- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.401
Amannnn doktooor canım GÜLÜM doookktoooorrrrrr
hoşgeldin, özlediiiiiiim kii
piskom ben de çok özledim sohbetlerimizi ama bu hafta sıkı çalışmam lazım izin alıcam ya patron sorun çıkarmasın sonrakavuşuyorum en sonunda kızzzzzzzzz 4 güncük kaldı sonra kokusuna dünyaları değişmeyeceğim geliyoo açık duruyorum ama ara ara bakarım anca
nazarımmmmmmmm öpüyorum yavrum
Kızlarrr ben yemeğe gidiyorumm , öptümm sizi hemen geleciiiyiiimmm
darısı sizin kavuşmanıza inşallah kuzucumdoktorun emrine amade canımmm
hoşbuldum canımm keyfin nasıl bakalımm askerin arıyo mu
çooookk sevindim senin adına canımmmm
kendim içinde deriiiinnnn bir aahhhhhh çektimmmm
bende özledim kii kokusunuu
bende çalışmam lazım zaten sınav geliyorrrr
ihmal etme canım bizleri arada gel yaz yoksam özelden yaz bari haberini alim
gelince gelinlik bakmaya başlicaktınız dimiii ayy hiç vaktin de olmaz bizlereee
ama olsunnn siz mutlu olun elbet görüşür konuşuruzz
saolasın nazarım ne güzel çalışıyodum bordroları çıkarmasını bekliyorum geçen tartıştığım adamın her işi kriz resmen ya bi şeyi istersin 5 dk der olur sana 1 saat 2 saatİşlerin rast gitsin tosbiğim. Görüşürüz.
Kızlar selam, nasılsınız ?
merhaba canım şükür iyyim ben sen nasılsın? iyi haber var mı inşallah?
iyiyim canım çok şükür .
şimdilik ses seda yok canım.
bu aksam istihareye yatıcam inşallah ona göre karar vericem ..
rabbim hayırlısını versin hakkında kuzum
hiç canım öyle kös kös oturuyorum
çalışma hevesim gelsinde oturayım kitap başına diye bekliyorum
sen napıyosun nasılsın iyimisin birazcık daha
paylaştığın ayakkabıyı gördüm ve bittimmm
al bence al alllll
afiyet olsuuuunnnn
sağoll canımm geldimmmmm
daha iyiyim canım ne yapayım idare ediyorum iştee bakalım zaman neyi gösterecekk
beğendin mii canımm internetten ama alsam mı bilemedimm daha güzelini bulursam diyee
ben geldim ama çıkmışsın sendee görüşürüz tatlımmm
darısı sizin kavuşmanıza inşallah kuzucumevet, gelinlik de bakıcaz aklımda bi şeyler oturdu denebilir aslında ama bir sürü model karşısında naparım görücez. kendimi gelinliğin içinde çok merak ediyorum nasıl olcak yakışıcak mı falan diye düşünüyorum şöyle bi de rahat rahat gezelim tozalım istiyorum nişandan sonra görüşemedik hiç 3 ay olacak nerdeyse
bi de kv lere kızgınım biraz hala köydeler ve daha bikaç gün oradalar
saolasın nazarım ne güzel çalışıyodum bordroları çıkarmasını bekliyorum geçen tartıştığım adamın her işi kriz resmen ya bi şeyi istersin 5 dk der olur sana 1 saat 2 saat
canım kitaba daldım fazla kurcalamayıncada kendiliğinden çıkıyor ya ondan öyle oldu
canım valla ben beğendim fiyatı ne kadar bunun
ben topuklu ayakkabı çok severim hele bunun üstune bitane uzun etek giyersin ohh miss ne güzel olur
bende kendime uzun etekler bakıyorum
daha geçen sene aldığım kahverengi topuklularım var hiç giymedim
kombin yapabilirsem alıcam bende birşeyler
dün bir tane beyaz etek gordum kahverengi kemeri vardı
kahveside tam benim ayakkabılar gibi ama etek bembeyaz yere kadar
rahatça giyebilirmiyim bilmiyorum:26:
ucunu açık bıraktık bebek, kalabildiği kadar kalsın istiyorum ama hep bu işler yüzünden zaten bi daha düğüne kadar zor gelir o, bi ben giderim eşyaları seçmek için ondan sonra zaten düğün olur inşallah. hiç yetişicekmiş gibi hissetmiyorum da hadi hayırlısı ne diyelima aaa ettiğin lafa bak yakışacakmıymışşşşşşş
kızz hangi gelin güzel değildir kiii hangi kıza gelinlik yakışmazz
ayy valla ben uça uça giderimmmm tadını çıkar tatlımm ben nasıl özeniyorumm anlatamammm
ne kadar kalcak canım nişanlın yanında doya doya gezin tozun ohhh bizim içinde gezinn biz gezemiyozz
hımm anladım tatlımm , ama o resmini koyduğum ayakkabı tükenmiş bir de şunları gördüm nasılll
Eki Görüntüle 746260 Eki Görüntüle 746261
ben etek pek sevmiyorum canımm yaa pekte yakışmıyo bana o yüzden hiiç eteğim de yokturrbazı modeller benimde hoşuma gidiyo ama yakıştıramadım kendime elbise çok seviyorum ama onu da göbeğimden dolayı giyemiyorumm
bende çıkışta arkadaşımla buluşup alışveriş yapıcam biraz da ben gezeyim dimiii
aynenn canımmm ohh ayrıca facen varsa sende koy resmini herif kendını ne sanıyorsa
gez toz eğlenn gününü gün et bak başkalarına hiç yerinde oturmuyorlar
canım ben kırmızısını daha çok beğendim yaa diğerinin topuğu bu modelde hiç hoşuma gitmedi
ama tabi zevk senin zevkin ben kendi fikrimi söylüyorum canım
ben etek severim yaa tabi eskiden minilerim vardi ama şimdi mini giysem birileri bacaklarımı kırabilir
ucunu açık bıraktık bebek, kalabildiği kadar kalsın istiyorum ama hep bu işler yüzünden zaten bi daha düğüne kadar zor gelir o, bi ben giderim eşyaları seçmek için ondan sonra zaten düğün olur inşallah. hiç yetişicekmiş gibi hissetmiyorum da hadi hayırlısı ne diyelimertelenirse çok kötü şeyler olucak nişanlım resti çekmeye hazırlanıyo babasına biilmiyorum nolcak:26:
ben de kendime elbiseyi daha çok yakıştırıyorum ve bol bol aldım geçen sonbaharda taze gelin olunca lazım olur diyerektenaynenn canımmm ohh ayrıca facen varsa sende koy resmini herif kendını ne sanıyorsa
gez toz eğlenn gününü gün et bak başkalarına hiç yerinde oturmuyorlar
canım ben kırmızısını daha çok beğendim yaa diğerinin topuğu bu modelde hiç hoşuma gitmedi
ama tabi zevk senin zevkin ben kendi fikrimi söylüyorum canım
ben etek severim yaa tabi eskiden minilerim vardi ama şimdi mini giysem birileri bacaklarımı kırabilir
inşallah be canım ne bilim daha düğün yeri de tutulmadı. istediğimiz gibi bi yer bulamadık. salon düğünü yapmak istemiyoruz daha çok kır düğünü gibi olsun istiyoruz. kız en sonunda yiterrrrrrrr diyip nikah kıyıp öyle gidicem yapmıcam düğün falan ben çok stres yapıyorum ama gelemiyorum böyle belirsizliklere canım ondan hepcanım eylülde evleniyorsunuz daha ne buluşması görüşmesi derdindesin ki
ömür billah kavuşuyorsunuzz artıkkk
ertelenmezz canımmm iyi düşün iyi olsunnn ertelenmez niye ertelensin
gelinlik kaldı birde mobilyalarınız kalmış
mobilyalar zaten 2-3 günde alınacak şeyler
gelinliğinide zaten diktirmeye başlasan bile yetişti mi tamamdır
daha neden ertelensin ki birşeycikleriniz kalmamış
aynen canımm aslında daha böyle çook geziyormuş havası vericeksin de görücek gününüü
günümü gün edemiyorum işte yaa br tarafım hem burukk
evet canımm zaten çook model var topuklu istiyorum ama ayağımı çok kötü yapıyor benim doktora gidicem zaten dolgu topuk bile giysem nasıl desem normal ayağı vurma gibi değil ayaklarımın altı taş gibi oluyo şişiyo basamıyorum üstüne tabanlarım çok kötü oluyo neden bilmiyorum :44:
hee kırabilir tabii doğrudurrbende elbiseye çook hevesliyim çok hoşuma gidiyo uzunu kısası ama giyemiyorum kii fiziğim müsait değill
ben de kendime elbiseyi daha çok yakıştırıyorum ve bol bol aldım geçen sonbaharda taze gelin olunca lazım olur diyerektentabiki mini elbiseler değil yoksa ben de tekerleklide ya da bastonlu geziyo olurdum
inşallah be canım ne bilim daha düğün yeri de tutulmadı. istediğimiz gibi bi yer bulamadık. salon düğünü yapmak istemiyoruz daha çok kır düğünü gibi olsun istiyoruz. kız en sonunda yiterrrrrrrr diyip nikah kıyıp öyle gidicem yapmıcam düğün falan ben çok stres yapıyorum ama gelemiyorum böyle belirsizliklere canım ondan hepnet olsun her şey kafam rahat olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?