- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.441
biraz bitkin düştüm sanki gerçi evde oturuyorum ama birden tansiyonum düştü sanki kötü oldum birazBi müşteri çok canımı sıktı tatlım ya zaten bugünlerde ruh halim pek iyi değil çöktüm resmen
inşallah yoktur canım başkası o zaman işler daha zor olur. ama anladığım kadarıyla derdi rahat rahat gezmek tozmak kafasına göre yaşamak eylül kenarda dursun ben istediğimde ararım sorarım buluşuruz. gerçi buluşmayı da istemedi bu kez
kuzum benim babam hariç her şeyi biliyodu ailem hele erkek kardeşim çok fena şeyler yaptı vazgeçmem için ama ben vazgeçmedim. nişanlımın ailesi keza onlarda istemedi bi süre tepki verdiler sonra tepkisiz kaldılar 2 yıla yakın bi süre ama biliyolardı sevgili olduğumuzu hatta nişanlımla yüzüklerimiz vardı çıkarmıyodu hiç evdeyken de farkındaydı herkes ama susuyolardı üstüne gitmezlerse biter diye düşündüler heralde. sonra okulu bitti nişan mevzuları açıldı yine olmaz dediler valla nişanlım fena çıktı ikna etti en sonunda geldiler istediler nişan yapıldı herkesinde yüzünde gülücük vardı tanıdıktan sonra. yani demem o ki annenin böyle yapması hayra alamet bence ki ailelerin farkında olması güzel zamana yayıldıkça kabulleniyolar.
LUNNAM BENDE böylene güzel sadece kk da takılmak olsa iş güç olmasa
kimsenin mi facesi yokkfacesi olan hemencik özelden yazsınnn ekliyiverim
nazarımmm posta kutun doluu hele bir el atıver sana zahmetrecep ivedik gibi'gardaş'
canım hiç öyle düşünme şimdiden hele bi karşılaşın aynı ortamda bulunun konuşun edin ondan sonra sana böyle davranırsa zaten tavrını alırsın. ben de accık takıyodum bu sorunları kafama sonra vazgeçtim boşuna kuruyorum kafamda hele bi evlenelim görelim bakalım nasıl kv gelin ilişkimiz olacak. inşallah gelin değil de anne kız gibi oluruz ama sanmıyorum annem gibi olsun hiçbi kv
işte bende öyle düşünüyorum tatlımmm kabulleniyor yavaş yavaş gibime geliyor
bizde yüzük taktık işte annemler benimkini daha görmediler onun annesi gördü ama
bazı olaylar olmuştu anlattım burda
annesi beni daha görmeden kabullendi gibi ama bence bu kadın bana çcektirmeden edemicek
illaki birşeylerimi beğenmicek ve benim eltim her zaman benden bir adım önde olcak
çünkü onu kaynana seçti görücü usülü evlendiler kızı sonradan beğenmesede laf edemez
ama bana sokup durcak laflarıııı gibime geliyorr
Selamünaleyküm a dostlaar
kimse yok mu????
nazarımmm posta kutun doluu hele bir el atıver sana zahmet
canım hiç öyle düşünme şimdiden hele bi karşılaşın aynı ortamda bulunun konuşun edin ondan sonra sana böyle davranırsa zaten tavrını alırsın. ben de accık takıyodum bu sorunları kafama sonra vazgeçtim boşuna kuruyorum kafamda hele bi evlenelim görelim bakalım nasıl kv gelin ilişkimiz olacak. inşallah gelin değil de anne kız gibi oluruz ama sanmıyorum annem gibi olsun hiçbi kv
aleyküm selam dost
evett canımmm kızz Allah iyiliğini versinn yaz hadii ekliyim senii
yazdımm şifrem benimkinde de var ama hee haberin olaa
seninkinde ne şifresi var kız anlamadımm:44:
benim şifrem sevgilimde de varrsen açsana eklemeyi iki dakika ekliyim seni kapatırsın hemen deli oldumm
anaaa kiz degistir sifrenii aaa ona verilir mii
canimm bakiyorum simdi nerden acacagimi bulamadimmkızz hadi açç çıkacam birazdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?