Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

işte bende öyle düşünüyorum tatlımmm kabulleniyor yavaş yavaş gibime geliyor
bizde yüzük taktık işte annemler benimkini daha görmediler onun annesi gördü ama
bazı olaylar olmuştu anlattım burda
annesi beni daha görmeden kabullendi gibi ama bence bu kadın bana çcektirmeden edemicek
illaki birşeylerimi beğenmicek ve benim eltim her zaman benden bir adım önde olcak
çünkü onu kaynana seçti görücü usülü evlendiler kızı sonradan beğenmesede laf edemez
ama bana sokup durcak laflarıııı gibime geliyorr

canım hiç öyle düşünme şimdiden hele bi karşılaşın aynı ortamda bulunun konuşun edin ondan sonra sana böyle davranırsa zaten tavrını alırsın. ben de accık takıyodum bu sorunları kafama sonra vazgeçtim boşuna kuruyorum kafamda hele bi evlenelim görelim bakalım nasıl kv gelin ilişkimiz olacak. inşallah gelin değil de anne kız gibi oluruz ama sanmıyorum annem gibi olsun hiçbi kv

Selamünaleyküm a dostlaar

aleyküm selam dost

yaniii canımm kafamda kendi kendime kurmaktan başka bir işe yaramıyorr
yaşicaz görücezz istee Allahın izniylee...
senin facen varmı canım senide ekliyim özelden yazıver

evet hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum. üstelik bu sanal bir dertte degil ev işleri bittikten sonra karşılıklı kahve işecegim bir arkadaşım yok çünkü eşimin memleketi olan bu yerde eşimin bir kaç akrabası ( onlarda laf söz derdinde ki hiç uğraşamam ) var. komşularım yok mu tabiki var ama bi türlü kafa dengi bi arkadaşım olamadı he zamanında yok muydu vardı ama bekarken vardı ... çarşıya çıkmak istesem yanıma bi arkadaş yok ancak eşimle çıkıyorum oda sagolsun iş gelince götürüyo ama fikir veremiyo. karşı komşum benden yaşça büyük ki saygım var ama yokk yokk yokk kimse yok. sır tutan iyi kalpli dedikoducu olmayan bir arkadaş maalesef bulamadım. en azından burada bunu paylaşabildim. başlığı görünce azcık dert yanayım dedim öpüldünüz kızlarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…