- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.581
lunnaa maşallah canımm pek güzelsinn
hangi kv hangisi annen amaa
Kuzum yazdım ama atlamışsın başı açık olan benim annem
hee tamam canımm gördüm şimdii maşallah allah bozmasınnçok yakışıyorsunuz
Evet inmedi gıcık bende hiç yüzüne bakmadımAma dün gece baarıştık GÖrümce 20 yaşında tatlım çok iyi anlaşıyoruz
Sağ ol cnm benim aminn hiç birimizinki bozulmaz huzura ereriz inş
Kızlar albüm yaptım başı açık olan benim annem diğeri kv. Eylül ile Muky için eski fotoları da koydum
Barışmalar güzelde biz kavgaları biraz abartıyoruz çok yıpratıyoruz birbirimizibarışmalar güzel oluyor amahımm ne güzell canımm yaşlarınızda yakınmış zatenn
Valla tatlım evlilik için tarih fln kesinleşmedikten sonra tanıştırmakla pek bişey olmuyoaminn canımm inşallahhpek bir heves ettim bak şimdi bizim anneleri de mi buluştursamm
kuzu annen hangisi demesen bile ben anlardım valla çok benziyosun annene :107: maşallah çok yakışıyosunuz canım sevgilinle allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
olsun o kadar da dimiheyecan ve mutluluktan kısacık anlatmış ne yapsınn
uff çok sıcakk kızlarrr :82:
Kızlar albüm yaptım başı açık olan benim annem diğeri kv. Eylül ile Muky için eski fotoları da koydum
bizimde öyle canım benimki kavgalarda çok abartır kırar yaniiBarışmalar güzelde biz kavgaları biraz abartıyoruz çok yıpratıyoruz birbirimizi
Valla tatlım evlilik için tarih fln kesinleşmedikten sonra tanıştırmakla pek bişey olmuyo
Evet güzelim annemle resmem kopyayızAminnnn cnm hepimizin inş
olsun o kadar da dimi
napysun yavrum. ne var ne yok?
Fıstığım, Allah nazarlardan saklsın, bayılıyorum sana.
annenin de maaşallahı var
hep böyle bi tablo görmek isteriz.
olsun o kadar da dimi
napysun yavrum. ne var ne yok?
günaydın nazarımm
geç kaldım bugün biraz işe patronda şansa gelmniş benden önce. şu sigorta işlerine bakan geldi yanıma bordroyu imzalatıyo bana imzalarken patrondan mesaj var dedi hayırdır ne mesajı dedim haberim yok içerde olduğundan. niye böyle geç geliyo falan dedi. adım gibi eminim bu bi tarafından uydurdu gözü yemiyo direkt kendi düşüncesini söyleyemiyor. dedim ki gelsin bana söylesin bi kere hergün bu saatte gelmiyorum.(ki gerçekten işe dahi gelemeyecektim bugün yataktan kalkamadım felç geçirmiş gibiydim dün sabah 8 den akşam 9 a kadar bitmedi evin temizliği ki c.tesi iki odayı temizlemiştim düşünün ne kadar kötü haldeydi ev). ayrıca dedim imam osurursa cemaat s.çar biliyosun dedim. sen de 10,30 a kadar gelmiyosun erken gel ben de erken geliyim. kıyas yaptığın şeye bi bak dedi. ne varmış kıyasım da sen de benim gibi maaşlı elemansın yok diyosan ki ben ortağım hissedarım o zaman söyle bilelim. defoldu gitti oturdu yerine. şimdi içeri geçicem patronun yanına inşallah bi laf der de işten ayrılıyorum derim alırım çantamı çıkarım. çekemem kimsenin kahrını
bizimde öyle canım benimki kavgalarda çok abartır kırar yanii
öyle evett bizim daha o kadar çok var kii ayyy
evett evett maşallahınız varr
Sağ ol bitanem benimİnş böyle tablo görücez inşallaaaaah. Sen nasılsın kuzum ne var ne yok
Yaniiinapıyım kuzum çalışıyorum öyle biraz acıktımm amaa sen napıyosunn
Benim kırması ayrı dert hiç yoktan kavga çıkarıyoruz. İkimizde aşırı derecede kıskancız başlıca sebep zaten o oluyo. Bi de kızlar şu son 1-1.5 aydır kavgalarda hep kendini haklı görüyo ben nerdeyse konuşamıyorum bile. Söylediğim herşeyi ters anlayıp başka yere çekiyo( o da benim aynı şeyi yaptığımı düşünüyo) Haksız olduğuna onu ikna edemiyorum. Napıcam ben
Allaha şükür bende çok iyiym kızlar.
Ama şu internetim habire gidip geliyo!
demin 1 paragraf yazmıştım net gittin, nasıl sinir olduuummm :95:
ufff kışkançlık bizde de var canımm yaa , benimki de yoktan yere tartışma çıkartırrhımmm valla bilemiyorum canım benmki de hep kendini haklıymış gibi görür niye böyleler anlamak güç gerçekten son zamanlarda çok mu streslisiniz gerginsiniz artık bir zaman sonra iki tarafında alttan alma potansiyeli düşüyo
Allaha şükür bende çok iyiym kızlar.
Ama şu internetim habire gidip geliyo!
demin 1 paragraf yazmıştım net gittin, nasıl sinir olduuummm :95:
Bence bende sorun yok bütün suç sert erkek sevgilimde
bence dee bende de sorun yok hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?