- 8 Haziran 2013
- 58.352
- 155.065
- 898
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.481
bende senin gibi gün sayardım bak evleneli 7 ay oldu :)
Merhaba aramıza hoşgeldiniz :)
Nerde yasıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz yaş kaç :)
Yeni evli olmak nasıl bi duygu :)[/QUOTE
hoş buldum istanbulda yaşıyorum 21 yaşında aşkıma aşık biriyim evlilik nasıl bir duygu dersen evlende gör derim :)))
Merhaba aramıza hoşgeldiniz :)
Nerde yasıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz yaş kaç :)
Yeni evli olmak nasıl bi duygu :)[/QUOTE
hoş buldum istanbulda yaşıyorum 21 yaşında aşkıma aşık biriyim evlilik nasıl bir duygu dersen evlende gör derim :)))
Aa neresinden istanbulun ?
Son cümle gözümü korkuttu yalnız :)
Daha sık gel topiğimize bekleriz :)
Bende gelin olacağımm kii :)
hemde en guzel en cıcı gelın olcan sen kzuummmBende gelin olacağımm kii :)
evet canım ısyerınde olcak bakalım heyecan tavandane sınavı canm işyerinde mi
hemde en guzel en cıcı gelın olcan sen kzuummm
evet canım ısyerınde olcak bakalım heyecan tavanda
hem sınav hem sunum var yaparım tabı guvenıyorum kendımeonu da atlatırsın canm ya panik yapma
hem sınav hem sunum var yaparım tabı guvenıyorum kendıme
sen napıyosun haftasnu tatıl oluncada ne guzel oluyormus bole yaa
noldu cnm hayırdır inşallah
offf sevgilim hala çok ilgisiz davranıyor neymiş pek keyfi yokmuşşbenden çıkartamazsın dedim ama aynı halaa şimdi de gezmeklerde ben umrunda bile değilimm saatte bir mesaj atıyor nerdeyse o kadar kötü kiii
siz en son ne zaman yüzyüze görüştünüz canm ve bi daha ne zaman görüşeceksiniz
hani yanyanayken cok iyiyz demiştin ya acaba ara cok mu uzadı o yüzden sogukluk mu girdi
daha geçen h.sonu buluştuk ve haftaya h.sonu buluşucaz canım ,canım sıkkın diye yapmadığı kalmadıüzülmem bile umrunda değil o kadar kötü davranıyor ki tersliyor hepp
hmm sık sık görüşebiliyosunuz o zamn
insan keyfim yok dıye sevdigi kızı üzer mi bu nasıl bi iş ya
ee sorun ne ki o zaman neden canı sıkkınmış allah aşkına sana bu kadar yansıtıyor
sinirlendim simdi bence bırak biraz kendi haline cnm degerini anlayınca yine normale döner o cok üstüne düşünce iyice şımarmış anlasılan
yok şu an okul olmadığı için böyle görüşebiliyoruz okul zamanı en az 1,5 ayda bir falan
bilmiyomuş keyfi yokmuş ben tepkimi gösterdikçe daha beter yapıyorüzüyorsun beni diyorum umrunda değil kii şimdi geziyo hala ilgili değil sinirden deli oldum canımm üstüne düşmüyorum dünden beri ama aynı değişen bir şey yokk inadına mı yapıyor nedir ben ağlarken bile o kadar rahat kii
erkek milleti işte
tatlım üzme kendini bak kendin söylüyorsun sen aglıyorsun o hiç oralı degil geziyormuş
deger mi sence suanda oyle yapan biri için kendini bu kadar yıpratmana
diyorum ya ilgi gösterme mesaj falan atma bi süre eve döndüğünde ararsa eger anlatırsın durumu
haftaya görüşene kadar değişmezse de buluşunca sen ona ilgisiz davranırsın görsün o zamn nasıl oluyormus
aramaz kii özlemez sesimi hiççelimde değil üzülüyorum canım bir sorunumuz yokken böyle olmasına çok kırılıyorum , kandil günü beni bu kadar üzerek günaha bile giriyosun dedim öyle çünkü haksızlık ediyosun bana dedim tmam uzatma dedi mesela
atmıyo ki zaten gezmekten fırsat olmuyo tabii
aynen canım buluşunca nasıl pervane oluyo
haklısın tabi üzülme demekle olmuyo bazen insan kendine hakim olamıyor
ama biraz mantığınla hareket et tatlım seni düşünmüyo sen kendini harap ediyorsun
sevmek sadece yanındayken sarılmak öpmek mi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?