Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

canimm bakiyorum simdi nerden acacagimi bulamadimm
az bekle yapcam hemen

son beş dakikaa hesap ayarları gizlilik-aramada beni kimler bulabilir-adını aratarak seni kimler bulabilir

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
benimki daha çıkmadı bankadan sabahtan beride hiç konuşamadık
bir tek çok yoğun aşkım dedi okadar

benimki daha çıkmadı bankadan sabahtan beride hiç konuşamadık
bir tek çok yoğun aşkım dedi okadar

biz de konuşamadık bugün canım az önce aradı 2-3 dk konuştuk keşke 1 hafta kalabilsem yanında dedi kal diyorum e işler yoksa kalmasına ben de kalmak istiyorum dedi sonra kapamak zorunda kaldı yoğun bugün bugün ben daha çok özledim bu çocuğu yaa oluyodur sana da öyle bazen dimi özlemden napıcağını şaşırıyo insan

Son düzenleme:

canım olmaz mı hiç
bazen nasıl içime oturuyor nasıl efkarlanıyorum
yani otursam bi büyük rakı deviririm
şaka bir yana canımm sevgilim parfümünü vermişti birde son buluşmamizda yağmur yagıyordu
üstünü bana vermişti üşümüstüm çok geri gelirlen sende kalsın dedii
nasıl teninin kokusu sinmiş o üste kokla kokla doyamıyorum
tutturdu birde kış gelince giyeceksin diye dedim giyersem yıkamam lazımm
e yıka o zaman diyor dedim senin kokun var nasıl yıkayayım bana ne giymezsen darılcam diyor

bakalımmm ne yapçamm

bende de var bi tane tshirtü öyle uzun zamandır hemde ve hala kokusu var üstünde belkide psikolojiktir bilmiyorum ama onun kokusu işte oyy oyy allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun piskom
şimdi çıkıyorum tatlım mesaim bitti ama en sıkıntılı mükelleflerimden birinin dosyasını bitirmiş olmanın rahatlığıyla gidicem eve darısı yarın başlayacağım mükellefin dosyasına inşallah öpüyorum tatlım görüşmek üzere

tamam canımm bende öpüyorum görüşürüzz
aminn canımmm kullar ayırmasın tatlımmm damara bağlicam yine şimdii

Piskkommm bugün buranın nöbetçisi sen misin geliyorum gidiyorum burdasın
heheh canım valla kopamadım bugün halbuki sabah kalktım diyordum bugün sıkı çalışacam ama olmadı
yarından artıkk başlıyorumm sıkı sıkı çalişmalara Allahın izniyle atim şu sınavları başımdan
hele canımm senin facen varmı bugün face günü yaptım burayı varsa ekliyiverim hem bizide görmüş olursun

Yok tatlım ya ben face kullanmıyorum. Ama sen skype kullanıyosan ordan ekleyebilirsin.

Yazdıklarını okyunca ben mı yazdım dedım

Kımsesızım esımın aılesının dedıkodusundan da bıktım

Yuzune gulup kyunu kazan ınsanlardan da

Esım ve ogullarım olması bu koskoca sehırde kafayı yerdım herhalde
Ne olurdu hem onlar hem aılem ve arkadaslarım olsaydı

Cok kıskanıyorum aılesı ve arkadaslarıyla aynı sehırde olanları

benide aynı kader bekliyor sanırımm
bende evlenince ailemden kimse olmicak yanımda akradaşım olmicak ve kaynana yakında olcakk
sanırım daha şimdiden eltimi kıskanıcammm
geçen sene evlendiler her pazartesi annesinin evine gider daha sabahtan hemde ve anca akşam kocası eve giderken geçer onuda alır baba evinden öyle evlerine geçerler...annesi kardeşleri ailecek ayda bir onlara oturmaya giderlerr....
benim kimsem olmicakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…