Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

annenle evlenmıcem senle evlencem deseydın annene usturuplu olsam ne olcak deseydın

Hiç uzatmadım 2 msjda bunları konuştuk sonra da başka bişey yazmadım. Zaten öyle dedikten sonra giy dese de giymezdim çünkü çok sinir oldum o yüzden uzatmak istemedim kendime kendime sinir olduğumla kaldım

ay onada mı karışıyoo
daha neler be. giy gitsin yahu, nolcak

suan hangı sehırdesın evlenınce nereye gtcen :26:
varya oylelerıne hersey mustahak babanda yanlıs dusunuyo yap ıstedgını adam senınde hakkını yerken ıyıdı bnm yerıme dha kımseyı bulamamıslar oh olsun

Hmm sana çok çektirdiyse sende haklısın kuzum düğüne 1 ay kala söylemek uygun olur bence. Peki sen oraya başladığında bu işi bilen var mıydı sana öğreten oldu mu?

Hiç uzatmadım 2 msjda bunları konuştuk sonra da başka bişey yazmadım. Zaten öyle dedikten sonra giy dese de giymezdim çünkü çok sinir oldum o yüzden uzatmak istemedim kendime kendime sinir olduğumla kaldım

kız bunlar tek fabrikadan mı üretiliyo hepsinin kafası aynı
aynı serının defolu urunlerı bunlar

adanadan istanbula şekerim :)

şimdiden heyecanlandım

evett ama güzel yorumlar yapın ha ağlarım yoksa
bu arada dün bi gecelik aldım ceyimize cok güzel
geçsin artık su 2 ay 24 gün

ben de çok ciciler aldım öyle kendime canım insan heves ediyo giymeye hemencecik ayıcıklı çiçekli böcüklü şeyleri toplayıp çöpe atıcam artık büyümek lazım

Son düzenleme:
Hmm sana çok çektirdiyse sende haklısın kuzum düğüne 1 ay kala söylemek uygun olur bence. Peki sen oraya başladığında bu işi bilen var mıydı sana öğreten oldu mu?
benim durum çok farklı oldu canım stajımı burada yaptım daha sonra bi sene okulum vardı okul bitti mezun olunca buradaki kız işten çıkmak istediğini söylemiş patrona 2 yıllık bi bölüm kazanmış onu okuyacakmış. neyse patron babamı aradı beni sordu iş buldu mu elemana ihtiyacımız var diye ertesi hafta geldim buraya. kız 2 ay kaldı burada ikinci öğretimdi okulu öğretti bana işi ama ön muhasebe bakıyodu o. neyse ondan sonra burada genel muh. bakan çocuk da rehber olacam diye istenbula gitti işten çıktı. kızda işten çıktı ön muh. ve genel muh. açıkta kaldı patron beni genel muh. aldı yeni yetme birini ön muh. getirdi. tabi mal gibi kaldım bi şey bilmiyorum genle muh. dair. dedi ki ben sana öğreticem beraber işlicez defterleri fln ikna oldum. genele başladım patronun iplediği yok o zamanda yeni 2. evliliğini yapıyo gelmiyo pek uğrayıp gidiyo, kendi başıma eski dosyaları kontrol ede ede öğrendim. öğrendikten sonra da açtım ağzımı başladım hakkımı aramaya maaşımı da zamlattım sigortamı da yaptırdım. ve düşün burada 20 yıldır çalışan elemanı bile hala sigortasını kendi cebinden ödüyo adamı resmen dize getiridim

aynı serının defolu urunlerı bunlar
cuk oturdu zelem

yok saten gecelik sabahlık takımı
cok ciciler

bence kesin jati-büsti takımı al canım ben bi tane aldım gecelikten daha etkili bişi bence

nihagdghh

uuu çok seksüüü.
ben 3 takım aldım bile.
çeyiz için ilk aldığım şeyyy

bnmde ilk aldığım seyler 5 tane var daha simdiden

onu da aldım cnm ama zaten geceliğin de onlardan kalır yanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…