Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

aynen çokkks eviyorumm ahhh yaa keşke şu geçmişteki yorumları silebilsek. düşük çene sanane adamın özelini anlatıp birde isim veriyorsun. akıl yokki :S :):):):)

bazen herşeyi yazmamak lazım, sonradan pişman oluyoruz işte.
bende soyumu sopumu yazdım, onun pişmanlığı var şuan..
yeni üyelik al bence de.
bir daha girmezsin bu prf.
adını bile söyleme canımcım, yeni üyeliğle.

aynen çokkks eviyorumm ahhh yaa keşke şu geçmişteki yorumları silebilsek. düşük çene sanane adamın özelini anlatıp birde isim veriyorsun. akıl yokki :S :):):):)

bir şey olmaz canım mesaj at yönetime değişiyorlar hemen nickini ama bir kez değişme hakkın var sende çok farklı bir nick yaz bulamasınlar senii

aynen öyle yapacağım kuzumm:)
burada adımı çalıştğım firmayı her bi haltımı söyledim. bu akşam eve gidince alacağım yeni üyelik..:)
sonra beni tanımazlıktan gelmeyin. ismi mor ile başlayan biri geldiğinde yabancılamayın olur mu..:)))küserim vallahi.. ama aaa morinci senmisin de demeyin emeklerim boşa gitmein

hatta yeni üyelik muhabbetini falan kapatalım, ziyaretçiler hep takip ediyo konuyu.onlara belli olmaz

morgöz, moraltı,moraltı,moral, ahahahahah aklıma bi dünya şey geldi :111:
tamam, sustum morincim

süpermiş ki inşallah canım yani böyle bi şeye karar verdikten sonra yapadım diye vazgeçmek olmaz o yüzden önce iyice bi alışverişimi tamamlıyım hem de ruhen hazırlıyım kendimi diyorum.

ayıp ayıp bi bana göstermedin sevgilinle kendini oysa ben oysa ben ilkinden nişanlımla fotoğrafımı gönderdim

hatta yeni üyelik muhabbetini falan kapatalım, ziyaretçiler hep takip ediyo konuyu.onlara belli olmaz

morgöz, moraltı,moraltı,moral, ahahahahah aklıma bi dünya şey geldi :111:
tamam, sustum morincim

moral :):):)))))))))))))))) ahahhaha deli yaaaa

yok ben çok güzel birşey buldum ama şimdi söylemiyim yarın sürpriz olsun :):):)

tamam şimdi kapattım ben konuyu hemen :)

ayıp ayıp bi bana göstermedin sevgilinle kendini oysa ben oysa ben ilkinden nişanlımla fotoğrafımı gönderdim

yokk kızzz face den gördü onlarr dur atayım sana maille kuzumm mail adresini gönderiver tekrardan

kızlarrr pekii pekii şu pantlon etek nasilll

Son düzenleyen: Moderatör:
moral :):):)))))))))))))))) ahahhaha deli yaaaa

yok ben çok güzel birşey buldum ama şimdi söylemiyim yarın sürpriz olsun :):):)

tamam şimdi kapattım ben konuyu hemen :)

kızlar bu kalpler ne oluyor bilen var mı

sabah göreceğiiiz

mesaj sayına göre kalplerin çoğalıyor yvrum.
çenebazlığına ve klavyene göre desem daha doğru olabilir

yokk kızzz face den gördü onlarr dur atayım sana maille kuzumm mail adresini gönderiver tekrardan

Eki Görüntüle 746982 kızlarrr pekii pekii şu pantlon etek nasilll
ben pek sevmiyorum kuzucum bunları ama mankene yakışmış orası ayrı

sabah göreceğiiiz

mesaj sayına göre kalplerin çoğalıyor yvrum.
çenebazlığına ve klavyene göre desem daha doğru olabilir

sabah bi de bize çenebaz diyo yavruma bak 5 lemiş kalpleri

Sürekli kavga çıkaran yooooook arayıp bağıran çağıran yoooook keyfini kaçıran yoooooook lalalalalala
Afiyet olsun yvrm.
Yok canım ya ben almıyım kahve sağol
Oyy kuzum kahve sana feda olsun sen gel börekler açayım

içim daraldı neden kine mal mıyım ben mutlu olmam gerek oysa ki
seni özlemler içinde seni düşler ülkesinde düşündüm
seni böyle bi umutla seni özlemler içinde seniiii düşler ülkesindeee
neyse ki bitti şarkı yoksa daha yazardım galiba

ama zeynep başladı zeynep bu güzellik var mı soyundaaa ne de çok severim zeynep ismini ama hiç kızıma koyamiçiğim

kızzz görmedin mii resimlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…