- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.881
Aman sen ne bakıyosun o akrabana boşver densizlik etmiş fıstık gibisin senSen benim dediğim ürünü aldın mı mekik fln nasıl gidiyor
uff kızlarrr dün bir akrabamı gördüm uzun zamandır görmüyordum , çok kilo almışsın dikkat et spora git falan dedi ayy bir moralim bozuldu anlatamam :2::2: kendimi obez gibi hissettim alt tarafı 3 kilo falan almıştım işe başladığımdan berii , üst tarafımından kilo aldığım içinn kilolu gözüküyorumm uff
Kızlar selam :)
Lunna kuzum nesli de seni özlemiş cok selamı var :)
kız dedim sana o gün başla diye ben valla 1 haftadır çok dikkat ediyorum yediklerime ve bi hafiflik toparlanma seziyorum kendimde daha tartılmadım yarın sabah tartılıcam bakalım inş 5 leri görücem hissediyorumbi tek dün akşam bi tane çikolata yedim ondanda bi şey olmaz çünkü 1 haftadır yemiyodum zaten. yürüyüşü aksatmıyorum bu arada
Eskiden bi ara bende kemer kullandım ama hiç faydası yokmuş gibi geliyoduayy sağoll kuzum senin kadar olmasa da iştee
yok daha almadım canım internetten almak istemedim aktardan falan alacağım, mekik ara ara çekiyorum , kemeri takıyorum falan ama aynı gibi bu göbek kalmış bende gitmezz :2::2:
kuzummmmmmmmmmmmm ben geldim kiiii bugün
kızz bende yediklerime çok dikkat ediyorum zatenn yürüyüşüm az da olsa biraz var işte , göbeğimin gitmesi için egzersiz şartt ama eve gidince de ya birileri oluyo ya başka bir şey iştee pufff :18::18:
İyiyim güzelim sen napıyosun :)selamm canımm napıyosunn
Ell salla ell salla kol salla kol salla :)Burda güzelim burda bak aşağıda el salla
Sen unutulur musun hiç cnm?
UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN
TAHT KURMUSSUN KALBİME EN GÜZEL YERINDESIN
Aaa canımın içi gelmiş kiiii :)kuzummmmmmmmmmmmm ben geldim kiiii bugün
selam beybilerrr
Eskiden bi ara bende kemer kullandım ama hiç faydası yokmuş gibi geliyoduSen faydasını görüyomusun cnm
Tatlım mail attım gördün mü
Aaa canımın içi gelmiş kiiii :)
Hoşgeldinn huydaşım :)
hoşbulduk canım huydaşım benimmm :):):)
Biz dün tartıştık vatsapa girmiyorum haberin ola :)
tamam bebeğim
ama yine ne olduki yaaa dün mutfak dolabı seçiyordunuz ne güzel :)
Oh rahatsız anneye selam afiyet olsun kuzum :)yemeğe çıkıyorum ben kızlar müdürüm yok bugün biraccık erken kaçayım kii
öptümmmm
istediğim gelinliği bulamıcam galibabiraz netten baktım iyi diye bildiğim moda evlerine cık yani bunlardan hiçbiri değil benim gelinliğim elimi çabuk tutup diktirmem gerek galiba
İşte seçemedik sorun orda :)
Oh rahatsız anneye selam afiyet olsun kuzum :)
Kuzum asma yüzünü sakın nasıl bişey istiyorsun kafanda ne var tam olarak ?
bilmem ki takınca biraz etkisi oluyo sankiiEskiden bi ara bende kemer kullandım ama hiç faydası yokmuş gibi geliyoduSen faydasını görüyomusun cnm
hımmm yapıcam canımm evett zaten biraz gittiğini görsem daha da bir heveslenirimmuyumadan önce odanda biraz yap canım dediğim o makas hareketini yap cidden kaskatı kesiliyo karnım o hareketi yaparken
canımm fatih te çok güzel gelinlikler var oraya gittin mi hiççistediğim gelinliği bulamıcam galibabiraz netten baktım iyi diye bildiğim moda evlerine cık yani bunlardan hiçbiri değil benim gelinliğim elimi çabuk tutup diktirmem gerek galiba
ben geldiiiiiimmmm
napiyorr kk nin en guzel en ozel gelinleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?