Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

başlarda ki msjları alıyolar canım hiç mi göremiyosn :44:
canım topicte bütün mesajları görüyorum ama
ben bu topicte olduğumdan beri pross arkadaşımız pek görünmedi yanii
arada girer bir iki şey yazar çıkar
nebileyim ben sandım ki şimdi girmiş arkadaşla bir sohbet içersindeler
bakıyorum ama prossun yorumlarınıda görmüyorum afalladim bir an

ayy güldürdün gece gece beni hehehehhehe

pros terfi almıştı çok yoğun sanırım önceden mutlaka hergn uğrar yazardı nerdeyse hep burdaydı yani ama işlerinden mi artk blmiyorm bnde bayadır görmedm :44:

ayy güldürdün gece gece beni hehehehhehe

pros terfi almıştı çok yoğun sanırım önceden mutlaka hergn uğrar yazardı nerdeyse hep burdaydı yani ama işlerinden mi artk blmiyorm bnde bayadır görmedm :44:
evet ben bu topicte takılmaya başladığımda o pek girmiyordu artık
tanışmışlığımızda yok yanii ama o sağolsun baya güzel arkadaşlıklar kurdum burda

Bakk helee kimler varmis burda :)

Günaydınn fıstıklarımmm :79::79:

bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimii, dün akşam biraz kötü oldumm özledimm çookk :105::105:

bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimii, dün akşam biraz kötü oldumm özledimm çookk :105::105:

Günaydın günaydın günaydın şekerler

Eylülüm inan bana hepsi geçecek şimdi üzülüyosun ama ilerde iyiki böyle davranmışım diyeceksin güzelim

Eylülüm inan bana hepsi geçecek şimdi üzülüyosun ama ilerde iyiki böyle davranmışım diyeceksin güzelim

günaydınn tatlımmm iyiki geldinnn bir başıma kaldım buralardaaa :18: nasılsınn

inşallah canımm dün arkadaşımla yemek yerken boğazıma dizildi suçlu gibi hissettim kendimii , ona da öyle olmuyor mu ben rahat edemedim bir türlüü, dün akşam da biraz kötü oldumm depreşti özlemim birazz

Alışveriş yaptınız mı arkadaşınla hiç eğlenmedin mi faceye koydun mu fotoğrafları?

Alışveriş yaptınız mı arkadaşınla hiç eğlenmedin mi faceye koydun mu fotoğrafları?

arkadaşım işten geç çıktı o yüzden o gelene kadar ben alışveriş yaptım ama hiççç bişey bulamadım bir kaç üstlük bir şey aldım sandalet bulamadım hep aynı şeyler, arkadaşım gelince de direk yemek yedik eve döndük geç olmuştu resim çekilmedik zaten ama kendimi tuhaf hissettim inanamıyorum kendimee

Kızlarrr bir şey soracağımm

Bu elbise güzel mi sizce bana yakışır mıı :44: günlük için ağır mı olurr

Bir de bu ayakkabı nasılll

Son düzenleyen: Moderatör:

Seni anlayabiliyorum ihanet etmiş gibi hissediyosun ama o böyle düşünüyo mu sana resmen nispet yapıyo

günaydın eylülüm mesaiyi yeni başlattım ama yine kesintili giricem bugün malum işler ama üzülmek yok geçicek hepsi ve sen çok mutlu olacaksın inan bana ayrıca kendini suçlu hissetmeni anlayamıyorum bu çocuk devamlı bunu yapmadı mı sana? facedeki fotoğrafları falan? kız o kadar bastırmış ki seni dışarı çıkıp gezmeyi unutturmuş heriff

günaydın lunnam naber
şafak kaç bilion muuuuu

Seni anlayabiliyorum ihanet etmiş gibi hissediyosun ama o böyle düşünüyo mu sana resmen nispet yapıyo

evettt öyle hissettim içim hiç rahat olmadııı

kolay gelsinn tospaamm inşallah geçer canımm inşallahh , dün arkadaşım benimkinin tartışırken bana attığı mesajlara baktı da şok oldu resmen seni dalgaya almış bilerek neler yazmış şu kulladığı kelimelere bak çook bile dayanmışsın dedii

evett yaptı ama ben ilk defa yaptım diye herhalde demek ki onda hiç böyle bişey olmuyo ben resmen kendimi tuhaf hissettim
valla öylee unutmuşummm gerçekten dee

şafak kaççç tatlımmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…