Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

doğruyu söylemek gerekirse evlendikten sonra anladım bişey var oda ailenin bulunduğu şehirde yada cok yakın bi yerde yaşamakmış. komşumuz kızını yakın bir il e gelin yolladı ki yaklaşık 2 saat falan bir kızıydı oturup ağladı gurbete verdim diye... bende aileme 2 saatlik uzaktayım hiç gurbet diye düşünmemiştim.. insan sevdiklerinden ayrılınca 1 saatin hatta dakkanın bile gurbettir adı bence. benim bebeğim yok belki olsa bu kadar sıkılmazdım her zaman böyle olmasamda arada gel gitlerim oluyo. ama yalnız değilim bu konuda anladığım kadarıyla. iyi ki varsın k.k

canım böyle düşünme biz kafa dengi arkadaşlar bulamadık belki sen bulursun. hem çevremizde insan yok değil ya sadece içtenlik ve dürüstlük beklentisi bizimki. anlaşabilecein bi iki arkadaş bulursan ne mutlu sana. karamsar olma arada biz gibi duygu patlaması olur en fazla onuda eşin sevgisiyle söndürür mutlu ol inş. önemli olan eş. gerisi boşş

valla siz yinede iyisiniz 2 saat nedir ki ben şuanda türkiyede yaşamiyorum ve evlenince türkiyeye gelin gelicem
yani benimki tam gurbet arada ülke sınırı var kiiiii sevgilim türkiyenin en doğusunda yaşıyor da diyebilirim
sizinki otobüsle 2 saat benimki anca istanbuldan uçakla 2 saat kiii şuanda yaşadığım yerden istanbula kadarda 7 saat yol otobüsle
anlicağınız beterin beteri var o da bana düştü

aaa içiyo mu burdaki hatunların hepsi çok ayıp

ben içmiyorum ama içenden daha çok zehirlendiğim kesin

hehe ay Allah iyiliğini versinn birde öyle bir durum var dimi
yok canımm topicteki kızları bilmiyorum lunnam içiyormuş ama içmese keşkee
genel arkadaş ortamımdan bahsettim canım çoku içiyordaa
benim sevgilimde içiyor

ama öyle yanlarında biz zehirleniyoruz valla bize daha zararlı

aynen katılıyorumm eş çok önemlii heleki anasından koruya biliyorsa karısını zaten ortada gelin kaynana mevzusu kalmıyor
benimkide pek düşkündür anasına ama bakalım zaman göstercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…