- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.901
bilmem ki takınca biraz etkisi oluyo sankii
hımmm yapıcam canımm evett zaten biraz gittiğini görsem daha da bir heveslenirimm
canımm fatih te çok güzel gelinlikler var oraya gittin mi hiçç
bende geldimmmm
iyiyiz canım çalışıyoruz öylee sen napıyosun
ben geldiiiiiimmmm
napiyorr kk nin en guzel en ozel gelinleriiiii
bilmem ki takınca biraz etkisi oluyo sankii
hımmm yapıcam canımm evett zaten biraz gittiğini görsem daha da bir heveslenirimm
canımm fatih te çok güzel gelinlikler var oraya gittin mi hiçç
bende geldimmmm
iyiyiz canım çalışıyoruz öylee sen napıyosun
Evet bu dediklerinin hepsini bi gelinlikte bulabilmen için diktirmen lazım kuzum :)çok kabarık bi şey istemiyorum ya da böyle kat kat fırfırlı gibi bi model hiç istemiyorum. üst kısmı çok açık olmamalı gerdanım sırtım kapanmalızarif şık bi kumaşı olmalı basit görünümlü olamalı duvak uzun olsun mesela(bunu halletmek kolay) diktirmeliyim canım gelinliği, çünkü ya tam tesettür gelinlikleri var ya da tam açık ortasını bulamadım hiç ya da bi model beğensem üst kısmında oynama yapabilmeliyim
ben geldiiiiiimmmm
napiyorr kk nin en guzel en ozel gelinleriiiii
hos gelmissin canimmm
ayy ozlemisim yaa buralarii soyle rahat rahat girmeyi saate bakmadan vakit kaybediyorum demedenn
kolay gelsin canimm bende serildim uzaniyorum az once sinavdan geldimm
kız fatihe nasıl gidim evlenince istanbulda yaşıcam ben
daha direkt gidip bakmadım hiçbi yere canım ama bakıcağım yerlerin internet sitelerine bi baktım anlattığım şekilde bi şey bulamadım. nişanlım gelsin onunla biraz gezip bakıcaz hangi model bana yakışacak bi denemem lazım. istanbula gittiğim bi zaman orada da bakıcam. muhtemelen temmuz sonu gibi gidicem istanbula hem gelinlik için hem mobilya beyaz eşya perde halı işlerini halledicezEvet bu dediklerinin hepsini bi gelinlikte bulabilmen için diktirmen lazım kuzum :)
Benim gelinlikcim Emine hanım cok seker bi bayan istersen bi git kafamdakini anlat yardımcı olur sana fatihde yeri me dersin ?
Hoşgeldin kiiii :)
hoşbuldukknasıl geçti sınavın canımm , sağol tatlımm uzan tabii
heee nerde oturuyodun sen şu an canım istanbula hiç gelmiyor musun gelinlik bakmak için bir gel çook güzel modeller var
piskom seni çok özledimmmmmnasısın yavrum az kaldı ama temmuzda bitiyo sınavlar staj o kadar sıkıntılı olmaz an azından dimi
Hoşgeldin kiiii :)
hoşbuldukknasıl geçti sınavın canımm , sağol tatlımm uzan tabii
daha direkt gidip bakmadım hiçbi yere canım ama bakıcağım yerlerin internet sitelerine bi baktım anlattığım şekilde bi şey bulamadım. nişanlım gelsin onunla biraz gezip bakıcaz hangi model bana yakışacak bi denemem lazım. istanbula gittiğim bi zaman orada da bakıcam. muhtemelen temmuz sonu gibi gidicem istanbula hem gelinlik için hem mobilya beyaz eşya perde halı işlerini halledicez
adana canım temmuz sonu gibi gidicem istanbula orada da bakıcam ama hiç umudum yok o yüzden diktirmem en mantıklısı. ama gelinlik provası falan olacak git gel git gel yapamam o kadar istanbula o yüzden burada diktirmem lazım.
ayyy yuz yuze gorusmus olsakk ancaa bukadar severim sizlerii yaaa
canim not acisindan pek memnun degilim
daha yuksek bir notta alabilirdim
kac zamandir calisiyorumm 4 gun calisip sinava gelenler var daha rahat geciyolar
anlamiyorum ben nasil oluyor bu olay
ama cok sukur butunlemeye kalmadim gecti gitti basimdan bir ders daha
onumuzdeki maclara bakiyorum simdii
ahh yavrummm bende cok ozluyorumm sizii
tatlimm daha iki sinavim var birde butunleme kaldi tek bir ders temmuzda bitiyor insallah bu sinav derdi
staj geliyor sonra iste bakalim neler olcak
sabahtan hastanede olcaz ama butun gun mu tutuyolar bilmiyorum
ben goz hastaliklarinda yapcam stajimi biraz daha rahat bir klinik
oyle agir hasta acil durumlari fln yok da bakalimm istee
ohh uzun uzun yazicammmmmmmmmm
hımm anladım canımm ama ist.da beğendiğin bir model olur adanaya gelip onu diktirirsin bak mutlaka, ne güzelll bende sevdiceğimle nişanı yapmak istiyorum bir an önceeee
al benden de o kadar çook güzel oldu burdaki arkadaşlıkkk
bende de hep öyle olurdu bir arkadaaşım benden çok az çalışırdı benden daha yüksek alırdııı
evet bütünlemeye kalmamış en azından sevindim canımm
ayy cenem dusecek bugun ama ne yapalim ozlemisim sizlerii susmak hiicc
benim sacim coook coook uzun olmasada gogusumun altina kadar gelen uzunlukta bir sacim var istee
skildimm birde mevsimsel midir nedir bilmiyorum cook dokulmeye basladi
bende sevgilimle daha onceden konusmustum mukum bilir sacimi kestirmek icin izin koparttigimi
neise ben lise sondayken tam omuzlarimin ustunde omuzlarima dusmeyen sacim vardi kisaydi yani
bende bu gunlerde kestircem iste sacimi
eski liseden olan fotoma bir bakim dedim
yakisiyor normalde bana kisa sac yuzum kucuk oldugu icin yuzum gozum aciliyor yani
hele ben dedim resme bir bakim gorim bi oyle kendimi 3 yildir uzun saclayim cunku yavastanda olsa alistirim kendimi
anam elimi telefona bir attim bakiyorum hafiza kartina giris yapmak icin sifre var
Allahh Allahhh ben sifre koymadim ki nerden geldi bu diyorum kendi kendime
suana kadar kullandigim butun sifreleri denedim
kendi ismimi yazdim sevgiliminkini yazdim e-postalarimin skypenin fln
butun kullanabilecegim sifreleri denedim anam olmuyorr
benimkine yaziyom dedim sen mi sifre koydun hafiza kartima
yok valla diyor Allah Allahh kim koyacak ayolll
hala cozmuste degilim sifreyide kiramadim
butun resimlerim oylece duruyor icinde ne girebiliyorum nede sifreyi kaldirabiliyorumm
yaparsınız seneye inşallah canım üzülme daha geç kalmış değilsiniz hele bi okul bitsin. bak biz okulun bitmesini bekledikhımm anladım canımm ama ist.da beğendiğin bir model olur adanaya gelip onu diktirirsin bak mutlaka, ne güzelll bende sevdiceğimle nişanı yapmak istiyorum bir an önceeee
al benden de o kadar çook güzel oldu burdaki arkadaşlıkkk
bende de hep öyle olurdu bir arkadaaşım benden çok az çalışırdı benden daha yüksek alırdııı
evet bütünlemeye kalmamış en azından sevindim canımm
yavrum ben o saçı kesmeye kıyamazdım aslında:26: hani değişiklik istiyosun farkındayımayy cenem dusecek bugun ama ne yapalim ozlemisim sizlerii susmak hiicc
benim sacim coook coook uzun olmasada gogusumun altina kadar gelen uzunlukta bir sacim var istee
skildimm birde mevsimsel midir nedir bilmiyorum cook dokulmeye basladi
bende sevgilimle daha onceden konusmustum mukum bilir sacimi kestirmek icin izin koparttigimi
neise ben lise sondayken tam omuzlarimin ustunde omuzlarima dusmeyen sacim vardi kisaydi yani
bende bu gunlerde kestircem iste sacimi
eski liseden olan fotoma bir bakim dedim
yakisiyor normalde bana kisa sac yuzum kucuk oldugu icin yuzum gozum aciliyor yani
hele ben dedim resme bir bakim gorim bi oyle kendimi 3 yildir uzun saclayim cunku yavastanda olsa alistirim kendimi
anam elimi telefona bir attim bakiyorum hafiza kartina giris yapmak icin sifre var
Allahh Allahhh ben sifre koymadim ki nerden geldi bu diyorum kendi kendime
suana kadar kullandigim butun sifreleri denedim
kendi ismimi yazdim sevgiliminkini yazdim e-postalarimin skypenin fln
butun kullanabilecegim sifreleri denedim anam olmuyorr
benimkine yaziyom dedim sen mi sifre koydun hafiza kartima
yok valla diyor Allah Allahh kim koyacak ayolll
hala cozmuste degilim sifreyide kiramadim
butun resimlerim oylece duruyor icinde ne girebiliyorum nede sifreyi kaldirabiliyorumm
biter kuzucum çok şükür geçmişsin hepsinden bi tanesi de nazar boncuğun olsun bütte verirsin inşallah. göz hastalıkları iyi olmuş çalış öğren kuzum daha bana lazer ameliyatı yapıcaksın miyopluğumu yok ediceksin annemzelenin burnunu yapıcaksın sana iş çok kk dan
sevgilinle durumlar nasıl fıstığım her şey yolunda inşallah. biliyo musun benim nişanlım 6 temmuzda geliyo
uff bilmiyorum çok mu sabırsızım bu konuda ne :26: benim okul bitti de sevdiceğimin okulu bitsin de staja çıksın diye bekliyoruzz , yurtdışı stajına çıkmadan nişanı yapmayı istiyorum ben rahat olur en azından diye ama babam ne diyecek bilmiyorummyaparsınız seneye inşallah canım üzülme daha geç kalmış değilsiniz hele bi okul bitsin. bak biz okulun bitmesini bekledik
ayy bende kıyamıyorum benim saçım da boya tutmuyo kızlar iki kere koydum ikiside hemen aktı gittiiiyavrum ben o saçı kesmeye kıyamazdım aslında:26: hani değişiklik istiyosun farkındayım
ama o saç kolay yetişmiyo maşallahboyunu çok kısaltmadan oynama yapablirsin aslında
ya da rengiyle oynuyo musun hiç? o tarz bi değişikliğe gidebilirsinayyy benim 3 tane beyazım olmuş
çok üzüldüm görünce ama demek ki olgunlaşıyorum diye polyannacılık yaptım
sen yine iyisin kuzum şifreyi kırdırabilirsin yaa ben ya ben napım
bi ara telden çıkarmıştım h.kartını geri taktım kart biçimlendirilsin mi diyo biçimlendirsem ne var ne yok silinicek. çıkardım pc de denedim bu sefer kartı görmüyo pc 5 senelik o kadar birikim fotoğraf video ses kaydı hepsi yok olup gittiallahtan bi kısmı nişanlımda var ama ben de daha çok vardı son zamanki yıllardan falan hepsi gitti
aynen yaaa nasil sinir oluyorumm
isyan etmekte istemiyorum Allahima cok sukur bir daha ugrasmicam bu dersle gecti gitti yanii
ama haksizlik oluyor yaa ya ben cok sanssizim 2 haftadir calisiyorum
yada o 4-5 gun calisanlar cok sansli
3 yil oldu unideyim hep boyle
sevgilimde diyor bosver askim hakkin yerde kalmaz
ama insan ister istemez gicik oluyor yaa
ammann nazar degmesin tatlimm iyiyiz yaniii
stresli donemde oldugumu biliyor
hormonlarda cosunda bazen soguk konusuyorum isteksiz gibi gorunuyorum
ama cancazim alttan aliyor ben somurtsamda kendi sakalar yapiyor guluyor moral olsun diye ugrasiyor iste
insallah tatlimm onude butunlemede gecerim de hepsi gider basimdan
hehe siz cok yasayin kizlarrr bende kara kara dusunuyorum turkiyeye gelince meslege nerden baslicam nasil baslicam kimse istemez ki beni hangi hastaneye gidecem fln...masallahh simdiden is bulmus kadar oldumm yaniii
saka bir yana tatlim hakkaten goz hastaliklari bir kadin icin doktorlugun en rahat dallarindan bir tanesi
gece nobetleri yok acili yok hasta kaybi vs... rahat bir meslek bence...bir dusuneyim ben bunu bak simdi cazip geldi
annem Allah kavustursun acucuk kalmisss haftaya yaninda nisanlinn
coookk sevindim tatlimm adinaa bizde bakalim eylulde buluscaz insallah istanbulda
bakmissin dugun gununde birde istanbuldayimm cat diye gelim mi dugununee
uff bilmiyorum çok mu sabırsızım bu konuda ne :26: benim okul bitti de sevdiceğimin okulu bitsin de staja çıksın diye bekliyoruzz , yurtdışı stajına çıkmadan nişanı yapmayı istiyorum ben rahat olur en azından diye ama babam ne diyecek bilmiyorumm
ayy bende kıyamıyorum benim saçım da boya tutmuyo kızlar iki kere koydum ikiside hemen aktı gittiii
aa çok kötü olmuş canımm ne kadar üzülmüşsündür eminim kiii
aynen bende çok sinir oluyordum hakkım olanı almıyorum diyeee
ben hiç boyamadım saçımı ama evlendikten sonra kızıl tonlarını denemek istiyorum gerçi şimdiden boyaya başlamak istemiyorum biraz daha yaşlanıyım başlarım boyaya ya doğal saçımı özlersem
Valla dediğim gibi geldiğinde muhakkak uğra canımm diğer yerlerden verceğin paraya cok daha güzel bi gelinlik alabilirsin inşallah gönlüne göre olanı bulursun :).daha direkt gidip bakmadım hiçbi yere canım ama bakıcağım yerlerin internet sitelerine bi baktım anlattığım şekilde bi şey bulamadım. nişanlım gelsin onunla biraz gezip bakıcaz hangi model bana yakışacak bi denemem lazım. istanbula gittiğim bi zaman orada da bakıcam. muhtemelen temmuz sonu gibi gidicem istanbula hem gelinlik için hem mobilya beyaz eşya perde halı işlerini halledicez
adana canım temmuz sonu gibi gidicem istanbula orada da bakıcam ama hiç umudum yok o yüzden diktirmem en mantıklısı. ama gelinlik provası falan olacak git gel git gel yapamam o kadar istanbula o yüzden burada diktirmem lazım.
ahh yavrummm bende cok ozluyorumm sizii
tatlimm daha iki sinavim var birde butunleme kaldi tek bir ders temmuzda bitiyor insallah bu sinav derdi
staj geliyor sonra iste bakalim neler olcak
sabahtan hastanede olcaz ama butun gun mu tutuyolar bilmiyorum
ben goz hastaliklarinda yapcam stajimi biraz daha rahat bir klinik
oyle agir hasta acil durumlari fln yok da bakalimm istee
ohh uzun uzun yazicammmmmmmmmm
hosbuldumm kiii
nasilsin canimm
ayyy yuz yuze gorusmus olsakk ancaa bukadar severim sizlerii yaaa
canim not acisindan pek memnun degilim
daha yuksek bir notta alabilirdim
kac zamandir calisiyorumm 4 gun calisip sinava gelenler var daha rahat geciyolar
anlamiyorum ben nasil oluyor bu olay
ama cok sukur butunlemeye kalmadim gecti gitti basimdan bir ders daha
onumuzdeki maclara bakiyorum simdii
Valla dediğim gibi geldiğinde muhakkak uğra canımm diğer yerlerden verceğin paraya cok daha güzel bi gelinlik alabilirsin inşallah gönlüne göre olanı bulursun :).
İyiyim kuzum :)
Gercekten bende öyle seviyorum nan sizi :)
ben hiç boyamadım saçımı ama evlendikten sonra kızıl tonlarını denemek istiyorum gerçi şimdiden boyaya başlamak istemiyorum biraz daha yaşlanıyım başlarım boyaya ya doğal saçımı özlersem
bende bi denemiştim kestane tonlarıı ama tutmadııı
uff içim sıkılıyo patlıycak gibiyimm sabahtan beri sevgilimden haber alamıyorum bu arada kızlarrr
Pembiş naber
İyiyim güzelim sen napıyosun :)
Ell salla ell salla kol salla kol salla :)
Suan bana seranat yapılıyor dikkat ediniz:)
Aaa canımın içi gelmiş kiiii :)
Hoşgeldinn huydaşım :)
Selam kuzum hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?