- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.341
Günler cabuk geçiyor kuzucum :)Evet kuzum o da düğün telaşı içindeydi eski müdavimlerden. Ama sen canını sıkma tatlım anne Kv fln yardım eder sana
Hele bi gelsin sorarım ona unuttu bizi
Oooff ne çok olmuş ya dün gibi birlikte olmaya başladığımız gün. Aslında gün diyemeyeceğim gecenin 2 buçuğuydu. 2 5 2 5 bi garip olmuş
günaydın hatunnasılsın bakalım
yok maalesef tatlım evin tek kızıyım şu an annem de akşamüstü boyacılar gidince halama gidecekmiş torunu kaza geçirmiş geçmiş olsuna perdeleri yıkamış ütülemiş camları silince takarsın dedi. komple bütün evi bitirmem mümkün değil zaten canım ama en azından yatak odalarının işini halletmem lazım mutfak ve salon yarına kalırvalla saolsun erkek kardeşim mutfakta yardım etmeye söz verdi fayansları falan silerim dedi canım
Konunun kapandığı iyi olmuş :)
Sevdiceğimiz geldiğinde loya yı talan ettik resmen gittik beraber sectik beğendik aldık :)
2 saat falan kabinde kalmışım :)
O yüzden konu kapanmalı artık yoksa bütün parayı geceliklere yatıracam :)
tabi canım kendi evimin temizliğini düşünmüyorum şimdiden ben gelemden kabadan bi temizlerler kesin kv.lersonra sevgilimle biz hallederiz inşallah oyy daha bütün mutfak malzemeleri yıkanıp öyle yerleştirilecek dolaplara, bulaşık en nefret ettiğim iş kızlar bi ton ütü yapıyım o kadar koymaz ama o yağlı bulaşıklara elimi sokmak yok mu:104::104:
Günler cabuk geçiyor kuzucum :)
Bügünde öyle geçer inşallah :)
en iyisini sen yapmışsın kız almışsın kocayı beraber seçmişsiniz. artık benim zevkime kaldı ama beğenir beğenir bilirim ben onun neyi sevip sevmiceğiniKonunun kapandığı iyi olmuş :)
Sevdiceğimiz geldiğinde loya yı talan ettik resmen gittik beraber sectik beğendik aldık :)
2 saat falan kabinde kalmışım :)
O yüzden konu kapanmalı artık yoksa bütün parayı geceliklere yatıracam :)
iyiyim kuzucuk gün sayıyorum bi yandan da evimin fotoğraflarına bakıyorum nereye ne koysam diye kuruyorum kafamda. ev belli oldu ya baharat takımını, banyo setlerini falan halletmem lazım artıkGünler cabuk geçiyor kuzucum :)
Bügünde öyle geçer inşallah :)
İyiyim bebeğim sen nasılsın
Alışırsın kuzum alışırsın benimde en korktuğum et pişirmek hani tavuk, balık kırmızı et fln hayatta elimi sürememŞimdiden anlaşma yapıyoruz sevgilimle diyorum et olduğu zmn gider dışarda yeriz zaten benim aram yoktur sen yersin diyorum olmaz ben dışarda verilen etle doymam bi de dünyanın parası diyo O zmn sen kendin pişirir kendin yersin diyorum
Konu temizlikten açılmışken bir derdimi paylaşayım
Biz evi Temmuz'un basında teslim alıyoruz nişanlım boyasını ve duvar kağıtlarını yapıcak sonrasında yatak odası yemek odası beyaz eşyalar gelicek.
Eşyalar gelmeden ben bi pisliğini alırım dedi ama erkek haliyle ne kadsr yapabilir ki
Ben gidice detaylı temizlik yapıcam ama sizce o kadar eşya gelmişken tam istediğim gibi tertemiz yapabilir miyim evi kafayı yicem valla
Nazarım bende cok merak ediyorum o denediğim mankenindi sonuçta acaba benim ki nasıl oldu :)loya,kompedan,pınar girince çıkılmıyo be
senin gelinliğini çok merak ediyorummm
Alışırsın kuzum alışırsın benimde en korktuğum et pişirmek hani tavuk, balık kırmızı et fln hayatta elimi sürememŞimdiden anlaşma yapıyoruz sevgilimle diyorum et olduğu zmn gider dışarda yeriz zaten benim aram yoktur sen yersin diyorum olmaz ben dışarda verilen etle doymam bi de dünyanın parası diyo O zmn sen kendin pişirir kendin yersin diyorum
bunu da ilk defa duyuyorum ilginç bak görüyo musun işte herkesin takıntısı başka başkaeldivenle yapsan yine olmuyo mu canım?
Aynen kuzucum ben kabinde durdum o getirdi ben denedim o getirdi ben denedim :)en iyisini sen yapmışsın kız almışsın kocayı beraber seçmişsiniz. artık benim zevkime kaldı ama beğenir beğenir bilirim ben onun neyi sevip sevmiceğini
iyiyim kuzucuk gün sayıyorum bi yandan da evimin fotoğraflarına bakıyorum nereye ne koysam diye kuruyorum kafamda. ev belli oldu ya baharat takımını, banyo setlerini falan halletmem lazım artık
bunu da ilk defa duyuyorum ilginç bak görüyo musun işte herkesin takıntısı başka başkaeldivenle yapsan yine olmuyo mu canım?
Maalesef kuzum eve gelcek kurcaklar beyaz eşyaları yatak odası falan napıcam bilmiyorumTatlım yapmasına yaparsın ama eşyalarında tozlanacak bi de onlarla uğraşacaksın ve o kadar eşya varken daha zahmetli olacakYok mu eşyaları koyabileceğiniz başka bi yer
Nazarım bende cok merak ediyorum o denediğim mankenindi sonuçta acaba benim ki nasıl oldu :)
Gelince hemencecik foto atıcam size :)
Bende sadece balık pişiremem sanırım :)
Ama balkon var belki nişanlım orda pişirir :)
Konu temizlikten açılmışken bir derdimi paylaşayım
Biz evi Temmuz'un basında teslim alıyoruz nişanlım boyasını ve duvar kağıtlarını yapıcak sonrasında yatak odası yemek odası beyaz eşyalar gelicek.
Eşyalar gelmeden ben bi pisliğini alırım dedi ama erkek haliyle ne kadsr yapabilir ki
Ben gidice detaylı temizlik yapıcam ama sizce o kadar eşya gelmişken tam istediğim gibi tertemiz yapabilir miyim evi kafayı yicem valla
Yok kuzum eldivenle de yapamam hele balık benim için kabus evde balık piştiyse ben ben o sofraya bile oturamam balığı ağzıma koymuşluğum yoktur:120:
Artık bilemiyorum film mi izleriz naparızAyyy birlikte yemek yapıcaksın karşılıklı yiyceksin sonra tv karşısına geçip sarmaş dolaş film izlyceksin
tipik erkek temizliği yapıcaksa işin zor canım ama şöyle evin boya badana işini hallettikten sonra güzelce bi süpürse silse yerleri yeter bence sen gidince kapı pencere girişirsin zaten gelecek mobilya ortada duracaktır öyle yerleştirme işini sonra yaprsınız.seni pek rahatsız etmez o eşyalar. çünkü pencereler kapılar dolaplar eşyalardan bağımsız. yerlerinde önce bi kabasını alırsın sen tekrar sonra koltuk takımlarını yerleştirirsin öyle bi daha silersin yerleri. işte ben sırf bu yüzden yerden yüksek alıcam koltularımı altlarını rahatça silmek için.
Benim en yakın arkadasım dostum aynı Senin gibiydi nefret ederdi balıktan birgün onu bir yere götürdüm bir tarafta balık satılyolar bir tarafta pişiriyorlar yiyosun tabi bu fenalık geçiriyordu az daha cunkü nefret eder kokusundan dedim beni seviyorsan yeceksin benim hatrım için sadece bir kere dene :)
Şimdi haftada iki kere balık yemeden duramıyor :)
kuzum ben balık hastasıyım kız makarnayı bile somon balıklı yapıyorum bazen dehşet bişi evleniyim gel evime sana yapıyım her gün istersin valla. biz ailece balık çok severiz ama kızartma değil ızgara canım çekti bakkYok kuzum eldivenle de yapamam hele balık benim için kabus evde balık piştiyse ben ben o sofraya bile oturamam balığı ağzıma koymuşluğum yoktur:120:
aynen canım ama bende çok para vermiştim ama çok şükür bitirdim arada yine beğendiğim bi şeyler oluyo alıyorum ekstradan değişiklik güzeldirAynen kuzucum ben kabinde durdum o getirdi ben denedim o getirdi ben denedim :)
Baya para verdik ama gecelik meselesini halletmiş olduk :) bir ara evde kimse yokken yıkamayı düşünüyorum onları
Ay cok şükür bizim de evimiz belli oldu ya bizim de az cok belli nereye ne koyacağımız sadece bir oda boş onu nasıl değerlendircem bilmiyorum
Maalesef kuzum eve gelcek kurcaklar beyaz eşyaları yatak odası falan napıcam bilmiyorum
kuzum ben balık hastasıyım kız makarnayı bile somon balıklı yapıyorum bazen dehşet bişi evleniyim gel evime sana yapıyım her gün istersin valla. biz ailece balık çok severiz ama kızartma değil ızgara canım çekti bakk
Artık bilemiyorum film mi izleriz naparız
Öhöm öhöm :)
Aynen kuzum bende öyle düşündüm artık mecbur
Yerleri süpürüp vileda ile silerim dedi.
Bununla yetinicez artık .
Gidince de o çeker ben silerim eşyaları sadece gardolabı oynatmayız
Aman yok kuzum beni mümkünse balık olmadığı bi gün pasta yemeye çağır
Artık bilemiyorum film mi izleriz naparız
Öhöm öhöm :)
pastada olur şekerimdu bakalım zeloyla görüşücez inşallah yakınmış bizim oturucağımız yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?