıştırıyo ve sigorta yapmıyo. benden önce benim yerimde çalışan kızla arkadaş olduk hala görüşürüz ona verdiği maaşı öğrendiğimde şok olmuştum üstelik sigortasız çalışmış 3 yıla yakın. o yüzden hak eder bu adam yine diyorum ki düğüne bi ay kala söylim.
kuzum 6 temmuz gelicek nişanlım ondan sonra kaç gün kalabilirse izinli olucam dönüş bileti almadı ucu açık kalabildiği kadar kalsın istiyorum zaten daha düğüne kadar gelemez o bi daha. ben ancak temmuz sonu gibi giderim evin mobilyası falan seçilecek beyaz eşya seçilecek perdeler halılar ohoo daha çok var:18::18:
yavrum ben 1000 km rahat vardır diye tahmin ediyorumkız ben şehir dışına gelin gidicem ondan işten ayrılıyorum gerçi burada da yaşıycak olsak benim kocişim beni çalıştırmak istemiyo
annenle evlenmıcem senle evlencem deseydın annene usturuplu olsam ne olcak deseydın
şimdiden heyecanlandım
evett ama güzel yorumlar yapın ha ağlarım yoksa
bu arada dün bi gecelik aldım ceyimize cok güzel
geçsin artık su 2 ay 24 gün
benim işlerimi yapıcak kimse yok canım biz 5 kişi çalışıyoruz büroda biri ön muhasebe, biri sigortalara bakıyo, biri tahsilat ve dışarı işlerine bakıyo bi de ben genel muhasebeye bakıyorum bi de çaycı abla var. ama ben aslında patronu zora sokmak istiyorum açıkçası çok savaştım onunla zam istediğim zaman sigortamı yaptırana kadar falan şimdi zorda kalsın istiyorum. babam da yok diyo adam arkadaşım napım arkadaşınsaadamı bu kıvama getirene kadar 1 sene rahat uğraştım.
izin dönüşü söylersem birini getirecek yanıma öğretiyim diye işleri canım. çünkü bu adamın mantığını çözdüm yeni mezun boş insanı getiriyo eğitiyo ve sırtından geçinmeye çalışıyo az paraya çalıştırıyo ve sigorta yapmıyo. benden önce benim yerimde çalışan kızla arkadaş olduk hala görüşürüz ona verdiği maaşı öğrendiğimde şok olmuştum üstelik sigortasız çalışmış 3 yıla yakın. o yüzden hak eder bu adam yine diyorum ki düğüne bi ay kala söylim.
kuzum 6 temmuz gelicek nişanlım ondan sonra kaç gün kalabilirse izinli olucam dönüş bileti almadı ucu açık kalabildiği kadar kalsın istiyorum zaten daha düğüne kadar gelemez o bi daha. ben ancak temmuz sonu gibi giderim evin mobilyası falan seçilecek beyaz eşya seçilecek perdeler halılar ohoo daha çok var:18::18:
Hiç uzatmadım 2 msjda bunları konuştuk sonra da başka bişey yazmadım. Zaten öyle dedikten sonra giy dese de giymezdim çünkü çok sinir oldum o yüzden uzatmak istemedim kendime kendime sinir olduğumla kaldım
aynı serının defolu urunlerı bunlarkız bunlar tek fabrikadan mı üretiliyo hepsinin kafası aynı
ne aldın ne aldııın
jarti mi?
adanadan istanbula şekerim :)suan hangı sehırdesın evlenınce nereye gtcen :26:
varya oylelerıne hersey mustahak babanda yanlıs dusunuyo yap ıstedgını adam senınde hakkını yerken ıyıdı bnm yerıme dha kımseyı bulamamıslar oh olsun
şimdiden heyecanlandım
evett ama güzel yorumlar yapın ha ağlarım yoksa
bu arada dün bi gecelik aldım ceyimize cok güzel
geçsin artık su 2 ay 24 gün
demi demiadanadan istanbula şekerim :)
ben de çok ciciler aldım öyle kendime canım insan heves ediyo giymeye hemencecik ayıcıklı çiçekli böcüklü şeyleri toplayıp çöpe atıcam artık büyümek lazım
kız bunlar tek fabrikadan mı üretiliyo hepsinin kafası aynı
aynı serının defolu urunlerı bunlar
ay onada mı karışıyoo
daha neler be.giy gitsin yahu, nolcak
nihagdghhHahahhh meraklıı
yok saten gecelik sabahlık takımı
cok ciciler
Bu erkeklerin hepsi öküzzzzzzz. Bişey diyim mi şu sevgilime küfrettiğim bağırıp çağırdığım kadar kimseyi kalaylamamışımdır. Şeyyy tabi o yanımda yokken yalnızken:26:
benim durum çok farklı oldu canım stajımı burada yaptım daha sonra bi sene okulum vardı okul bitti mezun olunca buradaki kız işten çıkmak istediğini söylemiş patrona 2 yıllık bi bölüm kazanmış onu okuyacakmış. neyse patron babamı aradı beni sordu iş buldu mu elemana ihtiyacımız var diye ertesi hafta geldim buraya. kız 2 ay kaldı burada ikinci öğretimdi okulu öğretti bana işi ama ön muhasebe bakıyodu o. neyse ondan sonra burada genel muh. bakan çocuk da rehber olacam diye istenbula gitti işten çıktı. kızda işten çıktı ön muh. ve genel muh. açıkta kaldı patron beni genel muh. aldı yeni yetme birini ön muh. getirdi. tabi mal gibi kaldım bi şey bilmiyorum genle muh. dair. dedi ki ben sana öğreticem beraber işlicez defterleri fln ikna oldum. genele başladım patronun iplediği yok o zamanda yeni 2. evliliğini yapıyo gelmiyo pek uğrayıp gidiyo, kendi başıma eski dosyaları kontrol ede ede öğrendim. öğrendikten sonra da açtım ağzımı başladım hakkımı aramaya maaşımı da zamlattım sigortamı da yaptırdım. ve düşün burada 20 yıldır çalışan elemanı bile hala sigortasını kendi cebinden ödüyo adamı resmen dize getiridimHmm sana çok çektirdiyse sende haklısın kuzum düğüne 1 ay kala söylemek uygun olur bence. Peki sen oraya başladığında bu işi bilen var mıydı sana öğreten oldu mu?
aynı serının defolu urunlerı bunlar
yok saten gecelik sabahlık takımı
cok ciciler
nihagdghh
uuu çok seksüüü.
ben 3 takım aldım bile.
çeyiz için ilk aldığım şeyyy
nihagdghh
uuu çok seksüüü.
ben 3 takım aldım bile.
çeyiz için ilk aldığım şeyyy
benim durum çok farklı oldu canım stajımı burada yaptım daha sonra bi sene okulum vardı okul bitti mezun olunca buradaki kız işten çıkmak istediğini söylemiş patrona 2 yıllık bi bölüm kazanmış onu okuyacakmış. neyse patron babamı aradı beni sordu iş buldu mu elemana ihtiyacımız var diye ertesi hafta geldim buraya. kız 2 ay kaldı burada ikinci öğretimdi okulu öğretti bana işi ama ön muhasebe bakıyodu o. neyse ondan sonra burada genel muh. bakan çocuk da rehber olacam diye istenbula gitti işten çıktı. kızda işten çıktı ön muh. ve genel muh. açıkta kaldı patron beni genel muh. aldı yeni yetme birini ön muh. getirdi. tabi mal gibi kaldım bi şey bilmiyorum genle muh. dair. dedi ki ben sana öğreticem beraber işlicez defterleri fln ikna oldum. genele başladım patronun iplediği yok o zamanda yeni 2. evliliğini yapıyo gelmiyo pek uğrayıp gidiyo, kendi başıma eski dosyaları kontrol ede ede öğrendim. öğrendikten sonra da açtım ağzımı başladım hakkımı aramaya maaşımı da zamlattım sigortamı da yaptırdım. ve düşün burada 20 yıldır çalışan elemanı bile hala sigortasını kendi cebinden ödüyo adamı resmen dize getiridim
cuk oturdu zelem
bence kesin jati-büstitakımı al canım ben bi tane aldım gecelikten daha etkili bişi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?