- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.561
piskom allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah iyi geçer sınavın kuzum aklımdasın unutmam ki seni bengunaydinnn kizlaarrr
yarin sinavim var canlarr cok dua edin bana olur muu
zelemm sinavin varmis canim bugunn
insallah guzel gecer tatlimmm
hadi kizlarr gorusmek uzeree beni unutmayinn
günaydın evliliğe benden bi hafta önce adım atıcak hatunGünaydın kızlar :)!
günaydın lunnammmmm çok mutlu oldum her şeyin yolunda gitmesine canım benimGünaaaaaaaaaaaaydın canlarım
günaydın lunnammmmm çok mutlu oldum her şeyin yolunda gitmesine canım benimsevgilinle de düzeldiniz dimi tatlım
eylul sana da günaydın annem
günaydın lunnammmmm çok mutlu oldum her şeyin yolunda gitmesine canım benimsevgilinle de düzeldiniz dimi tatlım
iyi bi gün olacak diye umuyorum canım sabah ilkokul arkadaşımı gördüm, işe gelirken ne çok değişmişizheee evett lunnaaa aranız düzeldi dimiii
günaydınn kuzumm napıyorsunn
Dün gece çok şükür sevgilimle de düzeldik tatlım çok saçma sapan bi kavgaydı zaten ama sinir etmişti beniSende ne var ne yok güzelim
iyi çok şükür düzelmişsiniz canım kıyafet mevzularını biz de çok tartışma konusu yapıyoruz maalesefmobilyayı seçmeye gidiceğimde ne giyicem diye şimdiden tartışmaya başladık babam olcak yanımda istanbula giderken uzun hırka giy diyo sadece onun ailesini düşünemem ki evlenince zaten değişicek giyim tarzım sinir işte dedim ki tshirt giymem gömlek giyerim kollarını katlarım hık mık yaptı ama kabul eder gibi oldu bakalım
öyle valla canımm herkes değişiyor tabii üstünden yıllar geçtii bende öyle umuyorum canım bakalımmiyi bi gün olacak diye umuyorum canım sabah ilkokul arkadaşımı gördüm, işe gelirken ne çok değişmişiz
iyi çok şükür düzelmişsiniz canım kıyafet mevzularını biz de çok tartışma konusu yapıyoruz maalesefmobilyayı seçmeye gidiceğimde ne giyicem diye şimdiden tartışmaya başladık babam olcak yanımda istanbula giderken uzun hırka giy diyo sadece onun ailesini düşünemem ki evlenince zaten değişicek giyim tarzım sinir işte dedim ki tshirt giymem gömlek giyerim kollarını katlarım hık mık yaptı ama kabul eder gibi oldu bakalım
ayy herkeste var bu kıyafet konusu demek kiibende tesettürlü olmama rağmen tartışma çıkıyor kızlar ya ben ne yapayımmm düşünün artıkk
Yok artık sana da mı laf söylüyor. Bu erkekler de laf söyleme kızma olsunda ne olursa olsun durumu var bence
Bizde sadece kıyafet kavga sebebi olsa tmm ama biz herşeyden kavga çıkarma potansiyeline sahibiz tatlımBende uzun gömlek giyiyorum kolları dirseklerime kadar oluyo. Ama hepsinin yakası açık o yüzden içime tshirt giyiyorum bu sıcaklarda resmen bayılıyorum ya. Sen sıcaklamamak için nasıl bi çözüm buluyosun tatlım
canım ya bunların ikisi vallahi aynı model, kafaları aynıgömleğin içine ekstra bi de tshirt giyemiyorum canım bunalıyorum valla çok felaket sıcak buralar aldığım atletler zaten tshirt gibi gerdanımı kapatıyo komple. bol salaş tshirtler aldım dirseklere kadar geliyo kolları. benimki pantolon da giymemi istemiyo ama o kadar uzun boylu değil dedim evlenelim ondan sonra konuşuruz dedim.
sinirim tepemde tartıştık buradaki salaklarla
Çooooooooooook güzel geçtiAnnemler resmen çok iyi anlaştı ya resmen kanka oldular Bütün gece muhabbet sohbet gırgır şamata geçti. Çok şükür bunuda atlattık ya
Ayyyy delirtecek bu adamlar bizievett canımm yazın oluyor bazen böyle tartışmalar o da yok şalın açılıyo rüzgardan boğazım gözüküyomuş , yok içinden kollarım gözüküyo falan işte canımm aynen öyleerüzgar esmesi bile benim suçumm dikkat etmiyomuşumm
Ne oldu yavrum kimle niye tartıştınız:26:canım ya bunların ikisi vallahi aynı model, kafaları aynıgömleğin içine ekstra bi de tshirt giyemiyorum canım bunalıyorum valla çok felaket sıcak buralar aldığım atletler zaten tshirt gibi gerdanımı kapatıyo komple. bol salaş tshirtler aldım dirseklere kadar geliyo kolları. benimki pantolon da giymemi istemiyo ama o kadar uzun boylu değil dedim evlenelim ondan sonra konuşuruz dedim.
sinirim tepemde tartıştık buradaki salaklarla
Kuzummm ay cok merak etmiştim ya cok sevindim kiiii :)
Peki neler konuşuldu ilişkinize dair bişey konuşuldu mu :)
Birde enişteyle aranız nasıl ?
Evet o zmn ayrıntılara geçeyimGünaydııııııııııııııın
Lunna yivrum, okudum, güzel geçmesine çok sevindim, ama kısacık anlatmışsın
şunu giydim, şöyle yaptım, şunu konuştuk dememişsinnn
Diğer hatunlar
Günaydııııııııııııııın
Diğer hatunlar
Ayyyy delirtecek bu adamlar bizi
Ne oldu yavrum kimle niye tartıştınız:26:
Evet o zmn ayrıntılara geçeyimEnişteyle aram düzeldi. Kv ile görümce geldi damat beyle aramız bozuk diye arabadan bile inmedi gıcık Neyse pasta almışlar bi de kv su böreği yapmış. Geldiler önden kahve yaptım sonra çay pasta börek fln. Yaptıklarımızın hepsini yiyemediler Biz ara ara görümceyle mutfağa kaçtık annelerimizi yalnız bıraktık. Ama muhabbetin sonu gelmedi maşallah Bende çok rahattım baştan biraz heyecanlandım ama olsun o kadar. İleri dönük bişey konuşulmadı henüz. Fotoğraf çekildik ekleyeyim de görün
sorma valla deli olmamak elde değilllAyyyy delirtecek bu adamlar bizi
Evet o zmn ayrıntılara geçeyimEnişteyle aram düzeldi. Kv ile görümce geldi damat beyle aramız bozuk diye arabadan bile inmedi gıcık Neyse pasta almışlar bi de kv su böreği yapmış. Geldiler önden kahve yaptım sonra çay pasta börek fln. Yaptıklarımızın hepsini yiyemediler Biz ara ara görümceyle mutfağa kaçtık annelerimizi yalnız bıraktık. Ama muhabbetin sonu gelmedi maşallah Bende çok rahattım baştan biraz heyecanlandım ama olsun o kadar. İleri dönük bişey konuşulmadı henüz. Fotoğraf çekildik ekleyeyim de görün
hepsi böyle bunların canımm ben artık takmıyorum tamam canım dikkat ederim deyip hoop konuyu değiştiriyorum
aa ne oldu canım hayırdır :44:
Günaydııııııııııııııın
Diğer hatunlar
sorma valla deli olmamak elde değilll
aa hadi hemen ekle de bakalım resimleree
maşallah canımm ne güzelde geçmişşgörümcen kaç yaşında , bir dahaki gelişinde ilerisini konuşurlar artıkk , olsunn en güzel heyecanlar bunlarr
arabadan inmedi demekk bak sen şunlara yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?