Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ne güzel birbirinizde olgunlaşmışsınız işte beraber büyümüşsünz
allahm herkese nasip etsn
aynen öyle amin inşallah canım

herkese merabalarrr.:)bende kpss tercihleriyle uğraşırken kk da mola verim takılım biraz dedim
merhaba hoş geldin

aaa kıskanmalarr sakınmalarr aman allahhhhh :))))
faceye ekleyeceğim insanlarla zaten görüşüyorum bi de oradan doğum gününde canım iyi ki doğmuşsun muhabbetleri dönüyo ya hiç sevmiyorum çok samimiyetsiz geliyo o yüzden kullanmıyoruz

evlimisin sen:)Allah mutlu etsin maşallah.ben de lafın ortasına atladım gibi oldu ama kusura bakmayın:)anlamaya çalışıyorum

ewet evliyim ama hiç evli gibi hissetmiyorum öyle bi sorunum var. sanki sevgilimle aynı evde yaşıyorum garip yada dost hayatı falan gibi alışamadım heralde 3 ay oldu hala ben nası evlendim yahuşokundayım ..atla atla serbest alan rahat ol Hatimecim

heeiiiiiimmmmm... haklısın bi bakıma. burda cayır cayır muhabbet var mesela. orda öyle bişey yok .. naber ? iyidir senden naber? iyidir ? şeklinde kısır döngü muhabbet. ıykkks

son hazırlıklar da tamam
sag salim varırım inşallah hedefime :82::82:

hedef antalya ileri pembişim
kaçta orda olcaksın ?

tamam aynı anda çok mutlu olalım o hal. anlaştıkssss )))

ebet ebet hep beraber mutlu mesut yaşayalım
bnde sorcktm nasıl evlilik diye ama söylemişsin zatn
o şok geçer yavaş yavaş
kaç yıl geçmişiniz var ?
belki ondandır

O değilde ben şuanda deniz kenarında olmak istiyorum ya.. püfffff... sigara yakıp dalgaları izlemek.. sonra kızgın kumlardan serin sulara atlamak.. frigo alıp yemek akıta akıta

O değilde ben şuanda deniz kenarında olmak istiyorum ya.. püfffff... sigara yakıp dalgaları izlemek.. sonra kızgın kumlardan serin sulara atlamak.. frigo alıp yemek akıta akıta

frigo hangisiydi ya bilemedim:)twister a taktım şimdi :)onu da deneyebilirim .
ben de yazlıktayım ama güneş çarpar diye inmiyorum öğlen.:)uzakta olsam benim de canım ister ama burda olunca güneş zararlı diye daha geç giriyorum .

2 buçuk yıllık bi geçmişimiz var. evlilik çalkantılı dengesiz bi kurum delicesine kavga edip delicesine sarılmak falan..

burak: onu neden oraya koydun çağla ?
çağla: bilmem ki ben hep oraya koyarım.
burak: oraya konur mu o ?
çağla:konmaz mı? bi dakika ya sen beni azarlıyomusun?
burak:öğren öğren..
çağla:hadi be ordan (çağla küstü)

-yarım saat sonra-
burak:ne yiyelim?
çağla:bazelye pilav severmisin?
burak:ewet:) dondurma aliyimmi?
çağla:al..

anladın mı böyle bişey D:

hep öyle olmaz mı zatn burnunun dibindeyken şu saatte iniyim skldım eve gidiym sarmadı deniz rüzgar çktı sahilde der eve kaçmanın yollarını ararız
evdeyken de ahh şmdi denizde olmak vardı
türküz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…