Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Bebeğim sakin ol aksamın stresi ikinizi de sardı ama aksam cok güzel gecicek rahatla biraz

Evet bir arada olunca o kadaaaar gözümüzde büyüttüğümüz hersey hemen oluyor :)

ee sen de biliyorsun sonuçta onları dikkat ederdin zaten ne diye hemen tepki veriyo ki demi
öyle bişey yapmaz canım olur mu öyle ailesi de kabul etmez zaten gelmeyecek olsalar haber verirlerdi boşa kötü düşünüp stres yapma güzel düşün güzel geçsin hersey

Bebeğim sakin ol aksamın stresi ikinizi de sardı ama aksam cok güzel gecicek rahatla biraz

Evet bir arada olunca o kadaaaar gözümüzde büyüttüğümüz hersey hemen oluyor :)

inşallah canım o yüzden zaten 4 gözle bekliyorum su 1 haftanın bitmesini

Çok sağ ol cnm inş dediğin gibi olur güzel geçer

Haklısın ama kendime söz geçiremiyorum içim patlayacak gibi şuan
Kuzumm ya yapma bak bu gün önemli bi gün burnundan gelmesine izin verme lütfen ..

Sadece mantıklı düşünmeye çalış tatlım bunu yapmaz bence işi bu boyuta getirmez enişte

İnşallah kuzum :)

Kuzumm ya yapma bak bu gün önemli bi gün burnundan gelmesine izin verme lütfen ..

Sadece mantıklı düşünmeye çalış tatlım bunu yapmaz bence işi bu boyuta getirmez enişte

Sağ olsun burnumdan getirdi bile gıcıkkkkkk. Amaaaan düşünmycem artık bişey yaparsa da kendi kaybeder dimi. İyiki varsınız kızlar ya

Sağ olsun burnumdan getirdi bile gıcıkkkkkk. Amaaaan düşünmycem artık bişey yaparsa da kendi kaybeder dimi. İyiki varsınız kızlar ya

Yapsın bakalım peki lunna bunun acısını almaz mı alıııııııır :)
Bence vakit varken yola gelse iyi eder :)

Hadi güzel seylerden konuşalım annen mi hazırlıcak ikramları ?

Sende iyi ki varsın kuzum :)

Evet tatlım annem herşeyi hazırladı bile ben eve gidince bi börek yapıcam tamaaaaaam herşey bitmiş olacak. Senin nişanlın buraya gelmemişmiydi? Bugün duvar kağıdıyla ilgili bişeyler yazmışsın ben geldi diye biliyodum:44:

Oh annenin ellerine sağlık kuzum :)

Geldi döndü bebeğim
Evimiz cıktı işte Temmuz bası anahtarımızı teslim alıcaz :)

Duvar kağıdı baktık ama ben karar veremedim be yazık ki :)

bende geldimmmmm
ama siz gitmissinizz
ayy depresyona girdim girecem kizlarr
hic birseyden tat alamaz oldum su son bir kac gunde
benimki zaten isleri yogun onunlada ask yumagi olamadik hic isveli cilveli konusmuyoruz
uyuyup kaliyor aricak simdi birazdan konuscaz istee

guunayyydiiinnnnnn :97:
kizlarrr beraat kandilimiz mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin insAllah
benide duaniza ekleyin olur mu sinavda sansim olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…