Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bende çıkıyorum kuzumm sabah 8 de gelirim artıkk
görüşürüz canımm öpüyorum senii

önce sen gelin olcaksın ya bana tecrübelerini aktarırsın artık
Senin düğün 15 inde dimi kuzum ben o gün balayından dönüyorum ama ertesi gün yola çıkıcam yani sana anlatmaya kalmadan kendin öğrenirsin gercekleri

hemde en guzel en cıcı gelın olcan sen kzuummm
Canımmm
Bir türlü denk gelemedik seninle ya
Sağol bebeğlm inşallah
evet canım ısyerınde olcak bakalım heyecan tavanda

gunaydinnn kizlaarrr
yarin sinavim var canlarr cok dua edin bana olur muu

zelemm sinavin varmis canim bugunn
insallah guzel gecer tatlimmm

hadi kizlarr gorusmek uzeree beni unutmayinn

gunaydinnn kizlaarrr
yarin sinavim var canlarr cok dua edin bana olur muu

zelemm sinavin varmis canim bugunn
insallah guzel gecer tatlimmm

hadi kizlarr gorusmek uzeree beni unutmayinn

günaydın canımm
allah yardımcın olsun inşallah güzel geçer sınavınn

Çooooooooooook güzel geçti Annemler resmen çok iyi anlaştı ya resmen kanka oldular Bütün gece muhabbet sohbet gırgır şamata geçti. Çok şükür bunuda atlattık ya

oohh ohh iyi iyii allah muhabbetlerini arttısınn çok sevindim canımm inşallah hep böle giderr kv sana karşı tavırları nasıldııı

Kv zaten bana hep çok iyi davranıyo o akşamda öyleydi cnm hiç bi farklılık yoktu hep böyle sürsün yaa

aminn canımm inşallahhh ayy ne güzell yaaa darısı bizeee bizim anneler birbirini tanıyor ama hiç daha bir araya gelmediler biz görüşmeye başladıktan sonraa inşallah iyi anlaşırlar yaa

aminn canımm inşallahhh ayy ne güzell yaaa darısı bizeee bizim anneler birbirini tanıyor ama hiç daha bir araya gelmediler biz görüşmeye başladıktan sonraa inşallah iyi anlaşırlar yaa

Karşılıklı iyi niyet olduktan sonra anlaşılamayacak bişey yokmuş cnm sonuçta iki aile de çocuklarının mutluluğunu istiyo hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…