Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Aman sen ne bakıyosun o akrabana boşver densizlik etmiş fıstık gibisin sen Sen benim dediğim ürünü aldın mı mekik fln nasıl gidiyor

ayy sağoll kuzum senin kadar olmasa da iştee
yok daha almadım canım internetten almak istemedim aktardan falan alacağım, mekik ara ara çekiyorum , kemeri takıyorum falan ama aynı gibi bu göbek kalmış bende gitmezz :2::2:

kız dedim sana o gün başla diye ben valla 1 haftadır çok dikkat ediyorum yediklerime ve bi hafiflik toparlanma seziyorum kendimde daha tartılmadım yarın sabah tartılıcam bakalım inş 5 leri görücem hissediyorum bi tek dün akşam bi tane çikolata yedim ondanda bi şey olmaz çünkü 1 haftadır yemiyodum zaten. yürüyüşü aksatmıyorum bu arada

kızz bende yediklerime çok dikkat ediyorum zatenn yürüyüşüm az da olsa biraz var işte , göbeğimin gitmesi için egzersiz şartt ama eve gidince de ya birileri oluyo ya başka bir şey iştee pufff :18::18:

Eskiden bi ara bende kemer kullandım ama hiç faydası yokmuş gibi geliyodu Sen faydasını görüyomusun cnm
kuzummmmmmmmmmmmm ben geldim kiiii bugün

Tatlım mail attım gördün mü

kızz bende yediklerime çok dikkat ediyorum zatenn yürüyüşüm az da olsa biraz var işte , göbeğimin gitmesi için egzersiz şartt ama eve gidince de ya birileri oluyo ya başka bir şey iştee pufff :18::18:

uyumadan önce odanda biraz yap canım dediğim o makas hareketini yap cidden kaskatı kesiliyo karnım o hareketi yaparken

selamm canımm napıyosunn
İyiyim güzelim sen napıyosun :)
Burda güzelim burda bak aşağıda el salla

Sen unutulur musun hiç cnm?

UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN
TAHT KURMUSSUN KALBİME EN GÜZEL YERINDESIN
Ell salla ell salla kol salla kol salla :)

Suan bana seranat yapılıyor dikkat ediniz:)
kuzummmmmmmmmmmmm ben geldim kiiii bugün
Aaa canımın içi gelmiş kiiii :)
Hoşgeldinn huydaşım :)
selam beybilerrr

Selam kuzum hoşgeldin :)

Eskiden bi ara bende kemer kullandım ama hiç faydası yokmuş gibi geliyodu Sen faydasını görüyomusun cnm

Tatlım mail attım gördün mü

evet şimdi baktım canım elbiseni çok beğendim istediğin gibi şık sade birşey bulmuşsun kollarıda yaptıktan sonra biraz daha ağır güzel durur . çok güzel ol emi
birde sen saçınımı boyadın o renk değildi sanki senin saçın daha önce ?

istediğim gelinliği bulamıcam galiba biraz netten baktım iyi diye bildiğim moda evlerine cık yani bunlardan hiçbiri değil benim gelinliğim elimi çabuk tutup diktirmem gerek galiba

tamam bebeğim
ama yine ne olduki yaaa dün mutfak dolabı seçiyordunuz ne güzel :)

İşte seçemedik sorun orda :)

yemeğe çıkıyorum ben kızlar müdürüm yok bugün biraccık erken kaçayım kii
öptümmmm
Oh rahatsız anneye selam afiyet olsun kuzum :)
istediğim gelinliği bulamıcam galiba biraz netten baktım iyi diye bildiğim moda evlerine cık yani bunlardan hiçbiri değil benim gelinliğim elimi çabuk tutup diktirmem gerek galiba

Kuzum asma yüzünü sakın nasıl bişey istiyorsun kafanda ne var tam olarak ?

İşte seçemedik sorun orda :)

Oh rahatsız anneye selam afiyet olsun kuzum :)

Kuzum asma yüzünü sakın nasıl bişey istiyorsun kafanda ne var tam olarak ?

çok kabarık bi şey istemiyorum ya da böyle kat kat fırfırlı gibi bi model hiç istemiyorum. üst kısmı çok açık olmamalı gerdanım sırtım kapanmalı zarif şık bi kumaşı olmalı basit görünümlü olamalı duvak uzun olsun mesela(bunu halletmek kolay) diktirmeliyim canım gelinliği, çünkü ya tam tesettür gelinlikleri var ya da tam açık ortasını bulamadım hiç ya da bi model beğensem üst kısmında oynama yapabilmeliyim

bilmem ki takınca biraz etkisi oluyo sankii

uyumadan önce odanda biraz yap canım dediğim o makas hareketini yap cidden kaskatı kesiliyo karnım o hareketi yaparken
hımmm yapıcam canımm evett zaten biraz gittiğini görsem daha da bir heveslenirimm

canımm fatih te çok güzel gelinlikler var oraya gittin mi hiçç

ben geldiiiiiimmmm
napiyorr kk nin en guzel en ozel gelinleriiiii

bende geldimmmm
iyiyiz canım çalışıyoruz öylee sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…