Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Günaydıııııın gözler seni arıyodu bebek
ayh bibiğim bibiğim.
Bugün genelde buralardayım, sende fazla kaybolma.

günaydın yavrum naparsın? askerinden haberler iyidir inşallah

kalbini yirimm kızz
Haberlere göz gezdirdim ne olmuş ne bitmiş diye..
Askerim çok şükür iyi, bugün revire çıkcaktı aramasını bekliyorum. İnşallah çıkmıştır :26:

Teşekkür ederim ballısı.
Nasıl oldunuz? Aramadı mı? Ayrıldınız mı beraber misiniz? :44:

hani o sitede böyle uzuuuun şifon gömlekler var ya önü kısa arkası daha uzun ben onlara bitiyorum çok zarifler ama çokta uzunlar onu giymek için 1.80 boy lazım

Neeee 3 mü Şenliklerle kutlamalıyız bunu kuzu ben 10 gün fln sanıyodum Eki Görüntüle 746953 Aman dikkat kızlar sabah sabah çarpmasın
10 u çoktan devirdik şekerim ben su içsem de kafa yapar şimdi şekerim sevinç sarhoşuyummm

du bi bakım şu siteye böyle şeyler arıyorum ama hiç bulamıyorum ama modanisayı hiç kullanmadım iyi midir acaba teslimatta sen denedin mi?

du bi bakım şu siteye böyle şeyler arıyorum ama hiç bulamıyorum ama modanisayı hiç kullanmadım iyi midir acaba teslimatta sen denedin mi?

denedim canım daha önce ordan bir kaç şey aldım hiiç sorun yaşamadımm tavsiye ederimm
yok canımm ben ferace kullanmıyorum ama çok hoş modelleri var evett ilerde düşünülebilirr şimdi herkes giyiyor nerdeyse hemde çok rahat ve kullanışlıı, renkleri var galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
--------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
hepimizz alalımm ben o elbiseyi alsam mı şimdik kızlarr

ne demekkk
hala ses seda yokk ayrıldık mı devam mı belli değil kii bende bilmiyorumm :26:

La havle ve la kuvvete... Nasıl bi arkadaş bu böyle. Efendi çocuğa benziyor aslında

Bu arada eylülcüm elbiseyi bende çok biendıımm, aynı şekilde kırmızımı bordo mu pek kesemedeğim ayakkabıyıda biienndım! bizımlasın

eylül ve morinci ferace kullanıyo musunuz? kullanıyosanız nasıl yazın sıcak oluyo mu? ya da bu feracelerin renklileri oluyo mu yoksa sade siyah mı?

ben kullanıyorum canım renkli kapşonlu çok güzel incecik feraceler var üstünde yok gibi. ama ben fatihten alıyorum onları sitelerde varmıdır bilmiyorum bi araştırmak lazım. ama çok rahat canım

ayh bibiğim bibiğim.
Bugün genelde buralardayım, sende fazla kaybolma.

Ben şimdi bi kahve içip geliyorum tatlım
bende iyi olmaya çalışıyorum işte canım .. yalnız hissediyorum işte :)

Morincim öyle deme balım üzülüyorum biz neyiz burda biz hep senin yanındayız bak senin iyiliğini isteyen seni seven ne kadar çok arkadaşın var

hani o sitede böyle uzuuuun şifon gömlekler var ya önü kısa arkası daha uzun ben onlara bitiyorum çok zarifler ama çokta uzunlar onu giymek için 1.80 boy lazım
kız ne bi 180 cm i ben 165 cm le giyiyorum ama topuklu ayakkabı giyiyorum hiç kötü durmuyo dene sende şekerim
hadi bakalım arasında nazarımın gönlü kulağı ruhu neşe kaplasın

Aman allah ayıltmasın
bi de bi hafta kalabilse hiç ayılmam kız

evet efendi gibi görünüyo ama efendiliği bir tek bana karşı yokk yakışıyo muyuz kızz
tişekkurlerr beğenmea sevındımm

Al güzelim ama sitede ondan da daha güzel bir sürü elbise var

mesela hangileri canım beğendiklerinin linkini atsanaa

Morincim öyle deme balım üzülüyorum biz neyiz burda biz hep senin yanındayız bak senin iyiliğini isteyen seni seven ne kadar çok arkadaşın var

oyh canlarım benim seviyorumki ben sizleriiiiii :)
ama değişik işte
telefonum hiç çalmıyor. sabah arayıp kahvaltını yaptınmı diye soranım yok akşam beni şarkılarla uyutanım yok yok yokta yok işte :)

ben kullanıyorum canım renkli kapşonlu çok güzel incecik feraceler var üstünde yok gibi. ama ben fatihten alıyorum onları sitelerde varmıdır bilmiyorum bi araştırmak lazım. ama çok rahat canım

ben ilerisi için ferace kullanmayı düşünüyorum şimdi evlendikten sonra tesettüre girince ya alışmakta güçlük çekersem diye endişelerim var sonuçta çocuk sayılacak yaşta kapanmıyorum ki alışayım hemencecik. alışma aşamasında sıkıntı çekmemek için yazın beni bunaltmayacak şeyler arıyorum. ferace dedi nişanlım ama sade siyah görünce dedim ki olmaz öyle. fatih karşıda morinci kız sen beni götürürsün dimi :26: şöyle bi alışveriş yapım senin feracelerin gibi alırım yazın rahat rahat giyerim

Son düzenleme:
Afiyet olsun yvrm.
Yok canım ya ben almıyım kahve sağol

kız ne bi 180 cm i ben 165 cm le giyiyorum ama topuklu ayakkabı giyiyorum hiç kötü durmuyo dene sende şekerim

hadi bakalım arasında nazarımın gönlü kulağı ruhu neşe kaplasın
İnşşş.
Son 3 gün he ne çabuk geçti zaman yahu..
İzn aldın mı iş yerinden?

evet efendi gibi görünüyo ama efendiliği bir tek bana karşı yokk yakışıyo muyuz kızz
tişekkurlerr beğenmea sevındımm

Baya genç duruyor yaşını sormadık gerçi ama 25 falandır diye düşünüyodum nedense .
Görünce bi şaşırdım 22 yaşlarında sanırım .
Ben yakıştırdım , inşAllah arar artık da ya tamam ya devam sonuca ulaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…