• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bizim oğlan tekne kazıntısı 13 yaşında:27:

Allaha havale et.uğraşma kimseyle. allah görüyor kuzum.:54:

maşallah ama bizimkiler pek yaş farkı yapmamış aramızda annem 27 yaşında tüm çocuklarını doğurmuş ne güzel genç anne oldu biz de oluruz inşallah:16:

eee alsın o zaman bı zahmet elcagızlarıyla
:27::27::27:
Dısarı cık kız lokanta fılan yokmu cıvarda yada camıı

iş arkadaşımı yolladı şimdi yenisini alsın diye sonra onu değiştirecekler işte. ayy hemen yanımızda bi kafe var ama hiç sevmiyorum sahiplerini işim düştü diye de gitmek istemiyorum az daha sıkıcam dişimi artık napım:18::18:

tabi birde arkadas olmak:)

tanıt kendini istersen sonra kaynaşıyoruz zamanla zaten. naparsın ne ederisn kaç yaşındasın evli misin çalışıyo musun falan işte:1:

Son düzenleme:
geleyim valla
bir tek teyzem var onun oglu var benden 4 yas buyuk
o na abi diyom iste hic yoktan ama o da kuzen iste abi gibi olamiyor ki
ablam felan olaydi eyiydi aslinda :1:
sen kac yasındaydın kuzum
gel bıze abla ol :27:
Senle beraber uclerız :21:

tanıt kendini istersen sonra kaynaşıyoruz zamanla zaten. naparsın ne ederisn kaç yaşındasın evli misin çalışıyo musun falan işte:1:[/QUOTE]

24 yaşında 3,5 yıllık evliyim.adım leyla calısıyorum cocuğum yok:( ama neden güldün ki:))) yeniyim yeni yeni öğreniyorum iştee:)))

tatlmm gordum gordumm kac hatun toplandik buraya kafam karisiyor arada gec kaliyorum bazen cevap yazarken
senlede tanismamistik demii benden buyuksen hemen ablaaaa diye boynuna atlayada bilirim :27::27:
tanısıyoruz ıste :27: Yavas yavas senın o hocanada ayar oldum hmn gelıp saclarına yapısıverırız valla kk olarak
iş arkadaşımı yolladı şimdi yenisini alsın diye sonra onu değiştirecekler işte. Ayy hemen yanımızda bi kafe var ama hiç sevmiyorum sahiplerini işim düştü diye de gitmek istemiyorum az daha sıkıcam dişimi artık napım:18::18:
bzm lavabodada dus almak ıcın telefon baslıgı var onun hortumundan akıtıyo adamlar yapmıyo bı turlu
bıde tel bozuk yenısını bı turlu aldıramadm yaa bı arayan sesını alamadım dıe bdaha arıyo sınır oluyorumm

maşallah ama bizimkiler pek yaş farkı yapmamış aramızda annem 27 yaşında tüm çocuklarını doğurmuş ne güzel genç anne oldu biz de oluruz inşallah:16:

iş arkadaşımı yolladı şimdi yenisini alsın diye sonra onu değiştirecekler işte. ayy hemen yanımızda bi kafe var ama hiç sevmiyorum sahiplerini işim düştü diye de gitmek istemiyorum az daha sıkıcam dişimi artık napım:18::18:

tanıt kendini istersen sonra kaynaşıyoruz zamanla zaten. naparsın ne ederisn kaç yaşındasın evli misin çalışıyo musun falan işte:1:

24 yaşında 3,5 yıllık evliyim.adım leyla calısıyorum cocuğum yok:( ama neden güldün ki:))) yeniyim yeni yeni öğreniyorum iştee:)))

ben reçeteni yazıyorum zele; 1 adet sevgili istediğin gibi tüketebilirsin canım aç karna tok karna sıkıntı yok:1: baş ağrısı karın ağrısı her türlü ağrıyı giderir:27::27:

oyy yazık sana gel sen de bi kardeşimsin bundan sonra:16: çok kızıyorum şöyle tek çocuk yapan ailelere valla kardeş candır kurban olurum üçüne de:16:

buyur gel aramıza yardımcı olabileceğimiz bi şeyse hepimiz yardımcı olmak isteriz bence:34:

yavrum bende tek cocugum ya ozeniyorum cok cocuklu ailelere bizimkine diyom en az 3 cocuk yapak :1: yok olmaz bitanecik yeter diyor
kendi 3 kardes ya tabi doymus kardes sevgisine ben hic tatmadim kalabalik sevmem diyor
bende tam aksine sooooyyyylee kocaman kocaman sofralar kurulsun bayramdaa seyrandaa ohh ne guzell tum sulale toplansinn :16:

24 yaşında 3,5 yıllık evliyim.adım leyla calısıyorum cocuğum yok:( ama neden güldün ki:))) yeniyim yeni yeni öğreniyorum iştee:)))[/QUOTE]
20 YASINDAMI EVLENDIN KIZ
BNDE ZELE
BURALARIN EN DERTLI HATUNUYUM

tanısıyoruz ıste :27: Yavas yavas senın o hocanada ayar oldum hmn gelıp saclarına yapısıverırız valla kk olarak

bzm lavabodada dus almak ıcın telefon baslıgı var onun hortumundan akıtıyo adamlar yapmıyo bı turlu
bıde tel bozuk yenısını bı turlu aldıramadm yaa bı arayan sesını alamadım dıe bdaha arıyo sınır oluyorumm

he valla yaa bende nasil sinir olmustum
diger ogrencileri 2 dakkada sozlu yapti yazdi notlarini biz turkuz diye 20 dakka evire cevire sozlu yapti hep biryerden bi acik aradi piss gicik nolcakk
ama canlarinda dedigi gibi Allaha havale ediyorum kimsenin hakki kimsede kalmaz

evet 20 yaşınmdaydım evlendiğimde... ama hiç şikayetci olmadım olmadım da tavsiye etmiyorum yinede kendimden küçüklere erken evliliği :) memnun oldum zele teşekkürler.neden dertlisin ki?

he valla yaa bende nasil sinir olmustum
diger ogrencileri 2 dakkada sozlu yapti yazdi notlarini biz turkuz diye 20 dakka evire cevire sozlu yapti hep biryerden bi acik aradi piss gicik nolcakk
ama canlarinda dedigi gibi Allaha havale ediyorum kimsenin hakki kimsede kalmaz
sıkayet etsene o hocayı yaptgı ayrımcılık resmen
soyle ınsanlara sınır oluyorum yaa
Allah korkusu yok bunlarda bee
evet 20 yaşınmdaydım evlendiğimde... ama hiç şikayetci olmadım olmadım da tavsiye etmiyorum yinede kendimden küçüklere erken evliliği :) memnun oldum zele teşekkürler.neden dertlisin ki?
zamanla anlarsın :)ıs yuzunden dertlıyım ben
bnde memnun oldum cnm

tatlimm nikahi kiyacam da annemde sonra bana kiyacakk :52::52::52: okul varken tek bir ihtimal var o da son sene anca izin verirler oda yalvar yakar yaniii
canimm benim universite baska sehirde annemlerle yasamiyorum bir kiz arkadasimla daha kaliyorum o yuzden haberleri olmadan gidip geliyorum kisa sureligine yoksaa bilseeeeee hayatta izin vermezzz bikeresinde izin istedim yalan soylemeye gonlum el vermedi ama izin vermedii bende mecbur ne yapim askimdanda olecemm ciktim geldimm :21::16:
ilk bulusmamizi mardinde yaptik ben heyecandan oluyordum benimkide korkudan oluyordu yolda basima bi is gelcek diye
sag saglim bulustuk geri geldim sonra evime o da o zaman derin bi oohhh cektii :1::1::1: dahada bukadar yol gelmicen diyor bana :27:

öyle oluyo tabi canım biz genelde onun gelmesi kolay olduğu için o gelince görüşüyoduk ohh çok şükür kaçak göçek görüşmelerimiz sona erdi nişanı taktık ailelerin rızasını aldık ama nişandan beri görüşemedik gelemedi bi türlü offf:43::43::43: gerçi yine şükürler olsun rabime binlerce kez hala rüya gibi geliyo nişanlanmış olmamız nişan yüzüklerimize bakıp bakıp duruyorum. zordu bizim nişanlanmamız o yüzden rüya gibi geliyo bazen:16::16: dilerim sizde bi an önce kavuşursunuz. ama sevgilin de gelemediğine göre mecbur sen gideceksin yanına allah kazadan beladan korusun sevenleri napalım gönül dinlemiyor uzak mesafe:16:

once bankacı olım orda bankada calısan adaylarımı beklıyorum dıcem :D

sen bankacı olunca kimseyi beğenmezsin kızım adamlar peşinden koşsun dursun o zaman:21::21:

24 yaşında 3,5 yıllık evliyim.adım leyla calısıyorum cocuğum yok:( ama neden güldün ki:))) yeniyim yeni yeni öğreniyorum iştee:)))[/QUOTE]

maşallah allah nazarlardan saklasın severek mi evlendiniz yani öncesinde sevgili miydiniz yoksa görücü usulü mü oldu? ben de 24 yaşındayım düğün hazırlığı yapıyorum kısmetse bu sene düğünüm var:16:

ah bu cimrilikleri yok mu daha çok israf yapasım geliyo her şeyden. benim de telefon bozuktu yenisini aldırana kadar göbeğim çatladı. sonra geldiğimde bi bilgisayar vardı bu masada düşman başına vermeye allahım bi tık için 15 dk beklediğimi bilirim öyle ağırdı yine değiştirttim çalışamıyorum böye diye diye :27::27: bi de yazıcım vardı müzelik şu çarşaf kağıtlı olanlardan iki saatte bi sayfayı yazdırmayan onu da yenilettim valla sayemde büro bi şeye benzedi gerçi benim eski yazıcıyı atmaya kıyamadı patreon diğer çalışana verdi o kullanıyo allah sabır versin:27::27::27:

bende gençken yapcam 3 tane,hep beraber büyürüz:27:

amaninn annemin adida leylaaaa :21:

ah bu cimrilikleri yok mu daha çok israf yapasım geliyo her şeyden. benim de telefon bozuktu yenisini aldırana kadar göbeğim çatladı. sonra geldiğimde bi bilgisayar vardı bu masada düşman başına vermeye allahım bi tık için 15 dk beklediğimi bilirim öyle ağırdı yine değiştirttim çalışamıyorum böye diye diye :27::27: bi de yazıcım vardı müzelik şu çarşaf kağıtlı olanlardan iki saatte bi sayfayı yazdırmayan onu da yenilettim valla sayemde büro bi şeye benzedi gerçi benim eski yazıcıyı atmaya kıyamadı patreon diğer çalışana verdi o kullanıyo allah sabır versin:27::27::27:
sorma cnm ya adam 1 tl nın hesabını yapıyo bn yapmasın demıyorum ama yapınca nolcak yanııııııııııııı :60::60:
bu yemıyo dıger patron suan gezmelerde mesela bu enayı takılıyo m.l ınsan :D

Back
X