Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kız söylemeden nasıl duruyosun işyerinde ki kimse mi bilmiyo ben olsam sağır sultan duyar bırak patronu
söylemedim hiçbirine canım çünkü hepsi ayaklı gazete patronun kulağına gidicek diye size boşaltıyorum içimi

günlük kıyafetten çok geceliğim olcak

aslanın da boğadan bi farkı yok.
o da fenaaadır. eşimizden çok biz isteriz heralde
bana da öyle geliyo benim koçiş terazi. bu konuda uyumluymuşuz astrologların yalancısıyım tecrübelerle onaylarım artıkın

mapuslara dusmessem olarım tabısı

bi zahmet düşmeyiver artık ama aaa

ayy kızlar işten çıkınca beni büyük bi temizlik bekliyo :18::18: bugün evin iç boyası bitiyomuş kapı pencere dolap komple silip süpürücem

tek mi yapcaksın:44:
yardm edck kmse yok mu?
acele etme yavas yavas yap. kabasını al.snra ayrıntıya girersin

Günaydın hatunlar :)
günaydın hatun nasılsın bakalım

tek mi yapcaksın:44:
yardm edck kmse yok mu?
acele etme yavas yavas yap. kabasını al.snra ayrıntıya girersin

yok maalesef tatlım evin tek kızıyım şu an annem de akşamüstü boyacılar gidince halama gidecekmiş torunu kaza geçirmiş geçmiş olsuna perdeleri yıkamış ütülemiş camları silince takarsın dedi. komple bütün evi bitirmem mümkün değil zaten canım ama en azından yatak odalarının işini halletmem lazım mutfak ve salon yarına kalır valla saolsun erkek kardeşim mutfakta yardım etmeye söz verdi fayansları falan silerim dedi canım

evde şimdilik tek kız olarak bu tür işler bana düşüyo işte canım renitsa buranın eski müdavimlerinden heralde
Evet kuzum o da düğün telaşı içindeydi eski müdavimlerden. Ama sen canını sıkma tatlım anne Kv fln yardım eder sana
RENİTSA survivor topişinde geziyor
Hele bi gelsin sorarım ona unuttu bizi
çizelgen şuan dikkatimi çekti:

2 years 5 months 2 weeks 5 days

Oooff ne çok olmuş ya dün gibi birlikte olmaya başladığımız gün. Aslında gün diyemeyeceğim gecenin 2 buçuğuydu. 2 5 2 5 bi garip olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:

kolay gelsin şimdiden. temizlik zor iş.
bi yerde toz görmiyim illa silicem. masamı,bilgisayarımı günde kaç kere siliyorum haddi hesabı yok:26:

2525 olması dikkatimi çekti:sessli okudum kulağa pek bi hoş geldi

tabi canım kendi evimin temizliğini düşünmüyorum şimdiden ben gelemden kabadan bi temizlerler kesin kv.ler sonra sevgilimle biz hallederiz inşallah oyy daha bütün mutfak malzemeleri yıkanıp öyle yerleştirilecek dolaplara, bulaşık en nefret ettiğim iş kızlar bi ton ütü yapıyım o kadar koymaz ama o yağlı bulaşıklara elimi sokmak yok mu:104::104:

kolay gelsin şimdiden. temizlik zor iş.
bi yerde toz görmiyim illa silicem. masamı,bilgisayarımı günde kaç kere siliyorum haddi hesabı yok:26:

aynen canım bi de ben alışığım evde terlik giyemem illa ayağım yere değecek o yüzden toza hiç tahammülüm yok. çalışmıyo olsam üşenmem silip süpürür temizlerim ortalığı ama işten çıkıp eve gidince o kadar işin olduğunu bilmek gözümü korkuttu hem 4.30 gibi evde olsam zaten tüm gün enerjim bitmiş oluyo

hoşgeldin,tam da geceliklrden bahsedip konusunu kapatmıştık kiiiiii sen geldiin,tüh

Konunun kapandığı iyi olmuş :)
Sevdiceğimiz geldiğinde loya yı talan ettik resmen gittik beraber sectik beğendik aldık :)
2 saat falan kabinde kalmışım :)

O yüzden konu kapanmalı artık yoksa bütün parayı geceliklere yatıracam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…