- Konu Sahibi prospectingkit
- #15.521
ohh ohh masallah ne ballisin kiz sen kayinvalidenede helal olsunn ozene bezene yapmis herseyini
canim valla sevgilimin yalancisiyim zaten annesi abisine baski yapiyodu surekli askerden geldin isinide kurdun evlen artik diye
abiside tamam demis anneside kiz bakmaya baslamis iste haber salmis ogluma kiz ariyom diyetabi kaynana tektasi hazir etti ama ortada daha gelin yok
ilk once izmirden bir kizi begenmis kayinvalide sevgilimin abisiyle iste gorusturmusler telefonda kizin resmini gostermisler pek icine sinmemis sanirim birde kiz daha okuyormus kiz demis gonlum razi ama beklesin birazcik bizim kayinvalidede beklemek istememis mi ne o izmirdeki kizdan vazgectiler
sonra kendi memleketinden bu kizi bulmus iste(suan gelini) izmirdeki kiza takacagi tektasi buna taktilar yani
ben onuda pek hos bulmadim acikcasi baskasi icin alinan birsey sonra ona takiliyor
ben isterimki benimkini hem sevgilim alsin hemde benim icin ozel alinmis olsun yok baskasinaydida sana kismetmis gibi dercesine istemem yaniiiii
istemeyide nisanida sevgilimin anlattigi kadar biliyorum canim valla ama eminim yani damat bey ikisindede bulunmadi anneler kendi aralarinda hallediverdi isi babalar bile yoktu dusun benim sevgilimin babasi hatta demis ki ben karismiyorum sen begendiysen gelini ben raziyim zaten iste al kredi karti al sukadar parayi ne gerekiyosa en guzelini yapin demis
kizin babasida razi gelmis ki heralde hic birinde bulunmamis
dugunde gorusmediler canim nisandan sonra birlikte yemege ciktilar gorustuler yinede ama cok kisa surede oldu hersey oyle buyuk bir askla degil birbirlerini gorupte begenmekle evlendiler yani ama Allah mutlu etsin yinede ne diyim herkes kendi hayatini yasiyor karismak kimin haddine
valla canım ben de istemezdim öylesini çok şükür kendi tek taşımı nişan yüzüklerimizi beraber seçtik nişanlımla ayrıca ne biliyomuş parmak ölçüsünü de tek bi yüzükle kız bakıyo aman neyse sizinki öyle olmaz sonuçta sevmiş beğenmiş istiyosunuz aileler ritüellere uyacak sadece