- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.461
canimm bakiyorum simdi nerden acacagimi bulamadimm
az bekle yapcam hemen
yaniii canımm kafamda kendi kendime kurmaktan başka bir işe yaramıyorr
yaşicaz görücezz istee Allahın izniylee...
senin facen varmı canım senide ekliyim özelden yazıver
yavru face kullanmıyoruz biz sevgilimle ortak kararımızama bu gidişle size özel açarım hele bi evleniyim
tüh yaw sendede var sanmıştımm uzak olunca arada faceden konuşuyorsunuz zannettiydimm
resimciklerimi görürdünnne yapalım şansına küs
dayanamam yakında size özel açarım ben de ossun
benimki daha çıkmadı bankadan sabahtan beride hiç konuşamadık
bir tek çok yoğun aşkım dedi okadar
biz de konuşamadık bugün canım az önce aradı 2-3 dk konuştuk keşke 1 hafta kalabilsem yanında dedi kal diyorum e işler yoksa kalmasına ben de kalmak istiyorum dedi sonra kapamak zorunda kaldı yoğun bugünbugün ben daha çok özledim bu çocuğu yaa oluyodur sana da öyle bazen dimi özlemden napıcağını şaşırıyo insan
bende de var bi tane tshirtü öyle uzun zamandır hemde ve hala kokusu var üstünde belkide psikolojiktir bilmiyorum ama onun kokusu iştecanım olmaz mı hiç
bazen nasıl içime oturuyor nasıl efkarlanıyorum
yani otursam bi büyük rakı deviririm
şaka bir yana canımm sevgilim parfümünü vermişti birde son buluşmamizda yağmur yagıyordu
üstünü bana vermişti üşümüstüm çok geri gelirlen sende kalsın dedii
nasıl teninin kokusu sinmiş o üste kokla kokla doyamıyorum
tutturdu birde kış gelince giyeceksin diye dedim giyersem yıkamam lazımm
e yıka o zaman diyor dedim senin kokun var nasıl yıkayayım bana ne giymezsen darılcam diyor
bakalımmm ne yapçamm
bende de var bi tane tshirtü öyle uzun zamandır hemde ve hala kokusu var üstünde belkide psikolojiktir bilmiyorum ama onun kokusu işteoyy oyy allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun piskom
şimdi çıkıyorum tatlım mesaim bitti ama en sıkıntılı mükelleflerimden birinin dosyasını bitirmiş olmanın rahatlığıyla gidicem eve darısı yarın başlayacağım mükellefin dosyasına inşallahöpüyorum tatlım görüşmek üzere
hehehPiskkommm bugün buranın nöbetçisi sen misin geliyorum gidiyorum burdasın
hehehcanım valla kopamadım bugün halbuki sabah kalktım diyordum bugün sıkı çalışacam ama olmadı
yarından artıkk başlıyorumm sıkı sıkı çalişmalara Allahın izniyle atim şu sınavları başımdan
hele canımm senin facen varmı bugün face günü yaptım burayı varsa ekliyiverim hem bizide görmüş olursun
Yok tatlım ya ben face kullanmıyorum. Ama sen skype kullanıyosan ordan ekleyebilirsin.
Yazdıklarını okyunca ben mı yazdım dedımevet hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum. üstelik bu sanal bir dertte degil ev işleri bittikten sonra karşılıklı kahve işecegim bir arkadaşım yok çünkü eşimin memleketi olan bu yerde eşimin bir kaç akrabası ( onlarda laf söz derdinde ki hiç uğraşamam ) var. komşularım yok mu tabiki var ama bi türlü kafa dengi bi arkadaşım olamadı he zamanında yok muydu vardı ama bekarken vardı ... çarşıya çıkmak istesem yanıma bi arkadaş yok ancak eşimle çıkıyorum oda sagolsun iş gelince götürüyo ama fikir veremiyo. karşı komşum benden yaşça büyük ki saygım var ama yokk yokk yokk kimse yok. sır tutan iyi kalpli dedikoducu olmayan bir arkadaş maalesef bulamadım. en azından burada bunu paylaşabildim. başlığı görünce azcık dert yanayım dedim öpüldünüz kızlarr
Yazdıklarını okyunca ben mı yazdım dedım
Kımsesızım esımın aılesının dedıkodusundan da bıktım
Yuzune gulup kyunu kazan ınsanlardan da
Esım ve ogullarım olması bu koskoca sehırde kafayı yerdım herhalde
Ne olurdu hem onlar hem aılem ve arkadaslarım olsaydı
Cok kıskanıyorum aılesı ve arkadaslarıyla aynı sehırde olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?