Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Günler cabuk geçiyor kuzucum :)
Bügünde öyle geçer inşallah :)

İyiyim bebeğim sen nasılsın

loya,kompedan,pınar girince çıkılmıyo be
senin gelinliğini çok merak ediyorummm

Alışırsın kuzum alışırsın benimde en korktuğum et pişirmek hani tavuk, balık kırmızı et fln hayatta elimi süremem Şimdiden anlaşma yapıyoruz sevgilimle diyorum et olduğu zmn gider dışarda yeriz zaten benim aram yoktur sen yersin diyorum olmaz ben dışarda verilen etle doymam bi de dünyanın parası diyo O zmn sen kendin pişirir kendin yersin diyorum

Konu temizlikten açılmışken bir derdimi paylaşayım

Biz evi Temmuz'un basında teslim alıyoruz nişanlım boyasını ve duvar kağıtlarını yapıcak sonrasında yatak odası yemek odası beyaz eşyalar gelicek.

Eşyalar gelmeden ben bi pisliğini alırım dedi ama erkek haliyle ne kadsr yapabilir ki

Ben gidice detaylı temizlik yapıcam ama sizce o kadar eşya gelmişken tam istediğim gibi tertemiz yapabilir miyim evi kafayı yicem valla

en iyisini sen yapmışsın kız almışsın kocayı beraber seçmişsiniz. artık benim zevkime kaldı ama beğenir beğenir bilirim ben onun neyi sevip sevmiceğini

Günler cabuk geçiyor kuzucum :)
Bügünde öyle geçer inşallah :)

İyiyim bebeğim sen nasılsın
iyiyim kuzucuk gün sayıyorum bi yandan da evimin fotoğraflarına bakıyorum nereye ne koysam diye kuruyorum kafamda. ev belli oldu ya baharat takımını, banyo setlerini falan halletmem lazım artık

bunu da ilk defa duyuyorum ilginç bak görüyo musun işte herkesin takıntısı başka başka eldivenle yapsan yine olmuyo mu canım?

Tatlım yapmasına yaparsın ama eşyalarında tozlanacak bi de onlarla uğraşacaksın ve o kadar eşya varken daha zahmetli olacak Yok mu eşyaları koyabileceğiniz başka bi yer

loya,kompedan,pınar girince çıkılmıyo be
senin gelinliğini çok merak ediyorummm
Nazarım bende cok merak ediyorum o denediğim mankenindi sonuçta acaba benim ki nasıl oldu :)

Gelince hemencecik foto atıcam size :)

Bende sadece balık pişiremem sanırım :)
Ama balkon var belki nişanlım orda pişirir :)

bunu da ilk defa duyuyorum ilginç bak görüyo musun işte herkesin takıntısı başka başka eldivenle yapsan yine olmuyo mu canım?

Yok kuzum eldivenle de yapamam hele balık benim için kabus evde balık piştiyse ben ben o sofraya bile oturamam balığı ağzıma koymuşluğum yoktur:120:

Aynen kuzucum ben kabinde durdum o getirdi ben denedim o getirdi ben denedim :)
Baya para verdik ama gecelik meselesini halletmiş olduk :) bir ara evde kimse yokken yıkamayı düşünüyorum onları

Ay cok şükür bizim de evimiz belli oldu ya bizim de az cok belli nereye ne koyacağımız sadece bir oda boş onu nasıl değerlendircem bilmiyorum
Tatlım yapmasına yaparsın ama eşyalarında tozlanacak bi de onlarla uğraşacaksın ve o kadar eşya varken daha zahmetli olacak Yok mu eşyaları koyabileceğiniz başka bi yer
Maalesef kuzum eve gelcek kurcaklar beyaz eşyaları yatak odası falan napıcam bilmiyorum

Ayyy birlikte yemek yapıcaksın karşılıklı yiyceksin sonra tv karşısına geçip sarmaş dolaş film izlyceksin

tipik erkek temizliği yapıcaksa işin zor canım ama şöyle evin boya badana işini hallettikten sonra güzelce bi süpürse silse yerleri yeter bence sen gidince kapı pencere girişirsin zaten gelecek mobilya ortada duracaktır öyle yerleştirme işini sonra yaprsınız.seni pek rahatsız etmez o eşyalar. çünkü pencereler kapılar dolaplar eşyalardan bağımsız. yerlerinde önce bi kabasını alırsın sen tekrar sonra koltuk takımlarını yerleştirirsin öyle bi daha silersin yerleri. işte ben sırf bu yüzden yerden yüksek alıcam koltularımı altlarını rahatça silmek için.

Yok kuzum eldivenle de yapamam hele balık benim için kabus evde balık piştiyse ben ben o sofraya bile oturamam balığı ağzıma koymuşluğum yoktur:120:

Benim en yakın arkadasım dostum aynı Senin gibiydi nefret ederdi balıktan birgün onu bir yere götürdüm bir tarafta balık satılyolar bir tarafta pişiriyorlar yiyosun tabi bu fenalık geçiriyordu az daha cunkü nefret eder kokusundan dedim beni seviyorsan yeceksin benim hatrım için sadece bir kere dene :)

Şimdi haftada iki kere balık yemeden duramıyor :)

Ayyy birlikte yemek yapıcaksın karşılıklı yiyceksin sonra tv karşısına geçip sarmaş dolaş film izlyceksin
Artık bilemiyorum film mi izleriz naparız
Öhöm öhöm :)

Aynen kuzum bende öyle düşündüm artık mecbur
Yerleri süpürüp vileda ile silerim dedi.
Bununla yetinicez artık .
Gidince de o çeker ben silerim eşyaları sadece gardolabı oynatmayız

Tatlım bende 1 kez eminönünde yemiştim çok hoşuma gitmişti. Ama tabi ekmeğin içinde yeşillik fln anlamıyosun balık yediğini. Benim sorunum görüntüsüyle ilgili tabi artık tadını da tanıdığım için görmesemde fayda etmiyo. Neyseki sevgilimde balığı pek sevmez. 40 yıl yemese aklına gelmez. O yönden rahatım

kuzum ben balık hastasıyım kız makarnayı bile somon balıklı yapıyorum bazen dehşet bişi evleniyim gel evime sana yapıyım her gün istersin valla. biz ailece balık çok severiz ama kızartma değil ızgara canım çekti bakk

aynen canım ama bende çok para vermiştim ama çok şükür bitirdim arada yine beğendiğim bi şeyler oluyo alıyorum ekstradan değişiklik güzeldir
biz boş kalan odamızı çalışma odası olarak yapıcaz canım hem çalışma odası olacak hem hobi odamız o şekilde döşicez:107:

Aman yok kuzum beni mümkünse balık olmadığı bi gün pasta yemeye çağır

işte gardolabı getirince adamalar o zaten yerleri silmiş olacak sıkıntı olmaz. ayy biz böyle düşünüyoruz falan ama her şey bi güzel olucak inşallah içini ferah tut siz düğünü nasıl yapıcaksınız canım? biz yemekli bi kır düğünü düşünüyoruz istanbulda yer arayışına başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…