- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.301
neden normalden gelmıyor kıallttaki ziyaretçilerden biri lady marmelad
haberiniz olsun
canıms bn gebzedeyım ıst anadolu yakasına cok yakınımm hangı semte gelcen yazsana ozelden goruselım yaaaaaaaaaaaaaanadoluya geliyorum şekerim sen de istanbuldaydın dimi
Allah zıhın acıklıgı bol basarı versın bebısımeee cok basarılı olsun doktor olsun burnumu amelıyat etsınevet canimm sinavim var
insallahh tatlimm cok saoll
oyy panik yapma kuzum inşallah tek seferde iyi bi notla geçiceksin dualarım seninle allah zihin açıklığı versin hocada yalayıp yuttuğun konulardan sorsun hep inşallah
hımmss ondan almamıştım hiç alıyım eksik kalmasın
oyy panik yapma kuzum inşallah tek seferde iyi bi notla geçiceksin dualarım seninle allah zihin açıklığı versin hocada yalayıp yuttuğun konulardan sorsun hep inşallah
hımmss ondan almamıştım hiç alıyım eksik kalmasın
burnumu ameliyat et
canıms bn gebzedeyım ıst anadolu yakasına cok yakınımm hangı semte gelcen yazsana ozelden goruselım yaaaaaaaaaaaaa
Allah zıhın acıklıgı bol basarı versın bebısımeee cok basarılı olsun doktor olsun burnumu amelıyat etsın
güle güle kuşum görüşelim en yakın zamanda tekrar aramıza dön uzun uzun yazinsallah canimm coookk saoll
kizlarr bana musade Allah muhabbetinizi arttirsin
gorusmek uzere optum hepinizi
al al ondan mahrum kalma
ımmmm başkaaaaa
burnumu ameliyat etsesli güldüm vallahi
güle güle kuşum görüşelim en yakın zamanda tekrar aramıza dön uzun uzun yaz
aklınıza geleni söyleyin annem çekinmeyin ben de taktik vericem düğünden sonra hepiciğinize
dimi ama her gün makarna yenmez ama bi gün yoğurtlu yaparsın, bi gün salçalı bi gün kıymalı bi gün peynirli mantarlı çeşit çeşit keyifle yersinbende cok güldüm zelişin o lafına
ne çekincem kız. renk renk al.
hergn bşkaaaa
dimi ama her gün makarna yenmez ama bi gün yoğurtlu yaparsın, bi gün salçalı bi gün kıymalı bi gün peynirli mantarlı çeşit çeşit keyifle yersinne benzetme yaptım ammaaa
hmm o zmn bızımla degılsın ladyyyherüfü yasakkladı
bn olmasam napcanızburnumu ameliyat etsesli güldüm vallahi
gulun anacım gulun ohhbende cok güldüm zelişin o lafına
ne çekincem kız. renk renk al.
hergn bşkaaaa
hmm o zmn bızımla degılsın ladyyy
bn olmasam napcanız
monoton monoton gecırcenız mecburrr
öküz kısmına sonuna kadar katılıyoruumm
Aferin kız sana o zmn sende düşünme yeni gelende başının çaresine baksınbenim durum çok farklı oldu canım stajımı burada yaptım daha sonra bi sene okulum vardı okul bitti mezun olunca buradaki kız işten çıkmak istediğini söylemiş patrona 2 yıllık bi bölüm kazanmış onu okuyacakmış. neyse patron babamı aradı beni sordu iş buldu mu elemana ihtiyacımız var diye ertesi hafta geldim buraya. kız 2 ay kaldı burada ikinci öğretimdi okulu öğretti bana işi ama ön muhasebe bakıyodu o. neyse ondan sonra burada genel muh. bakan çocuk da rehber olacam diye istenbula gitti işten çıktı. kızda işten çıktı ön muh. ve genel muh. açıkta kaldı patron beni genel muh. aldı yeni yetme birini ön muh. getirdi. tabi mal gibi kaldım bi şey bilmiyorum genle muh. dair. dedi ki ben sana öğreticem beraber işlicez defterleri fln ikna oldum. genele başladım patronun iplediği yok o zamanda yeni 2. evliliğini yapıyo gelmiyo pek uğrayıp gidiyo, kendi başıma eski dosyaları kontrol ede ede öğrendim. öğrendikten sonra da açtım ağzımı başladım hakkımı aramaya maaşımı da zamlattım sigortamı da yaptırdım. ve düşün burada 20 yıldır çalışan elemanı bile hala sigortasını kendi cebinden ödüyo adamı resmen dize getiridim
Cnmmm dün gözler seni aradı ama sınavların olduğu için affedilebilirsinmerhabaa kizlaaarrrrr
ne kaynatiyonuz bakimm
zelem mapustan cikmis gelmiss
hos gelmissin canimm
yine erkeklere saydirliyor galibaa okuyamadim hepsini
cok vaktim yok oyle bir bakim dedim sizlere napiyonuz
gene ne yapti sevdicekler
Hahahahhhh evet saygı önemliben de saygıyı yitirmemek adına arkasından saydırıyorum canımçok düşünceliyimdir
Aaaa bende boğayımhoşgeldin fındık kurduummm
boğa olduğum cok belli dimi
Aaaa bende boğayım
yavrum boğalar hep böyle olur
işveli cilveliyandann
aynen öyle işte bana kalsa bi ay öncesi bile erken ama babamla takışmak istemiyorum yeterince takışıyoruz
Aferin kız sana o zmn sende düşünme yeni gelende başının çaresine baksın
Cnmmm dün gözler seni aradı ama sınavların olduğu için affedilebilirsinİnş çoook iyi geçer hiç ders bırakmadan geçersin balım
Hahahahhhh evet saygı önemli
Aaaa bende boğayım
yavrum boğalar hep böyle olur
işveli cilveliyandann
aynen öyle işte bana kalsa bi ay öncesi bile erken ama babamla takışmak istemiyorum yeterince takışıyoruzpatron beni seneye evlenicem sanıyo ondan rahat böyle
günlük kıyafetten çok geceliğim olcakAynen tatlım evde kaç çeşit santelli çamaşır takımı saten gecelik olduğu belli değil
aynen öyle işte bana kalsa bi ay öncesi bile erken ama babamla takışmak istemiyorum yeterince takışıyoruzpatron beni seneye evlenicem sanıyo ondan rahat böyle
sen bilgili bi ablaya benziyosunaslanlar nasıl oluyomuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?