- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.921
muhtemelen sen koymuşsundur ama unutmuşsundur canımm
bende uzun saçı çok severim dalgalı benimde kaç senedir uzatıyorum şükğr belimi geçmeye başladı ancaa, düğünüme kadar uzatkamk istiyorum ama bazen de çok sıkıylıroum değişiklik olsun istiyorum ama kıyamıyorum saçlarıma o kadar bekledim uzamasınıı
sen kaç yaşındaydın canım sevgilinle ne kadardır görüşüyodunuzz :44:
yavrum ben o saçı kesmeye kıyamazdım aslında:26: hani değişiklik istiyosun farkındayım
ama o saç kolay yetişmiyo maşallahboyunu çok kısaltmadan oynama yapablirsin aslında
ya da rengiyle oynuyo musun hiç? o tarz bi değişikliğe gidebilirsinayyy benim 3 tane beyazım olmuş
çok üzüldüm görünce ama demek ki olgunlaşıyorum diye polyannacılık yaptım
sen yine iyisin kuzum şifreyi kırdırabilirsin yaa ben ya ben napım
bi ara telden çıkarmıştım h.kartını geri taktım kart biçimlendirilsin mi diyo biçimlendirsem ne var ne yok silinicek. çıkardım pc de denedim bu sefer kartı görmüyo pc 5 senelik o kadar birikim fotoğraf video ses kaydı hepsi yok olup gittiallahtan bi kısmı nişanlımda var ama ben de daha çok vardı son zamanki yıllardan falan hepsi gitti
bende bi denemiştim kestane tonlarıı ama tutmadııı
uff içim sıkılıyo patlıycak gibiyimm sabahtan beri sevgilimden haber alamıyorum bu arada kızlarrr
canim kasimda 22 olcam sevgilimle kasimda 3 yili bitirmis olcaz
ben bulgaristandayim kendisi turkiyenin en dogusunda haliyle gorusmek biraz zor oluyor
simdiye kadar bir kere mardinde bulustuk 3 kezde istanbulda bulustuk
yazin pek sorun olmuyor tatile gidiyorum diyip oyle bahane uyduruyor ailesine
ama kisin ortasinda biraz yemiyor yaniio yuzden genelde yazin bulusuyoruz
sadece mardindeki ilk bulusmamiz subattaydi
en sonda simdi 2 haziranda bulustuk bakalimm nasipp eylul gibi tekrar istanbula bir gelisi var
eylul icin plan yapiyoruz ama kismet
tatlimm benimki boyatmama izin vermiyor
boyatcanda kime imaj yapcan diyor sanki yanindayim diyor
e haklida tabi kendince ama kadinlarda sever saciyla basiyla oynamayi degisiklik yapmayi ama iste..
kestirmek icinde izin kopartabildim sanirim cunku o da sacimin dokulmesinden sikayetci
dusunce deli gibi birileri gormesin ellemesin diye surekli arkamdan gezip topluyor
birde benim sacim katli yani bir kisa katim var omuzlarimdan 4-5 parmak asaga dusuyor
birde uzun katim var o da iste sacimin tam uzunlugu
degisiklik olsun canimm yaa bosver dugunume kadar 3 yil var daha uzar yani
olmadi citcitli saclar ekliyolar artik
benim elticigimin sacida kisaydi dugunde kivirmislardi citcitlarla sac eklemislerdi
soyle birsey farkettim kendimde zaten
her zaman uzasin diye caba gosteriyorum okadar bekliyorum
tamda uzun oldugu zaman okadar yil bekledigim zamann
pofff kac yildir uzun saclayim hevesimi alip kisaltcam diyorum hemen
dengesiz insan bir baska oluyor
boyayı benimki de istemiyo canım evlenince kapanıcaksan boya diyo ister kızıl yap ister mor yap ama açıkken saçın doğal renginde kalsın diyo sarıdan çok kızıl dikkat çekermiş
kestir o zaman kuzum hem dediğin gibi 3 yıla bi o kadar daha uzar saçların hem şimdi dökülüyomuş sağlıklı uzar. benim de bu ara dökülmem başladı mevsimsel demek için biraz geç gibi ama bilmiyorum geçtiğimiz günler çok sıkıntılıydı benim için belki onun stresinden saçlarım dökülmeye başladı tekrar bilmiyorum ama mümkünse düğüne kadar toparlansın
ben mayıs ayının başlında şöyle bi 5 cm kadar kestirdim saçlarımı güzelce uzasın diye düğüne kadar ama düğüne anca 5 cm uzar aynı kapıya çıkıcak
Oh oh kk nın bütün fıstıkları burdaymış bende yemeğimi yedim geldim
canim kasimda 22 olcam sevgilimle kasimda 3 yili bitirmis olcaz
ben bulgaristandayim kendisi turkiyenin en dogusunda haliyle gorusmek biraz zor oluyor
simdiye kadar bir kere mardinde bulustuk 3 kezde istanbulda bulustuk
yazin pek sorun olmuyor tatile gidiyorum diyip oyle bahane uyduruyor ailesine
ama kisin ortasinda biraz yemiyor yaniio yuzden genelde yazin bulusuyoruz
sadece mardindeki ilk bulusmamiz subattaydi
en sonda simdi 2 haziranda bulustuk bakalimm nasipp eylul gibi tekrar istanbula bir gelisi var
eylul icin plan yapiyoruz ama kismet
aferin anlayışlı çocukmuş senin stresli zamanlarında idare etmesini biliyoenişteye söyle böyle devam ederse artı hanesine puanları birikiyo seni vericez bu gidişle ona
tatlım çok haklısın hem işini yaparsın hem evinle eşinle çocuğunla rahat rahat ilgilenirsin. evlendikten sonra nöbet falan zor olur çünkü hele bi de çocuk oldu mu daha zor bence de bunu düşün. göz ameliyatların olur ama en azından diğer dallar gibi hastayı kaybetme riskin yok. bence doktorluk çok zor bi meslek insan canını size emanet ediyo hasta ameliyat masasında kalınca çıkıp bunu ailesine söylemek ne kadar zordur kim bilir
oyy yavrum çok isterim süper olur harika olur keşke denk gelse karşılıklı iki oynardık bi de senle
Niye haber alamıyosun tatlım kavgalımıydınız telefonunu mu açmıyo ay ben olsam meraktan ölürdümbende bi denemiştim kestane tonlarıı ama tutmadııı
uff içim sıkılıyo patlıycak gibiyimm sabahtan beri sevgilimden haber alamıyorum bu arada kızlarrr
Cnm benim teşekkürlerkk nın bi tatlısı da sensin lunnam afiyet olsun
kızlaaarrr bakın hele ne düşündüm biliyor musunuz ?:44:
bu yıl bizim başlığımızın yılı olcak yaa hepimiz musmutlu olacağııızzzz
beniiii , pembişiiii ve mukmukuuuu gelin edicezzz :123::123:
morinciiii ve lunna yıııı nişanlıcazzz
böyle kına gecelerindeeenn
düğünlerden :123::123:
ve nişanlardan fotolarımızı paylaşıcazzz :118::118:
diğer arkadaşların ilişkileri sağlamlaşıcaaakk
boncuğumun askeri geliceeeek
piskko okulunu bitiriceeek
ve biz bu yılı hiiiiç unutmıcazzz
seneye de evli olanların ne yemek yapsam derdine derman olucazzz
özel sorulara cevap vericezzz
nişanlılara gelinlik seçicezzz ,davetiye secicezz :123::123:
ilişkisi ilerlemiş olanlara nişan kıyafeti ,nişan tepsisi seçicezz
umarım bunların hepsi gercek olur ve biz hepimiz hakettiğimizzz mutluluğu yaşarızzz
umarım unuttuğum kimse olmamıştır :26:
Kırmızı gelinim ne güzel yazmışsın vallahi okurken yüzümde güller açtı. İnş herşey planladığımız gibi hayallerimizden daha da güzel geçer
hoşgeldinn tatlımm afiyet olsun
boyayı benimki de istemiyo canım evlenince kapanıcaksan boya diyo ister kızıl yap ister mor yap ama açıkken saçın doğal renginde kalsın diyo sarıdan çok kızıl dikkat çekermiş
kestir o zaman kuzum hem dediğin gibi 3 yıla bi o kadar daha uzar saçların hem şimdi dökülüyomuş sağlıklı uzar. benim de bu ara dökülmem başladı mevsimsel demek için biraz geç gibi ama bilmiyorum geçtiğimiz günler çok sıkıntılıydı benim için belki onun stresinden saçlarım dökülmeye başladı tekrar bilmiyorum ama mümkünse düğüne kadar toparlansın
ben mayıs ayının başlında şöyle bi 5 cm kadar kestirdim saçlarımı güzelce uzasın diye düğüne kadar ama düğüne anca 5 cm uzar aynı kapıya çıkıcak
hehe
yanii canimm fazla uzamaz zaten sunun surasinda ne kaldii kiii
benimde sacim cok yavas uzuyor valla
ayy canimm kafaya koydum bir kere
oyle kurdum kendimi sevgilimde alisti bu fikre kestirim gitsin nolcak yine uzar
hımmm seninde zormuş baya canımm allah yardımcımız olsun
bende 22 yaşındayım sevgilim denizcilik okuduğuiçin okulu bitsin de staja gitsin diye bekliyoruz, okulu önümüzdeki yaza bitecek nişan yapıcaz inşallah
bizde çok sık görüşemiyoruz okul zamanı ama şimdi yaz olduğu için kışa göre daha sık buluşuyoruz ben çalışıyorum canım istanbuldayım,
sen kaçıncı sınıftasın , sizin de daha çok var gibi ciddi adımlar içinn :123:
kızlaaarrr bakın hele ne düşündüm biliyor musunuz ?:44:
bu yıl bizim başlığımızın yılı olcak yaa hepimiz musmutlu olacağııızzzz
beniiii , pembişiiii ve mukmukuuuu gelin edicezzz :123::123:
morinciiii ve lunna yıııı nişanlıcazzz
böyle kına gecelerindeeenn
düğünlerden :123::123:
ve nişanlardan fotolarımızı paylaşıcazzz :118::118:
diğer arkadaşların ilişkileri sağlamlaşıcaaakk
boncuğumun askeri geliceeeek
piskko okulunu bitiriceeek
ve biz bu yılı hiiiiç unutmıcazzz
seneye de evli olanların ne yemek yapsam derdine derman olucazzz
özel sorulara cevap vericezzz
nişanlılara gelinlik seçicezzz ,davetiye secicezz :123::123:
ilişkisi ilerlemiş olanlara nişan kıyafeti ,nişan tepsisi seçicezz
umarım bunların hepsi gercek olur ve biz hepimiz hakettiğimizzz mutluluğu yaşarızzz
umarım unuttuğum kimse olmamıştır :26:
komsumm gelmiiiissss
mrb kızlarrr bende yenı uye oldum buraya yenı yenı tanısıyorum arkadaslarla aynı zamanda yenı evlendım tasınmıs oldugumuz sehırdede fazla arkadasım yok cok yalnızım bu aralar
ne yapalimm tatlimm hayat insani yoruyorrKomşum komşum özlettin kendini
Sağ ol tatlım üstte de yazdım ama nasıl haber alamıyosun sevgilinden ne oldu ki
hımm hayırlısı olsun canımm bizimde 2 yıl oalcak az kaldıvar var canim 3 yil gecti bir 3 yil daha var
ciddi adimlar icin degilde evlilik icin 3 yil var ama ben seneye valideler tanissin diyorum
nisan yapilsin en azindan 2 yil nisanli kalalimm nolcakk kiii
canimmm ne guzel yazmissin vallaaa
birde bu sene bukadar guzel arkadasliklara imza atiyoruzz
herkes bukadar hos gorulu sevecen yaklassa birbirine keskee gercek hayattadaa
bende yalnızım çok sıkılıyorum yeni üyeyim sayfanın nasıl kullanıldığınıda pek bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?