- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.561
bize de söylese de bizde bakalım eylüllllll de bakım kız alışveriş yapasım geldi
kızlarrr allah siziii hepimiz o gömlekten alalımmm
Büyük Kareli Kemerli Tunik 1069 - Lacivert - Bonema
benimdeee 3 kalbim olmuş amaaa
ayh bibiğim bibiğim.Günaydıııııın gözler seni arıyodu bebek
Haberlere göz gezdirdim ne olmuş ne bitmiş diye..günaydın yavrum naparsın? askerinden haberler iyidir inşallah
kalbini yirimm kızz
haklısınız kızlarr siz olmasanız zatenn toprlanamazdım hala ağlıyo olurdumm
evett sevmek ilişkiyi sürdürmek böyle bir şey değil anladım bende canım şimdi düşününce bile çook aptalca geliyo o kadar şeye katlanmam o bana bağırıp hakaret ettikçe üzülmekten ve alttan almaktan başka bişey yapmamışım ve hala benden bekliyo benim pişman olacağımı snaıyoo ama yok öyle bişeyy artıkkk
ooo hadi allah kavuştursun canımm ne kalmış kii şurdaaa
günaydınnn fıstıkkk resimleriniz dee yakıyo yaniii
Morincim Morincim Morincim ben iyiym tatlım sen nasılsın
10 u çoktan devirdik şekerimNeeee 3 müŞenliklerle kutlamalıyız bunu kuzu ben 10 gün fln sanıyodum Eki Görüntüle 746953 Aman dikkat kızlar sabah sabah çarpmasın
du bi bakım şu siteye böyle şeyler arıyorum ama hiç bulamıyorum ama modanisayı hiç kullanmadım iyi midir acaba teslimatta sen denedin mi?haklısınız kızlarr siz olmasanız zatenn toprlanamazdım hala ağlıyo olurdumm
evett sevmek ilişkiyi sürdürmek böyle bir şey değil anladım bende canım şimdi düşününce bile çook aptalca geliyo o kadar şeye katlanmam o bana bağırıp hakaret ettikçe üzülmekten ve alttan almaktan başka bişey yapmamışım ve hala benden bekliyo benim pişman olacağımı snaıyoo ama yok öyle bişeyy artıkkk
ooo hadi allah kavuştursun canımm ne kalmış kii şurdaaa
günaydınnn fıstıkkk resimleriniz dee yakıyo yaniii
bende öyle işte canımm
evett canımm gömlekle elbise Modanisa | Tesettür Giyim, Bayan giyim ve Tesettür Elbise, Etek, Abiye ve Şal Modelleri
biraz pahalı bir site bence ama yine de güzel şeyler var ne yapalımm dışarda pek bulamadımm
hepimizz alalımmNe özentiyiz yaaaa
Teşekkür ederim ballısı.
Nasıl oldunuz? Aramadı mı? Ayrıldınız mı beraber misiniz? :44:
du bi bakım şu siteye böyle şeyler arıyorum ama hiç bulamıyorum ama modanisayı hiç kullanmadım iyi midir acaba teslimatta sen denedin mi?
10 u çoktan devirdik şekerimben su içsem de kafa yapar şimdi şekerim sevinç sarhoşuyummm
hepimizz alalımmben o elbiseyi alsam mı şimdik kızlarr
ne demekkk
hala ses seda yokk ayrıldık mı devam mı belli değil kii bende bilmiyorumm :26:
hepimizz alalımmben o elbiseyi alsam mı şimdik kızlarr
eylül ve morinci ferace kullanıyo musunuz? kullanıyosanız nasıl yazın sıcak oluyo mu? ya da bu feracelerin renklileri oluyo mu yoksa sade siyah mı?
Ben şimdi bi kahve içip geliyorum tatlımayh bibiğim bibiğim.
Bugün genelde buralardayım, sende fazla kaybolma.
bende iyi olmaya çalışıyorum işte canım .. yalnız hissediyorum işte:)
kız ne bi 180 cm i ben 165 cm le giyiyorum ama topuklu ayakkabı giyiyorum hiç kötü durmuyo dene sende şekerimhani o sitede böyle uzuuuun şifon gömlekler var ya önü kısa arkası daha uzun ben onlara bitiyorum çok zarifler ama çokta uzunlar onu giymek için 1.80 boy lazım
hadi bakalım arasında nazarımın gönlü kulağı ruhu neşe kaplasınayh bibiğim bibiğim.
Bugün genelde buralardayım, sende fazla kaybolma.
Haberlere göz gezdirdim ne olmuş ne bitmiş diye..
Askerim çok şükür iyi, bugün revire çıkcaktı aramasını bekliyorum. İnşallah çıkmıştır :26:
Teşekkür ederim ballısı.
Nasıl oldunuz? Aramadı mı? Ayrıldınız mı beraber misiniz? :44:
bi de bi hafta kalabilse hiç ayılmam kızAman allah ayıltmasın
evet efendi gibi görünüyo ama efendiliği bir tek bana karşı yokk yakışıyo muyuz kızzLa havle ve la kuvvete... Nasıl bi arkadaş bu böyle. Efendi çocuğa benziyor aslında
Bu arada eylülcüm elbiseyi bende çok biendıımm, aynı şekilde kırmızımı bordo mu pek kesemedeğim ayakkabıyıda biienndım! bizımlasın
Al güzelim ama sitede ondan da daha güzel bir sürü elbise var
Ben şimdi bi kahve içip geliyorum tatlım
Morincim öyle deme balım üzülüyorum biz neyiz burda biz hep senin yanındayız bak senin iyiliğini isteyen seni seven ne kadar çok arkadaşın var
ben kullanıyorum canım renkli kapşonlu çok güzel incecik feraceler var üstünde yok gibi. ama ben fatihten alıyorum onları sitelerde varmıdır bilmiyorum bi araştırmak lazım. ama çok rahat canım
ben ilerisi için ferace kullanmayı düşünüyorum şimdi evlendikten sonra tesettüre girince ya alışmakta güçlük çekersem diye endişelerim var sonuçta çocuk sayılacak yaşta kapanmıyorum ki alışayım hemencecik. alışma aşamasında sıkıntı çekmemek için yazın beni bunaltmayacak şeyler arıyorum. ferace dedi nişanlım ama sade siyah görünce dedim ki olmaz öyle. fatih karşıda morinci kız sen beni götürürsün dimi :26: şöyle bi alışveriş yapım senin feracelerin gibi alırım yazın rahat rahat giyerimdenedim canım daha önce ordan bir kaç şey aldım hiiç sorun yaşamadımm tavsiye ederimm
yok canımm ben ferace kullanmıyorum ama çok hoş modelleri var evett ilerde düşünülebilirrşimdi herkes giyiyor nerdeyse hemde çok rahat ve kullanışlıı, renkleri var galiba
Afiyet olsun yvrm.Ben şimdi bi kahve içip geliyorum tatlım
İnşşş.kız ne bi 180 cm i ben 165 cm le giyiyorum ama topuklu ayakkabı giyiyorum hiç kötü durmuyo dene sende şekerim
hadi bakalım arasında nazarımın gönlü kulağı ruhu neşe kaplasın
evet efendi gibi görünüyo ama efendiliği bir tek bana karşı yokk yakışıyo muyuz kızz
tişekkurlerr beğenmea sevındımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?