- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.501
evet canımm bende üzülüyorum işte şimdi o böyle yaparken diyelim ki birden karşısına çıksam beni görse eser kalmaz bu tavrından ama işteebende onu diyorum sevmek sadece yanındakyen iyi olmak değildir ki ama anlamıyor iştee hala canım sıkkın anlamıyo musun uğraşma benle diyoo şu kandil günü insanı sinir hastası ediyo yaa
deli mi ne
canı sıkkın sebebini bilmiyorum diyor seni o kadar üzüyor kendisi arkadaslarıyla keyfine bakmaya devam ediyor sen ilgi gösterince uzatma bnmle uğraşma tarzı cevaplar veriyor
tatlım yanlış anlamanı istemem ama sanki kafasında başka bişeyler var yoksa neden durduk yere seni bu kadar ihmal etsin ki anlamadım ben :44::44:
mesajlaşırken hep böyle canım genelde böyle yapıyor gerçekten anlam veremiyorum ailesiyle gezmeye gitmişti. herşeyin acısını benden çıkartıyo belli ki bende alttan almayıp tepki gösterince işler daha beter hal alıyo
hem üzüyor kırıyor sıra gönül almaya telafi etmeye gelince o hiç bir şey yapmadan düzelmemi bekliyo
sen onu sürekli alttan almak zorunda mısn peki bu nasıl bi bencillik ya
tavrını koy canım bak bu sefer nasıl pervane olacak etrafında alttan alma bu sefer
senin alttan alacagına idare edecegine güvendiği için bu kadar rahat davranıyor o zamn
ama daha simdiden böyleyse bunun sonu gelmez ilişkiniz biraz daha uzayınca evlenince yine hep alttan alan sen olmak zorunda kalırsın
bu da hiç çekilecek bi durum olmaz senin acından
Merhaba kizlar topigi gordum dedim ki tam benlik cunku benimde HIc arkadasim Yok yalnizimda AMA cok sukur kizim var evliyim 6 aylik da kizim var
Merhaba kizlar topigi gordum dedim ki tam benlik cunku benimde HIc arkadasim Yok yalnizimda AMA cok sukur kizim var evliyim 6 aylik da kizim var
hoşgeldin canım
allah bağışlasın kızını
darısı da bize inşallah
işte alttan almadığım için bu kadar uzattı abarttı ya canım telefonu kapatıyo düşün artık canım sanki bir şey mi yapmışım illa onun dediği olacak ya yapmayınca hemen sinirlenicek
anlamıyorum bir insan mesajlarda nasıl böyle farklılaşır nasıl neden yani , off çok sinirim bozuk canım çok kırıldım yaa çok buluşana kadar böyle yaparsa da bende yapıcambu kadar üzmek zorunda mı hiiç umrunda değill ama yanında ağlasam ne kadar üzülürr anlamıyorummm ne yapmalıyım her yolu denedim alttan almadım bu sefer daha da beter olduu
hoşgeldin canımm , allah bağışlasın
kaç yaşındasın nerde oturuyorsun
iyi ama alttan almak zorunda değilsin ki
o da biraz bunun farkına varsın bence sen geri adım atma
en gec 1 2 güne ne yaptıgının farkına varır kendine çekidüzen verir tatlım merak etme
Hosbulduk. CanimAmin rabbim cumlemizkinide bagislasin kizlar bu arada kandiliniz mubarek olsun
Hosbulduk canim benim 21 yasindayim ingilterede oturuyorum
Hosbulduk canim benim 21 yasindayim ingilterede oturuyorum
atmıyorum canım öyle evet telefonu kapatmış deli olucamaçınca hiiç oralı olmıycam zaten
varmaz canım daha beter yapar biliyorum hatasını anlaması için ne demeliyim:44:
amin inşallah canım
seninde kandilin mübarek olsun
ingilterede mi erken evlenmişsin baya
Bilmemya AMA yine de iyiki erken evlenmisim kizim olmushımm bende 22 yaşındayım erkencisin biraz evettistanbuldan bende sağol canım seninde kandilin mübarek olsunn
tatlım anlaması lazım ama o kadar da geniş olunmaz ki anlayana kadar sen tavrını koy
anlar o mutlaka sürekli senin dürtmenle mi yola gelecek bu ilişki
o da davranışlarının sorumluluklarının farkına varsın biraz
ayy ben bile sinirlendim burda
Canim ewt ingilterede yim erken evlenmemde hayirlisi buymus birde Akrabada olunca erken oluyo
Bilmemya AMA yine de iyiki erken evlenmisim kizim olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?