Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

siz en son ne zaman yüzyüze görüştünüz canm ve bi daha ne zaman görüşeceksiniz
hani yanyanayken cok iyiyz demiştin ya acaba ara cok mu uzadı o yüzden sogukluk mu girdi

siz en son ne zaman yüzyüze görüştünüz canm ve bi daha ne zaman görüşeceksiniz
hani yanyanayken cok iyiyz demiştin ya acaba ara cok mu uzadı o yüzden sogukluk mu girdi

daha geçen h.sonu buluştuk ve haftaya h.sonu buluşucaz canım ,canım sıkkın diye yapmadığı kalmadı üzülmem bile umrunda değil o kadar kötü davranıyor ki tersliyor hepp

Son düzenleyen: Moderatör:
daha geçen h.sonu buluştuk ve haftaya h.sonu buluşucaz canım ,canım sıkkın diye yapmadığı kalmadı üzülmem bile umrunda değil o kadar kötü davranıyor ki tersliyor hepp

hmm sık sık görüşebiliyosunuz o zamn

insan keyfim yok dıye sevdigi kızı üzer mi bu nasıl bi iş ya
ee sorun ne ki o zaman neden canı sıkkınmış allah aşkına sana bu kadar yansıtıyor
sinirlendim simdi bence bırak biraz kendi haline cnm degerini anlayınca yine normale döner o cok üstüne düşünce iyice şımarmış anlasılan

yok şu an okul olmadığı için böyle görüşebiliyoruz okul zamanı en az 1,5 ayda bir falan

bilmiyomuş keyfi yokmuş ben tepkimi gösterdikçe daha beter yapıyor üzüyorsun beni diyorum umrunda değil kii şimdi geziyo hala ilgili değil sinirden deli oldum canımm üstüne düşmüyorum dünden beri ama aynı değişen bir şey yokk inadına mı yapıyor nedir ben ağlarken bile o kadar rahat kii

erkek milleti işte
tatlım üzme kendini bak kendin söylüyorsun sen aglıyorsun o hiç oralı degil geziyormuş
deger mi sence suanda oyle yapan biri için kendini bu kadar yıpratmana
diyorum ya ilgi gösterme mesaj falan atma bi süre eve döndüğünde ararsa eger anlatırsın durumu
haftaya görüşene kadar değişmezse de buluşunca sen ona ilgisiz davranırsın görsün o zamn nasıl oluyormus

aramaz kii özlemez sesimi hiçç elimde değil üzülüyorum canım bir sorunumuz yokken böyle olmasına çok kırılıyorum , kandil günü beni bu kadar üzerek günaha bile giriyosun dedim öyle çünkü haksızlık ediyosun bana dedim tmam uzatma dedi mesela
atmıyo ki zaten gezmekten fırsat olmuyo tabii
aynen canım buluşunca nasıl pervane oluyo

haklısın tabi üzülme demekle olmuyo bazen insan kendine hakim olamıyor
ama biraz mantığınla hareket et tatlım seni düşünmüyo sen kendini harap ediyorsun
sevmek sadece yanındayken sarılmak öpmek mi demek

evet canımm bende üzülüyorum işte şimdi o böyle yaparken diyelim ki birden karşısına çıksam beni görse eser kalmaz bu tavrından ama iştee bende onu diyorum sevmek sadece yanındakyen iyi olmak değildir ki ama anlamıyor iştee hala canım sıkkın anlamıyo musun uğraşma benle diyoo şu kandil günü insanı sinir hastası ediyo yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…