Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

barışmalar güzel oluyor ama hımm ne güzell canımm yaşlarınızda yakınmış zatenn
Barışmalar güzelde biz kavgaları biraz abartıyoruz çok yıpratıyoruz birbirimizi
aminn canımm inşallahh pek bir heves ettim bak şimdi bizim anneleri de mi buluştursamm
Valla tatlım evlilik için tarih fln kesinleşmedikten sonra tanıştırmakla pek bişey olmuyo
kuzu annen hangisi demesen bile ben anlardım valla çok benziyosun annene :107: maşallah çok yakışıyosunuz canım sevgilinle allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Evet güzelim annemle resmem kopyayız Aminnnn cnm hepimizin inş

heyecan ve mutluluktan kısacık anlatmış ne yapsınn
uff çok sıcakk kızlarrr :82:
olsun o kadar da dimi

napysun yavrum. ne var ne yok?

Kızlar albüm yaptım başı açık olan benim annem diğeri kv. Eylül ile Muky için eski fotoları da koydum

Fıstığım, Allah nazarlardan saklsın, bayılıyorum sana.
annenin de maaşallahı var
hep böyle bi tablo görmek isteriz.

Barışmalar güzelde biz kavgaları biraz abartıyoruz çok yıpratıyoruz birbirimizi
bizimde öyle canım benimki kavgalarda çok abartır kırar yanii
Valla tatlım evlilik için tarih fln kesinleşmedikten sonra tanıştırmakla pek bişey olmuyo

öyle evett bizim daha o kadar çok var kii ayyy

Evet güzelim annemle resmem kopyayız Aminnnn cnm hepimizin inş

evett evett maşallahınız varr

hımm hadsiz işte canımm sıkma canını boşverrr değmez bilee kendilerini bir şey sanar bazı insanlar amaa cevabını vermişsinn zatenn iyi demişsin vallaa
temizliğin bitti mi bari canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
bizimde öyle canım benimki kavgalarda çok abartır kırar yanii

öyle evett bizim daha o kadar çok var kii ayyy

evett evett maşallahınız varr

Benim kırması ayrı dert hiç yoktan kavga çıkarıyoruz. İkimizde aşırı derecede kıskancız başlıca sebep zaten o oluyo. Bi de kızlar şu son 1-1.5 aydır kavgalarda hep kendini haklı görüyo ben nerdeyse konuşamıyorum bile. Söylediğim herşeyi ters anlayıp başka yere çekiyo( o da benim aynı şeyi yaptığımı düşünüyo) Haksız olduğuna onu ikna edemiyorum. Napıcam ben

Sağ ol bitanem benim İnş böyle tablo görücez inşallaaaaah. Sen nasılsın kuzum ne var ne yok

Yaniii napıyım kuzum çalışıyorum öyle biraz acıktımm amaa sen napıyosunn

Allaha şükür bende çok iyiym kızlar.
Ama şu internetim habire gidip geliyo!
demin 1 paragraf yazmıştım net gittin, nasıl sinir olduuummm :95:

ufff kışkançlık bizde de var canımm yaa , benimki de yoktan yere tartışma çıkartırr hımmm valla bilemiyorum canım benmki de hep kendini haklıymış gibi görür niye böyleler anlamak güç gerçekten son zamanlarda çok mu streslisiniz gerginsiniz artık bir zaman sonra iki tarafında alttan alma potansiyeli düşüyo

Bence bende sorun yok bütün suç sert erkek sevgilimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…