Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ben de kendime elbiseyi daha çok yakıştırıyorum ve bol bol aldım geçen sonbaharda taze gelin olunca lazım olur diyerekten tabiki mini elbiseler değil yoksa ben de tekerleklide ya da bastonlu geziyo olurdum
hee allah senii yeni gelin olarak elbiselerinle ortalıkta süzüleceksin yanii

kızz sen beni görmemiştin dimii bende snei çok net görmemiştimm mail adresini atsana özeldenn

aynen öyle yapıcam canımm biraz da onun gördükçe içi içini yesinn dimi yaniii ohh işte
ama içimde suçluluk duygusu oluyo neden bilmiyorum sanki halimden memnunmuş gibi gezmeler resim koymalar ne bileyim ne kadar safımmm yaa
öyle canım zaten bir şeyle uğraşınca vakit güzel geçiyoo bu arada sınav çok kolaydı kızlar inşallah yüksek bekliyorumm

amann canımm hep iyi niyetliliğinden oluyor ama hiçte suçlu hissetme
kendi etti kendi buldu seni umursamayan biri için gençliğini heba mı edeceksinn
ne hali varsa görsünn hiç kimsede onu senin sevdiğin gibi sevemezz
değerini anlar elbet ama iş işten geçmiş olur

Son düzenleme:

aynen öyle canımm hem bakalım o kim bilir nerelere gidecek bu akşam ben kös kös evde mi oturayım çok bunaldım evde oturmaktan biraz gezmek benimde hakkım resmen küçük çocuk gibi sabırsızlanıyorum

sevmezz tabii ayy kız sen rüyamı okumuş muydun başka bir kızla önümden geçtiğini görmüştümm

okudum canım okudum bak belkide Allahım sana işaret gönderiyo başkalarıyla geziyor diye
zaten çok iyi niyetlisin temiz kalplisin içine doğmuştur belkide.....
aynen canımm bakk gelişme var sendee böyle böyle kurtulacaksın bu hayırsızdann
kendine daha çok değer verrr o yaptıklarından utansınnn

ayy çayım soğudu:126:
başımda ağrıdııı
ayyy bana birşeyler oluyorr oğluummmm
haha kaynana sendromuna yakalandımmm

inşallah kuzucum rüya gibi geliyo hala o yüzden sanırım bu hallerim. nerden nereye yani öyle zordu ki bizim aileleri ikna etmemiz gözümüzde mi biz fazla büyüttük yoksa öyleydi de sevgimiz karşısında durmadılar heralde aynı evde yaşamaya başladıktan sonra bile evlendiğimze inanamıcam bi süre

hı hı misafirler gelince cici bi gelin olım
eylülcüm piskonun dediklerini yapmalısın bence çok mantıklı seni üzgün değil de umursamaz özgürlüğüne tekrar kavuşmuş görünce kuyruğunu kıstırmışa dönebilir. kıskanabilir. sakin hüzünlü duygusal şeyler paylaşma aksine arkadaşalrın kuzenlerinle çekilmiş fotolar koy yorumlarda da sohbet döndürün. hala facesinde duruyo mu senin resimlerin yoksa kaldırmış mı?

aramaya koyulmadınız daha tatlımm ondan öyle geliyor
hele bi nişanlın gelsin herşey teker teker hallolur

hadi inşallah dediğin gibi olur be kuzum

ahh ahh kuzenlerim bile uyuz oluyodu bu davranışlarına çok kızıyolardı hatta burda anlatamadığım bir kaç olaydan dolayı çook sinirlilerdi ona karşı
yapıcam zaten canımm bir bakalım kuyruğunu kıstırmak nasıll oluyoo , yok kaldırmamış cnaım ilişki falan da duruyo halnuki en ufak bir şey de kendi resmini koyardı ama hiç bir şeyi kaldırmamış anlamadım bende:44:
beni umursamaz görünce kim bilir yine ne yakıştırmalar yapacakk
inşallah rüyamdaki gibi bir şey yoktur canım yaa öyle bir şey yapacağını sanmam ama bilemiyorum tabii allah büyük hayırlısı,
hıı cici gelin ol tabii döktür şöyle maharetlerinii

heheh öyle mi dersinnn alışırsın bence canımm bir haftada alışırsın hemde yemek yapma telaşı hele bi sarsın
canım bende çoookk tedirginimm aileler açısındannn yaaaa:18:
biz türkiyede yaşamıyoruz biliyorsunn yıllar yılı süren bir savaşta var hep zaten okadar asker şehit oluyor
sevgilimde doğulu herşeyi televizyondan izliyoruz medya nasıl yansıtırsa bizimkilerde öyle algılıyor
doğal olarakta bir ön yargı var ne yazıkkı türk olmadığını söyleyince karşı çıkacaklar kesinn
annem ilk öğrendiğinde ben seni bunun için mi büyüttüm dedi:2:
sonrasında üstünden zaman geçti benimki telefon aldı bana rahat konuşalım diye
bizim için olmasaydı kesinlikle kabul etmezdim böyle bir hediyeyi hemde daha ilk yılımızdayken
ama her saniye konuşabilmemiz için aldı bende mecbur kabul ettim kırmakta istemedim sevgilimi
annem görünce tabi kıyametler koptu
sen benim bu ilişkiyi onaylamadığımı bile bile hala devam mı ediyorsun falann
ben sana telefon alamazmıyım neden kabul ediyorsun nedir bu böyle diyeee kavga çıktı
şimdilerde artık susuyor beraber olduğumuzu biliyor ama yorum yapmıyor hiç
hiçte sormuyor ama ilgilenmiyor bende içten içe düşünüyorum kabullenmeye mi başladı acaba diye ama zaman göstercek artıkk yaşayıp görücezz

Son düzenleme:

canım insan kendisi nasılsa karşısındakileride öyle görürmüşş
o kim oluyor ki sana hakarette bulunuyor çeşitli çeşitli yakıştırmalar yapıyor
önce kendine baksın o aynen böyle de sen kendine bak sonra bana laf söyle de
iyi niyetliliğini fırsat biliyor canımm seni azarladıkça sen kendini kötü hissediyorsun çünkü
bu da onu biliyor böyle alıştırmışsın ama böyle gitmez o da bunu anlasın
ben parçalarım bu adamıı yaaa vallaa

öyle evett çok hatalı davrandım her türlü yakıştırmasına sadece üzüldüğümü kırıldığımı belirtmekle yetinip affettiğim için söyleyemeyeceğm o kadar çok yakıştırma yaptı ki bana
aynen canım ama artık gözüm açıldı kimse benim gibi çile çekmiyo anladım artıkk bundan sonra da öyle olacakk , iyi niyet yokk artıkk bende vicdansız olucamm :105:

nezaman çıkıyosunuz canımm kızlarla...
ayy benim tansiyonum mu düştü acep yaa birden bi kötü oldum elim ayağım kesildi
boşver canımm sen aldırma ona ne diyorsa desin
sana kötü laflar ediyo da neden kendine yakıştırıyor seninle çıkıyor o zamann
laff yaniii kasten yapıyorr seni üzmek için

bugün işten çıkınca bir arkadaşımla buluşucam işte hem alışveriş hem biraz konuşuruz diye
ne oldu canım yaa sıcaktan mı oldu acaba ayran iç hemenn
evet canımm üzmek içinn her türlü şeyi yaptıı sonra da elimde değil dedii

lunnammm ne oldu pek dertli gördüm seniii

inşallah yoktur canım başkası o zaman işler daha zor olur. ama anladığım kadarıyla derdi rahat rahat gezmek tozmak kafasına göre yaşamak eylül kenarda dursun ben istediğimde ararım sorarım buluşuruz. gerçi buluşmayı da istemedi bu kez

kuzum benim babam hariç her şeyi biliyodu ailem hele erkek kardeşim çok fena şeyler yaptı vazgeçmem için ama ben vazgeçmedim. nişanlımın ailesi keza onlarda istemedi bi süre tepki verdiler sonra tepkisiz kaldılar 2 yıla yakın bi süre ama biliyolardı sevgili olduğumuzu hatta nişanlımla yüzüklerimiz vardı çıkarmıyodu hiç evdeyken de farkındaydı herkes ama susuyolardı üstüne gitmezlerse biter diye düşündüler heralde. sonra okulu bitti nişan mevzuları açıldı yine olmaz dediler valla nişanlım fena çıktı ikna etti en sonunda geldiler istediler nişan yapıldı herkesinde yüzünde gülücük vardı tanıdıktan sonra. yani demem o ki annenin böyle yapması hayra alamet bence ki ailelerin farkında olması güzel zamana yayıldıkça kabulleniyolar.

LUNNAM BENDE böyle ne güzel sadece kk da takılmak olsa iş güç olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…