- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.581
ben ilerisi için ferace kullanmayı düşünüyorum şimdi evlendikten sonra tesettüre girince ya alışmakta güçlük çekersem diye endişelerim var sonuçta çocuk sayılacak yaşta kapanmıyorum ki alışayım hemencecik. alışma aşamasında sıkıntı çekmemek için yazın beni bunaltmayacak şeyler arıyorum. ferace dedi nişanlım ama sade siyah görünce dedim ki olmaz öyle. fatih karşıda morinci kız sen beni götürürsün dimi :26: şöyle bi alışveriş yapım senin feracelerin gibi alırım yazın rahat rahat giyerim
--------------------------------------------
Nickimi değiştirmeyi düşünüyorumm..
BriyanTin nasıl sizce?
Baya genç duruyor yaşını sormadık gerçi ama 25 falandır diye düşünüyodum nedense .
Görünce bi şaşırdım 22 yaşlarında sanırım .
Ben yakıştırdım , inşAllah arar artık da ya tamam ya devam sonuca ulaşırsınız.
]Nickimi değiştirmeyi düşünüyorumm..
BriyanTin nasıl sizce?
eylül banada fotoğrafı gönder ama kiiiiiiii bende merak ettim yada burayamı koydun ?
değiştirme yaa boncuk olarak kall
evet 22 yaşında belli zaten küçük olduğuuben nasılım resimlerdee
sağol canım inşallah yaaa:44:
yok canım mail yoluyla baktık kızlarla özelden yazayım mailimi de gönderr bende göndereyimmm
ya bak öyle demişken aklıma getirdin nazarım bende yeni üyelik almak istiyorum aslında . bu üyelikle hadi sadece kendim olsa neysede çocuklada ilgili birsürü şey söyledim babası hapis olayları bilmemne . huzursuz oldum silinmiyorda alsammıki acaba site yönetimi karışıyor mu oana ?
bu arada nazarboncuuu sana çok yakışıyorduki ama :)
değiştirme yaa boncuk olarak kall
evet 22 yaşında belli zaten küçük olduğuuben nasılım resimlerdee
sağol canım inşallah yaaa:44:
neslihano21@gmail.com
gönder kuzum sen banada ozaman :)
balım valla benim vardı başka üyeliğim, ona hiç girmiyorum bunu kullanıyorum hep. bu zamana kadarda hiç banlanmadım, ceza falan almadım. :26: sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, sonuçta girmiceksin bu profilden..
nazarboncuğu çok fazla var site de , pişmanım
beğenmedin mi yevrum dediğim nicki?
kız allah iyiliğinii buraya niye yazdın sill hemennn özel mesaj attım ya sanaa
beğenmedim bebeğim
sana daha şirim sempati birşey yakışırki bence. mornazarboncuğu yap ozaman :):):):):):)
hee tamam bende attım canım bak bakalımmayh ne bileyim yazdım öyle
attım sana ben resim canım ikimizin ama orada açık olduğuma bakma şuanda kapalıyım yeni kapandımda ben birazcık onlar açıkkenki fotolarımız başka yok çünkü elimde :)
Eylüllll, sen kilolu falan değilsin ..
bize gönderdiğin resimlerde daha kilolu çıkmışsın!
Hele bacakların incecik hakkaten.
hee tamam bende attım canım bak bakalımm
nee attığım resimlerde kilolu muyum yanee eneeevet bacaklarım inceee diyorum sorun üstlerdee
sana bu mor sempatisi nerden geldi böyle.
bu arada ben moru hiç sevmem, daha doğrusu kıyafette sevmem.
ama ne hikmetse, yemek setinde, kahvaltı setinde , koltuklarda sürekli mor bakıyorum.
bi değişiğiiim demiş miydim
aaa sen mor kıyafet görmemişisn huuuuuh :))) bilmiyorumki kuzum ben çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum moru hatte yeni üyeliğimi mor........... ne olarak alsam diye düşünüyorum şuanda
evet demiştin kuzum:)
ahahahah
alında morinci de güzel..
kulağa değişik geliyor.
ay sanki bebeğe iisim arıyo gibiyim
benide aynı kader bekliyor sanırımm
bende evlenince ailemden kimse olmicak yanımda akradaşım olmicak ve kaynana yakında olcakk
sanırım daha şimdiden eltimi kıskanıcammm
geçen sene evlendiler her pazartesi annesinin evine gider daha sabahtan hemde ve anca akşam kocası eve giderken geçer onuda alır baba evinden öyle evlerine geçerler...annesi kardeşleri ailecek ayda bir onlara oturmaya giderlerr....
benim kimsem olmicakkk
dün gördüklerime nazaran, evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?