Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

tatlm elbise çok hoş günlük kullanabilirsin bence. Ayakkabıları da çok beğendm özellikle kırmızılı olan çok hoşmuş

zaten bende kırmızılıyı düşündüm kırmızı çantam vardaa ona takımm
bilemedim kii kuzumm bir de şu gömleği düşündüm nasıll sizcee , ayy dün bir şey bulamadım ya internetten alayım bari dedim size de sorayım canlarımm

hani diyoruz ya en iyi sen tanırsın onu en iyi sen bilirsin ne demek istediğini ama bi yerden sonra boş geliyo bana bu laflar canım. çünkü o mesajları okuyan arkadaşın dışardan bakan biri olarak daha objektif yorum yapabilir keza biz, ondan gelen mesajları yazdığında böyle oldum resmen. tavırları bi garipti normal seven erkek görmesem inanıcam herkesin böyle olduğuna ama değil. üzülüyorsun hak veriyorum sana çünkü sen çok seviyosun onu ve onunla bi sürü hayl kurdun geleceğe dair ama o hayallerde yer almayı hak etmiyo hemen 2 günde içinden söküp atamazsın sevgisini ama en sonunda atıcaksın ve iyi ki diyeceksin fıstık bunu düşün hep öyle moral bulmaya çalış.
3 gün kaldı canım inşallah kavuşucaz

Bak herkes sana aynı şeyi söylüyo Eylülüm inş bi gün sende diceksin bu adam bana nasıl davranıyo niye katlanıyorum buna amaaaan çekemem diceksin

günaydınn canımm iyi olmaya çalışıyorum sen nasıl oldunn

evett tatlımm ne olduu güzel mii elbisee

bende iyi olmaya çalışıyorum canımm. bende çokk özledimm ama geçecek diyorum hep kendime işte ......

evet elbise çok hoşşş yaz için rahat kullanırsın. birde bi gömlek paylaşmışsın onu çok beğendim o hangi sitede canım ?

Aaa gömlekte çok hoşmuş tatlım nerden bakıyosun söylesene bende bakayım kırmızı pantolonumda var

günaydın kızlarrr

nasılsınızzz
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)

bu gömlek tam benlik uzun lunna böyle bi şey düşünebilirsin tatlım kollarını katlarız amacımıza hizmet eder bence

kararsız kaldım canımm bir de internette ya denemeden ne bileyim ya kötü durursa falan , göbeğim çortlarsaa
ayakkabı nasılll
iade etme şansın var kuzu hangi siteden bakıyorsun? ben çok alışveriş yaptım netten hiç sıkıntı yaşamadım bedenimi biliyorum bazen mankenin ölçüleriyle kıyaslayıp ona göre beden seçiyorum kendime. hoşuma gitmezse de iade ediyorum.

Kaç kaç kaç hadi söyle
3 bebek 3 3 3 3 öyle çok özledim ki heyecandan içim içime sığmıyo nerdeyse 3 ay olcak görüşmeyeli

Bak herkes sana aynı şeyi söylüyo Eylülüm inş bi gün sende diceksin bu adam bana nasıl davranıyo niye katlanıyorum buna amaaaan çekemem diceksin
haklısınız kızlarr siz olmasanız zatenn toprlanamazdım hala ağlıyo olurdumm
evett sevmek ilişkiyi sürdürmek böyle bir şey değil anladım bende canım şimdi düşününce bile çook aptalca geliyo o kadar şeye katlanmam o bana bağırıp hakaret ettikçe üzülmekten ve alttan almaktan başka bişey yapmamışım ve hala benden bekliyo benim pişman olacağımı snaıyoo ama yok öyle bişeyy artıkkk

ooo hadi allah kavuştursun canımm ne kalmış kii şurdaaa

Hepinizi yeriiimm.

Günaydın çenebazlar
günaydınnn fıstıkkk resimleriniz dee yakıyo yaniii

bende öyle işte canımm

evett canımm gömlekle elbise Modanisa | Tesettür Giyim, Bayan giyim ve Tesettür Elbise, Etek, Abiye ve Şal Modelleri
biraz pahalı bir site bence ama yine de güzel şeyler var ne yapalımm dışarda pek bulamadımm

Aaa gömlekte çok hoşmuş tatlım nerden bakıyosun söylesene bende bakayım kırmızı pantolonumda var

Aynen tatlım ya aynı şeyi aklımdan geçiriyorum

bize de söylese de bizde bakalım eylüllllll de bakım kız alışveriş yapasım geldi

kızlarrr allah siziii hepimiz o gömlekten alalımmm
Büyük Kareli Kemerli Tunik 1069 - Lacivert - Bonema

benimdeee 3 kalbim olmuş amaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…