- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.321
mapuslara dusmessem olarım tabısıhep ol o zaman yavrum
söylemedim hiçbirine canım çünkü hepsi ayaklı gazete patronun kulağına gidicek diye size boşaltıyorum içimiKız söylemeden nasıl duruyosun işyerinde ki kimse mi bilmiyo ben olsam sağır sultan duyar bırak patronu
günlük kıyafetten çok geceliğim olcak
aslanın da boğadan bi farkı yok.
o da fenaaadır. eşimizden çok biz isteriz heralde
mapuslara dusmessem olarım tabısı
günlük kıyafetten çok geceliğim olcak
aslanın da boğadan bi farkı yok.
o da fenaaadır. eşimizden çok biz isteriz heralde
ayy kızlar işten çıkınca beni büyük bi temizlik bekliyo :18::18: bugün evin iç boyası bitiyomuş kapı pencere dolap komple silip süpürücem
ayy kızlar işten çıkınca beni büyük bi temizlik bekliyo :18::18: bugün evin iç boyası bitiyomuş kapı pencere dolap komple silip süpürücem
Renitsam aklıma geldi yalnız başına temizlemişti evini ne yaptı acaba hiç uğramaz oldu
Renitsam aklıma geldi yalnız başına temizlemişti evini ne yaptı acaba hiç uğramaz oldu
Günaydın hatunlar :)
günaydın hatunGünaydın hatunlar :)
tek mi yapcaksın:44:
yardm edck kmse yok mu?
acele etme yavas yavas yap. kabasını al.snra ayrıntıya girersin
Evet kuzum o da düğün telaşı içindeydi eski müdavimlerden. Ama sen canını sıkma tatlım anne Kv fln yardım eder sanaevde şimdilik tek kız olarak bu tür işler bana düşüyo işte canımrenitsa buranın eski müdavimlerinden heralde
Hele bi gelsin sorarım ona unuttu biziRENİTSA survivor topişinde geziyor
Oooff ne çok olmuş ya dün gibi birlikte olmaya başladığımız gün. Aslında gün diyemeyeceğim gecenin 2 buçuğuydu. 2 5 2 5 bi garip olmuşçizelgen şuan dikkatimi çekti:
2 years 5 months 2 weeks 5 days
günaydın hatunnasılsın bakalım
yok maalesef tatlım evin tek kızıyım şu an annem de akşamüstü boyacılar gidince halama gidecekmiş torunu kaza geçirmiş geçmiş olsuna perdeleri yıkamış ütülemiş camları silince takarsın dedi. komple bütün evi bitirmem mümkün değil zaten canım ama en azından yatak odalarının işini halletmem lazım mutfak ve salon yarına kalırvalla saolsun erkek kardeşim mutfakta yardım etmeye söz verdi fayansları falan silerim dedi canım
Evet kuzum o da düğün telaşı içindeydi eski müdavimlerden. Ama sen canını sıkma tatlım anne Kv fln yardım eder sana
Hele bi gelsin sorarım ona unuttu bizi
Oooff ne çok olmuş ya dün gibi birlikte olmaya başladığımız gün. Aslında gün diyemeyeceğim gecenin 2 buçuğuydu. 2 5 2 5 bi garip olmuş
Evet kuzum o da düğün telaşı içindeydi eski müdavimlerden. Ama sen canını sıkma tatlım anne Kv fln yardım eder sana
Hele bi gelsin sorarım ona unuttu bizi
Oooff ne çok olmuş ya dün gibi birlikte olmaya başladığımız gün. Aslında gün diyemeyeceğim gecenin 2 buçuğuydu. 2 5 2 5 bi garip olmuş
varr ben varım :)) işyerindeyim sıkılıyorum yapcak hiçbişe yokkk monoton bi hayat gidiyo bak ne güzel işte bi kızında varmış snein en azından düşüncek bişelerin var
kolay gelsin şimdiden. temizlik zor iş.
bi yerde toz görmiyim illa silicem. masamı,bilgisayarımı günde kaç kere siliyorum haddi hesabı yok:26:
hoşgeldin,tam da geceliklrden bahsedip konusunu kapatmıştık kiiiiii sen geldiin,tüh
hafta sonu bile çalışıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?