- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.541
tatlm elbise çok hoş günlük kullanabilirsin bence. Ayakkabıları da çok beğendm özellikle kırmızılı olan çok hoşmuş
Kızlarrr bir şey soracağımm
Eki Görüntüle 746936 Bu elbise güzel mi sizce bana yakışır mıı :44: günlük için ağır mı olurr
Bir de bu ayakkabı nasılll
Eki Görüntüle 746939 Eki Görüntüle 746940
hani diyoruz ya en iyi sen tanırsın onu en iyi sen bilirsin ne demek istediğini ama bi yerden sonra boş geliyo bana bu laflar canım. çünkü o mesajları okuyan arkadaşın dışardan bakan biri olarak daha objektif yorum yapabilir keza biz, ondan gelen mesajları yazdığındaevettt öyle hissettim içim hiç rahat olmadııı
kolay gelsinn tospaamminşallah geçer canımm inşallahh , dün arkadaşım benimkinin tartışırken bana attığı mesajlara baktı da şok oldu resmen seni dalgaya almış bilerek neler yazmış şu kulladığı kelimelere bak çook bile dayanmışsın dedii
evett yaptı ama ben ilk defa yaptım diye herhalde demek ki onda hiç böyle bişey olmuyo ben resmen kendimi tuhaf hissettim
valla öylee unutmuşummm gerçekten dee
şafak kaççç tatlımmmmmmmm
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
eylülcüm merhaba nasıl oldun...
sen tesettürlümüydün canım
evettt öyle hissettim içim hiç rahat olmadııı
kolay gelsinn tospaamminşallah geçer canımm inşallahh , dün arkadaşım benimkinin tartışırken bana attığı mesajlara baktı da şok oldu resmen seni dalgaya almış bilerek neler yazmış şu kulladığı kelimelere bak çook bile dayanmışsın dedii
evett yaptı ama ben ilk defa yaptım diye herhalde demek ki onda hiç böyle bişey olmuyo ben resmen kendimi tuhaf hissettim
valla öylee unutmuşummm gerçekten dee
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
Hepinizi yeriiimm.
Günaydın çenebazlar
günaydınn canımm iyi olmaya çalışıyorum sen nasıl oldunn
evett tatlımm ne olduu güzel mii elbisee
Aaa gömlekte çok hoşmuş tatlım nerden bakıyosun söylesene bende bakayım kırmızı pantolonumda varzaten bende kırmızılıyı düşündüm kırmızı çantam vardaa ona takımm
bilemedim kii kuzumm bir de şu gömleği düşündüm nasıll sizcee , ayy dün bir şey bulamadım ya internetten alayım bari dedim size de sorayım canlarımm
Eki Görüntüle 746952
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
bu gömlek tam benlik uzun lunna böyle bi şey düşünebilirsin tatlım kollarını katlarız amacımıza hizmet eder bencezaten bende kırmızılıyı düşündüm kırmızı çantam vardaa ona takımm
bilemedim kii kuzumm bir de şu gömleği düşündüm nasıll sizcee , ayy dün bir şey bulamadım ya internetten alayım bari dedim size de sorayım canlarımm
Eki Görüntüle 746952
iade etme şansın var kuzu hangi siteden bakıyorsun? ben çok alışveriş yaptım netten hiç sıkıntı yaşamadım bedenimi biliyorum bazen mankenin ölçüleriyle kıyaslayıp ona göre beden seçiyorum kendime. hoşuma gitmezse de iade ediyorum.kararsız kaldım canımm bir de internette ya denemeden ne bileyim ya kötü durursa falan , göbeğim çortlarsaa
ayakkabı nasılll
3 bebek 3 3 3 3Kaç kaç kaç hadi söyle
bu gömlek tam benlik uzun lunna böyle bi şey düşünebilirsin tatlım kollarını katlarız amacımıza hizmet eder bence
günaydın yavrum naparsın? askerinden haberler iyidir inşallahHepinizi yeriiimm.
Günaydın çenebazlar
Heeeey 4 kalbim olmuş benim
Aynen tatlım ya aynı şeyi aklımdan geçiriyorum
hani diyoruz ya en iyi sen tanırsın onu en iyi sen bilirsin ne demek istediğini ama bi yerden sonra boş geliyo bana bu laflar canım. çünkü o mesajları okuyan arkadaşın dışardan bakan biri olarak daha objektif yorum yapabilir keza biz, ondan gelen mesajları yazdığındaböyle oldum resmen. tavırları bi garipti normal seven erkek görmesem inanıcam herkesin böyle olduğuna ama değil. üzülüyorsun hak veriyorum sana çünkü sen çok seviyosun onu ve onunla bi sürü hayl kurdun geleceğe dair ama o hayallerde yer almayı hak etmiyo hemen 2 günde içinden söküp atamazsın sevgisini ama en sonunda atıcaksın ve iyi ki diyeceksin fıstık bunu düşün hep öyle moral bulmaya çalış.
3 gün kaldı canım inşallah kavuşucaz
Bak herkes sana aynı şeyi söylüyo Eylülüm inş bi gün sende diceksin bu adam bana nasıl davranıyo niye katlanıyorum buna amaaaan çekemem diceksin
günaydınnn fıstıkkk resimleriniz dee yakıyo yaniiiHepinizi yeriiimm.
Günaydın çenebazlar
bende iyi olmaya çalışıyorum canımm. bende çokk özledimm ama geçecek diyorum hep kendime işte......
evet elbise çok hoşşş yaz için rahat kullanırsın. birde bi gömlek paylaşmışsın onu çok beğendim o hangi sitede canım ?
3 bebek 3 3 3 3öyle çok özledim ki heyecandan içim içime sığmıyo nerdeyse 3 ay olcak görüşmeyeli
Aaa gömlekte çok hoşmuş tatlım nerden bakıyosun söylesene bende bakayım kırmızı pantolonumda var
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)
bu gömlek tam benlik uzun lunna böyle bi şey düşünebilirsin tatlım kollarını katlarız amacımıza hizmet eder bence
iade etme şansın var kuzu hangi siteden bakıyorsun? ben çok alışveriş yaptım netten hiç sıkıntı yaşamadım bedenimi biliyorum bazen mankenin ölçüleriyle kıyaslayıp ona göre beden seçiyorum kendime. hoşuma gitmezse de iade ediyorum.
Aynen tatlım ya aynı şeyi aklımdan geçiriyorum
bize de söylese de bizde bakalım eylüllllll de bakım kız alışveriş yapasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?