• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ohh ohh masallah ne ballisin kiz sen kayinvalidenede helal olsunn ozene bezene yapmis herseyini :nazar:
canim valla sevgilimin yalancisiyim zaten annesi abisine baski yapiyodu surekli askerden geldin isinide kurdun evlen artik diye
abiside tamam demis anneside kiz bakmaya baslamis iste haber salmis ogluma kiz ariyom diye :1:tabi kaynana tektasi hazir etti ama ortada daha gelin yok
ilk once izmirden bir kizi begenmis kayinvalide sevgilimin abisiyle iste gorusturmusler telefonda kizin resmini gostermisler pek icine sinmemis sanirim birde kiz daha okuyormus kiz demis gonlum razi ama beklesin birazcik bizim kayinvalidede beklemek istememis mi ne o izmirdeki kizdan vazgectiler
sonra kendi memleketinden bu kizi bulmus iste(suan gelini) izmirdeki kiza takacagi tektasi buna taktilar yani
ben onuda pek hos bulmadim acikcasi baskasi icin alinan birsey sonra ona takiliyor
ben isterimki benimkini hem sevgilim alsin hemde benim icin ozel alinmis olsun yok baskasinaydida sana kismetmis gibi dercesine istemem yaniiiii
istemeyide nisanida sevgilimin anlattigi kadar biliyorum canim valla ama eminim yani damat bey ikisindede bulunmadi anneler kendi aralarinda hallediverdi isi babalar bile yoktu dusun benim sevgilimin babasi hatta demis ki ben karismiyorum sen begendiysen gelini ben raziyim zaten iste al kredi karti al sukadar parayi ne gerekiyosa en guzelini yapin demis
kizin babasida razi gelmis ki heralde hic birinde bulunmamis
dugunde gorusmediler canim nisandan sonra birlikte yemege ciktilar gorustuler yinede ama cok kisa surede oldu hersey oyle buyuk bir askla degil birbirlerini gorupte begenmekle evlendiler yani ama Allah mutlu etsin yinede ne diyim herkes kendi hayatini yasiyor karismak kimin haddine

valla canım ben de istemezdim öylesini çok şükür kendi tek taşımı nişan yüzüklerimizi beraber seçtik nişanlımla ayrıca ne biliyomuş parmak ölçüsünü de tek bi yüzükle kız bakıyo aman neyse sizinki öyle olmaz sonuçta sevmiş beğenmiş istiyosunuz aileler ritüellere uyacak sadece:1::1: şimdi eskiler hep öyle evlenmiş görücü usulü ama sürüp gidiyo evlilikleri işte inşallah onlarda mutlu olur. rabbim kimseyi pişman etmesin mutluluğunu daim kılsın. boşanmak zor hakikaten. hele ki çocuk varsa ortada

yok canimm ne bahtsizligi
zaten cenem dustu benim kapatamiyorum bi yazmaya basliyom durduramiyom :1:
kac aylik bebisiniz bu arada cinsiyeti belli mi

:D bende çıkıcam aslında nasıl uykum gelmişti uyumamak için dikkatimi dağıtayım dedim sevindim burda böle olunca :D cinsiyet belli değil daha.. çok yeni hatta ilk kontrolüm bu cuma bakalım ne dicek doktor... merakla bekliyorum...

GELEBILDIM COK SUKUR
BU ADAM BENI VEREM EDECEK EN SONUNDA PIS UYUZ
MIDEM BULANIYOR ARTIK YAA TIRNAKLARININ ARASI PISLIK DOLMUS TUVALETTEN CIKINCA BILE YIKAMAZ O HALLE YEMK YIYORUZ KAHVALTILIK TARZI ELI PEYNIRIN ICINDE ZEYTININ ICINDE BN HIC BISEY YEMEDIM HEMEN KALKTIM BI BICAGI VAR MALZEME TAMIR EDERKEN KULLANIYO ONUNLA PEYNIR DILIMLEDI ALLAHIM SABIR VER:96:BIDE USTUNE ADAM GBI ISMINI HATIRLAMADGI BRINI ARATTIRMAYA CALISIYOR BUMU DIYINCE EVET DIYO ARAYINCA SN NEDEN BNU ARADIN DIYOR :50:
COK MUTSUZUM :37:
AKSAM YNE ANNEM YOK MELEMEN YAPCAM BABAMLARA :ssz:
BABAMDA ANNEM YOKYA BNLE IYICE ARASINI DUZELTTI CAKALLL:27:

iyyyy o ne bicim pis bi adam yaaaa böööggg
ayy ne guzel olur bende mi yapsam aksama yaaa :1:

valla canım ben de istemezdim öylesini çok şükür kendi tek taşımı nişan yüzüklerimizi beraber seçtik nişanlımla ayrıca ne biliyomuş parmak ölçüsünü de tek bi yüzükle kız bakıyo aman neyse sizinki öyle olmaz sonuçta sevmiş beğenmiş istiyosunuz aileler ritüellere uyacak sadece:1::1: şimdi eskiler hep öyle evlenmiş görücü usulü ama sürüp gidiyo evlilikleri işte inşallah onlarda mutlu olur. rabbim kimseyi pişman etmesin mutluluğunu daim kılsın. boşanmak zor hakikaten. hele ki çocuk varsa ortada

iste dusun tatlimm yuzuge gore kiz ariyormus demekki :52::52:
yok canimmm mutlu mesut gecinip gidiyolar cok sukur kiz yalniz biraz sagin solun lafini cok dinliyor sanirim kayinvalideyle beraber yasamasina ragmen bazen ufak sinsilikleri oluyor iste sevgilim anlatmisti annem uzuluyor yengeme birazcik demisti dert yakinmis hatta kadincagiz
bende baska ulkeden gelcem ya direk kadin tabi biraz tedirgin olmus iste bizim memleketimizin kizi bile boyle yapiyorsa elin gavur memleketinden gelen kiz neler yapmaz diye...aman siz mutlu olun ben size karismam diyormus :nazar:

tatlim birde ne sorcam simdi aklima geldi yaa
demissin ya gelin alisverisine cikilinca iste gunluk kiyafetler de aliniyor diye
mesela yeni evime evlendigimde gunluk kiyafet olarak sadece onlarin aldiklarini mi goturebilirim yani ilk basta onlar ne aldiysa onlari mi giycem yoksa kendim de aldigim ama hic giymedigim kiyafetlerimide goturebilirmiyim
yani 5 yildir giydigim kiyafetleri demiyorum
yepyeni olan ama yinede kendim aldigimi goturebilirmiyim
yani goturulmez diye bir adet varmi :26:

bak laf lafi aciyor iyi oldu hatirlattim dimi :1::1:

dimi ya o yüzden diyorum :kkk: :27::27:

GELEBILDIM COK SUKUR
BU ADAM BENI VEREM EDECEK EN SONUNDA PIS UYUZ
MIDEM BULANIYOR ARTIK YAA TIRNAKLARININ ARASI PISLIK DOLMUS TUVALETTEN CIKINCA BILE YIKAMAZ O HALLE YEMK YIYORUZ KAHVALTILIK TARZI ELI PEYNIRIN ICINDE ZEYTININ ICINDE BN HIC BISEY YEMEDIM HEMEN KALKTIM BI BICAGI VAR MALZEME TAMIR EDERKEN KULLANIYO ONUNLA PEYNIR DILIMLEDI ALLAHIM SABIR VER:96:BIDE USTUNE ADAM GBI ISMINI HATIRLAMADGI BRINI ARATTIRMAYA CALISIYOR BUMU DIYINCE EVET DIYO ARAYINCA SN NEDEN BNU ARADIN DIYOR :50:
COK MUTSUZUM :37:
AKSAM YNE ANNEM YOK MELEMEN YAPCAM BABAMLARA :ssz:
BABAMDA ANNEM YOKYA BNLE IYICE ARASINI DUZELTTI CAKALLL:27:

canım benim ya bizim patron cimridir falan ama öyle pis değil şu salak banka arasaydı keşke kurtulsaydın oralardan kız valla aynı şehirde olsak seni benim yerime isterdim çok rahat sabah 10 na kadar gelmediğim olur bazen kimse bi şey diyemez öğlen bi satlik araydı 1,5 saate uzattım:1::1: ama tabi işimi hiçbi zaman aksatmadım çok şükür seriye bağladım tak tak tak bitiriyorum o yüzden adam memnun e bi de en baştan ben rahatım imajı verdim yani kovsan sallamam bak işime gelmezse çeker giderim tarzı o da razı bi şeyime karışmıyo:1::1:

yazı buyuk olmus ıdare edıcerın kuzular sılcek halım yok
ben seni anlıyorum tatlım aynı dert bende de oluyor:1:

amin işallah... canım ben biev'den almıştım yemek takımımı porseleni, kahvaltı takımı, tencere falan bissürü bişeyler vardı. kocaaa çeyiz setiydi. çok memnunum şimdilik bişe olmadı bi sorun yok. çok da uygun almıştım. karacadan da çay seti almıştım o da çok iyi. aslında ne var bilio musun en önemlisi tencere takımınla çatal kaşığın. düdüklü tenceremde çok öenmlidir benim o tefal clipso zaten. ben bi de çok sıkılganımdır. öyle çok iyisini alıp ömür boyu kullanayımcılardan değilim. orta kalite alıp değiştirmek istediğimde en azından vicdan azabı çekmem diye düşünürüm. umarım işe yaramıştır. istediğini sorabilirsin ayrıca :D

bana da aryıldız önerdiler çelik gurubu için porseleni de porland alıyorum inşallah memnun kalırım inşallah:16: bebiş de daha çok yeniymiş allah hayırlısını nasip etsin ilk çocuk o kadar merak etmez insan cinsiyetini kız olsun erkek olsun eli ayağı tam olsun da yeter. insan istiyo iki cinsten de çocuğu olsun ama nasip işte.

canım benim ya bizim patron cimridir falan ama öyle pis değil şu salak banka arasaydı keşke kurtulsaydın oralardan kız valla aynı şehirde olsak seni benim yerime isterdim çok rahat sabah 10 na kadar gelmediğim olur bazen kimse bi şey diyemez öğlen bi satlik araydı 1,5 saate uzattım:1::1: ama tabi işimi hiçbi zaman aksatmadım çok şükür seriye bağladım tak tak tak bitiriyorum o yüzden adam memnun e bi de en baştan ben rahatım imajı verdim yani kovsan sallamam bak işime gelmezse çeker giderim tarzı o da razı bi şeyime karışmıyo:1::1:
valla cok ıyıymıs hangı sehırdesın bn gelım yerıne sen evlenınce
bıktım ya bıktım bı ınsan aynı pantolonu 1 haftamı gıyer kardesım terden kokonaya donmus pıslık sey yıkanmıyor bıle
bıde sıskooo terıde nasıl kokuyo bı gorun cımrılıkten gebercek bı duzgun pantolon gıymedı 1 senedır
cocukların pant kuculur ya pacaları kısa gelır bıde belden yukarı cekerler ıı ce buda ole gezdıkce karsımda gulesım gelıyo uyuz sey yaa

bıktım ya bıktım bı ınsan aynı pantolonu 1 haftamı gıyer kardesım terden kokonaya donmus pıslık sey yıkanmıyor bıle
bıde sıskooo terıde nasıl kokuyo bı gorun cımrılıkten gebercek bı duzgun pantolon gıymedı 1 senedır
cocukların pant kuculur ya pacaları kısa gelır bıde belden yukarı cekerler ıı ce buda ole gezdıkce karsımda gulesım gelıyo uyuz sey yaa

abooo icim kalkti yaaaa :50:

iste dusun tatlimm yuzuge gore kiz ariyormus demekki :52::52:
yok canimmm mutlu mesut gecinip gidiyolar cok sukur kiz yalniz biraz sagin solun lafini cok dinliyor sanirim kayinvalideyle beraber yasamasina ragmen bazen ufak sinsilikleri oluyor iste sevgilim anlatmisti annem uzuluyor yengeme birazcik demisti dert yakinmis hatta kadincagiz
bende baska ulkeden gelcem ya direk kadin tabi biraz tedirgin olmus iste bizim memleketimizin kizi bile boyle yapiyorsa elin gavur memleketinden gelen kiz neler yapmaz diye...aman siz mutlu olun ben size karismam diyormus :nazar:

tatlim birde ne sorcam simdi aklima geldi yaa
demissin ya gelin alisverisine cikilinca iste gunluk kiyafetler de aliniyor diye
mesela yeni evime evlendigimde gunluk kiyafet olarak sadece onlarin aldiklarini mi goturebilirim yani ilk basta onlar ne aldiysa onlari mi giycem yoksa kendim de aldigim ama hic giymedigim kiyafetlerimide goturebilirmiyim
yani 5 yildir giydigim kiyafetleri demiyorum
yepyeni olan ama yinede kendim aldigimi goturebilirmiyim
yani goturulmez diye bir adet varmi :26:

kız bilemezsin iki taraftan dinlemeden neyin ne olduğunu herkes kendi tarafından anlatıyo işte. sorsan bütün kayınvalideler aman siz mutlu olun da karışmam der ama illaki karışır ablamın kaynanasına defalarca şahit oldum. çok şükür şimdi benim kayınvalidemle bi sıkıntım yok inşallah evlenince de olmaz. hatta ben bi arıyım kaçtır hep o arıyo soruyo ayıp olacak bakalım nasılmış napıyo:1:

bir de öyle sadece onların aldığı olmaz canım onlardan ayrı ben bi sürü yeni kıyafet aldım kendime ayrıca pijamlar, çamaşır takımları falan aldım yani üst baş alıyorsun sen de kendine. hatta ben bu sene ne aldıysam kullanmadım çeyizime sakladım:1::1: şimdi kullandıklarımı almayı düşünmüyorum ama kıyamadığım şeyler var onlar nolcak bilmiyorum:ssz::ssz: almama sebebimse mesela evlenince allah nasip ederse kapanmak istiyorum e şimdi giydiklerimi o zaman giyemem uymaz. o yüzden şimdi aldıklarımı bile özenle seçiyorum ilerisini düşünerek. evde yalnızken giyerim artık o kadar para verip aldığım şeyler kıyamıyorum valla atmaya:25:

yapıkredı sekerım
cagrı merkezı ııcn
senınkı gısede rahatmıymıs acaba ?

canim daha yeni yeni egitimi bittide kendi basina calismaya baslicak
cok istedik yani bu banka isini gecen seneden beri bekliyor
ilk denemesinde yazili sinavdan gecemedi mulakatada cagirmadilar tabi
simdi cok sukur oldu gelismeleri sana aktaririm burdan daha kendisininde bir fikri yok yani

canim daha yeni yeni egitimi bittide kendi basina calismaya baslicak
cok istedik yani bu banka isini gecen seneden beri bekliyor
ilk denemesinde yazili sinavdan gecemedi mulakatada cagirmadilar tabi
simdi cok sukur oldu gelismeleri sana aktaririm burdan daha kendisininde bir fikri yok yani
maası ne kdr mıs haberın varmı
gısedekıler cumartesı calısmaz rahatlar
bn cagrıda vardıyalı calıscam olursa eger
ve bır gun ıznım olacakmıs
bakalım ya hayırlısıı canım

kız bilemezsin iki taraftan dinlemeden neyin ne olduğunu herkes kendi tarafından anlatıyo işte. sorsan bütün kayınvalideler aman siz mutlu olun da karışmam der ama illaki karışır ablamın kaynanasına defalarca şahit oldum. çok şükür şimdi benim kayınvalidemle bi sıkıntım yok inşallah evlenince de olmaz. hatta ben bi arıyım kaçtır hep o arıyo soruyo ayıp olacak bakalım nasılmış napıyo:1:

bir de öyle sadece onların aldığı olmaz canım onlardan ayrı ben bi sürü yeni kıyafet aldım kendime ayrıca pijamlar, çamaşır takımları falan aldım yani üst baş alıyorsun sen de kendine. hatta ben bu sene ne aldıysam kullanmadım çeyizime sakladım:1::1: şimdi kullandıklarımı almayı düşünmüyorum ama kıyamadığım şeyler var onlar nolcak bilmiyorum:ssz::ssz: almama sebebimse mesela evlenince allah nasip ederse kapanmak istiyorum e şimdi giydiklerimi o zaman giyemem uymaz. o yüzden şimdi aldıklarımı bile özenle seçiyorum ilerisini düşünerek. evde yalnızken giyerim artık o kadar para verip aldığım şeyler kıyamıyorum valla atmaya:25:

canim orasida dogru belki gelin haniminda anlatacaklari var yani iki tarafi dinleyipte neyin ne oldugunu anlamak lazim ama kanimca iyi bir kadin kayinvalide Allahtan korkan cok inancli birisi sevgilime sormus bikeresinde beni iste ailemi fln sevgilim demis iste anne babasi ayri baba sevgisi pek yasamamis yalniz birakmis diye annesinin gozleri dolmus iste nebilim uzulmus kadin :26:
canim benim sevgiliminde ailesi kapali hep banada diyor iste evlenince belki kapanirsin diye bende belki diyorum ama oyle hemen olmasa bile bende bir sure sonra kapanirim diye dusunuyorum tabi kendim karar vericem buna onlar istedi diye degil
benimde kiyamadigim ayakkabilarim var bakalim napcazz
kokacim aliversin bi zahmett :1::16:

:27::27::52::52: ne güldüm be adam gözümün önünde canlanıverdi ay ama nedense füme renkli pantolon düşündüm:1::1: ya kendi almıyo mu kokusunu rahatsız olmuyo mu valla sinir oluyorum böyle insanlara gerçekten allah sabır versin cnaım benim çekilmez geröekten:19:

canim orasida dogru belki gelin haniminda anlatacaklari var yani iki tarafi dinleyipte neyin ne oldugunu anlamak lazim ama kanimca iyi bir kadin kayinvalide Allahtan korkan cok inancli birisi sevgilime sormus bikeresinde beni iste ailemi fln sevgilim demis iste anne babasi ayri baba sevgisi pek yasamamis yalniz birakmis diye annesinin gozleri dolmus iste nebilim uzulmus kadin :26:
canim benim sevgiliminde ailesi kapali hep banada diyor iste evlenince belki kapanirsin diye bende belki diyorum ama oyle hemen olmasa bile bende bir sure sonra kapanirim diye dusunuyorum tabi kendim karar vericem buna onlar istedi diye degil
benimde kiyamadigim ayakkabilarim var bakalim napcazz
kokacim aliversin bi zahmett :1::16:

öyle canım içinden gelerek kapanmayacaksa bi kadın hiç kapanmasın daha iyi. allah rızası için olmalı eş, aile için değil. onlar yavaştan benimseyecek seni en iyisini yapmış sevgilin snei anlatarak zamanla bi bakıyosun erkek tarafı hazır olmuş kız tarafının iknası bekleniyo:21::21:

Back
X