- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.781
ewet oyuzz :)))
aynen öylene güzel birbirinizde olgunlaşmışsınız işte beraber büyümüşsünz
allahm herkese nasip etsn
merhaba hoş geldinherkese merabalarrr.:)bende kpss tercihleriyle uğraşırken kk da mola verim takılım biraz dedim
faceye ekleyeceğim insanlarla zaten görüşüyorum bi de oradan doğum gününde canım iyi ki doğmuşsun muhabbetleri dönüyo ya hiç sevmiyorum çok samimiyetsiz geliyo o yüzden kullanmıyoruzaaa kıskanmalarr sakınmalarr aman allahhhhh :))))
iyi ettin hoşgeldin :)))
evlimisin sen:)Allah mutlu etsin maşallah.ben de lafın ortasına atladım gibi oldu ama kusura bakmayın:)anlamaya çalışıyorum
allah bozmasın tatlım mutluluğunuza nazar değmsin
çok şekersinizzz
Çok teşekkürler efemmm :) inş sizler bizden dahada mutlu olursunuz , musmutlu olursunuz:103::98:
evlimisin sen:)Allah mutlu etsin maşallah.ben de lafın ortasına atladım gibi oldu ama kusura bakmayın:)anlamaya çalışıyorum
olmaz herkescikler hep mutlu çok mutlu olsun
aynen öyleamin inşallah canım
merhaba hoş geldin
faceye ekleyeceğim insanlarla zaten görüşüyorum bi de oradan doğum gününde canım iyi ki doğmuşsun muhabbetleri dönüyo ya hiç sevmiyorum çok samimiyetsiz geliyo o yüzden kullanmıyoruz
son hazırlıklar da tamam
sag salim varırım inşallah hedefime :82::82:
tamam aynı anda çok mutlu olalım o hal. anlaştıkssss)))
iyi ettin hoşgeldin :)))
tamam aynı anda çok mutlu olalım o hal. anlaştıkssss)))
hedef antalya ileri pembişim
kaçta orda olcaksın ?
:[/B]
O değilde ben şuanda deniz kenarında olmak istiyorum ya.. püfffff... sigara yakıp dalgaları izlemek..sonra kızgın kumlardan serin sulara atlamak.. frigo alıp yemek akıta akıta
uçarak gidicem
yarın öğlen gibi orda olurum inşallah kuzum :81::118:
hedef antalya ileri pembişim
kaçta orda olcaksın ?
ebet ebet hep beraber mutlu mesut yaşayalım
bnde sorcktm nasıl evlilik diye ama söylemişsin zatn
o şok geçer yavaş yavaş
kaç yıl geçmişiniz var ?
belki ondandır
frigo hangisiydi ya bilemedim:)twister a taktım şimdi :)onu da deneyebilirim .
ben de yazlıktayım ama güneş çarpar diye inmiyorum öğlen.:)uzakta olsam benim de canım ister ama burda olunca güneş zararlı diye daha geç giriyorum .
O değilde ben şuanda deniz kenarında olmak istiyorum ya.. püfffff... sigara yakıp dalgaları izlemek..sonra kızgın kumlardan serin sulara atlamak.. frigo alıp yemek akıta akıta
aynen öyleamin inşallah canım
merhaba hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?