Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ay canım benim Allah o yoldan hiç ayırmaz inşallah seni :)
yok canım benim hiç sıkıntı çekmezsin merak etme. yaptığın şeyin cennetin anahtarlarından biri olduğunu düşündükçe serinlersin zaten sen hiç merak etme..:)
götürürüm tabiki zevkle sen hele bi gel :). haftasonu buluşuruz fatihte çok güzel şeyler var alıırz iki ferace ile bütün yazı geçirebilirsin değişik değişik şallarla o derece yani :)

Nickimi değiştirmeyi düşünüyorumm..

BriyanTin nasıl sizce?

ya bak öyle demişken aklıma getirdin nazarım bende yeni üyelik almak istiyorum aslında . bu üyelikle hadi sadece kendim olsa neysede çocuklada ilgili birsürü şey söyledim babası hapis olayları bilmemne . huzursuz oldum silinmiyorda alsammıki acaba site yönetimi karışıyor mu oana ?

bu arada nazarboncuuu sana çok yakışıyorduki ama :)

değiştirme yaa boncuk olarak kall
evet 22 yaşında belli zaten küçük olduğuu ben nasılım resimlerdee
sağol canım inşallah yaaa:44:

eylül banada fotoğrafı gönder ama kiiiiiiii bende merak ettim yada burayamı koydun ?

yok canım mail yoluyla baktık kızlarla özelden yazayım mailimi de gönderr bende göndereyimmm

Son düzenleyen: Moderatör:

balım valla benim vardı başka üyeliğim, ona hiç girmiyorum bunu kullanıyorum hep. bu zamana kadarda hiç banlanmadım, ceza falan almadım. :26: sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, sonuçta girmiceksin bu profilden..

nazarboncuğu çok fazla var site de , pişmanım
beğenmedin mi yevrum dediğim nicki?

değiştirme yaa boncuk olarak kall
evet 22 yaşında belli zaten küçük olduğuu ben nasılım resimlerdee
sağol canım inşallah yaaa:44:

Bu nickimle alternatif seslenişiniz o kadar çok kiiii
-nazar
-boncuk
-nazo
-nazom
-nazi
-nazarlık
-boncuh
-boncuğum

pekala , vazgeçtim

beğenmedim bebeğim
sana daha şirim sempati birşey yakışırki bence. mornazarboncuğu yap ozaman :):):):):):)

Eylüllll, sen kilolu falan değilsin ..
bize gönderdiğin resimlerde daha kilolu çıkmışsın!
Hele bacakların incecik hakkaten.

beğenmedim bebeğim
sana daha şirim sempati birşey yakışırki bence. mornazarboncuğu yap ozaman :):):):):):)

sana bu mor sempatisi nerden geldi böyle.

bu arada ben moru hiç sevmem, daha doğrusu kıyafette sevmem.
ama ne hikmetse, yemek setinde, kahvaltı setinde , koltuklarda sürekli mor bakıyorum.
bi değişiğiiim demiş miydim

hee tamam bende attım canım bak bakalımm

Eylüllll, sen kilolu falan değilsin ..
bize gönderdiğin resimlerde daha kilolu çıkmışsın!
Hele bacakların incecik hakkaten.

nee attığım resimlerde kilolu muyum yanee enee evet bacaklarım inceee diyorum sorun üstlerdee

aaa sen mor kıyafet görmemişisn huuuuuh :))) bilmiyorumki kuzum ben çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum moru hatte yeni üyeliğimi mor........... ne olarak alsam diye düşünüyorum şuanda
evet demiştin kuzum:)

aaa sen mor kıyafet görmemişisn huuuuuh :))) bilmiyorumki kuzum ben çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum moru hatte yeni üyeliğimi mor........... ne olarak alsam diye düşünüyorum şuanda
evet demiştin kuzum:)

ahahahah

alında morinci de güzel..
kulağa değişik geliyor.
ay sanki bebeğe iisim arıyo gibiyim

Canım kac yasındasın bılmıyorum ama ıster abla tavsıyesı ıste arkadasolarak kabul et ama sakın yanlıs anlama esımden hıc pışman degılım ınsallah sende olmazsın ama uzaklıktan cok pışmanım

Iyı dusun aılenın yanında yasama ımkanınız varsa oyle yasayın ınanın cok zor tam 8 ay oldu annemı babamı kardeslerımı gormeyelı

Su kızacık dunyada bence ınsan sevdıyklerıyle yasamalı hepsı bırararda olan varken senınkı neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…