- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.521
yaa prossun mesajlarını sadece siz mi görüyorsunuzzbekarlık sultanlık yani öylemi =)
he yaa tabi canııımmm bahane çookkk
yaa prossun mesajlarını sadece siz mi görüyorsunuzz
yada sadece ben mi göremiyorummm:44:
canım topicte bütün mesajları görüyorum amabaşlarda ki msjları alıyolar canım hiç mi göremiyosn :44:
canım topicte bütün mesajları görüyorum ama
ben bu topicte olduğumdan beri pross arkadaşımız pek görünmedi yanii
arada girer bir iki şey yazar çıkar
nebileyim ben sandım ki şimdi girmiş arkadaşla bir sohbet içersindeler
bakıyorum ama prossun yorumlarınıda görmüyorum afalladim bir an
evet ben bu topicte takılmaya başladığımda o pek girmiyordu artıkayy güldürdün gece gece beni hehehehhehe
pros terfi almıştı çok yoğun sanırım önceden mutlaka hergn uğrar yazardı nerdeyse hep burdaydı yani ama işlerinden mi artk blmiyorm bnde bayadır görmedm :44:
ayyyyy bende bende çok sevindirik oldum gel gel yamacımdan tut evi evet kiralar uygun ben apartmanda 4.katta oturuyorum ev yayla gibi 120 m2 sanırım 500 kira 10 tl aidat ödüyorum başka yerde bu ev 1,000 tl kirası vardır çamlıcada yakın kız çok geçiyorum çamlıcadan üsküdara çok gittiğim için
Günaydınn fıstıklarımmm :79::79:
bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimii, dün akşam biraz kötü oldumm özledimm çookk :105::105:
Günaydın günaydın günaydın şekerler
Eylülüm inan bana hepsi geçecek şimdi üzülüyosun ama ilerde iyiki böyle davranmışım diyeceksin güzelim
günaydınn tatlımmm iyiki geldinnn bir başıma kaldım buralardaaa :18:nasılsınn
inşallah canımm dün arkadaşımla yemek yerken boğazıma dizildi suçlu gibi hissettim kendimii , ona da öyle olmuyor mu ben rahat edemedim bir türlüü, dün akşam da biraz kötü oldumm depreşti özlemim birazz
Alışveriş yaptınız mı arkadaşınla hiç eğlenmedin mi faceye koydun mu fotoğrafları?
arkadaşım işten geç çıktı o yüzden o gelene kadar ben alışveriş yaptım ama hiççç bişey bulamadım bir kaç üstlük bir şey aldım sandalet bulamadım hep aynı şeyler,arkadaşım gelince de direk yemek yedik eve döndük geç olmuştu resim çekilmedik zaten ama kendimi tuhaf hissettim inanamıyorum kendimee
günaydın eylülüm mesaiyi yeni başlattım ama yine kesintili giricem bugün malum işlerGünaydınn fıstıklarımmm :79::79:
bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimii, dün akşam biraz kötü oldumm özledimm çookk :105::105:
günaydın lunnam naberGünaydın günaydın günaydın şekerler
Eylülüm inan bana hepsi geçecek şimdi üzülüyosun ama ilerde iyiki böyle davranmışım diyeceksin güzelim
Seni anlayabiliyorum ihanet etmiş gibi hissediyosun ama o böyle düşünüyo mu sana resmen nispet yapıyo
günaydın eylülüm mesaiyi yeni başlattım ama yine kesintili giricem bugün malum işlerama üzülmek yok geçicek hepsi ve sen çok mutlu olacaksın inan bana ayrıca kendini suçlu hissetmeni anlayamıyorum bu çocuk devamlı bunu yapmadı mı sana? facedeki fotoğrafları falan? kız o kadar bastırmış ki seni dışarı çıkıp gezmeyi unutturmuş heriff
şafak kaç bilion muuuuu
eylülcüm bence hiç ağır değil günlük gayet güzel kullanabilirsin rengi de güzelmiş
Kızlarrr bir şey soracağımm
Eki Görüntüle 746936 Bu elbise güzel mi sizce bana yakışır mıı :44: günlük için ağır mı olurr
Bir de bu ayakkabı nasılll
Eki Görüntüle 746939 Eki Görüntüle 746940
günaydın lunnam naber
şafak kaç bilion muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?